347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın canım artık ilk kim sizi teyze yapar bende merak ettim aralık ayını bbende bekliyorum gelecek ay geliyo diyebilmek için çift kişilik almıştım bende hep misafir gelince iyi oluyo

günaydın kızlarrrrrrrr
triplim cuma günü de english home dan o yeni yıl battaniyelerinden alıcam hem kendime hem kayınvalideme resmini gördüm çok beğendim koltukta falan kullanırız onu diye düşündüm
31 aralık kayınvalidemin doğum günü ev hediyelerini de çok sever görünce çok mutlu olur eminim

gelir hatta geçer bile:)) bütün dağlar bitsinde hepsi yanlarımıza gelsinler valla bu 5 ay ömrümü yedi hee ne zormuş sevdğini beklemek kardeşim :))

öyle gerçekten ama kimse anlamıyo ya sinir oluyorum dün gezmeye gittim kaç günü var dediler 50 dedim ne kelmışki dediler uçacaktım sinirden ama çok zor yaaaa

ya kızlar nevresım örtü masa için örtüler bunları hep english home dan aldım rengarenk şeylerm var da oranın yorganları nasıl sizce hem fiyatı makul hem güzel görünüo tavsiye ediomusunz

öyle gerçekten ama kimse anlamıyo ya sinir oluyorum dün gezmeye gittim kaç günü var dediler 50 dedim ne kelmışki dediler uçacaktım sinirden ama çok zor yaaaa

ya zaten ben çıldırıorum herkes soruo damat ne zamn gelıo işte 47 dıorum ayy bitmiş bitmiş diyolar nesi bitmiş kardeşim koskoca 47 gün be boru mu alla alla sizinkiler gtsinde görelim diorum bitio mu bitmio mu :)))

ya kızlar nevresım örtü masa için örtüler bunları hep english home dan aldım rengarenk şeylerm var da oranın yorganları nasıl sizce hem fiyatı makul hem güzel görünüo tavsiye ediomusunz

valla canım yorganlarını hiç bilmiyorum ama cuma günü bi bakarım

anlamazlar canım hiç yorma kendini cevap bile vermiyorum bazen

anlamazlar canım hiç yorma kendini cevap bile vermiyorum bazen

doğru diyosun ) bende cvp vermicem asabım bozuluo

mercicim bi bakta yorum yap sonra bana ya da nerden almamı öerirsnz 2 tane alıcam yeter heralde fazlaya gerek yoktur die düşündüm

günaydın canım artık ilk kim sizi teyze yapar bende merak ettim aralık ayını bbende bekliyorum gelecek ay geliyo diyebilmek için çift kişilik almıştım bende hep misafir gelince iyi oluyo

Bende 10 tl daha fazla verir çift kişilik alırım dedim canım. Tekten daha iyi örter çift kişilik hem.

Canım ben yakından açıp baktım üzerinde kar taneleri ve geyikler var. Grisi tavsiyem. Güle güle kullanın her ikinizde.

Canım ben bir hafta önce aldım yastık yorgan. Çok gezdim. English home'da tek beğendim extra soft battaniyesiydi gerçekten üstündeki kumaş ve dolgu çok kaliteliydi ama ben Taç'tan aldım yastıklarımı da yorganlarımıda.

tripli canım sen yorgan alıcaktın aldın mı

Taç'tan aldım canım ben ve gerçekten çok güzel. Yorganlarım microfiber, yastıklarım da microfiber boncuk elyaf. İkiside puf puf.

merhaba kızlar..iki gündür giremedim çok yoğundum,çok şükür bugün bitti sınavlarım eve geldim ve hemen size koştum
geçmiş sayfaları okuyamadım maşallah iyi ilerlemişsiniz.inşallah herkesin keyfi yerindedir kimsede bir sorun yoktur..yavaş yavaş okumaya çalışacam ama bir şey kaçırmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…