Sağol canım
nazar falan değil de başım çok şiddetli ağrıyordu üstüne başım da döndü ondan acile gittik.
arada sırada bayılan bi insan olduğum için annem telaş yaptı
ay sana pessssssssssssssssssssss pes ötesii
ben şüphelendiğimde 3 tne test birden yapıorumm
deli misin sennn :)
taş olsa çatlar be :)
:) afiyet olsunnn
geçmiş olsunnnnnnn
en güzeli valla ben iğnesiz tedavi yöntemine inanmıyorum geçmiş olsun canım
çağlaaaaa kaç ay daha sabredicen yap testi öğrenelim çatlıcam bebeğin adı şafak doğan güneş kelimesinden olsun yahu şafak ismi iyi olur bebişşşşş gelseee keşkeeee asker bebişşşiiiii
sedulu canım çok geçmiş olsun salgın var aman dikkat et
şafak koyacam adını :) kız olursa hasret
uykuya gidiom ben :)
burası yüzünden uykusuz gidiorum işe kç gecedir :)
öpüldünüz beybilerrrrrrrrrr
çağla adresini ver test alıp yollıcam
ya da işyerinde wc ye girdiğin an basıcam orayı :) elmde testttt
eskiden test mi varmış yeni teknolojiye karşıyım ben :) haftasonu gelsin de bi bakıcam artık geçen aylarda ilaç kullanmıştım regl geciktirici belki onun etkisidir diye düşünüyorum.
geçmiş olsun canım iyi misin şimdi bari :94:
Sağol canım baş ağrım var hala migren de vardı bende kolay kolay geçmiyor ağrı yapınca
ya haftasonunu niye bekliyosun hafta içi de açık eczaneler yarın al bari bi test öğrenelim teyze oluyomuyuz olmuyomuyuz
yat dinlen canım bilgisayarın ışığı da tetikliyo migreni yorma gözlerini
Bu daha anlamlı oldu. Şaka bir yana canım gerçek mi şüphen.
O zaman sana şu şarkıyı armağan ediyorum.
belki daha oluşuyodur :) aman ne bilim ya haftasonu eşimin yanına gidicem onlayken yapim babası da görsün. ya bu çok garip bişi kızlar valla şüphe yani cesaret edemiyosunuz tam hazır olmayınca ve yalnız olunca karmakarışığım yani
belki daha oluşuyodur :) aman ne bilim ya haftasonu eşimin yanına gidicem onlayken yapim babası da görsün. ya bu çok garip bişi kızlar valla şüphe yani cesaret edemiyosunuz tam hazır olmayınca ve yalnız olunca karmakarışığım yani
Bende istiyorum. Kızım olsun istiyorum ismi bile hazır. Asya olucak Allah nasip ederse
Kızlar çağlasam hamileyse artık gelinlik ve çeyiz eşyalarından sonra bebek kıyafetleri de görücez topic de
inşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin bana bi kaç ay sonra verirsen daha bi mutlu olurum :)
İyi Akşamlar,
Gelinlik bakanlar, çeyizlik alanlar. Biz evliyiz ama çok özendik nikah mı tazelesek diyenler selamlarrr
Eşim el bombası atarken koluna birşey olmuş bugün gitmiş damar damar üstüne geldi demiş doktor ilaç vermiş. Denetim var onlarda deli gibi koşuyolar, spor yapıyorlar, atış yapıyorlar
Selam kızlar acilde bi iğne yedim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?