İyi akşamlar kızlar. Bugün o kadar mutluyum ki bizim askerliğimiz bitti çok şükür. Hiç böyle bir şey düşünmemiştim şu an o kadar mutluyum ki. Allahım hepinize bu günleri nasip etsin.
Sevgilin istanbulda mıydı
benimki kasımpaşa da işte orda albay var biliyorum ona çıkmıştı o filme gönderdi e menisküs filmde belli olmuyor mr çekilmesi gerek filmi bir hafta sonra dediler sonucu alması da aynı süre sonra hadi bi daha git mr sırası al ona da kafadan bir ay demişler sevgiliminde canına tak etti banane moduna girdi. Yani sen yeter ki git başımdan ne halin varsa gör diyor askeriye adamı canından bezdirmek için uğraşıyor.
Nabersinizzzzz
iyi canım senden ne haber
musss inanmıyorum havadeğişimi ve askerlik bitti aramızdan ilk kavyuşan sensin inanmıyorum geliyorlar az kalıyor hava değişimiyle uzamıcaksa az kalıyor alllah bizide kavuştursun sende bol bol hasret gider
ahhhh ahhh özledim beee çok zorladı bu 40 lar ağla ağla öldüm ben geçmiyor dünyanının en minik gözleri bende ağlayınca sabahları daha minik oluyor iş yerindekiler giz uyku problemnmi var diolar en son bugün son 4 gündür ağlayarak uyuyorum süper uyku çekiyorum sabah alarm sesiyle uyanıyorum uykum iyi ama ağlıyorum sürekli dedim herkes şok oldu kimse benden böyle olmamı beklemiyordu
ağlamadan vakit geçmiyor ilk günler nasıl güçlüydüm son günler hırpalıyor beni dayanamıyorum boğuluyorum bazen bitsede gelse keşke çok usandım yoruldum artık isyan etmezdim isyanlardayım
çok şükür ucuz atlatmışsınız!!! bende iyiyim
dayanmaya çalış canım az kaldı bak göz açıp kapayıncaya kadar geçicek aralık ayı da, sonra son iki hafta ne giycez saçımızı nasıl yapıcaz onlara ne hediyeler alıcaz nerelere yemeğe götürcez diye tartışıcaz buralarda. bol bol alışveriş yapıp onlara güzel görünmek için yeni ciciler alcaz kendimize. ben hep bunları düşünüp mutlu etmeye çalışıyorum kendimi. seni kesin şu terfi sınavı da gerdi, o yüzden böyle mutsuz hissediyosun kendini ama geçicek hepsi
Bugün bakın ne aldım
sağol canım benim ankaradaydı evet eşim yemediği için onda birşey yok çok şükür ama diğerleri fenalaşmış galiba yedikleri canım her yerde yok bizimki soğuktan bahsetmedi daha ama ankaranın soğuğu meşhur allah yardımcıları olsun hepsinincanım sanırım beni herşey gerdi duygu yüklü biri olup çıktım doğru diyosun ne giycez napcaz die durucaz son 2 hafta daha deminm saçımı yıkarken 2 hafta oldu giz sevgilicik gelmeden önce saçını boyat sonra daha 2 ay boyatma kuaförede gitme kuaförde vakit kaybediyorsun dedim :))))))) çok ince düşünmeye başladım o gelsimn öğlen buluşalım kuaföre uğrucam demicem askerlikte bana bunu öğrettti
muss87 canım hayırlı olsun vallla inşallah amelyatıda sağlıcakla atlatır
szn canım eşin ankaradaydı demi benim sevgilim henüz salgından bahsetmedi ayyy allah esirgesin ama akşamları dışarda konuşuyor birkaç akşamdır kısa kesiyoruz hava felaket ayazmış ankarada hiç üşümeyen çocuk üşüyor kıyamıyorum donuyor
eşine geçmiş olsun canım
Bugün bakın ne aldım
Ben bunlaraa bayıldımmmm! Mutlu günlerde kullan canımm :)
Bugün bakın ne aldım
Bugün bakın ne aldım
Güle güle kullan canım. Sen de renk takıntısı var mı?
Bende varMutfağım lila mor rengi sadece başka renk yok. Banyom mavi, oturma odam bempe misafir odam koltuklar halılar açık kahve, mobilya beyaz, yatak odası bembeyaz Bir tek üst katta misafir odası var orası rengarenk. Bu renklere uymayan ev hediyelerini hiç kullanmadım. Annem mutfağa yeşil bir leğen almıştı anne sen kullan dedim
çok güzelmiş canım
iyi günlerde aşkla kullan
Bende varMutfağım lila mor rengi sadece başka renk yok. Banyom mavi, oturma odam bempe misafir odam koltuklar halılar açık kahve, mobilya beyaz, yatak odası bembeyaz Bir tek üst katta misafir odası var orası rengarenk. Bu renklere uymayan ev hediyelerini hiç kullanmadım. Annem mutfağa yeşil bir leğen almıştı anne sen kullan dedim
ama zor öyle ya herşeyin lilası moru bulunur mubende kırmızı ağırlıklı aldım mutfak eşyalarımı ama bulamazsam baska renkler de alıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?