347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kıyafetler paylaşılmış yine.
Akşam eve gideyim de bende paylaşayım.Ayırmıştım 7-8 tane model.
Öyle salonda ya da mekanda nişan düşünmüyorum ama olsun

Bugün millet nerde ya?

Tommy'den bir saat beğendim kızlar. Diğer ay doğum günü bizimkinin gelince vereyim diyorum. 400 küsurdan 200'lere düşmüş fiyatı alsam mı acaba? Siz askerden dönüşte birşeyler verecekmisiniz? İkisi bir çıkar dedim aradan.

Bunlarda ne şanslı yeminle giderken bir fasıl alıyoruz dönerken bir fasıl ohhh. Bir yerlere gidesim var benimde.

Selam kızlar
Biraz ders çalıştım geldim daha okumam gereken çok konu var ama kafa kalmadı bugün hava da çok güzel dışarı çıkasım var

ya yaaa sorma hakikaten şanslılar giderken almıştım para da verdim sonra acemi birliğine gittim ankaraya ordada bi kaç parça aldım gecen ay da mavi den kırmızı süper bi yelek kot pantolon swetshirt bide çorap aldım geldğinde vericem hepsini:))) dolabıma astım sahibini beklıolar bide timberlant bot begendm o gelene kadar almayı hedefliyorum :)) saati nişan hediyesi olarak alömıştım diesel çok şık bşy bende ındırımden almıstım:)) 700 küsürden 390 a inmişti nakit olunca 350 ye bıraktılar bu cocuk baya masraflı gelsin dedim ona bi uludag tatilini hakettim die götürücek sagolsun 2-3 gün kayıveririz hiç kaymadım ama o bana öğretir neyse çok yazdım yine triplii sen saati beğendiysen al tabi uygunmuş baya kaçırma derim

bizmde doğum günü geldi ne alcamı düşünüyorum kara karaaa beğendiysen al derim bendee herzaman kullanıcağı bişeeyyy

Şanslılar hem nasıll.Ben hoşgeldin hediyesi lacoste tan bir uzun kollu aldım.Bi de yine lacoste dan delirdiği bir saat var bakınırken bir site buldum orda da 250ye düşmüş onu alabilirim.Param yok sıfırı tükettim ama:18:Aslında 900 lira telefon aldım daha napayım ama dönüşte parasını vericekmiş onun :)

Dönüş tam sömestre gelicek.Tatiliimiz var 15 gün.Muhtemelen sevdiğimin en az beni özlediği kadar özlediği Bursasından ayrılmayacagız Uludağ da Alkoçlara gidicez.Kayak öğreticek bana

Basım evleri çıktıyı kitap şekline getiriyorlar öyle çok bi maliyeti yok

Ben kutu alıp onun içine bu kitabı ve bir de kazak alıp onu koymayı planlıyorum. Odasına yatağının üzerine koyarım gelince görür
bende atkısını öyle yapıcaktm el emeği göz nuruu :) sordu ne zaman vericen diye bişey diyemedm eve mi koycksn dedi dumur oldm görüşünce alırsın işte dedim kaldı yaaa cingöz niye öyle yaptıysaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…