347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

işte beni bu kızlar mahvetti stankiiii

evleneli 2 yıl olacak ben daha yeni dğün albümü yapıyorum face de :):):)

ben siyah aldım beyaz yatak odası takımıyla hoş durur gibi geldi gelince açar resmini çekerim

merhaba kızlar yenı katıldım sayılır aranıza sohbetlerı baya ılerletmıssınız ama en ıyı bızı bıız anlarız oyuzden cok mutlu oldum sızınle tanıstıgıma ama sasırdım hıc sevgılı olan yok mu herkes ya evlı ya nısanlı wallahı yalnız kaldımben henuz evlenme teklıfı bıle almadım beklıorum artık gelınce bakalım:)

var canım aramızda sevgili olanlarda ama herkes evlilik hazırlığı yapıyo boş yok burda hoş geldin aramıza

aramıza hoşgeldin yanlız değilsin bizde sadece sevgiliyiz henüz evlilik hazırlığı yok bende :))

çok güzel anlatmışsın canım ,ağzına sağlık , insan eşinin ailesiyle bağlarını güçlendirdiğinde otomatik olarak eşiylede mutlu oluyor , çünkü ortada sıkıntı çıkaracak bir durum kalmıyor

ayy valla kocişim gelsinde nikah tazeleyelim barii

canım geçmiş olsun sevdiceğine, aman ha dikkat etsin , şunun şurasında bişey kalmadı mutlu sona

ben siyah aldım beyaz yatak odası takımıyla hoş durur gibi geldi gelince açar resmini çekerim

bende yatak odamı beyaz alıcam country olucak die bide nevresimlerimde pembiş ağırlıkta olduğu için 2013 yılı topikindeki birkaç arkadaşla beraber fuşya aldık sitede yoktu arkadaş aradı fuşyayı bize özel sattılar sırayla hepimiz arayıp konuştuk tam 1 yıl olmuş minkin anısı vardır bizde ondan sonrada tanıştık zaten arkadaşlarla :))))))

pazarteside battaniyeme baktım öyle kalın ve geniş ki çok güzel ve kaliteli şeker gibi yicem onu

Eki Görüntüle 564014

Hepinize huzurlu uykular ben kaçtım :)

[video=youtube;duGbgrv9LRE]http://www.youtube.com/watch?v=duGbgrv9LRE&feature=related[/video]

Bide sunu cok meraak edıyorum kısa donemde olsa farklı bı deneyım yasamıs olucaklar ve bu onları degıstrıcek mı merak edıyorum hos benım sevgılım kıymetını anladım senın dedı ama gelınce gorucez gercegı:))?siz bı farklılık gordunuz mu sımdıye kadar kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…