347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

adam akıllı işi yoktu bekleyeni de yok bari gideyim 1 yıl para biriktirip gelince de ne yapacağıma karar vereyim demiş iyi düşünmüş

en iyisini düşünmüş o zaman
bizimki memur bekleyenide var ama uzun istemişti rahat ederim diye doğu çıkacağı aklımıza bile gelmemişti

canım bu yaşadığını inan çoğu zaman bende yaşadım etrafı görmemeye geçtiğim yollarda yanımda aşkımla yürüyomuş gibi özgüvenli oldum ama nafile akbil turnikelerinde el ele geçerdik vapura benle koşardı her akşam işten beni alırdı hep sol tarafta dururdu iş çıkışı oraya bakıyorum ama yok sonra sağ tarafa yürüyorum birgün gelicek beni almaya diyorum bazen ağlayarak yolu yürüyorum trende yan yana duran çiftlere imreniyorum benide aşkım korurdu kollardı diyorum cevahire gitmiyorum bile içimden gelmiyor oraya gitmek her yerinde anım var onla şişliye gitmiyorum şirket ve ev arasındayım bu haftaiçi arkadaşlarımlada görüşmedim neden böyleyim bilmiyorum

o yüzden sadece kendini böyle hissetme düzelcez az kaldı canım

bende gidemicem onu görmeye bidaha arkandan bakmak istemiyorum farklı yollara gidebileceğim bir an istemiyorum bu çaresizlik sinirli ve gergin yapıyor dedi şakayla karışık uçağa bineyim geleyim diyince kızıyor gidemicem o gelsin dayanırım

kaldı 45 ohhh ok şükür bugünüde yedikkk

Canım dan güzel bi haber geldi bugün... Çarşılar onların öğlen 1-5 arasıydı yeni bir uygulama ile sabah 9 akşam 5 e çıkmış çok sevindim bu duruma

Ankara da soğudu... Ah ah gelse bi Ocak ayııı.... Sevgimiizn başlangıcı ocak ayı... Sözümüzün yıl dönümü ocak ayı.... Aşkımın bana gelişi ocak ayı valla düğünü de ocakta isterdim ama olmayacak... ocakta çocuk mu doğursam ne

benimkine msj attım korktuğumdan gökgürlüyo çok fena die
gelen cevap ''hıı'' odunlukta çığır açtı sağolsun

bozma sırayı ona göre ayarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…