347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım ben 16 aralıktan sonra tüm haftasonları boşum bizim diğer topikteki arkadaşlarla bir organize olursak provanias pier cardin felan gezmeyi düşünüyoruz, bir fikir edinelim diye bakıcaz evet aynı yerde olsak gelirdim seninle birkaç model denerdim zaten belli değil düğün tarihi o yüzden hep hayırlısını diliyorum herşeyim hazır ama kısmet benimki bir gelsin inşallah o zaman belli olucak herşey oda gelince provaniasa tekrar giderim hayallerimin gelinliği orada

kuzum zaten ben balık model denemem bile kendimi biliyorum aslında sıkıntı bende öle abartılı değil başkalarına göre ama işte ben haz etmiyorum dikkat çekmesinden 90 ama işte belim çok ince ben bel detayını abartıcam ordan aşağıya incek kabarık istesem herşey bende güzel durur ama kızıyorum kendime kabarık sevmiyorum o yüzden belden aşağıya inen bir model ve bel detayımda güzel görünsün istiyorum :))zaten senin paylaştıklarından 2 ve 4 tam beğendiklerimdi

Annen için alacağınız elbise şahane canım gördüm onu.
Yemekli yapma planı benimde var fakat sevgilim tek çocuk olduğu için ailesi yüksek ihtimal düğün olsun der

Sedulu belki biz yine İzmir Konağı'nda nişanım gibi 50 kişilik kokteyl yada yemekli yapabiliriz. Yada gelen öder parasını. Yada deniz kenarında Levent Marina var İzmir'liler bilir Potiri Meyhane var orda yine kokteyl tarzında düşünebiliriz. Açıkçası annem öyle istiyor yeri atayım hatta bir fikriniz olsun bakalım sizler ne diyeceksiniz...

Canım bizde düğün dedik hep ama nikaha herkesi çağırıp, çok yakınlarımızla yemek ve eğlence yapasımda yok değil.

Size attıklarımı da deneyeceğim. Burdan paylaşırım. Zaten pzts'yi ben kapattım resmen.

hehhh
pron. da gicik oldugm bi konu
resm cekmek yasak:/
bi suru gelinlikci de yasak aslinda ama onlar pek bi agresif foto konusunda
sanki nette yayinlamiolarmis gibi
ibs bana denk gelnistr tel de ki kiz ilgili demistn umarim olmaz
caktirmadan foto cekme yetenegi olam biriyle git kuzum :)

Biliyorum burayı ben
çok hoş bir mekan eğer düğün yapmayacaksanız burda yapın bence
nişandan farklı bir yer olsun çok hoş olur burası

İnşallah çektirir canım ben söylerim nişanlım doğuda asker onunda görmesi için çekilmem gerekiyor çünkü onsuz karar vericem o da bir görsün lütfeeeeeennnn diyeceğim artık napalım azcık kıvırmaktan zarar gelmez.

Biliyorum burayı ben
çok hoş bir mekan eğer düğün yapmayacaksanız burda yapın bence
nişandan farklı bir yer olsun çok hoş olur burası

Canım bizim çok sık gittiğimiz bir yer burası ve gerçekten çok şık bir mekan. Askerden gelince dönüşünü de kutlamaya buraya gideceğiz biz. Fix menüleri var hatta içkisiz 45 tl. Biz tabi rakısız balık yemeyiz. Bir de rakı açtırıyoruz. Çok seviyorum burayı ben. Levent Marina'nın en güzel konumlu, en şık mekanı bence.

benimki oyle oldu
nikahta bi suru insan geldi taki tantanasi bitti 600 kisi flndi nikah
sonra da bi oteld 150 kisilik yemekli dugun yaptik
sadece en yakin en svdigimiz insanlar geldi
boylece saat 8 den gece 1 e kadar basladigimiz 150 kisi ile bitirdik geceyi:)
surekli oynadik takiydi bikahti o seremoniler de bittigi icin cok eglendik tum vakit oynamaya kaldi yani
ben seyi sevmiyorum
dugun yapiosun ozeniyosun cagiriyosun bi suru insan
geliyolar , takiyi takip kaciyolar
dugunun ortasinda hatta cok az kisi kaliyo gercekten sevdigin seni seven ve hakkini vererek eglenen
biz de ayri yaparak hem formaliteden gelen insanlari kurtardik hem de cok eglenceli bi dugunumz oldu:)
tavsiye edilir denenmis olarak:)

Nikitam çok haklısın bak şuan daha çok yatmaya başladı benim aklıma bu durum.

nikita cnaım bu çok mantıklı hatta annemlerde bunu diyor ben bütün yaz düğünlerde şunu gördüm artık daha dikkatli baktım ve sonuç düğün düğün değil takı töreninden ibaret 7 de başlayan takı muhabetti 10 da bitti birtanesinde eyvah eyvahhh o gelin damat nasıl terlediler düğün sahildeydi bide kapalı alanda ollsaydı kimbilir ne olurdu

ki ailemi yemeksiz bnir nişana razı edersem düğünümde kalabalıkta olur ama ailem nişanı düğün gibi yapma peşinde neyse belkide heveslerini kırmam yaza düğün gibi bir nişan yaparım

bu arada adaya nişanıma beklerim herkesiiiiiiiii

Gizcim evet benimde gözlemlediğim üzere düğün bir başlıyor gelin damat hem hoşgeldiniz hem takı için masa geziyor ve her masayla foto çekiliyor bunun bitmesi nerdeyse saat 10:30'u buluyor sonra sonra kalan 1 saat zamandada pistte eğleniyorlar ben bu faslı nikah salonunda atlatmayı isterim açıkçası sonra bütün akşam istediğim gibi doyasıya eğlenirim.

