347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ne zor iş düğün salonudur nıkah salonu ayarlamak.Hiç bilmiyodum ben.Kuzenim venişanlısı Izmırde guzel bır mekan tuttular hazıran ıcın ama haftaıcıne yer bulabıldıler.Onu da ekım ayı basında tuttular.

Hayırlısı olsun 2007hu.Nerede olucak düğün ?

bende bakıcam hemen

triplimmm biz burda şımarıklık yapıyoruz hem batıda askerlik yapıyolar hemde gördük göremedik muhabbeti yapıyoruz sen bakma bize.
49 gün sonra ayrılmamak üzere kavuşcaksınız inşallahhh

Biz ikimiz de ankaradayız canım burda olacak.. farklı şehirler olunca zor oluyor da aynı olunca daha kolay... ama kızlar gerçekten zor yaa adetler farklo birbirine uydurmak falan

Biz ikimiz de ankaradayız canım burda olacak.. farklı şehirler olunca zor oluyor da aynı olunca daha kolay... ama kızlar gerçekten zor yaa adetler farklo birbirine uydurmak falan

boşverin adeti falan canım nasıl mutlu olcaksanız öyle olsun herşey

Mercim bakk bakk kaçırmaa.Çok güzel ürünler gelmiş.Beğendimm ben.Kaptım hemencikk

Şımarıklık değil o da belki bizim sevdiklerimiz her hafta çıkabilecekti ve bizde görebilecektik.Nasip böyleymiş diyorum.Siz görün.Tabiki imkan varken gorusemedıgınızde mızmızlık yapıcaksıınız canım.Ben olsam alasını yapardım:)

En son eylül ayının başında gördüm,dokundum eline.Belki bu yüzden ocak ayında bizim kavuşmamız bıraz daha farklı biraz daha kıymetli olucakBu açıdan bakmayı yeğliyorum.Bir nebze içimi rahatlatıyor.

Bizde mesela erkeğe kına adeti yoktur onlar da varmış... cuma onun kınası cumartesi benim kınam pazar da mutlu son şeklinde olacak

Çok yorulursunuz öyle canım ya insanın düğüne mecali kalmaz. Bir hafta öncesi kına gecesi yapmak bana daha mantıklı geliyor. Belki de yapmam bile. Zaten elime ölürümde kına yaktırmam benimde sevdiğiminde midesi bulanıyor kınalı elden.

bende hiç duymadım kına adeti erkek de

Ankaralılar yapıyor canım... Biz trabzonluyuz bizde yok öyle bişey.. damat arkadaşlarıyla dışarsa yemek yer falan da öyle büyük kına hiç yok yani.. aynı gün olmadığı sürece yapsınlar yani kendileri bilirler Nişanlım gereksiz olduğunu söylese de aile istiyor

ay bende hiç sevmiyorum.. kırmızı kırmızı elim.. hemen yıkarım.. cok da sürdürmem

bende isterdim ama benim çoğu akrabam şehir dışından gelecek mecbur peşpeşe olmak durumunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…