347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın yarenler

hergün selam ediyordum ama bugün bulunduğum yerdeyim , herkese mekanım olan KAHRAMANMARAŞtan sevgilerrr

darısı vatanım MERSİNe

ŞAFAK : 46 KAHRAMANMARAŞ

günaydın kızlarrrr..herkes uyuyor galiba
hava cokkkk güzel ve güneşli bir gün burada.ben kendimi dısarıya atıyorumm

Günaydınnn kader ortaklarımmmm
Hepinizin süper bir pazar günü geçirmesi dileğiyle

ŞAFAK:48 Muğla

yaaa kızlar çıkış tarihi 16 ocak değil mi?? neden birinizin 46, birinizin 47 benimse 45 Manisa??

canm benim sevgilim izine geldiği için ben geriden geliyorum. geri kalanlarsa 1 gün önce 1 gün sonra çıkma durumları olabiliyo yol izinine göre değişiyor. Doğuda olanlar sanırım daha erken çıkıyolar

canm benim sevgilim izine geldiği için ben geriden geliyorum. geri kalanlarsa 1 gün önce 1 gün sonra çıkma durumları olabiliyo yol izinine göre değişiyor. Doğuda olanlar sanırım daha erken çıkıyolar

yaaa kızlar çıkış tarihi 16 ocak değil mi?? neden birinizin 46, birinizin 47 benimse 45 Manisa??

benimki 17si sabah çıkacakmış... Denizci havacı yada karacı olmasına göre de değişiklil oluyormuş.....

hmmm tamam ozaman! gerçi benimki doğuda değil ve 16 ocak gece serbest olucaz dedi.. bu durumda aslında bende 17si diye saymalıyım ama 16 sı dediğimde bugun itibariyle 1,5 ay kaldı diyebiliyorum

hmmm tamam ozaman! gerçi benimki doğuda değil ve 16 ocak gece serbest olucaz dedi.. bu durumda aslında bende 17si diye saymalıyım ama 16 sı dediğimde bugun itibariyle 1,5 ay kaldı diyebiliyorum

aynen benimki de 16sı gece serberstmişler ama 17si sabah çıkmaya izin varmış gece sadece ailesi gidip ordan alırsa izin var... 17si sabah çıkacak akşama ancak gelir o yüzden benim şafağım 46

meraba arkadaşlar :)

herkese hayırlı tezkereler diliyorum.

sevdigim 12 aralıkta askere gidiyor ve size sormak istedigim bir şey var.

ona gitmeden önce ne almamı tavsiye edersiniz?
siz almış mıydınız askerinize hediye? orada kullanması için bir seyler veya askerde hoşuna gidicek, işe yarıycak ne alınabilinir?
Öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…