ben geldim aranıza tavuk olmayacam bu gece test muhabbeti almış gitmişkızlar az önce yaptım ben iki haftadır hiç alışık olmadığım bulantı var ama sonuç ne bilin bakalım
ben geldim aranıza tavuk olmayacam bu gece test muhabbeti almış gitmişkızlar az önce yaptım ben iki haftadır hiç alışık olmadığım bulantı var ama sonuç ne bilin bakalım
negatif kızlar ama şimdiolmasını istemiyordum yinede olsa üzülmezdim sadece eşim yanımda olsun istiyorum
Allah hayırlısını versin canım istediğin zamanda
ben uyumaya gidiyorum kızlarrr iyi geceler tatlı rüyalar herkeseee
ŞAFAK:46 KAHRAMANMARAŞ' A selammm yola devammmmm
selam canım bende özeniyorum evlenecekleri okuyunca biz evliler eşler gelince bi nikah arkasından tekrar balayı yapalım olmaz mı
negatif kızlar ama şimdiolmasını istemiyordum yinede olsa üzülmezdim sadece eşim yanımda olsun istiyorum
Eylüle şimdiden tatil planı yaptım ama onun yıllık izin sorun olabilir 1 yıl dolmıycağı için iş yerinde.
Günaydınnn kızlarrr
Şafak:51 Niğde'ye selam
Ayy bebişmi geliyoo yoksaaa topiğimizeee
Günaydın kızlar
Nasılsınız
Şunun şurasında 1,5 ay var gelmelerine. Birşey olmazdı yaHem çocuk büyüyünce derdin biz senle asker yolu gözledik derdin
herkese günaydınlarrr bugün 47 mardindeyim:))) nişanlımın orda bulunudugun yerin plakasına düşünce karşı kii dağlar deniyormuş bugün de ona karşı ki dağlar deme günü :)) çok komik yaaaa
bizim karşıki dağlara çok var o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?