yaza kadar zayıflarım inşallah kafayada koydum spora yazılcam ne zamandır erteliyorum
Kızlar düğünde gelen konuklara süpriz bir dans gösterisi yapmayı düşünen var mı? Hangi birden bir müzik çalıyor sonra gelinle damat senkronize oynamaya başlıyor. Çok çılgınnnnnnnnnn. Ben youtube de bir tekirdağ düğünü izlemiştim birden başlıyorlar oynamaya ama dans için ders almışlar.
Zaten bugün spora gidemedim Haftada 5 kez gitmek istiyorum ama 3 yada 4 oluyor.... en az 3 gelmen lazım dedi hoca ama max en iyisi... komşumuz zayıflamışsın biraz dedi ama tartı da 1 aydır sadece 1.5 kilo diyor çünkü ağzımı tutamıyorum ben sadece spor... midem de ağırmaz benim ne yesem alır maşallah kendisi
Kızlar düğünde gelen konuklara süpriz bir dans gösterisi yapmayı düşünen var mı? Hangi birden bir müzik çalıyor sonra gelinle damat senkronize oynamaya başlıyor. Çok çılgınnnnnnnnnn. Ben youtube de bir tekirdağ düğünü izlemiştim birden başlıyorlar oynamaya ama dans için ders almışlar.
Çok güzel ya : ) Çok eğlenceli olur
Evet baya eğlenceli oluyor baktık bizde videolaraBakalım ayarlıcaz bişiler bizde
ay yok ben öyle çılgın bişey düşünmüyorum ama ders alıp tango yada vals falan yapabiliriz
ben oynamayı pek sevmem ve beceremem. arkadaş hatrına kalkıp el çırpmakla yetinirim sadece
düğünde oynamayı becerebilirsem bizim misafirlere çok büyük bi süpriz olur heralde başka gösteriye gerek kalmaz herkes şaşırır diye düşünüyorum
Gizz çakk :13::13::13::13::13::13: Bende tencerelerimi düz aldım sevmem tencerede renk aynıııBen eskiden hiçbişeye elimi süremezdim falan sonradan biraz daha insancıl oldum... Zor bi burç ve hepsini taşıyorum özelliklerinin senin kaç eylül???
canım 25 ağustos tam tamına başak özelliklerini taşıyamıyorum üşengecim titizde değilim biraz aslandan almışım başağın ilk günelri olduğu için bide başaklaırmn kendi dünyaları vardır dahil etmezler öyle herkesi ben öyle değilim herkesi dahil ediyorum yalnızlığa seviyorum ama arkadaşlaırm olmadan yapamam yani hani en önemli şey bu o yüzden aslan başak karışımıyım aslandan hırsıda almışım stres stresss canım :)))
kızlar iyi geceler hepiciğinizi öpüyorum pozitif olayım uyayayyım yarında erken kalkıcam sonra 2 gün uyucam diyerek avutayım kendimi yarın sevgilime gel gelll artık demiyim binlerce kez diyorum oda üzülüyor bunalıyor yansıtmıyor ama bana o yapsa elim kolum bağlı die çemkirirdim şımarmıyım güçlü olayım az daha sabredicem geçiyor işte ilk günelrde yapmadığım şeyleri şimdi yapıyorum ona ihtiyacım var die
merci sen demiştin yaa memur olduğunda nişanlıma çok ihtiyacım var keşke o mutluğlğmda yanımda olsaydı die, sanırsam ben bu süreçte onu çok yanımd aistiyorum ki terfinin sonucunun açıklancağı gün gelecek askerden inşallah iyi şeyler bekliyordur beni olmasada dünyanın sonu değil sınavı aşsamda rol play mail kutusu ve sunum die üç aşama bekliyor beniii :)))
