347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet cnm ben ankaralıyım.hem kıza hem erkeğe kına yapıyorlar maalesef. ama Allahtan sevdiceğim edirneli kurtulduk

Ayağa kına olayını ilk kez duyuyorum edirne de yok hiç böyle şeyler

evet cnm ben ankaralıyım.hem kıza hem erkeğe kına yapıyorlar maalesef. ama Allahtan sevdiceğim edirneli kurtulduk

O yüzden sizde herkeste olduğu gibi sadece sana kına gecesi yapılır biter... Gerçi artık kına geceleri aştı kendini kadın erkek karışık oluyor çoğu yerde.. o pek bana göre değil arkadaşlarımla dağıtmak istiyorum ben bayan bayana coşacağız erkeğin ne işi var kına gecesinde

Canım nereyi tuttu onlar? Benim aklımda bir kaç yer var ama bakalım fiyatta anlaşabilecek miyiz?

Canım şımarıklık demeyelim de gerçekten bizi düşünün şükredin. Keşke bizimkide batı da olsaydı ama çarşısı olmasaydı. Sadece doğu da olmasının stresi bile yetiyorda artıyor gerçekten.

Allahım ne kadar güzel bir haber ne kadar güzel bir sayı bu. Bizde bu günleri görelim artık. Darısı başımıza.

Bende aynı böyle düşünüyorum canım. Bizimki çok başka olacak eminim. Daha duygusal, daha anlamlı, daha yoğun olacak özlemimiz.

ay bende hiç sevmiyorum.. kırmızı kırmızı elim.. hemen yıkarım.. cok da sürdürmem

Ben hiç sürdürmücem, sürmüş gibi yapsınlar kına gecesi yaparsam. Ölürüm de sürdürmem o şeyi elime.

Ayağa kına olayını ilk kez duyuyorum edirne de yok hiç böyle şeyler

ay çok kötü kaç ayda çıkmaz şimdi ...

Erzurum erkekleri kınayı çok severmişşşş... bi kınaladılar kızı el ayak ama böyle düz değil desenli desenli çiçekler çizgiler harfler güzel oldu da ben sevmem öle...

evet evet ben gecen bi arkadasın kınasına gittim ortaköyde yaptı sadece bayanların olduğu bi yerde sanki daha eğlenceli gecti gibi geldi banada.bende mi öyle yapsam aklıma yattı yani

evet evet ben gecen bi arkadasın kınasına gittim ortaköyde yaptı sadece bayanların olduğu bi yerde sanki daha eğlenceli gecti gibi geldi banada.bende mi öyle yapsam aklıma yattı yani

Ben zaten tesettürlüyüm canım... erkek yanında oynama gib bişeyim yok o yüzden bayan bayana istiyorum.. nişanlım da aynı benim gibi düşünüyor..

Canım nereyi tuttu onlar? Benim aklımda bir kaç yer var ama bakalım fiyatta anlaşabilecek miyiz?

İnciraltı Küba Garden'ı tuttular canım.20 hazıran için.Bikaç arkadaşı orda evlenmişti.Çok memnun kaldılar herşeyden.Şimdi aradım kişi başı 50 ye anlasmıslar.260-300 kişi civarı.Orkestra+pasta 17 bin-18 bin civarıymış.
İzmir Arenayla Kuba garden arasında kalmışlar.Ama orası kişi başı 80 demiş.20yi bulur yani orası sanırım.

Aaaa inanmıyorum benimde aklımda olan yerlerden biri Cüba. Gidince görürsün muhteşem bir yer. Geçen yaz arkadaşım evlendi orada ve herkes yemekler, orkestra, ışık, ses, masa düzeni, garsonların ilgisi tam anlamıyla herşeyden çok memnun kaldılar.

Bende Cüba, Şehr-i Garden, Talles Park ve nişanımın olduğu yer İzmir Konağı arasında karar vereceğim.

Bu arada Vakko Wedding'e gidiyoruz birazdan öğle tatilimde annemle. Gelinliğimi soracağız. Gelince anlatırım detayları. Öptüm hepinizi.

Hehhh askerin aramış keyfinden belli:) Allah bozmasın enerjiniii:)
teşekkür ederiim canm eveeet anlaştık sonunda yaaaaaaa kızlaar düğün yerlerii gelinlikler adetleer neler neler konuşuluyoo iyi iyi bana gelene kadar tecrübeli topic arkadaşlarımın olcaaaaakk yaa tripliii sana gelinlik çok güzel yakışıcak eminm fiziğin muhteşem sen düğün günü okutmalısın kendinii nazarr değeeeeerr sanaa kesiinn:26:

Düşündüklerin arasında mı orası da ? Vallahi bizimkilerin içine çok sinmiş.Çok güzelmiş gerçekten.
Dediğin gibi şehr-i garden a da bakmışlar.İzmir konağı harıka ama küçük dedi.Biraz kalabalık olucak .Sığamayız diye istememişler.

gözünaydın canım çok sevindim..

Canım benim çok teşekkür ederim öncelikle. Gelinlik her genç kıza yakışır ama dediğin aklımda olucak bir nazar boncuğu şart. Zaten İzmir'de olan tüm asker yareni arkadaşlarımı bekliyorum. Buraya davetiyemi koyacağım. Hepinizin yanımda olmasını canı gönülden isterim. Bunu yürekten istiyorum. Sizler benim en zor günlerimde yanımdaydınız, bu mutlu günümdede yanımda olmanız beni sevindirir.

Evet canım ama şehri garden daha çok hoşuma gidiyor. Gerçi Talles'te havuzlu gelin damat havuzun ortasından yürüyor o da hoşuma gidiyor. İzmir Konağı hepsini sollar yaşamış biri olarak ordan çok memnun kaldık. Zaten herkesin istediği yer ama bahçesi yanılmıyorsam küçük 200 kişi kadar alıyor, bizim kişi sayımıza az çok uygun ama genelde herkes bahçesinin küçüklüğü için vazgeçiyor.

Bu arada Vakko'ya gittim fakat İstanbul'a gitmişler görüşemedik. Telefonumu bıraktım yarın onlar bana dönecekler. Onun yerine pronovias'ın distürübitörü olan başka bir moda evine gittim adı Enzoani. Pronovias 2013 modelleri daha gelmemiş ama kendi markalarının gelinliklerini gösterdiler pronovias'tanda güzel modeller vardı ve gerçekten çok kaliteydi. Bir tanesini sordum 5 milyardı. Pazarlık yapacağız. Kendi markaları da pronovias'larda 2013 yılbaşında gelecekmiş beni arayacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…