Yok yemedim valla :2:
cıktı bugun azıcık gordum ama yetmedi ki
o zaman seni çardağıma davet ediyorum :)))))))))))) hade içelimmmm kızlarrrrrr hepiciğinize çaylarrrrr hamarat geliniz giz iş yapıyoreeeee
tripli canım gidip bakıcam şimdi çok merak etttim polar ve yorgan maksimumum ısınmaaaa olur onlarla bide sevdiklerimizin sıcaklığı :)))))
merci canım bende böyleyim bu sıra onsuz hiçbişide yamak istemiyorum hiçbişide yetmiyooo ama bir şekilde şu günleri güçlü yıpranmadan atlatmamız lazım yaniii iyi olup son düzlüğü mutlu atlatmalıyız canım kendini bir şekilde motive et alışveriş yada başka bişi bir şekilde kafanı dağıtmalısın
iradene hayran kaldım şuan canımm
ben olsam aklımda duracağına midemde dursun deyip çoktan hüpletmiştimm
Canım sen bir kere daha görmeye gitcen gibi geliyor bana. Ben 60 küsür gün sonra Adana'ya gittim gördüm ya bana bir müddet daha gider gibi geliyor dayanma gücü buluyorum kendimde. Sen kendini kötü hissediyorsan bir süpriz düşün bence
ayyy kızlar belki haberiniz vardır azönce yetenek sizsinizde gösterdi geçen sene dans grubuyla katılan İsmail Akça şırnakta askerlik yaparken kaza kurşunuyla şehit düşmüş çok üzüldüm yaa allahım ailesine sevdiklerine sabır versin
ayyy kızlar belki haberiniz vardır azönce yetenek sizsinizde gösterdi geçen sene dans grubuyla katılan İsmail Akça şırnakta askerlik yaparken kaza kurşunuyla şehit düşmüş çok üzüldüm yaa allahım ailesine sevdiklerine sabır versin
Bugün o kadar çok şey yedim ki off off
ışte az yeyip daha da yakmam lazımdispora gittiğinde yakarsın tatlım onları merak etme
ışte az yeyip daha da yakmam lazımdi
tamam canım kaldı.46öylede bugünlük kendine ödül vermiş ol
dikkat edersin bundan sonra
tamam canım kaldı.46
bitti bitti çok az kaldı
bizim biten 122, kalan 212 daha çookkk varr
nasip kismet canım.bizim bi akrabamizin oğlu da şimdi aralıkta gidecek uzun istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?