347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

musss inanmıyorum havadeğişimi ve askerlik bitti aramızdan ilk kavyuşan sensin inanmıyorum geliyorlar az kalıyor hava değişimiyle uzamıcaksa az kalıyor alllah bizide kavuştursun sende bol bol hasret gider

ahhhh ahhh özledim beee çok zorladı bu 40 lar ağla ağla öldüm ben geçmiyor dünyanının en minik gözleri bende ağlayınca sabahları daha minik oluyor iş yerindekiler giz uyku problemnmi var diolar en son bugün son 4 gündür ağlayarak uyuyorum süper uyku çekiyorum sabah alarm sesiyle uyanıyorum uykum iyi ama ağlıyorum sürekli dedim herkes şok oldu kimse benden böyle olmamı beklemiyordu
ağlamadan vakit geçmiyor ilk günler nasıl güçlüydüm son günler hırpalıyor beni dayanamıyorum boğuluyorum bazen bitsede gelse keşke çok usandım yoruldum artık isyan etmezdim isyanlardayım

canım bak bu elbiseyide beğendim...

Eki Görüntüle 564331

elbisenin tarzı çok hoş ama belindeki kuşak düz olsa daha iyi olur sanki*

İyi akşamlar kızlar. Bugün o kadar mutluyum ki bizim askerliğimiz bitti çok şükür. Hiç böyle bir şey düşünmemiştim şu an o kadar mutluyum ki. Allahım hepinize bu günleri nasip etsin.

hayırlı olsun canım ilk sen kavuştun darısı bizim başımıza inşallah bizimkilere de bi hava değişimi verseler hiç fena olmıcak ya

dayanmaya çalış canım az kaldı bak göz açıp kapayıncaya kadar geçicek aralık ayı da, sonra son iki hafta ne giycez saçımızı nasıl yapıcaz onlara ne hediyeler alıcaz nerelere yemeğe götürcez diye tartışıcaz buralarda. bol bol alışveriş yapıp onlara güzel görünmek için yeni ciciler alcaz kendimize. ben hep bunları düşünüp mutlu etmeye çalışıyorum kendimi. seni kesin şu terfi sınavı da gerdi, o yüzden böyle mutsuz hissediyosun kendini ama geçicek hepsi

Valla askerden gelince işe girsin o bana hediye alsın. Ben yokken evi idare ettin. Zor günlerimde yanımda oldun desin. Gelsin şımarıcam bugünlerin acısını çıkartıcam. O bana alsın hediye o şımarılma hakkını askerde kullandı sıra bana gelicek

Muss sen ne yaptın ya tamam iyi yaptınız kavuştunuzda. En geç ikimiz kavuşacaktık sen beni yalnız bıraktın

Evet evet canım valla bitti şaka gibi, şu an hastanede haftaya ameliyatı var ameliyattan sonra geçecek evine. Hava değişimi ameliyat olacağı için aldı. Valla bitti şaka gibi hala inanamıyorum canım benim. Size de tez vakitte kavuşmayı nasip eder Allahım inşallah. Son zamanlar daha sancılı geçiyordur tabiki canım biraz daha dayan az kaldı yıpratma kendini bu kadar. Sağsalim kavuşmayı nasip etsin Allah.. Kafanı meşgul edecek şeylerle uğraş, düşünmemeye çalış.

Evet tatlım, hafta sonu ziyarete gidicem İstanbula gidecektim zaten bu hafta sonu o kadar güzel denk geldi ki. Pazar günü kavuşucam hayırlısıyla. Ameliyatlık bir durumları varsa sevk alsınlar, benim erkek arkadaşımın sorunu vardı, aradan çıksın dedi. Doktor da ameliyat dedi. Ufak bir operasyon geçiricek umarım sorunsuz olur. Siz de hayırlısıyla kavuşursunuz tez vakitte inşallah.
Muss sen ne yaptın ya tamam iyi yaptınız kavuştunuzda. En geç ikimiz kavuşacaktık sen beni yalnız bıraktın

Canım ben seninle birlikte beklerim merak etme, yalnız bırakmam seni. Hem bizim kavuşmamız bişiy ifade etmiyor ki zaten ayrı şehirlerdeyiz yine uzağız yani. Ben nişan için şafak sayıcam bundan sonra canım. Artık askerliği bitti ya sanki mutlu sona yaklaşıyoruz az kaldığını anlayabiliyorum.. Allahım tez vakitte kavuşmayı nasip etsin canım. Dualarım hep sizinle.

Köpek mi aldın canım? Evde mi besliyorsun. Adını ne koydun

almadım canım piyangodan çıktı bu bana yengem getirdi annesini kaçırmışlar yavrular ortada kalmış bikaç günlüğüne bakabilir misin sahiplendirene kadar dedi bende dayanamadım aldım. bağlanmıyım diye de isim koymadım inş iyi bakabilecek birini bulurlar

muss87 senin adına sevindim canım hava değişimiyle askerliği bitirmesi süper.
Sevgilimin menisküsü var ama gel gör ki ameliyat etmemek için her yolu deniyorlar.

muss87 senin adına sevindim canım hava değişimiyle askerliği bitirmesi süper.
Sevgilimin menisküsü var ama gel gör ki ameliyat etmemek için her yolu deniyorlar.

Canım benim sevgliimi de yollamamak için ellerinden geleni yaptılar tam 1 aydır sevkli bekliyordu. Sonunda bulunduğu yerdeki askeri hastaneye gidebildi. Gitti yerde de kalp damar cerrahı yokmuş, kasımpaşaya sevk ettiler. Ordaki doktor albaymış direk sormuş kaç gün var bitmesine demiş, o da 56 gün demiş ona göre hesaplamış tamam ameliyat yapayım bir bitsin askerliğin demiş.

Bir kitap okumuştum, hayvanların insan pisikolijisi üzerindeki etkilerini anlatıyordu. İşten geldikten sonra köpeklerle vakit geçirince bütün stresi alıyormuş. Benim bir tane köpeğim vardı ne yalan söyliyim insanlardan çok seviyordum araba çarptı öldü 1 ay ağlamıştım onu hatırladım.

Ameliyat oldu mu şu an? İyi mi?

Kızlar dünden beri ne kadar çok şey yazmışsınız bi gün gelmedik bitirdiniz yaniiiiii Musss canım öncelikle geçmiş olsun ondan sonra da inşallah iyi olur biter gider

ay canım benimde kedim var en büyük arkadaşım o resmen hele nişanlım gittiğimden beri doğru düzgün kimseyle konuşamadığım için ona anlatıyorum bütün dertlerimi

Sevgilin istanbulda mıydı
benimki kasımpaşa da işte orda albay var biliyorum ona çıkmıştı o filme gönderdi e menisküs filmde belli olmuyor mr çekilmesi gerek filmi bir hafta sonra dediler sonucu alması da aynı süre sonra hadi bi daha git mr sırası al ona da kafadan bir ay demişler sevgiliminde canına tak etti banane moduna girdi. Yani sen yeter ki git başımdan ne halin varsa gör diyor askeriye adamı canından bezdirmek için uğraşıyor.

Ameliyat oldu mu şu an? İyi mi?

Yok canım olmadı haftaya olucak hastanede yatıyor şuan. Varis ameliyatı geçirecek.
Kızlar dünden beri ne kadar çok şey yazmışsınız bi gün gelmedik bitirdiniz yaniiiiii Musss canım öncelikle geçmiş olsun ondan sonra da inşallah iyi olur biter gider

Canım teşekkür ederim. İnşallah tez vakitte sizlerde kavuşursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…