347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

iyi geceler kızlar bugunde bıttı nıhayet ınsana hıc gecmıomus gbı gelıo aslında ama soyle bı arkana bakınca 150 gunden 50 gun kaldı sadece asagı yukarı oyle dusunelım kı cabuk bıtsın ılk zamanlar 50nın altına bı dusse az gelıcek dıodum ama yasıyınca oyle oluomus:)sımdı son 15 gunde az gelıcek dıyorum ogun gelınce gorucez:)ama anladım kı hem askerlerımız hemde bızım ıcın son gunler zor gecıo ama atlatıcaz ıyıkı sız varsınız ve bulusma anlarımızıda lutfen paylasalım cok merak edıyorum herkesınkını:)

EVET kızlarrrrrrr ben o gece uyuyamam zaten... sabaha kadar burdayım... zaten şimdiden düşünmeye başladım canım gelince ne giysem diye daha 48 gün var Size anlatmazsam çatlarım kiiiiiiii

EVET kızlarrrrrrr ben o gece uyuyamam zaten... sabaha kadar burdayım... zaten şimdiden düşünmeye başladım canım gelince ne giysem diye daha 48 gün var Size anlatmazsam çatlarım kiiiiiiii

ayyyyyyyyyyyyyy bende 48 muğlaya düssemmmmmm. askımız muğlada baslamıstı bizim içinn özel bi sehirdir ahhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ayyyyyyyyyyyyyy bende 48 muğlaya düssemmmmmm. askımız muğlada baslamıstı bizim içinn özel bi sehirdir ahhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Hımmm ben de Ankarayı boyamak için sabırsızlanıyorum bi de konyayı çünkü canım üni orda okudu 5 yıl ayrı gayrı kaldık orası yüzünden Konya yolundan bile nefret ederdim bazı zamanlar ve Ankara da adım başı konya diye tabela vardır

şimdi sırf günler azalsın diye konyayada razısın desene :)

şimdi sırf günler azalsın diye konyayada razısın desene :)

Kız ne diyonnn Konya neymiş bunun yanında halt yemiş... Canım özledim gel... Cuma yanımda... Canım cam açalım cam açarsın saatlerce... Ders çalışırdık cam açık birbrimizi izlerdik...şimdi ne elim telefonda günde 10 dk konuşmak yırtınıyoruz.... Konya ne kıymetini bilemedim arkasından çok konuştum tabi

dimi ya o 10 dk ne kıymetli bende tel calarda duymam diye hiç olmadığı kadar teli yanımdan ayırmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…