347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben geldim aranıza tavuk olmayacam bu gece test muhabbeti almış gitmişkızlar az önce yaptım ben iki haftadır hiç alışık olmadığım bulantı var ama sonuç ne bilin bakalım

böyle keyifsiz yazdığına göre negatif mi çıktı

ben uyumaya gidiyorum kızlarrr iyi geceler tatlı rüyalar herkeseee
ŞAFAK:46 KAHRAMANMARAŞ' A selammm yola devammmmm

selam canım bende özeniyorum evlenecekleri okuyunca biz evliler eşler gelince bi nikah arkasından tekrar balayı yapalım olmaz mı

Eylüle şimdiden tatil planı yaptım ama onun yıllık izin sorun olabilir 1 yıl dolmıycağı için iş yerinde.

negatif kızlar ama şimdiolmasını istemiyordum yinede olsa üzülmezdim sadece eşim yanımda olsun istiyorum

Şunun şurasında 1,5 ay var gelmelerine. Birşey olmazdı ya Hem çocuk büyüyünce derdin biz senle asker yolu gözledik derdin

herkese günaydınlarrr bugün 47 mardindeyim:))) nişanlımın orda bulunudugun yerin plakasına düşünce karşı kii dağlar deniyormuş bugün de ona karşı ki dağlar deme günü :)) çok komik yaaaa

Şunun şurasında 1,5 ay var gelmelerine. Birşey olmazdı ya Hem çocuk büyüyünce derdin biz senle asker yolu gözledik derdin

canım çocuk olmadan genel olarak doktoragitmem gerek bel ve boyun fıtığı var ne alemde onları bi kontrol ettireyim bizim akrabalar çok uğraştı gitmeden düşün diye ama yok dedim gelince inşallah bi kızım olsun isterim

Günaydın kızlar bebiş mi geliyor yoksam? Çağlasammı çatlatma bizi yap hemen testi.

Topikimizin ilk bebeği kimden gelecek sabırsızlıkla bekliyorum. Ya nikitam ya szn80 ya senden umutluyum.

Şafağımız da oldu kahramanmaraş. Bir şey kalmadı artık 1 gün sonra o çok beklediğim ay geliyor.

Gizoşum battaniyenin rengine bayıldım. Mercim sende almışsın sonunda minkini güzel günlerde kullan. Ben English Home'daki yeni yıl battaniyelerinede bayıldım açıkçası ama artık tek kişilikte birşeyler almam lazım, misafir için bakıyorum ama elim hep kendimize gidiyor bencilmiyim ne. Bir de bakıyorum tek kişilikler 70 tl, çift kişilik 80. Eh diyorum aralarında 10 tl fark var çift kişilik alayım bari.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…