347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayyy bizim kızların 349. ların topicine yazdıklarını görünce gözlerim doldu benim yaaa

bencede çok mantıklı ya ben arkadaşlarıma söylüyorum zaten askerliğini yapmamış adamla yemeğe bile çıkmayın diye

Biz evlenmeden önce askerliğini yapsın öyle evlenin diyenler vardı. Zor olur diye. Şimdi soruyorlar nasıl gidiyor diye. Sırf biz demiştik demesinler diye. Diyorum güzel gidiyor, bir yaramazlık yok. Güzel yanlarıda var. Yalana bakın

hahahah oooo süperrr kafamı dinliyorum iyiki askere gitmeden önce evlenmişiz deseydinn

ayyy bizim kızların 349. ların topicine yazdıklarını görünce gözlerim doldu benim yaaa

Şimdi bende baktım kötü oldum. Kızcağız 1 yıllık evliymiş birde 1 yaşında kızları varmış off off. Bu askerlik beni sigaraya başlatıcak, kokusundan bile başım ağrırken.

Şimdi bende baktım kötü oldum. Kızcağız 1 yıllık evliymiş birde 1 yaşında kızları varmış off off. Bu askerlik beni sigaraya başlatıcak, kokusundan bile başım ağrırken.

evet ya hiç sorma nasıl dayanıcaklar acaba çok üzüldüm bende

kızlar herkese iyi geceler bende yatmaya gidiyorummm...
ŞAFAK:50 NEVŞEHİR
ayyyy kapadokya ya gittiğimiz gün geldi şimdi aklıma, ıhlara vadisinin merdivenlerinden çıkarken nasıl oflayıp poflamıştım da elimden tutup o çekmişti beni önden..
çokkkk özledim seni aşkımmmmmmmm yaa

zaten 2 haftada bir çıkıyor çarşıya canım.. onun gurubundakiler hep ceza almış.. yastıklarını şişirip koymamışlar diye.. 8-9 aralığa kadar çarşısı yok artık

saçmalık yaa kafalarına göre ceza veriyolar bir yastık yüzünden çarşımı kitlenir..

Kızlar iki gündür gelemedim üzgünüm. Haftasonu olunca malum.

Tüm asker yareni öğretmenlerimin öğretmenler gününü kutluyorum.

Merci'm çiçeğine bayıldım canım, çok ince bir davranış kutluyorum askerini de.

Bu arada şafak 50.

Yarın 49 diyoruz.

Gidin gari 349'lar, kavuşalım bizde.

Son düzenleme:
Geçen Zaman (%67)
105 gün, 12 saat, 52 dakika, 6 saniye
Kalan Zaman
53 gün, 12 saat, 7 dakika, 54 saniye
Özetle, son 4,622,874 saniye...

Tripliii canım sizin kesin çıkış 14 ümü Allah nasip ederse ?

Kesin mi bilmiyorum canım ama öyle söylemişler. O günün hava durumuna bağlıymış. Ama 13'ü saat 17:00'de artık asker değil sevdiğim. Sonra uzatmaları oynar belki ama inşallah öyle bir durum olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…