347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Neler çıktı yaa eskiden annemler köyde falan bi yeri aramak için bağlanma sırası beklemis şimdi dünyanın bi ucuna anında 3g bilmem Whats app :):)

Günaydın kızlar 349 dönemin sınava girmesine saatlermi kaldı ne gidîyolar ve bizim kavuşmamıza az kaldı şafak 47

Aynını yaşadım uzaklık problem değilmiş uzakları yakın etmişiz ama bu askerlikte heran ulaşamamak o kötü oldu neyse dayanalım kasımı yedik aralık geldiii şükür

günaydınnnnnn haftanın son iş günü yaşasınnnnn
Şafak:50 Nevşehir. Yarın bende 40lı rakamlara geliyorum yaşasın

Günaydın kızlaar bu hafta çabuk geçtii sankii şafak Adana olana kadar haftalar böyle geçer inşallahh hızlı hızlıı ama kavuştuğumuzz an zaman dursuuunn onunlaykeen hızlı geçmesiin vakiiittttttt

Gunaydın kızlar.
Haftanın son günü şükürler olsun.
Ne çabuk geçti anlamadım hiç.
H.sonu tatil diye şafaktan saymıyorum nedense ben.
Az kaldı az.

Günaydın kızlar şafak 45 Manisa'ya selam yola devam. İzmir'e çok yaklaştı aşkım hele bir de balıkesir dedik mi olay bitti.

YAŞASIN SON 1.5 AY SADECE. Bİ TANE 1, Bİ TANE BUÇUK.

349. Dönem için sınava 0 gün 23 saat 38 dakika kaldı. (01.12.2012 - 03.12.2012)
349. Dönem sınav sonuçlarının açıklanmasına 9 gün 14 saat 38 dakika kaldı.
349. Dönem için birliğe teslim olmaya 12 gün 07 saat 38 dakika kaldı.

Son düzenleme:
Sınava girdiği gün aklıma geldi şimdi.
Gece 2 gibi yola çıkmışlardı arkadaşlarıyla Balıkesire gitmişlerdi.Sabah 7 gibi telefonu kapatıp arabasında bırakmıştı.3gruba ayrılmıslar.En son gruptaymış.İşi saat 4e doğru bitmişti de o saate kadar telefonu kapalıydı.
Çıldırmıştım ulaşamıyorum diye.O gün ben şimdi böyleysem napıcam 5,5 ay demiştim.Kalbim sıkışmıştı resmen.O kadar zor gelmişti kii..
Şimdi bakıyorum 4 ay geçmiş üstünden.Vay bee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…