347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Triplicim canım çok çok teşekkür ederim canım kavuştum valla siz beni depükleyemediniz ama ben sizi depmeye gelicem :)

ayy face de akay bu gelinliği paylaşmış bugün 2013 modeli galiba görünce aklıma triplii geldi

iyi geceler kızlarrrrr.ayy 2gün girmedim sayfalar ne ilerlemişşş bi kac saatte ancak okurum ben bukadar sayfayı masallah size yavastan yavastan baslıyayım okumaya :)

musss87 hayırlı olsun canım darısı basımızda diyim artık.ne güzel bi haber senin adına sevindim canım

Canımı komutan ın posta mı habercisi mi ne yapmışlar.. doktor hastaneden çıkarken uzun süreli ayakta durmayacak diye rapor yazmıştı... oturuyormuş adama onu getir bunu götür şunu yaz falan gibi... gece nöbeti vermişler bugün onu da söylemiş sırtım soğukta olmaması gerkiyor diye günde 2 saat sadece gündüz tıutacakmış artık... Beli bi soğuk alırsa daha beter olur çünkü Fizik bi işe yaramaz

ayy face de akay bu gelinliği paylaşmış bugün 2013 modeli galiba görünce aklıma triplii geldi
Eki Görüntüle 564862

Ben bir tane düğüne gittim. Düğünün içinde nikah da kıyıldı. Nikah başta kıyıldı. Kızın gelinliği kuyruklu güzelce bir gelinlikti. Nikah kıyıldı. Takı merasimi oldu. Kızı takıdan sonra gelin odasına gitti geldi aynı gelinliğin dizinin altı yoktu Mini gelinlik olmuş kız oynadı oynadı rahat rahat. Şimdi bu gelinliği görünce aklıma geldi. Bu gelinlikle nasıl oyananır yahu

ay nedense bende hiç sevmiyorum bu modelleri.. renkler ve zevkler tartışılmaz tabiii.. bence bunu giyenen 1.70den az olmaması lazım

hoşgeldin canım bende dün girmedim valla çok yoruldum bugün düğün yeriydi bilmem neydi okuyamadan 1. den daldım sohbete

iyi geceler canım hoşgeldinn

2007 hu canım aldıkların çok güzel güle güle kullan bendede başak burcu takıntılığı hat safhada ama kendimi tanıdığım için mutfak gereçlerimi hep çelik aldım tenceremde renkli olmucak ben sıkılganım herşey klasik renk olsun içindede bolca dekoratif olsun dedim :))) mora takıntı yapmıştım bir ara odam telefonum gömleklerim ayakkbı çantam ne varsa mordu saçımda mordu 5 sene öncesinde takıntıydı bendeki sonra atlattım şimdi sadece krem ve kahve giyiniyorum büyüdüm sanırsam :))))))) bide bende marka takıntısıda var oda çok kötü çeyizde bile bunu yapıyorum keşke o huyumda gitse

merci canım gelinliği beğendim kiiiiii ayyy yaza evlenecek olanlardan hep tüyolar alıcaz ardı ardınıza gidiceksiniz geçsin günlerde mutlu olallım

tripli çok ama çok sevindim güzel haberler geliyor ne güzel son günleri artık mutlu geçirirsin canım

böyle barbi bebek gibi durup kollarını oynatıcaksın sadece :79:

kilebekcim teşekkür ederim, darısı başınıza. Tez vakitte kavuşursunuz inşallah.

Gizz çakk :13::13::13::13::13::13: Bende tencerelerimi düz aldım sevmem tencerede renk aynııı Ben eskiden hiçbişeye elimi süremezdim falan sonradan biraz daha insancıl oldum... Zor bi burç ve hepsini taşıyorum özelliklerinin senin kaç eylül???

Kızlar ben film izlemek için uzanıyorum yatağa hepinize iyi geceler su gibi geçsin zaman

Zaten bugün spora gidemedim Haftada 5 kez gitmek istiyorum ama 3 yada 4 oluyor.... en az 3 gelmen lazım dedi hoca ama max en iyisi... komşumuz zayıflamışsın biraz dedi ama tartı da 1 aydır sadece 1.5 kilo diyor çünkü ağzımı tutamıyorum ben sadece spor... midem de ağırmaz benim ne yesem alır maşallah kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…