347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım benim sevgilim Keşanda idi. Keşanda zaten varisten spor raporluydu, ilk gitiğinde ordaki doktor vermişti. Sonra ağrı yapıyor die çıktı doktor da çorlu askeri hastaneye sevk etti. Orda ultrason çekilmiş, ama kalp damar cerrahisi olmadığından istanbul kasımpaşaya sevk edildi. Bu arada zaten istanbulda yaşıyor. Kasımpaşaya gidince doktor direk ultrasonuna bakmış ameliyat demiş, yatırmış. Benimki ultrason işini çorluda halletti belki ondan sıra olmadı.

kızlar benim askerimin olduğu yerde salgın varmış ishal kusma sancı dana rosto yapmışlar akşam sonra hepsi gataya benim eşim yememiş çok şükür et yemeğini sevmiyor orda tiksinmiş iyi olurlar inşallah

canım yapma böyle ya az kaldı bak birbirimizden güç almamız gerek çoğu gitti azı kaldı son 49 gün buda geçecek allahın izniyle

canım sanırım beni herşey gerdi duygu yüklü biri olup çıktım doğru diyosun ne giycez napcaz die durucaz son 2 hafta daha deminm saçımı yıkarken 2 hafta oldu giz sevgilicik gelmeden önce saçını boyat sonra daha 2 ay boyatma kuaförede gitme kuaförde vakit kaybediyorsun dedim :))))))) çok ince düşünmeye başladım o gelsimn öğlen buluşalım kuaföre uğrucam demicem askerlikte bana bunu öğrettti

muss87 canım hayırlı olsun vallla inşallah amelyatıda sağlıcakla atlatır

szn canım eşin ankaradaydı demi benim sevgilim henüz salgından bahsetmedi ayyy allah esirgesin ama akşamları dışarda konuşuyor birkaç akşamdır kısa kesiyoruz hava felaket ayazmış ankarada hiç üşümeyen çocuk üşüyor kıyamıyorum donuyor

eşine geçmiş olsun canım

sağol canım benim ankaradaydı evet eşim yemediği için onda birşey yok çok şükür ama diğerleri fenalaşmış galiba yedikleri canım her yerde yok bizimki soğuktan bahsetmedi daha ama ankaranın soğuğu meşhur allah yardımcıları olsun hepsinin

Bugün bakın ne aldım

Güle güle kullan canım. Sen de renk takıntısı var mı?

Bende var Mutfağım lila mor rengi sadece başka renk yok. Banyom mavi, oturma odam bempe misafir odam koltuklar halılar açık kahve, mobilya beyaz, yatak odası bembeyaz Bir tek üst katta misafir odası var orası rengarenk. Bu renklere uymayan ev hediyelerini hiç kullanmadım. Annem mutfağa yeşil bir leğen almıştı anne sen kullan dedim

ama zor öyle ya herşeyin lilası moru bulunur mu bende kırmızı ağırlıklı aldım mutfak eşyalarımı ama bulamazsam baska renkler de alıyorum yani

çok güzelmiş canım
iyi günlerde aşkla kullan

Teşekkür ederim canımmmm

ben de her türlü takıntı var tipik bir başak burcuyum... bişey alıyorum o ona uydu mu bilmem ne.... çok marka takıntı m yok ama renk uyumlu olacak

Musss canım benim çok ama çok sevindim tatlım. Gözünaydın depüklemeyemeden kavuştun sen. Darısı başımıza artık.

Bizimkilerinde nöbetler değişiyormuş bir kaç güne. 18:00 - 06:00 arası tutuyordu. Şimdi 07:00 - 19:00 arası tutacakmış şükürler olsun allahıma artık gece tutmayacak. Aklım onda kalmayacak.

Ayy stanki bende öyleyim. Okuyunca aynı ben dedim. Biri bir şey alıyor bunun şu rengi yok muydu diyorum.

ama zor öyle ya herşeyin lilası moru bulunur mu bende kırmızı ağırlıklı aldım mutfak eşyalarımı ama bulamazsam baska renkler de alıyorum yani

Canım benim için hepsini rengince bulmak büyük zevkti. Ben bir tek yemek takımını eşimi tanımadan önce annemin ısrarıyla almıştım. Oda zaten lila mor desenli. Diğer çeyizlerimin hepsini eşimi tanıdıktan sonra aldım ve onunla gittim seçmeye hiç şikayetçi olmadı ama bana büyük zevkken ona eziyet olmuş olabilir Teflon tencerelerim karacanın beyaz üstüne lila mor çiçekliydi. Bulaşık makinasına deterjana ilave çamaşır suyu koymuştum. Çamaşır suyu rengini götürdü bi onlar beyazladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…