günaydın canım artık ilk kim sizi teyze yapar bende merak ettim aralık ayını bbende bekliyorum gelecek ay geliyo diyebilmek için çift kişilik almıştım bende hep misafir gelince iyi oluyoGünaydın kızlar bebiş mi geliyor yoksam? Çağlasammı çatlatma bizi yap hemen testi.
Topikimizin ilk bebeği kimden gelecek sabırsızlıkla bekliyorum. Ya nikitam ya szn80 ya senden umutluyum.
Şafağımız da oldu kahramanmaraş. Bir şey kalmadı artık 1 gün sonra o çok beklediğim ay geliyor.
Gizoşum battaniyenin rengine bayıldım. Mercim sende almışsın sonunda minkini güzel günlerde kullan. Ben English Home'daki yeni yıl battaniyelerinede bayıldım açıkçası ama artık tek kişilikte birşeyler almam lazım, misafir için bakıyorum ama elim hep kendimize gidiyor bencilmiyim ne. Bir de bakıyorum tek kişilikler 70 tl, çift kişilik 80. Eh diyorum aralarında 10 tl fark var çift kişilik alayım bari.
gelir hatta geçer bile:)) bütün dağlar bitsinde hepsi yanlarımıza gelsinler valla bu 5 ay ömrümü yedi hee ne zormuş sevdğini beklemek kardeşim :))
günaydın kızlarrrrrrrr
triplim cuma günü de english home dan o yeni yıl battaniyelerinden alıcam hem kendime hem kayınvalideme resmini gördüm çok beğendim koltukta falan kullanırız onu diye düşündüm
31 aralık kayınvalidemin doğum günü ev hediyelerini de çok sever görünce çok mutlu olur eminim
öyle gerçekten ama kimse anlamıyo ya sinir oluyorum dün gezmeye gittim kaç günü var dediler 50 dedim ne kelmışki dediler uçacaktım sinirden ama çok zor yaaaa
ya kızlar nevresım örtü masa için örtüler bunları hep english home dan aldım rengarenk şeylerm var da oranın yorganları nasıl sizce hem fiyatı makul hem güzel görünüo tavsiye ediomusunz
ya zaten ben çıldırıorum herkes soruo damat ne zamn gelıo işte 47 dıorum ayy bitmiş bitmiş diyolar nesi bitmiş kardeşim koskoca 47 gün be boru mu alla alla sizinkiler gtsinde görelim diorum bitio mu bitmio mu :)))
anlamazlar canım hiç yorma kendini cevap bile vermiyorum bazen
gelir hatta geçer bile:)) bütün dağlar bitsinde hepsi yanlarımıza gelsinler valla bu 5 ay ömrümü yedi hee ne zormuş sevdğini beklemek kardeşim :))
günaydın canım artık ilk kim sizi teyze yapar bende merak ettim aralık ayını bbende bekliyorum gelecek ay geliyo diyebilmek için çift kişilik almıştım bende hep misafir gelince iyi oluyo
günaydın kızlarrrrrrrr
triplim cuma günü de english home dan o yeni yıl battaniyelerinden alıcam hem kendime hem kayınvalideme resmini gördüm çok beğendim koltukta falan kullanırız onu diye düşündüm
31 aralık kayınvalidemin doğum günü ev hediyelerini de çok sever görünce çok mutlu olur eminim
ya kızlar nevresım örtü masa için örtüler bunları hep english home dan aldım rengarenk şeylerm var da oranın yorganları nasıl sizce hem fiyatı makul hem güzel görünüo tavsiye ediomusunz
tripli canım sen yorgan alıcaktın aldın mı
Taç'tan aldım canım ben ve gerçekten çok güzel. Yorganlarım microfiber, yastıklarım da microfiber boncuk elyaf. İkiside puf puf.
Teşekkür ederim canımdarısı başına olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?