Eşim bugün askere gideli 100 gün oldu, o askere gittiğinden beri hep uyurken kolidorun ışığını açık bırakıyordum korktuğum için. Dün ilk defa ışığı kapattım öyle uyudum bizi öldürmeyen herşey güçlendirir sözü doğru galiba. Güçlendim mi ne.
8 yaşında bir kız kardeşim var beni istemeye geldiklerinde 5 yaşındaydı ablamı götürecekler diye ağlamıştı. Bu sene erkek kardeşim üniversite kazandı Çanakkaleye gitti. Geçen gün annemlere gittim kalmaya kız kardeşim abla ben seni çok özlüyorum burda kalsana dedi. Abim gitti uzaklara gidince hasret çok kötü oluyor dedi. Küçüğüm 8 yaşında benim yaşadığım duyguları yaşıyor. Abim olsaydı ben ona okulda yaptıklarımı anlatırdım, dertleşirdim diyor. Böyle olunca içimde kapalı kalıyor diyor. Birde diyorki abim uzağa gidince melek oluyor buraya gelince gıcıkKendi hasretime sevdama gömüldükçe. Sevdiklerime sırtımı dönmüşüm farkında olmadan. Sizinde benim gibi ihmal ettiğiniz kimseler varsa bir durup düşünmek lazım.
canım benim çok vaktim olmuyor girdiğimde de sayfalarca okuyamıyorum artık dediğin gibi tuttuğum yerden yakalarım bende bundan sonra ozaman
oy kıyamam ben ona ya sen gitmişsin abisi gitmiş iyice yalnız kalmış garibim
Her akşam arayıp konuşmaya daha sık gitmeye karar verdim. Boynunda beze gibi birşey çıkmış çok üzüldüm acaba çok mu üzüntü yapıyor kendine. Ben evlendiğimde erkek kardeşim abla bu evin hiç tadı tuzu kalmadı sen gidince demişti evlendiğimin ilk haftası ağlaşmıştık telefonda. Şimdi kız kardeşim hem benden uzak hemde abisinden onun durumu daha zor sanırım. Üçümüz birarada olunca bizim ev düğün bayram gibidir. Açarız müzik oynarız güleriz şarkı söyleriz espriler yaparız. Şimdi okuldan gelince babamla ödevlerini yapıyor yatıyor. Biran önce kendime gelmem lazım hem kendime zarar veriyorum, hemde canımdan öteleri yalnız bırakıyorum.
Hani Kanal D şimdi dizilerin saatlerini değiştiriyor ya eğlence artık gün değiştirdi şu gün şu saatte diye. Bizim topiğin kızlarıda saat değiştirdi galiba akşama kadar herkes burda yazılarını bile takip edemiyoruz akşama kimsecikler yok. Saat mi değiştirdiniz kızlar
buble canım dizi nasıl gidiyor o dizi biraz oyalar seni günlerde geçer bu A kişisini çözememek çok sinirlendiriyor bazen beni ama o dizi yüzünden herşeye şüpheyle yaklaşır olmuyorda değilim
lovemuffin canım seni burda gördüğüme çok sevindim lütfen arada gel özlüyorum seni
stanki şu anda ağlattın beni gözlerimden yaşlar akıyor fenaydım zaten okudumda ihmal ettiklerimi düşündüm hırçnlığımı öfkemi düşündüm yine arkadşalarımla görşyorm ama ihmal ettiklerim yine var çok hırçınım anneme babama karşı bugünler neden böyle keşke susabilsem ama hemn parlayıp sonra pişman oluyorum keşke çeksem herşeyden kendimi uyusam uyansam o gelse çok sıkıldım artık ilk günler böyle değildi ama ben dayanacak gücü bulmuyorum kendimde,sende kardeşin var minicik ne güzel ondan destek al canım benim malesef kardeşim bu yıl kazandı vee oda eylülde okula gitti hayatımda önem verdiğim 2 erkekte yok yanımda
çok sıkıldım çok isyan bayrağını çektim dayanamıyorum artık bu onada yansıdı artık gel gel diyorum oda üzülüyor binlerce kez, sıkıldım ben uyusam geçer belki uyumam lazım hiç iyi değilim burnumun direği sızlıyor acıyor o gititğinden beri böyleyim daha fazla tutamıcam kendimi kötüyüm ben çok özledim
uyursam düzelirim belkide regl oldum die böyleyim yada daha fazla sıkamıyorum kendimi hiç olmadık biryerde ağlaıcağma bu geceyi dolu dolu ağlayarak geçirsem iyi olucak ki gözlerimden akıyor bişi yapmama gerek yok su gibi akıyor lanet olsun ben böyle olmak istememiştim
iyi geceler kızlar
ayy ben buraya muhabbeti yakalayamıyorum diye gelmiyordum ama burası baya bayaa evlilik çeyiz topiğine dönmüş
kızlar en yakın zamanda hayallerimiz gerçek olsun inşallah... sevdiceklerimizin gelmesine de ne kaldı ki şurda dimi?
2007hu benim tencere setim de rio, çok severek aldım çatal kaşığımda milano, bahama da çok güzelmiş güzel günlerde kullanalım inşallah :123:
Mercii hatırlıyor musun? Hani bir ara şu haritada Van'ı, Sivas'ı boyamak istiyoruz diye konuşmuştuk. Van'ı da boyadık, Sivası da sıra Konya'daGeçiyor geçiyor akmasa da damlıyor şu zaman
Mercii hatırlıyor musun? Hani bir ara şu haritada Van'ı, Sivas'ı boyamak istiyoruz diye konuşmuştuk. Van'ı da boyadık, Sivası da sıra Konya'daGeçiyor geçiyor akmasa da damlıyor şu zaman
amma konuşmuşsunuz kızlar oku oku bitmedi
ayyy bende her dönüşte aynı şeyleri hissediyorumm
bizimkide daha gelmedi ya inşallah tahmin ettiğimiz gibi terhis olur da fazladan gün saymak zorunda kalmam
ayy çok sevindim ne güzel demiş. canımmmmm bu arada benim yerime de alcanar 'ı dene ççoookkk beğendim o modeli eminim sana da çok yakışır en kısa zamanda bende gidip denicem
Kızlarrr yaaa düğün müğün işleri konuşulunca falan gerçekten tak etti bana gidiyorum ben bu evden yavaş yavaşBen birşeye sinirlenince de yapma böyle zaten evlenıyorsun muhabbeti başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?