Bugün millet nerde ya?
Tommy'den bir saat beğendim kızlar. Diğer ay doğum günü bizimkinin gelince vereyim diyorum. 400 küsurdan 200'lere düşmüş fiyatı alsam mı acaba? Siz askerden dönüşte birşeyler verecekmisiniz? İkisi bir çıkar dedim aradan.
Bunlarda ne şanslı yeminle giderken bir fasıl alıyoruz dönerken bir fasıl ohhh. Bir yerlere gidesim var benimde.
bizmde doğum günü geldi ne alcamı düşünüyorum kara karaaa beğendiysen al derim bendee herzaman kullanıcağı bişeeyyyBugün millet nerde ya?
Tommy'den bir saat beğendim kızlar. Diğer ay doğum günü bizimkinin gelince vereyim diyorum. 400 küsurdan 200'lere düşmüş fiyatı alsam mı acaba? Siz askerden dönüşte birşeyler verecekmisiniz? İkisi bir çıkar dedim aradan.
Bunlarda ne şanslı yeminle giderken bir fasıl alıyoruz dönerken bir fasıl ohhh. Bir yerlere gidesim var benimde.
Uzaktaki Sevgili (Erkeğim Uzaklarda) | Sevgiliye Hediye Kitap | Sevgili Kitabı | Aşkının Kitabını Yaz
tam bizlik ya çok hoşuma gitti buu
benmde aklıma geldi ama nasıl hazırlanıcak senin fikrn var mıBiliyorum canım bunu ben kendim hazırlamayı düşünüyorum
benmde aklıma geldi ama nasıl hazırlanıcak senin fikrn var mı
Bugün millet nerde ya?
benmde aklıma geldi ama nasıl hazırlanıcak senin fikrn var mı
hayır canm çıktı alıp öle napıcaz sonrasına ne düşündünBilgisayar ve daha sonra bunları çıkartmak için fotokopici gereklikuşe kağıda çıkarabilirsin
hayır canm çıktı alıp öle napıcaz sonrasına ne düşündün
Uzaktaki Sevgili (Erkeğim Uzaklarda) | Sevgiliye Hediye Kitap | Sevgili Kitabı | Aşkının Kitabını Yaz
tam bizlik ya çok hoşuma gitti buu
bende atkısını öyle yapıcaktm el emeği göz nuruu :) sordu ne zaman vericen diye bişey diyemedm eve mi koycksn dedi dumur oldm görüşünce alırsın işte dedim kaldı yaaa cingöz niye öyle yaptıysaaaBen kutu alıp onun içine bu kitabı ve bir de kazak alıp onu koymayı planlıyorum. Odasına yatağının üzerine koyarım gelince görür
bende bu tepkiden korkuyorum o yüzden maliyeti düşüreym bariAaa ne guzelmışş bu.Ama hiç bizimkinin tarzı değil.Hoşlaşmaz bu tarz şeylerden.Ne gerek var yavrum böyle şeylere der küçük tansiyonumu 18 e fırlattırır benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?