bende 3-4 şalvar 5 tanede abiye giyicem şimdiden modellere bakamya başladım :)) saolsun nişanlım nişanda bissürüüüüüüüü takı taktı aynı performansı nikahtada beklıyorum:))) kaynanam nişanda takıldı ya ayıp olmazmı okadar takı dıo da o bızım kınaları görmedi görse gözleri yerinden fırlar sanırım arkdsn çok iyi yapmış mutluluklar dılıyorum darısı başıma
Kızlar beğendiğim yatak odalarını paylaşayım.
Eki Görüntüle 563620
Eki Görüntüle 563621
Eki Görüntüle 563622
Eki Görüntüle 563623
Eki Görüntüle 563624
Eki Görüntüle 563625
Eki Görüntüle 563631
Eki Görüntüle 563637
Eki Görüntüle 563640
canım sen kaynananı sizin düğünlere kınalara götürde görsün bence çünkü arkadaşımın kınası denize 0 ve yemekli oldu varya o dağıttığı çerezin kesesi sepet şeklindeydi kız hiçbir masraftan kaçınmadı herşeyi en güzelinden oldu normalde geleneçki değildir bide arkadaşım ama ailesini kırmak istemedi bursadan akrabaları geldi evleri doldu taştı öyle bir olaydı ki adada gördüğüm en kalabalık kınaydı nişanı kalamış marinada oldu düşün o kadar paralar döküldü ki ben yapamam onlar geleneklerini yaşatıllar bizde böyle yok o yüzden ama çok özendim kınada herkesin şalvar giymesine arkadşaımın şalvarı beyaz bindallı saks mavisiydi felan harikaydı özel dikim hepsini kendi çizdi :))))))
veee bende bindallı ve şalavr giymek istiyorum birkaç bekar arkadadaşımada kiralıcam bu görüntü bizdede olsun
bide takı konusunda bizdede kollar dolar hatttaha yani kıza daha değer veririr benim sülalemde :))))) hani herke skız gidiyor der ama benim ailem çok çok döker erkek tarafı şaşar kalır birşeyde istemediğimiz için yarış halinde olunuyor hep
sizin düğünlere imreniyorum valllahada çok detay var canım hey maşalllah
Paylaştıklarımın hepsini beğeniyorum ben evodam hepsi. Evgördede var ama aynı modeller.
Bu arada Nenacım benim hiç takı isteğim olmucak, ben isteyemem zaten ailem de isteyemez. Bizde ayıptır bu tarz şeyler. Onlar neye güçleri yetiyorsa o kadar takacaktır. Takıymış, evmiş benim hiç bir şeyde gözüm yok allah huzur mutluluk versin o bana yeter. Kollarım dolmasada olur. Kayınvalidem de kayınpederimde benim canım. Eşimden öte seviyorum o insanları. Biz hiç bu konular hakkında konuşmuyoruz inan ki nişanlımla da... Düğün zamanı da alırken onlar ne kadara kadar alabilcekler ona göre yapacağım seçimlerimi. Asla zorlanmalarını istemem. Bir ev kolay kurulmuyor çünkü.
evet haklısın canım bizm adetler böyle onlarında ddurumu kat kat var ve yapmalarını istiyorum olmasaydı canlarını alacak halim yok ama nişanı nişanlım yaptı parmakları dahi oynamadı bohçamı bile nişanlım yaptı yeterince tevazu gösterdim bundan sonra bnm istedgm gibi olacak durumları cok cok iyi tek sıkıntı egoistler saana daha öncede anlatmıştım kendilernden baskasını düşünmezler ama beni düşünmek zorundalar ben her şeyi dört dörtlük yapıosam onlarda bana yapacaklar benim ailem tek bi laf edemez agzını açıp ama ben edicem yüzsüzlük değil bu olması gereken olmasaydı valla da billa da agzımı açmazdım var abi ya varrr akıo resmen 3 tane araba evler yzlık işleri güçleri her şeyleri yernde banane ya kendı cocuklarını dusunsunler kayın pederm demıokı alın yandakı daırede siz oturun kira ödemeyin adam bunu demiyo ya bende onlarn takıcgnı kocama verice ev peşinatı yapsn ben sana anlatmıstım bunları tripliii
bnmde kınam çok güzel olucak inşallah bende pendik marinada düşünüyorum :)) kıyafetlerimi diktrcem hepsni kayın valıdemı gecen bir kınaya davet ettik kınad akınaydı yani kızda yok yok 15 tane şalvar gydi tanesi nerden baksan 700-800tlydi 5 tane set takmıs cocuk tarafı 36 tanede bılezık e bıd enıkahtada ekstr mısafırler taktı bnm bıle agzm acık kaldı ama bnm kaynana piyasada yoktu:))) yemedi gelmek keyfi bilir bnm annemler hayyatta isteyemezler hadı anne konus iste diorum banane ben yapamam oyle kendılerı ne takıosa dedi ben isticem ama zaten nişanlımı bi dünya doldurdum kız almak kolay mı yapacaklar efendm bizde gelin aldgmzda yapacaz paşa paşa bu işler böyle valla
Canım bana anlattığına eminmisin Nenacım bana anlatmadın. Başkasıyla karıştırmış olabilir misin yeminle hafızamdan şüphelendim halbuki hiç bir şeyi unutmam. Çok şaşkınım şuan. Durumları varsa yapmaları gerekir tabi ki ama sen sen ol isteme canım, tatsızlık çıkmasın bence. Nişanlın gerekeni söylesin sen yüz göz olma hiç bir zaman seviyeni, saygınlığını, mütevaziliğini koru canım kazanan her zaman sen olursun.
