347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ay sana pessssssssssssssssssssss pes ötesii
ben şüphelendiğimde 3 tne test birden yapıorumm
deli misin sennn :)
taş olsa çatlar be :)

eskiden test mi varmış yeni teknolojiye karşıyım ben :) haftasonu gelsin de bi bakıcam artık geçen aylarda ilaç kullanmıştım regl geciktirici belki onun etkisidir diye düşünüyorum.

:) afiyet olsunnn
geçmiş olsunnnnnnn

en güzeli valla ben iğnesiz tedavi yöntemine inanmıyorum geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim kızlar
Aslında hastaneye gitmekten nefret ediyorum annem pimpirikli olunca mecbur gittim.

eskiden test mi varmış yeni teknolojiye karşıyım ben :) haftasonu gelsin de bi bakıcam artık geçen aylarda ilaç kullanmıştım regl geciktirici belki onun etkisidir diye düşünüyorum.

ya haftasonunu niye bekliyosun hafta içi de açık eczaneler yarın al bari bi test öğrenelim teyze oluyomuyuz olmuyomuyuz

ya haftasonunu niye bekliyosun hafta içi de açık eczaneler yarın al bari bi test öğrenelim teyze oluyomuyuz olmuyomuyuz

belki daha oluşuyodur :) aman ne bilim ya haftasonu eşimin yanına gidicem onlayken yapim babası da görsün . ya bu çok garip bişi kızlar valla şüphe yani cesaret edemiyosunuz tam hazır olmayınca ve yalnız olunca karmakarışığım yani

Bende istiyorum. Kızım olsun istiyorum ismi bile hazır. Asya olucak Allah nasip ederse

Kızlar çağlasam hamileyse artık gelinlik ve çeyiz eşyalarından sonra bebek kıyafetleri de görücez topic de

babasıda mı görsün ee sen alıştırmışsın bile kendini duruma. hayırlısı neyse o olsun canım umarım sevindirici bi haber alırsınız hafta sonu kendini karmakarışık hissetme hayırlısını iste allahtan

Bende istiyorum. Kızım olsun istiyorum ismi bile hazır. Asya olucak Allah nasip ederse

Kızlar çağlasam hamileyse artık gelinlik ve çeyiz eşyalarından sonra bebek kıyafetleri de görücez topic de

inşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin bana bi kaç ay sonra verirsen daha bi mutlu olurum :)

inşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin bana bi kaç ay sonra verirsen daha bi mutlu olurum :)

Bu arada bir tiyo öğrendim, Hamileyken anne güzelleşmişse bebek erkek oluyormuş. Hamileyken anne çirkinleşmişse bebek kız oluyormuş. Kız annenin güzelliğini alırmış. Ben bu bilgiyle 2 kişi için tahminde bulundum doğru çıktı. İnandım sanki.

ben geldim aranıza tavuk olmayacam bu gece test muhabbeti almış gitmişkızlar az önce yaptım ben iki haftadır hiç alışık olmadığım bulantı var ama sonuç ne bilin bakalım

selam canım bende özeniyorum evlenecekleri okuyunca biz evliler eşler gelince bi nikah arkasından tekrar balayı yapalım olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…