ayy face de akay bu gelinliği paylaşmış bugün 2013 modeli galiba görünce aklıma triplii geldi
Eki Görüntüle 564862
Ben bir tane düğüne gittim. Düğünün içinde nikah da kıyıldı. Nikah başta kıyıldı. Kızın gelinliği kuyruklu güzelce bir gelinlikti. Nikah kıyıldı. Takı merasimi oldu. Kızı takıdan sonra gelin odasına gitti geldi aynı gelinliğin dizinin altı yoktuMini gelinlik olmuş kız oynadı oynadı rahat rahat. Şimdi bu gelinliği görünce aklıma geldi. Bu gelinlikle nasıl oyananır yahu
iyi geceler kızlarrrrr.ayy 2gün girmedim sayfalar ne ilerlemişşşbi kac saatte ancak okurum ben bukadar sayfayı masallah size yavastan yavastan baslıyayım okumaya :)
musss87 hayırlı olsun canım darısı basımızda diyim artık.ne güzel bi haber senin adına sevindim canım
iyi geceler kızlarrrrr.ayy 2gün girmedim sayfalar ne ilerlemişşşbi kac saatte ancak okurum ben bukadar sayfayı masallah size yavastan yavastan baslıyayım okumaya :)
musss87 hayırlı olsun canım darısı basımızda diyim artık.ne güzel bi haber senin adına sevindim canım
ayy face de akay bu gelinliği paylaşmış bugün 2013 modeli galiba görünce aklıma triplii geldi
Eki Görüntüle 564862
hoşgeldin canım bende dün girmedim valla çok yoruldum bugün düğün yeriydi bilmem neydi okuyamadan 1. den daldım sohbete
Ben bir tane düğüne gittim. Düğünün içinde nikah da kıyıldı. Nikah başta kıyıldı. Kızın gelinliği kuyruklu güzelce bir gelinlikti. Nikah kıyıldı. Takı merasimi oldu. Kızı takıdan sonra gelin odasına gitti geldi aynı gelinliğin dizinin altı yoktuMini gelinlik olmuş kız oynadı oynadı rahat rahat. Şimdi bu gelinliği görünce aklıma geldi. Bu gelinlikle nasıl oyananır yahu
böyle barbi bebek gibi durup kollarını oynatıcaksın sadece:79:
kilebekcim teşekkür ederim, darısı başınıza. Tez vakitte kavuşursunuz inşallah.
bu tarz gelinlkleri bende çok beğeniyorum ama malesef benim fiziğe hiç uygun değil
kendimi bildim bileli hiç böyle incecik olamadım
2007 hu canım aldıkların çok güzel güle güle kullan bendede başak burcu takıntılığı hat safhada ama kendimi tanıdığım için mutfak gereçlerimi hep çelik aldım tenceremde renkli olmucak ben sıkılganım herşey klasik renk olsun içindede bolca dekoratif olsun dedim :))) mora takıntı yapmıştım bir ara odam telefonum gömleklerim ayakkbı çantam ne varsa mordu saçımda mordu 5 sene öncesinde takıntıydı bendeki sonra atlattım şimdi sadece krem ve kahve giyiniyorum büyüdüm sanırsam :))))))) bide bende marka takıntısıda var oda çok kötü çeyizde bile bunu yapıyorum keşke o huyumda gitse
merci canım gelinliği beğendim kiiiiii ayyy yaza evlenecek olanlardan hep tüyolar alıcaz ardı ardınıza gidiceksiniz geçsin günlerde mutlu olallım
tripli çok ama çok sevindim güzel haberler geliyor ne güzel son günleri artık mutlu geçirirsin canım
hosbulduk canımiyi yapmıssın valla sayfalar dolmus :) yavas yavas döneyim gecmişe .
aynen bende öyle olduğum için bakınmakla yetiniyorum böyle :126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?