İyi Akşamlar,
Gelinlik bakanlar, çeyizlik alanlar. Biz evliyiz ama çok özendik nikah mı tazelesek diyenler selamlarrr
Eşim el bombası atarken koluna birşey olmuş bugün gitmiş damar damar üstüne geldi demiş doktor ilaç vermiş. Denetim var onlarda deli gibi koşuyolar, spor yapıyorlar, atış yapıyorlar
Evimin beyi 17sinde çıkcak gibi görünüyo tam 7 hafta sonra bugün bu saatler nasıl geçer yahu
merci canım benimki kareli ve fuşya çok hoşuma gitmişti pamuk şeker gibi aslında nikitanın dediğinden alcaktım krem ama o zaman kalmamıştı böyle nettede her sitedede satılmıyordu bende fuşya aldım aynından çok güzel
stanki canım geçmiş olsun çok
evimin direğiiiiiiiii :)))))))
geçer geçerrrrrrrrrrrrrr
geçiccekk
7 kere kuzey güney izlicez bitck :)
7 hafta sonra bugün bu saatlerde sana depük gecesi yapcazzzEvimin beyi 17sinde çıkcak gibi görünüyo tam 7 hafta sonra bugün bu saatler nasıl geçer yahu
işte beni bu kızlar mahvetti stankiiii
evleneli 2 yıl olacak ben daha yeni dğün albümü yapıyorum face de :):):)
7 hafta sonra bugün bu saatlerde sana depük gecesi yapcazzz
merhaba kızlar yenı katıldım sayılır aranıza sohbetlerı baya ılerletmıssınız ama en ıyı bızı bıız anlarız oyuzden cok mutlu oldum sızınle tanıstıgıma ama sasırdım hıc sevgılı olan yok mu herkes ya evlı ya nısanlı wallahı yalnız kaldımben henuz evlenme teklıfı bıle almadım beklıorum artık gelınce bakalım:)
aaa nesi ayıpmışşşşş :118:
Eki Görüntüle 564013
merhaba kızlar yenı katıldım sayılır aranıza sohbetlerı baya ılerletmıssınız ama en ıyı bızı bıız anlarız oyuzden cok mutlu oldum sızınle tanıstıgıma ama sasırdım hıc sevgılı olan yok mu herkes ya evlı ya nısanlı wallahı yalnız kaldımben henuz evlenme teklıfı bıle almadım beklıorum artık gelınce bakalım:)
selam kızlarrrrrrrr
kuzeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :)
geçsin şafaklar kuzey güney izlerken ben :)
daha işten yeni geldimm
çalışmaktan mutluyum bu ara, hele ay sonu maaş bi yatsın sanırım daha çok mutlu olucam
maddiyat boşş bomboş...
siz eşinizi , onun nasıl olursa olsun ailesini sevin sayın. evlendiğinizde bunun ne kadaar önemli olduğunu anlcaksınız..
eşler, o senin aileni sevdikçe, sen onun ailesini sevip saydıkça daha çok birbirine bağlanır.
bu her zmn böyledir. anne baba, herkes için kıymetli. 1 hak verir, 2 hak verir... 3 de yeter ama denir.
takı toka ,altın ,düğün gelnlik..ev eşyalar... o kadar boş o kadar boş ki... herkes tabii herşeyinin 4/4 lük olmasını ister.
ama mühim olan: o evde mutlu oturmak, o eşyaları huzurlu kullanmak, o takıları hayırlısıyla harcamak ya da saklamak, o düğünde, kayınvaliden eşin annen baban kayınpederin karşılıklı mutlulukları herkesin gözünden okunurken oynamaktır.
insanın aldığı en büyük hediye, benim (gelinim değil ) KIZIM bitanedir. lafını duymaktır.
bu da benim görüşüm...
sevgiler selamlar :)
İyi Akşamlar,
Gelinlik bakanlar, çeyizlik alanlar. Biz evliyiz ama çok özendik nikah mı tazelesek diyenler selamlarrr
Eşim el bombası atarken koluna birşey olmuş bugün gitmiş damar damar üstüne geldi demiş doktor ilaç vermiş. Denetim var onlarda deli gibi koşuyolar, spor yapıyorlar, atış yapıyorlar
ben siyah aldım beyaz yatak odası takımıyla hoş durur gibi geldi gelince açar resmini çekerim
test yapmaya cesaret edersem ve sonuc pozitif çıkarsa omuzlarda taşımalısınız :))
test yapmaya cesaret edersem ve sonuc pozitif çıkarsa omuzlarda taşımalısınız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?