adam akıllı işi yoktu bekleyeni de yok bari gideyim 1 yıl para biriktirip gelince de ne yapacağıma karar vereyim demiş iyi düşünmüşhayırlısı olsunn
adam akıllı işi yoktu bekleyeni de yok bari gideyim 1 yıl para biriktirip gelince de ne yapacağıma karar vereyim demiş iyi düşünmüş
bitti bitti çok az kaldı
bizim biten 122, kalan 212 daha çookkk varr
adam akıllı işi yoktu bekleyeni de yok bari gideyim 1 yıl para biriktirip gelince de ne yapacağıma karar vereyim demiş iyi düşünmüş
Canım sen kendine teselli etmek için biriken para hesabı yap
hiçbişey motive etmiyo beni cuma günü palladiuma gittim english home a baktım battaniyeyi bulamadım sonra etrafa baktım herkes sevdiğiyle geziyo benim ne işim var burda dedim bindim taksiye eve döndüm.kafayı mı yiyorum acaba ben yavaş yavaş
en iyisini yapmıs canım bencede
dışarda felaket bir yağmur var gökgürültüsüde cabası:18:
dışarda felaket bir yağmur var gökgürültüsüde cabası:18:
felaket yaa saatlerdir yağıyo. hava yağmurlu olduğu zaman çok bunaltır benideevet ya yağmur iyide fazlası iç karartıyor
istanbulda mısın canım sen?
Ankara da soğudu... Ah ah gelse bi Ocak ayııı.... Sevgimiizn başlangıcı ocak ayı... Sözümüzün yıl dönümü ocak ayı.... Aşkımın bana gelişi ocak ayı valla düğünü de ocakta isterdim ama olmayacak... ocakta çocuk mu doğursam ne
benimkine msj attım korktuğumdan gökgürlüyo çok fena die
gelen cevap ''hıı'' odunlukta çığır açtı sağolsun
benimkine msj attım korktuğumdan gökgürlüyo çok fena die
gelen cevap ''hıı'' odunlukta çığır açtı sağolsun
Çocukcağız kimbilir nelerden korkuyordur, senin gök gürültüsü ona pek etki etmemiş anlaşılan
bozma sırayı ona göre ayarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?