Nenacım bence çok yanlış düşünüyorsun canım. O insanlar olmasaydı nişanlında olmayacaktı öyle düşün. Daha şimdiden böyle düşünme sonra sen çok üzülürsün. Allah inşallah kendinize versin canım. Tabi ki ailede olupta yardımcı olmamaları üzücü ama yapıcak bir şey yok. Kimsenin gazına gelipte isteme, afra tafra yapma. Her zaman mesafeni koru ama saygını da yitirme emin ol kazanan sen olursun.
Benim ailemin durumu çok iyi mesela. Evlerimiz, yazlığımız, arabamız herşeyimiz var çok şükür. Babam evde alır, döşetirde, altıma arabamı da çeker ama inan ki ben öz babamdan istemiyorum niye durumun varken yapmıyorsun diye. Araba aldım 2011 Aralık ayında 2012 model inan kredi çektim aldım tek kuruş peşinat ödemedi benim ailem. Benim nişanlımın ailesi orta halli, ben şimdi gelinlik beğeniyorum ama nasıl alacak insanlar bir yandan onu da düşünüyorum biliyorum beni üzmekte istemezler, içimde kalsın da istemez kayınvalidem alır ama öderken zorlanır ben neden onu o duruma sokayım o yüzden diyorum düğünden vazgeçerim belki en azından içimde kalmaz gelinliğim ya da başka şeyden kısarız. Mesela oturma odası yapmam diyorum, salonum istediğim takım olur. Bakacağız artık durumumuz ne kadarına yetiyorsa...
askerlerinizle konuştunuzmu nasıllar iyiler mi şafak her gün batıo keyfler yerindedir umarım :))) kavuşmaya az kaldı yaaa benimde içimi bir heyecan kapladı geldiğinde boynuna sarılıp koklıcam aşkomuuuuuu :))) evde en son gydıgı t-shirtü duruo hep kokluyorum kafayı yedim sanırım
selam kızlarrrr...
3 kere aynısını yazınca daha bi duygulu olmuş nikitammm
hahahahahhhaaa
dalga geçme ablaylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))))))))
ozaman mink ten battaniye seç bana da alıyım hemen güveniyorum senin zevkinee
:) valla kuş bilemedim ki mobilyan ya da çarşafların vs nasıl....
ama ben fildişi kareli kareli gibi olanı sevdim :)
yokki benim daha mobilyam önce battaniyemi seçiyim sonra ona uygun mobilya alırımşaka bi yana beyaz yatak odası düşünüyorum o yüzden üstüne mor yada siyah olsun diye düşündüm 622mürdüm ü bide premium gold siyah 02 yi beğendim ama hangisi olsa karar veremedim
selam canımmmmm...heyyyyy selamlarr kızlarr
İyi Akşamlar,
Gelinlik bakanlar, çeyizlik alanlar. Biz evliyiz ama çok özendik nikah mı tazelesek diyenler selamlarrr
Eşim el bombası atarken koluna birşey olmuş bugün gitmiş damar damar üstüne geldi demiş doktor ilaç vermiş. Denetim var onlarda deli gibi koşuyolar, spor yapıyorlar, atış yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?