merhaba kızlar yenı katıldım sayılır aranıza sohbetlerı baya ılerletmıssınız ama en ıyı bızı bıız anlarız oyuzden cok mutlu oldum sızınle tanıstıgıma ama sasırdım hıc sevgılı olan yok mu herkes ya evlı ya nısanlı wallahı yalnız kaldımben henuz evlenme teklıfı bıle almadım beklıorum artık gelınce bakalım:)
bende yatak odamı beyaz alıcam country olucak die bide nevresimlerimde pembiş ağırlıkta olduğu için 2013 yılı topikindeki birkaç arkadaşla beraber fuşya aldık sitede yoktu arkadaş aradı fuşyayı bize özel sattılar sırayla hepimiz arayıp konuştuk tam 1 yıl olmuş minkin anısı vardır bizde ondan sonrada tanıştık zaten arkadaşlarla :))))))
pazarteside battaniyeme baktım öyle kalın ve geniş ki çok güzel ve kaliteli şeker gibi yicem onu
Eki Görüntüle 564014
test yapmaya cesaret edersem ve sonuc pozitif çıkarsa omuzlarda taşımalısınız :))
aaaaaaaaaa koş nöbetçi eczaneye hadi al bi testtttttt
bende yatak odamı beyaz alıcam country olucak die bide nevresimlerimde pembiş ağırlıkta olduğu için 2013 yılı topikindeki birkaç arkadaşla beraber fuşya aldık sitede yoktu arkadaş aradı fuşyayı bize özel sattılar sırayla hepimiz arayıp konuştuk tam 1 yıl olmuş minkin anısı vardır bizde ondan sonrada tanıştık zaten arkadaşlarla :))))))
pazarteside battaniyeme baktım öyle kalın ve geniş ki çok güzel ve kaliteli şeker gibi yicem onu
Eki Görüntüle 564014
yap artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :):))
yooook bi kaç ay beklicem :)))
test yapmaya cesaret edersem ve sonuc pozitif çıkarsa omuzlarda taşımalısınız :))
yok artıkkkkk
yuhhhhhhhhhhhhhhh :)))))))))
Selam kızlar acilde bi iğne yedim geldim
yooook bi kaç ay beklicem :)))
Ne oluyoruz ne oluyoruz teyze mi oluyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Ay oğlan olursa ismi hazır asker çocuğunun ismi mehmetçik olurÖyle bir şüphen ve hala duruyormusun. Evim yakın olsa ben sana koşar getirirdim. Ayyyyy heyecanlandım.
doğumda belli olur gerek yok şimdi :))
Hayırdır canım geçmiş olsun. Kesin nazar, günlerde yaptın o kadar güzel tatlıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?