oyle kalabalik dugunler cok kaliteli mekanlarda olmali bence
cok seckin yerlerde
ki servis te organizasyonda karisikilik olmasin
gelenler de dugun sahipleri de alninin akiyla ciksin guzel bsi olmaya niyetlenip rezalet bi dugunle bitmedin gece
oyle bi dugunun maliyei de 200 bin ben size soyliym
Giz canım allah kolaylık versin çok teferruatlı işler bunlar. Hele de detaycı hatunlarınsa düğün daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor ama anladığım kadarıyla size daha var bol bol araştırırsınız. Bana çok az kaldı.
Canım olursa sonbahar olmazsa 2014 bekleyeblrm sabrımın sınırı yok bu arada bu düğün anca organizasyon firmasyla olur yazın bir tanıdığmız consepti oktaykaynarcanınyle aynı yaptı çok güzeldi sağolsun babam detaycı ve meraklı benim gibi bilgileri hemen almış organizasyon firması olmazsa altından kalkılmaz zaten bu işlerin
Tiripli ben kendimi bildiğim için çeyiz aldım yoksa son anada alırdm ama yok dürtüyo beni ne varsa şimdi şu gelinliklerî denersem çok mutlu bir giz olucsm
evet işte canım bende hep bunu diyorum hatta nikah fikrine benimkini razı ettim oda beni anlıyor çünkü ben öle bir düğün istemiyorum bu yüzden bir adada birde şişlide olabilir zaten nikahımı mustafa sarıgülün kıymaısnı çok istiyorum o şişlide hoş adayada gelir biz aşırı derecede mustafa sarıgülü seviyoruz benimkiyle şişlide nişantaşında gezerken hep karşılaşırız onla saydığımız bir büyüğümüz:)) o yüzden belkide aynı şehirde 2 düğün olur ada ve şişli uzak :))))) annem geçen dedi giz senin 2 düğün bile olabilir diye en olmadı o olucak elicekler vallla herkesi çekemem ben çok rahatıma düşkünümdür paniklersem ortalık toz duman olur babamda biliyor huyumu kılımı kıpırdatmam
tiripli bir arkadaşım evlendi kendi halinde ailesi vardı ama karşı tarafın sülalesi bir geldi prenses otelin 1250 kişilik salonu doldu taştı böyle kalmıştım
Ohowww dugun muhabbetleri koyulasmis hersey hayal ettiginiz gibi olur umarim zor ama zevkli isler bunlar
Mustafa Sarıgül ü bizde çok severiz ailecek
Annem geçen günlerde gitti ziyaretine
Nikah sözü aldık ondanBen onun nikahımı kıymasını istedim annemde söz aldı şimdiden
canım biizmkide kısmetse o olucak benim babamda nikah kıyıyor bu aralar keşke babam kıysa nikahımı ama olmaz herhalde en yakın arkadaşlarımmınkini hep bu yaz o kıydı çok imrendim çok kıskandım, benmkinide nikah memuru aile dostumuz normal şartlarda kıyılır derken ailem kemal kılıçdaroğlu yada mustafa sarıgül diyor inşalllah o günler gelir veeeeeeee istediğim kişilerde nikahımı kıyar
ki benim 2 şahidim olucak en yakın arkadaşalrım hatta kanunda 3 varsa ben 3 sevgilicik 3 şahit yapcaz arkadaşalrımzla masada mutlu mesut pozz vermek istiyoruzzzz
2007hu canım bir milanocu olarak bahamlarını çok beğendim güle güle kullan çok sade ve çok şık bayılıyorum sofrada sadeliğe aselet budur ne kadara geldi bunlar sitedenmi aldın şaka maka ben hala bu işi bitiremedim kenarada bunu alıcak birikimi annem yaptı ama evde yer yok malesef alamıyoruz çok üzülüyorum ama şimdi yılbaşı indirimleride oluca ama sen çok çok güzel ve özel günlerde sevdiceğinle mutlu mesut kulllan
biz bugün 50 yi batırdık sabah 49 dicezzzz
Evet yaaa çok yorulacaz herhalde hele son zamanlar ölürüz biz
Hic bisi olmazzz yuruyun korkmayin arkanizdayim :) ben 2 dugun yaptim bi de...
Ben geldim kızlar
Çatal kaşık ve tencere takımımı aldım
Hisar.com.tr - Kurumsal
Hisar.com.tr - Kurumsal
ayy ben buraya muhabbeti yakalayamıyorum diye gelmiyordum ama burası baya bayaa evlilik çeyiz topiğine dönmüş
kızlar en yakın zamanda hayallerimiz gerçek olsun inşallah... sevdiceklerimizin gelmesine de ne kaldı ki şurda dimi?
2007hu benim tencere setim de rio, çok severek aldım çatal kaşığımda milano, bahama da çok güzelmiş güzel günlerde kullanalım inşallah :123:
İnşallah canım benim.
Bu arada Bodrum'a gidilmez mi kuşum ya bizim düğünden sonra Bodrum'a geçin siz ama yıllık iznin yok demi? Bayramda gidin o zaman sizde ama Bodrum'a ne baharda ne kışın mutlaka yazın git çünkü Bodrum'un tadı sadece yazın çıkıyor. Bende belki düğünden önce izin alırım biraz sonra balayına alcam ondan sonrada düğünden sonra kışın alırım. Ara sıra evimin tadını çıkarayım demi ama eşimi işe göndereyim bakayım nasıl bir duygu.
Canım biz geçen sene Gümbet'e geldik tatile. Luvi otel var orda kaldık. Tekrar gideceğiz aşk otelimiz o bizim. Çok sevdik yeri de Gümbet Barlar'a 5 dakika mesafede bile değildi. Minibüsle Bodrum Barlar'a 10 dakika. Dönerken ben ağladım dönmek istemedim İzmir'e.
Ayyy süper ya bizimkilerinde onların arasında olmasını isterdim şahsen şuan. Çok özledim. Bende şunu öğrendim ki Ocak'ta görevi bırakacaklarmış. Yatıp kalkacaklarmış terhise 10 gün kala sadece. Nedense içimi bir huzur kapladı o böyle söyleyince. Dedim bunlar bile söylendiyse geliyorlar.
Bu arada bizimkilere hala gelmemiş terhis kağıdı Aralık'ın ortalarında gelir herhalde demi? Gelen var mı?
Canım ben Urban'ı istiyorum ya resmini attım faceten biraz önce baktı bizimki, alıyoruz onu dedi. 10 Aralık'ta kayınvalidemi de alıyoruz gerekirse başka şeylerden kısacağız ama istediğim olacak.
nasılsınız canlarımm
buaralar sürekli Giz'ciğimin önerdiği diziyi izliyorum akşamları pek gelemiyorum oyüzdn
Canım niye yakalayamıyorsun muhabbetten geri kalırım diye korkma fikrini paylaşmak istediğin şeyleri alıntıla bence. Valla ben bir kaç gün öncesinin bile muhabbetine ortak oluyorum. Çok seviyorum zaten yazılanları okumayı nerde kaldıysam hep devam ediyorum ordan yoksa tadı çıkar mı hiç. Bu topik hiç kapanmayacak herhalde ben ileride bebeğime alacağım tulumları bile paylaşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?