347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet canım ben bağımlı oldum yoksa bu aldıklaırmı koyafete yatırıyordum 1 sene öncesine kadar durdurulmayan bir alışveriş koliktim o kadar çok parfümüm ve kıyafetm var ki eve sığmıyor ama şimdi eve sığmayan çeyizim varrr

2007 huuu o zaman seni gönderiyoruz vuhuuuu

benimki de bu halde şu an

Eklentiler

• $harita.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 34

Heee didiyommm ben Hem ağlarım Hem oynarım :118::118::118:

Bende çeyiz topiği yapsam mııı

Evettt mutlaka yapmalısın canım, çok seviyorum çeyiz topiklerine bakmayı ben de düşünüyorum ilerde yapmayı biriksin de biraz yolun başındayım ben henüz.

Canım evet güzelmiş ben straplez almayacağım omuzlarımın genişliğinden rahatsız oluyorum, hala nasıl bir şey istediğime karar veremedim. kalçam ve göğüslerim eşit ölçüde ama benim belim kalın, biraz da göbekliyim. Sanırım deneye deneye karar vericem böyle bakınca bana nasıl bir şey yakışır hayal edemiyorum.

Ben zaten straplez giyemem kapalıyım çünkü açık modellere kol yapılıyor işte aynı modelden bizim için... Benim tüyleri falan çok hoşuma gitti bunun aynı böyle sade ama tatlı bi gelin olmak istiyorum

Anladım canım benim. Canım mutlaka kol eklet benim kapalı bir arkadaşım vardı straplez model alıp üstüne bolero yaptırmış işlemeli, ama düğünde hiç rahat edemedi. Kollarını kaldırdıça falan açıldı, eşiyle çok sorun yaşadılar düğünde bu yüzden.

Ayyyy hiç sevmem ben bolerolu falan gelinlik dediğin tek parça olur bence.... bazı gelinlikler de altı ayrı üstü ayrı gibi duruyor onu da sevmem kuğu gibi olsun tek görünsün

2007hu canım benim daha öncede paylaşmıştın bunu. O zaman yorum yapmayı unutmuştum. Beğendim ama çok değil açıkçası 2013'te dantel modası var yine. Hatta bu yıldan çok daha fazla revaçta olacakmış. Dantel sever misin bilmiyorum ama dantel benim için zerafetin simgesi gibi. Çok hoşuma gidiyor dantel gelinlikler.

ayyy kızlarrr yetişemiyorum hızınıza neye cvp vereceğimi bilemedim:)) şafaktan girdiniz düğün salonundan devam ettiniz sonra gelecek olan konuklara ordan çeyizlere sonra gelinliklere noluyozzzz yahuuuuuuu şimdi ben özetle cvplıyorum kendimi:)))) bende nasipse haziranda uçuyorum yuvadan 4.5 yıl yeter bekledim dahada bekleyemicem çeyiz konusu hala 4/2 si var devamını aşkısı gelince ver parayı al ver parayı al modu olcak sonraaaaaa balayına ispanya programımız var bakalım inş... gelinliğimide komple sırtı açık istiyorum başka neye cvp verim hmmm bid eben göçmen oldugum için bizim kına geceleri çok değişiktr bir gecede en 8-10 çift yöresel kıyafet ve abiye gyerız ona uygun ayakkabı ve cantamız olur bu kadar bide resim paylasımda görün yöresel kıyafetlermzi:))))

Ayyyy hiç sevmem ben bolerolu falan gelinlik dediğin tek parça olur bence.... bazı gelinlikler de altı ayrı üstü ayrı gibi duruyor onu da sevmem kuğu gibi olsun tek görünsün

bencede tek parça olmalı gelinlik diğer türlü hem eteği dönüyoo oynanmazda bolero da tam anlamıyla sıkıntı zaten ablamdan biliyoruum,büsbütün olmalıııııı gelinliikkk
buarada selam vermedende konuya girdim kızlarr takipteym arada çalışıyorum arada bakıyoruumm öperiimm hepinizii :)

