Ooyy kıyamam sana.. Gerçekten ayrı olmak insanı çok yıpratıyor. Senin topiğini okuyorum canım boş kaldıkça, hepsini bitiremedim dahaMaşallahın var almışsın çoğu şeyi, sende çeyiz almak bağımlılık yaptı desene.
Teşekkür ederim canım benim, inşallah görüşebiliriz. Varis vardı onun için önce bulunduğu yerdeki askeri hastaneye gitti, İstanbula sevk ettiler dün. Bizim de 57 kaldı canım benim, dün Sivas'ı boyayınca haritam daha bir canlandı
evet canım ben bağımlı oldum yoksa bu aldıklaırmı koyafete yatırıyordum 1 sene öncesine kadar durdurulmayan bir alışveriş koliktim o kadar çok parfümüm ve kıyafetm var ki eve sığmıyor ama şimdi eve sığmayan çeyizim varrr
2007 huuu o zaman seni gönderiyoruz vuhuuuu
Bende çeyiz topiği yapsam mııı
Pronovias Ucifa Gelinliği sunar. Dreams 2013. | Pronovias ya bu çok tatlı değil miiii
Evettt mutlaka yapmalısın canım, çok seviyorum çeyiz topiklerine bakmayı ben de düşünüyorum ilerde yapmayı biriksin de biraz yolun başındayım ben henüz.
Canım evet güzelmiş ben straplez almayacağım omuzlarımın genişliğinden rahatsız oluyorum, hala nasıl bir şey istediğime karar veremedim. kalçam ve göğüslerim eşit ölçüde ama benim belim kalın, biraz da göbekliyim. Sanırım deneye deneye karar vericem böyle bakınca bana nasıl bir şey yakışır hayal edemiyorum.
Ben zaten straplez giyemem kapalıyım çünküaçık modellere kol yapılıyor işte aynı modelden bizim için... Benim tüyleri falan çok hoşuma gitti bunun aynı böyle sade ama tatlı bi gelin olmak istiyorum
Anladım canım benim. Canım mutlaka kol eklet benim kapalı bir arkadaşım vardı straplez model alıp üstüne bolero yaptırmış işlemeli, ama düğünde hiç rahat edemedi. Kollarını kaldırdıça falan açıldı, eşiyle çok sorun yaşadılar düğünde bu yüzden.
bencede tek parça olmalı gelinlik diğer türlü hem eteği dönüyoo oynanmazda bolero da tam anlamıyla sıkıntı zaten ablamdan biliyoruum,büsbütün olmalıııııı gelinliikkkAyyyy hiç sevmem ben bolerolu falan gelinlik dediğin tek parça olur bence.... bazı gelinlikler de altı ayrı üstü ayrı gibi duruyor onu da sevmem kuğu gibi olsun tek görünsün
Aman maşallaah yaa Allahm zor geçen günleri kolaylaştırsın ordaaaa muhabbetleri bol olsuunnBizimki komutanlardan biriyle baya içli dışlı.Geçenlerde dışarı çıkartmıştı bi hava alsın diye ilçede tur atmışlardı.Büyük lüksBugünde sohbet muhabbet baya artmış.Telefonun var mı yanındadan başlamış çalıştığı yere sonra konu bana kadar gelmiş.
Benden fındık rica etmiş :)Benim adıma göndersin yeriz oturur beraber demiş :) Benim her ortamda muhabbet kuran sevilen sevdiğimm
Ben ona erken yılbaşı paketi yapıp göndermem mi şimdi fındık,ceviz,gümüşhane pestili köme bide burda yetişen kivi bikaç bişey daha koyarım.Yesin yavrum.
Ayyy Nenacım nasıl dolmuş o gelinin kollar öyle. Benimde nişanlım göçmen ama çok uygulamazlar adetleri. Arkadaşım bir göçmenle evlendi of of of ne takı yapıldı onada ve çoook güzel oynadıklarını biliyorum.
Chelzy bizimkide komutanın gözbebeği kuraya bile dahil edilmedi o zaman. Silah ateş aldı komutanı tutanak bile tutturmadı ve komutan dizüstü bilgisayarını veriyor bizimkine ordan giriyor internete. Gerçi o bebek surat sevilmez mi canım sevgilimmmm bak özledim yine çok.
Eki Görüntüle 563584 Eki Görüntüle 563583 Eki Görüntüle 563584 Eki Görüntüle 563583
hehhh ekleyebildim resimleri bizim yöresel şalvarlarımız bunlar her renk olabılıo kumaşları değişik olabilio ve altınımız bolll olur))
canım yazın evlenen göçmen arkadaşıma dün kınamda şalvarını giymesini teklif ettim aaa gizz hiç kıskançlık yok bayılırız bizz benmkinde kimse giymedi tabi giyinirim dedi bide adadaki göçmen arkadaşlarıma söledim eve dönerken aynı bu görüntüyü istiyorum bende böyle yapıcam göçmen değilim maa herkes bindallı şalavr giysin istiyorum
arkadasşım kınada 4 kıyafet değiştirdi hey maşallah adete kaynananın elinide öpmek var ama yapmadı zaten öyle o kültürlede büyümemişti evlenirken yaptı ama setler tkaıldı burmalar havada uçuştu ikizide bu yaz evlencek ailesi çok masraf yaptı peri padişahının kızı gibiydi gelinlik pier cardinden demet akalınnkiyle aynı herşey süeprdi ki eniştemde karadenizdi ama adetletr yapıldı
ben ise böle şelerden hoşlanmazken arkadaşımda harika şeyler yaşadım bizde böyle abartılmıyor
Kızlar beğendiğim yatak odalarını paylaşayım.
Eki Görüntüle 563620
Eki Görüntüle 563621
Eki Görüntüle 563622
Eki Görüntüle 563623
Eki Görüntüle 563624
Eki Görüntüle 563625
Eki Görüntüle 563631
Eki Görüntüle 563637
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?