347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

oy kıyamam ben ona ya sen gitmişsin abisi gitmiş iyice yalnız kalmış garibim

oy kıyamam ben ona ya sen gitmişsin abisi gitmiş iyice yalnız kalmış garibim

Her akşam arayıp konuşmaya daha sık gitmeye karar verdim. Boynunda beze gibi birşey çıkmış çok üzüldüm acaba çok mu üzüntü yapıyor kendine. Ben evlendiğimde erkek kardeşim abla bu evin hiç tadı tuzu kalmadı sen gidince demişti evlendiğimin ilk haftası ağlaşmıştık telefonda. Şimdi kız kardeşim hem benden uzak hemde abisinden onun durumu daha zor sanırım. Üçümüz birarada olunca bizim ev düğün bayram gibidir. Açarız müzik oynarız güleriz şarkı söyleriz espriler yaparız. Şimdi okuldan gelince babamla ödevlerini yapıyor yatıyor. Biran önce kendime gelmem lazım hem kendime zarar veriyorum, hemde canımdan öteleri yalnız bırakıyorum.

hem onunla birlikte olmak sanada iyi gelir dertlerini unutursun onunla birlikteyken, hemde onu mutlu edersin eski günlere geri dönersiniz yine müzik açar dans edersiniz birlikte

Maç izledim üstüne film izledim geldim
Şimdi yine bi film açıyorum part dolsun diye bekliyorum

Hani Kanal D şimdi dizilerin saatlerini değiştiriyor ya eğlence artık gün değiştirdi şu gün şu saatte diye. Bizim topiğin kızlarıda saat değiştirdi galiba akşama kadar herkes burda yazılarını bile takip edemiyoruz akşama kimsecikler yok. Saat mi değiştirdiniz kızlar

akşam herkesin bi işi oluyor heralde

Mercii hatırlıyor musun? Hani bir ara şu haritada Van'ı, Sivas'ı boyamak istiyoruz diye konuşmuştuk. Van'ı da boyadık, Sivası da sıra Konya'da Geçiyor geçiyor akmasa da damlıyor şu zaman

buble canım dizi nasıl gidiyor o dizi biraz oyalar seni günlerde geçer bu A kişisini çözememek çok sinirlendiriyor bazen beni ama o dizi yüzünden herşeye şüpheyle yaklaşır olmuyorda değilim

lovemuffin canım seni burda gördüğüme çok sevindim lütfen arada gel özlüyorum seni

stanki şu anda ağlattın beni gözlerimden yaşlar akıyor fenaydım zaten okudumda ihmal ettiklerimi düşündüm hırçnlığımı öfkemi düşündüm yine arkadşalarımla görşyorm ama ihmal ettiklerim yine var çok hırçınım anneme babama karşı bugünler neden böyle keşke susabilsem ama hemn parlayıp sonra pişman oluyorum keşke çeksem herşeyden kendimi uyusam uyansam o gelse çok sıkıldım artık ilk günler böyle değildi ama ben dayanacak gücü bulmuyorum kendimde,sende kardeşin var minicik ne güzel ondan destek al canım benim malesef kardeşim bu yıl kazandı vee oda eylülde okula gitti hayatımda önem verdiğim 2 erkekte yok yanımda

çok sıkıldım çok isyan bayrağını çektim dayanamıyorum artık bu onada yansıdı artık gel gel diyorum oda üzülüyor binlerce kez, sıkıldım ben uyusam geçer belki uyumam lazım hiç iyi değilim burnumun direği sızlıyor acıyor o gititğinden beri böyleyim daha fazla tutamıcam kendimi kötüyüm ben çok özledim

uyursam düzelirim belkide regl oldum die böyleyim yada daha fazla sıkamıyorum kendimi hiç olmadık biryerde ağlaıcağma bu geceyi dolu dolu ağlayarak geçirsem iyi olucak ki gözlerimden akıyor bişi yapmama gerek yok su gibi akıyor lanet olsun ben böyle olmak istememiştim

iyi geceler kızlar

Ah be canım hebimiz zaman zaman aynı evrelerden geçiyoruz galiba. Çoğu bitti azı kaldı. Bugün ağla içine atma. Yarın kendimizi toparlayalım. Yarın güzel başlayalım güne, sen şu iş stresini de bir atlat terfi haberini de al Allah'ın izniyle morel olur sana inşallah. Sarılalım sıkı sıkı atlatalım bu günleri.

iyi akşamlar kızlarr
bugün çok sıkıldım bide üstüne hasta oldum karın ağrısıda cabası
bide 1 haftadır falan sadece akşamları olan bi şişkinlik ve tıkantı hissi iyice sinir ediyo psikolojikmidir nedir çıldırcam resmen

İnşallah teşekkürler... Biz hem asker yarenleriyiz hemde çoğumuz nişanlı olduğu için bi yandan da düğün hazırlıkları konuşuyoruz

Mercii hatırlıyor musun? Hani bir ara şu haritada Van'ı, Sivas'ı boyamak istiyoruz diye konuşmuştuk. Van'ı da boyadık, Sivası da sıra Konya'da Geçiyor geçiyor akmasa da damlıyor şu zaman

evet canım ya daha dun gıbı van ı boyayınca nasıl heyecanlanmıstık sıra geldı konyaya .ıcındeyken gecmıyomus gıbı hıssedıyoruz ama donup arkaya bakınca gecıyo zaman gıdıp onu ordan alacagım gunun hayalıyle yasıyorum arkamıza bıle donup bakmıcaz, sadece bırbırımıza sarılıcaz ve donup gıdıcez. Bı daha da hatırlamıcaz bu kotu gunlerı. Onu cok ozledım onsuz hayat cok zor, ben zaten balık burcu sulu gozlu bı kızım, o gıttıgınden berı herseye zır zır aglar oldum. Ama gecıcek hepsı ve ona kavusacagım gun gelıcek...

Canım varsa ellerinde giyeceğim Alcanar'ı da bende çok beğeniyorum.

Bu arada ben kaçıyorum kızlar çok ama çok uykum geldi.

15 dakika sonra şafak: 47

Öperim hepinizi.

Kızlarrr yaaa düğün müğün işleri konuşulunca falan gerçekten tak etti bana gidiyorum ben bu evden yavaş yavaş Ben birşeye sinirlenince de yapma böyle zaten evlenıyorsun muhabbeti başladı

Kızlarrr yaaa düğün müğün işleri konuşulunca falan gerçekten tak etti bana gidiyorum ben bu evden yavaş yavaş Ben birşeye sinirlenince de yapma böyle zaten evlenıyorsun muhabbeti başladı

herkese iyi geceler kızlar ben uyumaya gidiyorum SAFAK:47 mardin'e selammm yola devammm....

Alış alış bunlara Hele evden çeyizin çıkınca baba evinde misafir olacaksın Tamam sustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…