Günaydıın kızlaar bugn içim enerjiikk öperim hepiniziiiiiiiiiiii
ayyy canım cok sevındım ya darısı bızım basımıza artıkk
süpermiş 2007hu hyrlısı olsun bizde mayıs haziran istiodukta yer kalmamış nikah salonunda eylüle sarkmazsa iyidir:))))
Kızlar Markafoniye Lacoste gelmiiişşşşşşşş.İndirim çekide var 20 tl ayın 30 una kadar.
Benim fanatik bursalıya almak isteyipte mağaza da 240 lira olunca alamadığım yeşil uzun kollu polo aldım.120 liraya geldi.
Asker dönüş hediyesi olucak.Deliricek mutluluktan eminim.Bende pek mutlu oldum.Yarı fiyatına geldi.Karlı bir alışveriş oldu
Bitanecik oğluşum yeğenime de kırmızı şimşek mcqueenli tulum aldım yılbaşında götürücem bebeme.
Ne zor iş düğün salonudur nıkah salonu ayarlamak.Hiç bilmiyodum ben.Kuzenim venişanlısı Izmırde guzel bır mekan tuttular hazıran ıcın ama haftaıcıne yer bulabıldıler.Onu da ekım ayı basında tuttular.
Hayırlısı olsun 2007hu.Nerede olucak düğün ?
boşverin adeti falan canım nasıl mutlu olcaksanız öyle olsun herşeyBiz ikimiz de ankaradayız canım burda olacak.. farklı şehirler olunca zor oluyor da aynı olunca daha kolay... ama kızlar gerçekten zor yaa adetler farklo birbirine uydurmak falan
boşverin adeti falan canım nasıl mutlu olcaksanız öyle olsun herşey
Bizde mesela erkeğe kına adeti yoktur onlar da varmış... cuma onun kınası cumartesi benim kınam pazar da mutlu son şeklinde olacak
bende bakıcam hemen
triplimmm biz burda şımarıklık yapıyoruz hem batıda askerlik yapıyolar hemde gördük göremedik muhabbeti yapıyoruz sen bakma bize.
49 gün sonra ayrılmamak üzere kavuşcaksınız inşallahhh
Bizde mesela erkeğe kına adeti yoktur onlar da varmış... cuma onun kınası cumartesi benim kınam pazar da mutlu son şeklinde olacak
bende hiç duymadım kına adeti erkek de
Çok yorulursunuz öyle canım ya insanın düğüne mecali kalmaz. Bir hafta öncesi kına gecesi yapmak bana daha mantıklı geliyor. Belki de yapmam bile. Zaten elime ölürümde kına yaktırmam benimde sevdiğiminde midesi bulanıyor kınalı elden.
Çok yorulursunuz öyle canım ya insanın düğüne mecali kalmaz. Bir hafta öncesi kına gecesi yapmak bana daha mantıklı geliyor. Belki de yapmam bile. Zaten elime ölürümde kına yaktırmam benimde sevdiğiminde midesi bulanıyor kınalı elden.
ay bende hiç sevmiyorum.. kırmızı kırmızı elim.. hemen yıkarım.. cok da sürdürmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?