canım biliyorum canım resmen yazın arkadaşımda görünce yaşadım faytonlar süslü süslüydü zaten benim en sevdiğim faytona bindi kayte middıltın gibi oldu hatun yaa herşey süperdi kısaca :)))) onada dedim eleşltirecek bir detay yok bid ekızın ailesi koşturdu onlar kimseyi işlerine karıştırmadı yardım edelim dedik biz yaoarız dediler herşeyi yaptılar varya hayret etttim
canım benim ailem isteyemez zaten benimki taksa taksa 6 7 tane takar herhalde benim babamla annem istediklerini laırlar ama annem dediki herkes kendi şanını yürtür bana gelip sormasınlar maddi açıdan muhattap olmayalım gelsinler bu çocukalra ortak ev alallım desinler başımın üstünde yerleri var ama gelipte ne takıcaz demesinler dedi ben kendi şanımdan onlar kendi şanından sorumlu sen onların evladı onların evladıda bizim oğlumuz olucak dedi :)))) ki annişte evlenirken babamın tarafından bişi görmemiş o yğzden benim bişi istemeye hakkım yok ben birikim yapmıştım babanla herşeyi benim birikimim ve onun maaşıyla aldık kıyamadım ona dedi ki dedem yani annemin babası ev verdi onlara o yüzden bizimkiler erkek tarafını zorlamıcaklar :))))))
off ya tamam istemicem( dogru diosunz herkes şanını yüürütür almazlarsa daha kapıma gelmesinler sevabına daire bile vermiolar çok uyuz oluorm onlarn yzuunden kırada oturucam babam dedi ev alamam ama dedi nerde istersen otur kiran benden dedi damadımı zorlamayalım dedi canım babişim her şeyi cocukları için çabalıo kardeşime kat yaptık gelen gelin rahat etsn die adamlara bak gelın alıolar hc demıolar iyi hoş bunları nişanladıkta bide daire verelim aman istemıorum kimseden bşy ne halleri varsa görsünler ama bakmam yemin ederm yaşlandklarnda bakmam çok kin tuttum onlara
canım iki gönül bir olunca mutlu olunur zaten boşver kin tutma yeteri kada ryapıyolar yapmasalarda mühim değil sen nişanlınla güzel bir ömür geçircen hem yapıp nişanlına kaksalar nişanlına ödetseler yada sen evlendiğinde sürekli yüzüne vursalar çektirsler hoş olurmu canım olmaz o yüzden boşver zaten kim kendi ailesinde görüdğnü başka aileden görmüş ki
evet knustuk cnm hangı sayfa oldgunu htrlayamıcam ama geriye dönük üşenmeyip bakarsan anımsarsın( hatta sende bnmle bsylerı dertleşmiştin nese öenmli değil ama var hiç düşünmüolar oğluşlarını sırf yiğip içip gezsinler cocuklarınada yapsınlar kardesım ben kıme sorduysam iste dediler bunlar olucak seyler ayıp deıl dedıler ben ondan isticem diorum (( off kafam çorba oldu ya napsam evlenmesem mi?
