347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Aynen canım. Bak şimdi bizimkinin kuzeninin olacak 800 kişilik Aralıkta, önemli isimlerde olacak onlarda organizasyonu çok iyi ayarlamaya çalışıyorlar yoksa rezalete dönüşüyor. Selen Soyder, Tolgahan Sayışman ve daha bir çok ünlü gelecek o yüzdende çok çaba sarfediyorlar.

Giz canım allah kolaylık versin çok teferruatlı işler bunlar. Hele de detaycı hatunlarınsa düğün daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor ama anladığım kadarıyla size daha var bol bol araştırırsınız. Bana çok az kaldı.

Canım olursa sonbahar olmazsa 2014 bekleyeblrm sabrımın sınırı yok bu arada bu düğün anca organizasyon firmasyla olur yazın bir tanıdığmız consepti oktaykaynarcanınyle aynı yaptı çok güzeldi sağolsun babam detaycı ve meraklı benim gibi bilgileri hemen almış organizasyon firması olmazsa altından kalkılmaz zaten bu işlerin

Tiripli ben kendimi bildiğim için çeyiz aldım yoksa son anada alırdm ama yok dürtüyo beni ne varsa şimdi şu gelinliklerî denersem çok mutlu bir giz olucsm

Dene canım içinde kalmasın.

Mustafa Sarıgül ü bizde çok severiz ailecek
Annem geçen günlerde gitti ziyaretine
Nikah sözü aldık ondan Ben onun nikahımı kıymasını istedim annemde söz aldı şimdiden

Mustafa Sarıgül ü bizde çok severiz ailecek
Annem geçen günlerde gitti ziyaretine
Nikah sözü aldık ondan Ben onun nikahımı kıymasını istedim annemde söz aldı şimdiden

canım biizmkide kısmetse o olucak benim babamda nikah kıyıyor bu aralar keşke babam kıysa nikahımı ama olmaz herhalde en yakın arkadaşlarımmınkini hep bu yaz o kıydı çok imrendim çok kıskandım, benmkinide nikah memuru aile dostumuz normal şartlarda kıyılır derken ailem kemal kılıçdaroğlu yada mustafa sarıgül diyor inşalllah o günler gelir veeeeeeee istediğim kişilerde nikahımı kıyar

ki benim 2 şahidim olucak en yakın arkadaşalrım hatta kanunda 3 varsa ben 3 sevgilicik 3 şahit yapcaz arkadaşalrımzla masada mutlu mesut pozz vermek istiyoruzzzz

2007hu canım bir milanocu olarak bahamlarını çok beğendim güle güle kullan çok sade ve çok şık bayılıyorum sofrada sadeliğe aselet budur ne kadara geldi bunlar sitedenmi aldın şaka maka ben hala bu işi bitiremedim kenarada bunu alıcak birikimi annem yaptı ama evde yer yok malesef alamıyoruz çok üzülüyorum ama şimdi yılbaşı indirimleride oluca ama sen çok çok güzel ve özel günlerde sevdiceğinle mutlu mesut kulllan

biz bugün 50 yi batırdık sabah 49 dicezzzz

çok teşekkür ederim Canım bizde ufaktan alıyoruz artık yoksa anneme göre bizde de yer yok odamı görmelisiniz dolapta bana ait yer kalmadı resmen...
normal de 540 tencereydi 898 de çatal kaşık... 1438 ediyor... Armada hisar 1150 dedi ankamall 1000 dedi biz ulustan 900 e aldık ikisini ama peşin...

ayy ben buraya muhabbeti yakalayamıyorum diye gelmiyordum ama burası baya bayaa evlilik çeyiz topiğine dönmüş
kızlar en yakın zamanda hayallerimiz gerçek olsun inşallah... sevdiceklerimizin gelmesine de ne kaldı ki şurda dimi?

Ben geldim kızlar

Çatal kaşık ve tencere takımımı aldım

Hisar.com.tr - Kurumsal

Hisar.com.tr - Kurumsal

2007hu benim tencere setim de rio, çok severek aldım çatal kaşığımda milano, bahama da çok güzelmiş güzel günlerde kullanalım inşallah :123:

Canım niye yakalayamıyorsun muhabbetten geri kalırım diye korkma fikrini paylaşmak istediğin şeyleri alıntıla bence. Valla ben bir kaç gün öncesinin bile muhabbetine ortak oluyorum. Çok seviyorum zaten yazılanları okumayı nerde kaldıysam hep devam ediyorum ordan yoksa tadı çıkar mı hiç. Bu topik hiç kapanmayacak herhalde ben ileride bebeğime alacağım tulumları bile paylaşacağım.

amma konuşmuşsunuz kızlar oku oku bitmedi

ayyy bende her dönüşte aynı şeyleri hissediyorumm

bizimkide daha gelmedi ya inşallah tahmin ettiğimiz gibi terhis olur da fazladan gün saymak zorunda kalmam

Canım ben Urban'ı istiyorum ya resmini attım faceten biraz önce baktı bizimki, alıyoruz onu dedi. 10 Aralık'ta kayınvalidemi de alıyoruz gerekirse başka şeylerden kısacağız ama istediğim olacak.

ayy çok sevindim ne güzel demiş. canımmmmm bu arada benim yerime de alcanar 'ı dene ççoookkk beğendim o modeli eminim sana da çok yakışır en kısa zamanda bende gidip denicem

Son düzenleme:
okadar alışmışım ki buraya yazmayınca knedimi eksik hissediyorum siz olmasaydınız napardım ben bu hasretle hiç bilmiyorum ya

nasılsınız canlarımm
buaralar sürekli Giz'ciğimin önerdiği diziyi izliyorum akşamları pek gelemiyorum oyüzdn

Eşim bugün askere gideli 100 gün oldu, o askere gittiğinden beri hep uyurken kolidorun ışığını açık bırakıyordum korktuğum için. Dün ilk defa ışığı kapattım öyle uyudum bizi öldürmeyen herşey güçlendirir sözü doğru galiba. Güçlendim mi ne.

8 yaşında bir kız kardeşim var beni istemeye geldiklerinde 5 yaşındaydı ablamı götürecekler diye ağlamıştı. Bu sene erkek kardeşim üniversite kazandı Çanakkaleye gitti. Geçen gün annemlere gittim kalmaya kız kardeşim abla ben seni çok özlüyorum burda kalsana dedi. Abim gitti uzaklara gidince hasret çok kötü oluyor dedi. Küçüğüm 8 yaşında benim yaşadığım duyguları yaşıyor. Abim olsaydı ben ona okulda yaptıklarımı anlatırdım, dertleşirdim diyor. Böyle olunca içimde kapalı kalıyor diyor. Birde diyorki abim uzağa gidince melek oluyor buraya gelince gıcık Kendi hasretime sevdama gömüldükçe. Sevdiklerime sırtımı dönmüşüm farkında olmadan. Sizinde benim gibi ihmal ettiğiniz kimseler varsa bir durup düşünmek lazım.

canım benim çok vaktim olmuyor girdiğimde de sayfalarca okuyamıyorum artık dediğin gibi tuttuğum yerden yakalarım bende bundan sonra ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…