kolay gelsin canım.. kızlar telden girdim normal geliyor demi yazılar falan
kolay gelsin canım.. kızlar telden girdim normal geliyor demi yazılar falan
Neler çıktı yaa eskiden annemler köyde falan bi yeri aramak için bağlanma sırası beklemis şimdi dünyanın bi ucuna anında 3g bilmem Whats app :):)
valla öyle oldu çok değişti o degistikce bizde degisiyoruzee canım teknolojinin hızına yetişmek imkansız:=)
valla öyle oldu çok değişti o degistikce bizde degisiyoruzbilmem sonu nereye gidecek ama kendi kendine ev süpürüp silen makine robot çıkarsa ilk taliplisi benim
valla öyle oldu çok değişti o degistikce bizde degisiyoruzbilmem sonu nereye gidecek ama kendi kendine ev süpürüp silen makine robot çıkarsa ilk taliplisi benim
benimki makine müh ya diyorum böyle bi tasarım yap sen tüm dünyadaki bayanlar sana dua ederoooo canım o cıksa eminim ilk günden stoıklar biter
benimki makine müh ya diyorum böyle bi tasarım yap sen tüm dünyadaki bayanlar sana dua edergülüyor... kızlar uyku moduna geçtim ben öptüm sizi ii geceler
Kız ne diyonnn Konya neymiş bunun yanında halt yemiş... Canım özledim gel... Cuma yanımda... Canım cam açalım cam açarsın saatlerce... Ders çalışırdık cam açık birbrimizi izlerdik...şimdi ne elim telefonda günde 10 dk konuşmak yırtınıyoruz.... Konya ne kıymetini bilemedim arkasından çok konuştum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?