Keşke aileler bu kadar baskı yapmasa da herkes nasıl mutlu olacaksa öyle yapsa bir kere oluyor çünkü aman şunun aklında kalmasın aman bu kırılmasın halbuki 1 kere yaşanıyor bu durum ve bence gelinle damat nasıl istiyorsa öyle olmalı, kimsede daha sonra ben böyle istemiştim ama ailelerinde gönlü olsun dedik demek zorunda kalmasa... Bu yönden o kadar şanslıyım ki ailem hiç bir konuda bana baskı yapmaz, her kararı bana bırakır. Çok şükür ki nişanlımın aileside öyle.

Son düzenleme:

hyrlısı oolsun mekan çooooook şık valla bravo seçim harika

canım kendi ailemide geçtim karşı tarafın ailesine bişi diyemem gibi geliyor ki annemle babamı yönlendirebilyiorum özellikle babam her dediğimi yapar kırmaz özgür yetiştirdi ona bağırabilme hakkını bile verdi bana, ama kardeşin sünnet düğünü bile düğün gibi olunca ve yemekli olunca haliyle benimkine baskı arttı birde babam siyasette iyi bir konumda yani o konuda aman şu kırılmaısn aman bu aman onun dıdısı dıdısı derken 1500 kişiyi buluyor ki benim ailem geniştir karşı tarafı hiç düşünemiyorum kardeşimin sünnneti çok çok kalabalıktı, annemin adada belli bir çevresi varken babamın siysi çevresi eklenince biz kimseyi küstüremezmişiz onlara göre

nişanda anlaştık babam burma set takıcakmış yemekli yapmıcakmış çok şükür kzım ne isterse o olur dedi ama düğünde bilemicem düğüne hiç karışmayı düşünmüyorum

ama annem karşı tarafla konuşur nikitanının yaptığı gibi bir organizasyon yaptırır :))))) yoksa bizimkinin ailesi benim babamlara yetişcek die maddi açıdan zor duruma düşerler

Giz 1500 ne canım ya çok kalabalık. Anlıyorum durumunu ama yeminle gelenler gelinle damadı göremez o kalabalıkta.

oyle kalabalik dugunler cok kaliteli mekanlarda olmali bence
cok seckin yerlerde
ki servis te organizasyonda karisikilik olmasin
gelenler de dugun sahipleri de alninin akiyla ciksin guzel bsi olmaya niyetlenip rezalet bi dugunle bitmedin gece
oyle bi dugunun maliyei de 200 bin ben size soyliym

Giz 1500 ne canım ya çok kalabalık. Anlıyorum durumunu ama yeminle gelenler gelinle damadı göremez o kalabalıkta.

evet işte canım bende hep bunu diyorum hatta nikah fikrine benimkini razı ettim oda beni anlıyor çünkü ben öle bir düğün istemiyorum bu yüzden bir adada birde şişlide olabilir zaten nikahımı mustafa sarıgülün kıymaısnı çok istiyorum o şişlide hoş adayada gelir biz aşırı derecede mustafa sarıgülü seviyoruz benimkiyle şişlide nişantaşında gezerken hep karşılaşırız onla saydığımız bir büyüğümüz:)) o yüzden belkide aynı şehirde 2 düğün olur ada ve şişli uzak :))))) annem geçen dedi giz senin 2 düğün bile olabilir diye en olmadı o olucak elicekler vallla herkesi çekemem ben çok rahatıma düşkünümdür paniklersem ortalık toz duman olur babamda biliyor huyumu kılımı kıpırdatmam

tiripli bir arkadaşım evlendi kendi halinde ailesi vardı ama karşı tarafın sülalesi bir geldi prenses otelin 1250 kişilik salonu doldu taştı böyle kalmıştım

canım zaten o kalabalık gelecekse yemekli olamaz hani madem sölüyolarsa yapsınlar dicem en olmadı ama öle indirsek 800 e iner 1000 iner malesef canım yada bölücekler 2 düğün şelinde geçen arkadşaım kına gecesindede düğün yaptı yemekli yaptı diğer gün nikahını küçükyalıda kıydı ve gecede rakkasa gittik bir eğlencede rakkasta yaptı yani 2 düğünü oldu en olmadı öyle bişi yapıcam ki kızın nişanı fenerbahçe kalamış ordu evinde oldu çok masraflıydı düğünde öyle oldu

yazarken düşündümde arkadaşın 3 düğünü gibi bişi olmuş ahahaha kınası zaten hayatımda gördüğüm en kalabalık kına tarihe geçi kendileri göçmen kınasıydı harikaydı herşey olağanüstüydü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…