347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Nenacım bence çok yanlış düşünüyorsun canım. O insanlar olmasaydı nişanlında olmayacaktı öyle düşün. Daha şimdiden böyle düşünme sonra sen çok üzülürsün. Allah inşallah kendinize versin canım. Tabi ki ailede olupta yardımcı olmamaları üzücü ama yapıcak bir şey yok. Kimsenin gazına gelipte isteme, afra tafra yapma. Her zaman mesafeni koru ama saygını da yitirme emin ol kazanan sen olursun.

Benim ailemin durumu çok iyi mesela. Evlerimiz, yazlığımız, arabamız herşeyimiz var çok şükür. Babam evde alır, döşetirde, altıma arabamı da çeker ama inan ki ben öz babamdan istemiyorum niye durumun varken yapmıyorsun diye. Araba aldım 2011 Aralık ayında 2012 model inan kredi çektim aldım tek kuruş peşinat ödemedi benim ailem. Benim nişanlımın ailesi orta halli, ben şimdi gelinlik beğeniyorum ama nasıl alacak insanlar bir yandan onu da düşünüyorum biliyorum beni üzmekte istemezler, içimde kalsın da istemez kayınvalidem alır ama öderken zorlanır ben neden onu o duruma sokayım o yüzden diyorum düğünden vazgeçerim belki en azından içimde kalmaz gelinliğim ya da başka şeyden kısarız. Mesela oturma odası yapmam diyorum, salonum istediğim takım olur. Bakacağız artık durumumuz ne kadarına yetiyorsa...

ya tripliii konum farklı durum farklı sen ailesnde yok die düşünüosun bak ne güzel demişsin bni kırmakta istemezler borca grerler vs... bunları bnde bılıorum benım sinirlendm nokta sadece kendilerni düşündükleri nokta hadi geçtm benide düşünsünler istemiorum hç bsy yapmasnlar e be kardesım senın dogrudugun cocuk bu ya sokaktan almadın ya hadi verme bşy arayıp sor öldün mü kaldn mı ara sor ya sen dıosunkı ben sundan almam bundan almam bende almıorum kımseden ama evlilik kolay değil destek beklemekte en dogal hakkım hiç bşy gökten zembille inmio ben derdimi anlatamadım bugün neyse konu nerelere gtti ben hıc bır zamn ailesine asla saygıszlık yapmadm yapmamda ben ailemden edep gördüm annem babam 27 yıllık evliler hala bırbırlerıne cok saygılılar ben düzgün bi aılenden gelıorum hepnzde öylesnzdr bnm katlanamadgım nokta farklı kendimi izah edemedim anlayanda cıkmıcaktır boşa tansiyonum yükseldi kızlar bosverin yaaa napıolarsa yapsınlar umurumda değil hiçbiri

askerlerinizle konuştunuzmu nasıllar iyiler mi şafak her gün batıo keyfler yerindedir umarım :))) kavuşmaya az kaldı yaaa benimde içimi bir heyecan kapladı geldiğinde boynuna sarılıp koklıcam aşkomuuuuuu :))) evde en son gydıgı t-shirtü duruo hep kokluyorum kafayı yedim sanırım

Canım bendede duruyor bir çok şeyi yüzüğü falan, kıyafetleri. Onlara bakınca daha çok üzülüyorum ama sanki hiç dönmücekmiş gibi geliyor bana bilmiyorum neden böyle bir duyguya kapılıyorum. Çok özlüyorum sevdiceği.

Bu arada seni anlıyorum inan ki Nenacım, anlamadığımızı düşünme. Bak ben babama yatak odası takımımı söyleyemiyorum durumu müsait olmasına rağmen. Sizinkiler kendi oğullarına yapmıyorlar ya benim babamda bana yapar mı inan bilmiyorum.

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Üzülme. Allah evlenene yardım eder demişler. İnşallah herşey çok güzel olacak.

selam kızlarrrrrrrr

kuzeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :)

geçsin şafaklar kuzey güney izlerken ben :)

daha işten yeni geldimm
çalışmaktan mutluyum bu ara, hele ay sonu maaş bi yatsın sanırım daha çok mutlu olucam

maddiyat boşş bomboş...
siz eşinizi , onun nasıl olursa olsun ailesini sevin sayın. evlendiğinizde bunun ne kadaar önemli olduğunu anlcaksınız..
eşler, o senin aileni sevdikçe, sen onun ailesini sevip saydıkça daha çok birbirine bağlanır.
bu her zmn böyledir. anne baba, herkes için kıymetli. 1 hak verir, 2 hak verir... 3 de yeter ama denir.
takı toka ,altın ,düğün gelnlik..ev eşyalar... o kadar boş o kadar boş ki... herkes tabii herşeyinin 4/4 lük olmasını ister.
ama mühim olan: o evde mutlu oturmak, o eşyaları huzurlu kullanmak, o takıları hayırlısıyla harcamak ya da saklamak, o düğünde, kayınvaliden eşin annen baban kayınpederin karşılıklı mutlulukları herkesin gözünden okunurken oynamaktır.
insanın aldığı en büyük hediye, benim (gelinim değil ) KIZIM bitanedir. lafını duymaktır.
bu da benim görüşüm...

sevgiler selamlar :)

:) valla kuş bilemedim ki mobilyan ya da çarşafların vs nasıl....
ama ben fildişi kareli kareli gibi olanı sevdim :)

yokki benim daha mobilyam önce battaniyemi seçiyim sonra ona uygun mobilya alırım şaka bi yana beyaz yatak odası düşünüyorum o yüzden üstüne mor yada siyah olsun diye düşündüm 622mürdüm ü bide premium gold siyah 02 yi beğendim ama hangisi olsa karar veremedim

mürdümün solundaki siyah daha güsel bence :)
mürdüm de çok iddialı ya :) bi de şey güsel 611 siyah... böle grili siyahlı fln..
benim battaniyem yok :)
bi tane koltuk üzeri örgü battaniyem var o kaa :):) o yüzden battaniye işinden anlamıom ben snrm sevmiorm battanie :)

İyi Akşamlar,

Gelinlik bakanlar, çeyizlik alanlar. Biz evliyiz ama çok özendik nikah mı tazelesek diyenler selamlarrr

Eşim el bombası atarken koluna birşey olmuş bugün gitmiş damar damar üstüne geldi demiş doktor ilaç vermiş. Denetim var onlarda deli gibi koşuyolar, spor yapıyorlar, atış yapıyorlar

heyyyyy selamlarr kızlarr
selam canımmmmm...

çeyizlik alanlar tarafından selamlarrrr
benimki de bugün halı saha maçı yapmış hiç de alışkın değil heryerim ağrıyo diyo eeee tabi pes oynamaya benzemiyo bu işler dedim bende

merci canım benimki kareli ve fuşya çok hoşuma gitmişti pamuk şeker gibi aslında nikitanın dediğinden alcaktım krem ama o zaman kalmamıştı böyle nettede her sitedede satılmıyordu bende fuşya aldım aynından çok güzel

stanki canım geçmiş olsun çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…