canım 25 ağustos tam tamına başak özelliklerini taşıyamıyorum üşengecim titizde değilim biraz aslandan almışım başağın ilk günelri olduğu için bide başaklaırmn kendi dünyaları vardır dahil etmezler öyle herkesi ben öyle değilim herkesi dahil ediyorum yalnızlığa seviyorum ama arkadaşlaırm olmadan yapamam yani hani en önemli şey bu o yüzden aslan başak karışımıyım aslandan hırsıda almışım stres stresss canım :)))
kızlar iyi geceler hepiciğinizi öpüyorum pozitif olayım uyayayyım yarında erken kalkıcam sonra 2 gün uyucam diyerek avutayım kendimi yarın sevgilime gel gelll artık demiyim binlerce kez diyorum oda üzülüyor bunalıyor yansıtmıyor ama bana o yapsa elim kolum bağlı die çemkirirdim şımarmıyım güçlü olayım az daha sabredicem geçiyor işte ilk günelrde yapmadığım şeyleri şimdi yapıyorum ona ihtiyacım var die
merci sen demiştin yaa memur olduğunda nişanlıma çok ihtiyacım var keşke o mutluğlğmda yanımda olsaydı die, sanırsam ben bu süreçte onu çok yanımd aistiyorum ki terfinin sonucunun açıklancağı gün gelecek askerden inşallah iyi şeyler bekliyordur beni olmasada dünyanın sonu değil sınavı aşsamda rol play mail kutusu ve sunum die üç aşama bekliyor beniii :)))
[video=youtube;BNv439QlbQM]http://www.youtube.com/watch?v=BNv439QlbQM[/video]
Kop kop
ayyy ben hayatta yapamam böyle bişey rezil olmuş gibi hissederim kendimi
Hahahaha balık görenin aklına ben geliyorum. Bunu çok önce gördüm canım ama alt kısmını beğenmedim. Pronoviastaki Urban modelinin asilliği yok bu balıkta.ayy face de akay bu gelinliği paylaşmış bugün 2013 modeli galiba görünce aklıma triplii geldi
Eki Görüntüle 564862
ay nedense bende hiç sevmiyorum bu modelleri.. renkler ve zevkler tartışılmaz tabiii.. bence bunu giyenen 1.70den az olmaması lazım
Zayıflamak için sadece spor bi işe yaramaz... kilo olarak azalmasını istiyorsan ağzını tutacaksınOnu ben daha yapmaya başlamadım... canım sıkıldıkça yiyesim geliyor... bu her zaman 50-55 olanlar nasıl beceriyor bunu yaaa varsa içinizde atlatsin formülünü!!!!!
Hahahaha balık görenin aklına ben geliyorum. Bunu çok önce gördüm canım ama alt kısmını beğenmedim. Pronoviastaki Urban modelinin asilliği yok bu balıkta.
Boyum 1.75 hatta daha bile fazlasın diye iddaalaşanlar var canım. Topuklu giyince 1.85 oluyorum ben.
Canım beceri değil aslında bende ilk defa 50 kilodan 55'e çıktım. Nişanlım askere gitti yine verdim. Çok sık ama az az yiyorum mesela ben. Birde bünye meselesi diyeyim sana. Ben doğduğumda doktorum bu kız ilerde manken gibi ince uzun olacak demiş gerçekten de öyle oldum. Yıllar önce soruyorlardı nasıl böyle kalıyorsun yakıyor vücudum diyordum ama yaş 25'e gelince öyle olmuyor belli bir yaştan sonra metabolizma daha yavaş çalışmaya başlıyor böylece kilo alma, bölgesel yağlanma başlıyor. Herşeyden yiyip, az yiyeceksin bunun ölçüsü bu. 3 beyazdan uzak durucaksın. Etten ziyade sebze ağırlıklı besleniceksin. Ekmeği, keki, böreği azaltacaksın. Çok sevdiğin bir şeyden bir tabak daha alayım yapmayacaksın. Zaten zamanla mide küçülüyor daha az yemeye böylece daha hızlı kilo vermeye başlıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?