iyi geceler kızlar bugunde bıttı nıhayet ınsana hıc gecmıomus gbı gelıo aslında ama soyle bı arkana bakınca 150 gunden 50 gun kaldı sadece asagı yukarı oyle dusunelım kı cabuk bıtsın ılk zamanlar 50nın altına bı dusse az gelıcek dıodum ama yasıyınca oyle oluomus:)sımdı son 15 gunde az gelıcek dıyorum ogun gelınce gorucez:)ama anladım kı hem askerlerımız hemde bızım ıcın son gunler zor gecıo ama atlatıcaz ıyıkı sız varsınız ve bulusma anlarımızıda lutfen paylasalım cok merak edıyorum herkesınkını:)
İyi Geceler bende kaçtım. Allah rahatlık versin.
EVET kızlarrrrrrr ben o gece uyuyamam zaten... sabaha kadar burdayım... zaten şimdiden düşünmeye başladım canım gelince ne giysem diye daha 48 gün varSize anlatmazsam çatlarım kiiiiiiii
ayyyyyyyyyyyyyy bende 48 muğlaya düssemmmmmm. askımız muğlada baslamıstı bizim içinn özel bi sehirdir ahhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
herkese iyi geceler kızlarrrr
ŞAFAK:45 aaaaaaaaa kavuşmaya son 1buçuk ay mı ne
Hımmm ben de Ankarayı boyamak için sabırsızlanıyorum bi de konyayı çünkü canım üni orda okudu 5 yıl ayrı gayrı kaldık orası yüzündenKonya yolundan bile nefret ederdim bazı zamanlar ve Ankara da adım başı konya diye tabela vardır
şimdi sırf günler azalsın diye konyayada razısın desene :)
Kız ne diyonnn Konya neymiş bunun yanında halt yemiş... Canım özledim gel... Cuma yanımda... Canım cam açalım cam açarsın saatlerce... Ders çalışırdık cam açık birbrimizi izlerdik...şimdi ne elim telefonda günde 10 dk konuşmak yırtınıyoruz.... Konya ne kıymetini bilemedim arkasından çok konuştum tabi
dimi ya o 10 dk ne kıymetlibende tel calarda duymam diye hiç olmadığı kadar teli yanımdan ayırmıyorum
Aynen canım sesi açık dibimde... Bi kere iş yapıyordum yetişemedim ağladım resmen.. O beni fırsat buldu aradı da ben nasıl yetişemem diye
valla yaaa al benden de o kadar
İyiyiz canım sen nasılsın :)
kolay gelsin canım.. kızlar telden girdim normal geliyor demi yazılar falaniyiym bende çalışıyorum yoruldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?