Ankaralılar yapıyor canım... Biz trabzonluyuz bizde yok öyle bişey.. damat arkadaşlarıyla dışarsa yemek yer falan da öyle büyük kına hiç yok yani.. aynı gün olmadığı sürece yapsınlar yani kendileri bilirlerNişanlım gereksiz olduğunu söylese de aile istiyor
Erzurumlular kızın ayak parmaklarını bile kınalıyorlar el parmağı bitti de ayak kaldı... elimin içine küçücük bişey koydururum ben
evet cnm ben ankaralıyım.hem kıza hem erkeğe kına yapıyorlar maalesef. ama Allahtan sevdiceğim edirneli kurtulduk
Ne zor iş düğün salonudur nıkah salonu ayarlamak.Hiç bilmiyodum ben.Kuzenim venişanlısı Izmırde guzel bır mekan tuttular hazıran ıcın ama haftaıcıne yer bulabıldıler.Onu da ekım ayı basında tuttular.
Hayırlısı olsun 2007hu.Nerede olucak düğün ?
bende bakıcam hemen
triplimmm biz burda şımarıklık yapıyoruz hem batıda askerlik yapıyolar hemde gördük göremedik muhabbeti yapıyoruz sen bakma bize.
49 gün sonra ayrılmamak üzere kavuşcaksınız inşallahhh
şafak 002:)
Mercim bakk bakk kaçırmaa.Çok güzel ürünler gelmiş.Beğendimm ben.Kaptım hemencikk
Şımarıklık değil o da belki bizim sevdiklerimiz her hafta çıkabilecekti ve bizde görebilecektik.Nasip böyleymiş diyorum.Siz görün.Tabiki imkan varken gorusemedıgınızde mızmızlık yapıcaksıınız canım.Ben olsam alasını yapardım:)
En son eylül ayının başında gördüm,dokundum eline.Belki bu yüzden ocak ayında bizim kavuşmamız bıraz daha farklı biraz daha kıymetli olucakBu açıdan bakmayı yeğliyorum.Bir nebze içimi rahatlatıyor.
ay bende hiç sevmiyorum.. kırmızı kırmızı elim.. hemen yıkarım.. cok da sürdürmem
Ayağa kına olayını ilk kez duyuyorum edirne de yok hiç böyle şeyler
Ayağa kına olayını ilk kez duyuyorum edirne de yok hiç böyle şeyler
ay çok kötü kaç ayda çıkmaz şimdi ...
iyiki yokama benim ki diyorki kına günü kızı kucağında tasıyorlarmıs sevdim bu fikri
O yüzden sizde herkeste olduğu gibi sadece sana kına gecesi yapılır biter... Gerçi artık kına geceleri aştı kendini kadın erkek karışık oluyor çoğu yerde.. o pek bana göre değil arkadaşlarımla dağıtmak istiyorum ben bayan bayana coşacağız erkeğin ne işi var kına gecesinde
evet evet ben gecen bi arkadasın kınasına gittim ortaköyde yaptı sadece bayanların olduğu bi yerde sanki daha eğlenceli gecti gibi geldi banada.bende mi öyle yapsam aklıma yattı yani
Evet öyle bir şey vardı gerçi hala yapılıyor mu o adetler bilmem uzun süredir gitmiyorum memlekete
ay çok kötü kaç ayda çıkmaz şimdi ...
Erzurum erkekleri kınayı çok severmişşşş... bi kınaladılar kızı el ayak ama böyle düz değil desenli desenli çiçekler çizgiler harfler güzel oldu da ben sevmem öle...
Canım nereyi tuttu onlar? Benim aklımda bir kaç yer var ama bakalım fiyatta anlaşabilecek miyiz?
İnciraltı Küba Garden'ı tuttular canım.20 hazıran için.Bikaç arkadaşı orda evlenmişti.Çok memnun kaldılar herşeyden.Şimdi aradım kişi başı 50 ye anlasmıslar.260-300 kişi civarı.Orkestra+pasta 17 bin-18 bin civarıymış.
İzmir Arenayla Kuba garden arasında kalmışlar.Ama orası kişi başı 80 demiş.20yi bulur yani orası sanırım.
teşekkür ederiim canm eveeet anlaştık sonunda yaaaaaaaHehhh askerin aramış keyfinden belli:) Allah bozmasın enerjiniii:)
Aaaa inanmıyorum benimde aklımda olan yerlerden biri Cüba. Gidince görürsün muhteşem bir yer. Geçen yaz arkadaşım evlendi orada ve herkes yemekler, orkestra, ışık, ses, masa düzeni, garsonların ilgisi tam anlamıyla herşeyden çok memnun kaldılar.
Bende Cüba, Şehr-i Garden, Talles Park ve nişanımın olduğu yer İzmir Konağı arasında karar vereceğim.
Ben geldimmmmDüğün tarihi için iki seçenek konuşuldu ya 18-19 mayıs yada 25-26 mayıs... ikisi de benim istediğim tarihler... çok şükür güzel bi şekilde oldu tüm konuşma canımın olmaması üzücüydü tabi an bean konuşmları kendisine ilettim tabi sen neyi istiyorsan öyle olsun dedi hep canım benim SON 52
Ordu'nun dereleri
Aksa yukarı aksa
Vermem seni ellere
Ordu üstüme kalksa
teşekkür ederiim canm eveeet anlaştık sonunda yaaaaaaakızlaar düğün yerlerii gelinlikler adetleer neler neler konuşuluyoo iyi iyi bana gelene kadar tecrübeli topic arkadaşlarımın olcaaaaakk yaa tripliii sana gelinlik çok güzel yakışıcak eminm fiziğin muhteşem sen düğün günü okutmalısın kendinii nazarr değeeeeerr sanaa kesiinn:26:
Düşündüklerin arasında mı orası da ? Vallahi bizimkilerin içine çok sinmiş.Çok güzelmiş gerçekten.
Dediğin gibi şehr-i garden a da bakmışlar.İzmir konağı harıka ama küçük dedi.Biraz kalabalık olucak .Sığamayız diye istememişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?