ya cocukalrı ıcın yapacaklar neden yüzüme vursunlar ki cocuk dogurmuslar oldugu kadar yapmak zorundalar onlar yapıp yuzume vuracaklarsa zaten hıc yapmasnlar çok şükür mükemmel bir nişanlm var tanrım başımdan eksik etmesin onu inş.... hepimiz mutlu olalımmmmmmmmmmmmm kızlar
Nena yeminle hatırlamıyorum kafam çok yoğun kusura bakma ama ne demek evlenmemek. Herşey maddiyat değil ki allah anneden babadan bile olsa allah herkesin önce kendine versin. Seni seviyorlarsa olduğu kadar yapacaklardır zaten ama bunlara takılıp kendini üzme. Daha şimdiden böyle yaparsan mutlu olamazsınız ki. Sevdiğinide yıpratırsın. Baskı yapma hiç görmesi gerekeni o görecektir zaten ve ailesinede ona göre bir tutum sergileyecektir. Sen sıkma tatlı canını.[/QU
ya sanırım dogru dıosunuz haklısınz yani bende öyle düşünüp uygulicam(( sevgilm üzülmesn yeterki kıyamam ben ona ya o zaten her şeyin farknda bunlarda böyle napıcan dio laf anlamaz halden anlamaz diip duruo bak çocuk asker kayınvalıdem hafta 1 ya arıo ya aramıo günde 20 defa abartısz konusuorum dün mardinde saldırı oldu bunlara yakın karakolda 50 defa knustm varmı sıkıntı die kayn valıdem aramaya bıle tenezzul buyurmuo böle egoist insanlar kafasnda beyazı yok ya hç bşyi düşünmüolar ki aklıma geldkçe tansiyonm oynuo
canım olur diye demedim neler duyuyoruz o yüzden dedim gönülsüz yapılıyorsa zaten hiç yapmasınlar ama doğru diyorsun ben biraz böyle bakmıyorum yani çocuk evlendiriyolar yapacaklar diyemiyorum kardeşimi evlendirken ev felan vercez tabi ama ben evlenrkende verilcek karşı taraf oğluna ev almamış ama derlerse ortak alallım alırlar ailemle bende birikimi eklerim ben böyle bakıyorum bu duruma oda annem yüzünden annem hep sen ne yaparsan kendine yap herkes bizim gibi olmaz dedi:))
maşalllah canım şanslıyız ki bizi seven çok iyi insnalarla beraberiz
bu konu uzar gider ben nişanlımdan çok memnunum çok şükür melek gibi huyu tipi eğitimi her şeyi 4*4 lük eminimki hepinzin eşi nişanlısı sevglisi öyledir öyle olamsalar beraber olmazdnz kiminn durumu var kmnin yok olur yani insanlık hali ama varken evladına yapmıosa ben yazıklar olsun dıorum babamda olsaydı babam bana yapardı kardenn dairesini sana verelim dıo e ben napıcm cocuk evlndgnde kıradamı otursn hem nişanlmda ben iç güvey gelmem zaten diip duruo ama inat ettim çok güzel bi ev alıcam gerekıosa 20 sene ödicem bakalım evime grecekelrmi
canım tabi herkesin kendine göre bişileri var herkes sevgi ve aşkla birlikte mutlu mesut ilişkisinde bence herkesin sevgilisi kendi kendine 4*4 lük zatn benim aşkımında eğitimi çok iyi inşallah güzel iş bulur
varken evladına yapmıyorsa ayıplıktır evladı zorluk çekerken sefasını sürüyorsa çok afedersin açgözlülüktür herkesin klendi durumu var madem durumları iyi oğularına yapmak zorundalar benmkinin ailesi süepr araba alıp oğluna ev almadılar ama abisine ev alırken ortak aldılar, benim annem ise ben iki çocuğumada ev alıcam dedi allah nasip etti herşey çift bizde
inşalllah askerden geldiğinde güzel bir sektörde aşkım iş bulur ve ailelerimzden yardım almadan yaparız bişileri
mardindeki saldırıyada şaşırdım kayınavliden nasıl bir anne inanamıyorum bumu yani benim sevgilim 3 gün ailesini aramıyo ailesi yana yakıla beni arıyo kadın fenalık geçiriyor ağlamaktan bide doğuda değil doğuda olaydı ne olurdu bilmiyorum, ben kayınvalidene anlam veremedim canım yaaaa
inşallah güzel bir yuva kurarsınız mutlu olursunuz
bunlar gibilere egoist denir aramazlar sormazlar evde bile oturmazlar kadına diorumki işte gökhan yemeklerinizi çok özlemiş aman nesini özledi orda karnı doymuomu sanki e dedim zayflamış yıemıo ordakıleri ozaman yemesin zaten gelnce yicek dıo askerlik orası az tutsun bogaznı dıo e be kardesım adam asker ayakta durması lazm güçsüz kalıo orda tmm yemek yapıp gondericek halın yokta bi ara sor neden yıemıosun ıste madem yıemıosn orda ne gibi şeyler alıp yıeblrsn meraktan ara sor ya aman lanet olsun ne halleri varsa görsünler onlar evlatlarına acımıolar ben daha napim bnm annem babam sürekli arar oglum bsye ıhtıyacn varmı nasılsın sıhatın nasıl derler onlar sankı dogurmamıslar mı bu cocugu diede düşünüom bazen((
ayyyy inanmıyorum ben benimkinin zayıfladığını annesine söleyemedm ki kaıdn direk bu soruyu sordu kemküm ettim malesef yemin töreninde sürekli ağladı bende içten içe neden ağlıyosun sağ slaim karşında oğlun die hayıflandım ahhh ahh
inanamadım şimdi anne yüreği sızlar yani sen bu durumda hem nişanlı hem anne olmuşsun kendi annesi annelik görevini yerine getirememiş nasıl bir gamsızlık neyse kınadmıcam kınadığım her bişey başıma geliyor
bence allah akıl fikir versin yazıktır günahtır duyguları yok resmen canım neyse sen güçlüsün destek oluyorsun nişanlına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?