Son düzenleme:

hehhh ekleyebildim resimleri bizim yöresel şalvarlarımız bunlar her renk olabılıo kumaşları değişik olabilio ve altınımız bolll olur))

işte böyle bizim kına kıyafeti gelin olacak kız bunlardan gyer çeşit çeşit ve kınaya gelen davetlilerden yeni evlenmiş kızları simgeler :)))

Bizimki komutanlardan biriyle baya içli dışlı.Geçenlerde dışarı çıkartmıştı bi hava alsın diye ilçede tur atmışlardı.Büyük lüks Bugünde sohbet muhabbet baya artmış.Telefonun var mı yanındadan başlamış çalıştığı yere sonra konu bana kadar gelmiş.
Benden fındık rica etmiş :)Benim adıma göndersin yeriz oturur beraber demiş :) Benim her ortamda muhabbet kuran sevilen sevdiğimm
Ben ona erken yılbaşı paketi yapıp göndermem mi şimdi fındık,ceviz,gümüşhane pestili köme bide burda yetişen kivi bikaç bişey daha koyarım.Yesin yavrum.

Aman maşallaah yaa Allahm zor geçen günleri kolaylaştırsın ordaaaa muhabbetleri bol olsuunn

Ayyy Nenacım nasıl dolmuş o gelinin kollar öyle. Benimde nişanlım göçmen ama çok uygulamazlar adetleri. Arkadaşım bir göçmenle evlendi of of of ne takı yapıldı onada ve çoook güzel oynadıklarını biliyorum.

Chelzy bizimkide komutanın gözbebeği kuraya bile dahil edilmedi o zaman. Silah ateş aldı komutanı tutanak bile tutturmadı ve komutan dizüstü bilgisayarını veriyor bizimkine ordan giriyor internete. Gerçi o bebek surat sevilmez mi canım sevgilimmmm bak özledim yine çok.

tripliiicim biz göçmenler böyle takıya düşkünüz gelin aldık mı hep böyle donatırız eger göçmene gelin gidıosak bizide donatırlar lakin ben trabzonluyla evlenıorum herkes kendı teranesinde bunun 4/1 ini yaparlarsa iidir gerçi nişanlım mecbur yapacaklar dio bnm nişanlımı kimse üzemez ne istiosa olacak dio da bakalım:)))

canım yazın evlenen göçmen arkadaşıma dün kınamda şalvarını giymesini teklif ettim aaa gizz hiç kıskançlık yok bayılırız bizz benmkinde kimse giymedi tabi giyinirim dedi bide adadaki göçmen arkadaşlarıma söledim eve dönerken aynı bu görüntüyü istiyorum bende böyle yapıcam göçmen değilim maa herkes bindallı şalavr giysin istiyorum

arkadasşım kınada 4 kıyafet değiştirdi hey maşallah adete kaynananın elinide öpmek var ama yapmadı zaten öyle o kültürlede büyümemişti evlenirken adetleri yaptı ama setler takaıldı burmalar havada uçuştu ikizide bu yaz evlencek ailesi çok masraf yaptı peri padişahının kızı gibiydi gelinlik pier cardinden demet akalınnkiyle aynı herşey süperdi ki eniştemde karadenizli ama adetler yapıldı

ben ise böle şelerden hoşlanmazken arkadaşımda harika şeyler yaşadım bizde böyle abartılmıyor

Son düzenleme:

bende 3-4 şalvar 5 tanede abiye giyicem şimdiden modellere bakamya başladım :)) saolsun nişanlım nişanda bissürüüüüüüüü takı taktı aynı performansı nikahtada beklıyorum:))) kaynanam nişanda takıldı ya ayıp olmazmı okadar takı dıo da o bızım kınaları görmedi görse gözleri yerinden fırlar sanırım arkdsn çok iyi yapmış mutluluklar dılıyorum darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…