bence uyku sersemi öyle yazmıstır
Çocukcağız kimbilir nelerden korkuyordur, senin gök gürültüsü ona pek etki etmemiş anlaşılan
Gıcıklık yapmasın yaaa
bence uyku sersemi öyle yazmıstır
Kız yok bunlar bazen öyle oluyor... benimki de bazen bişey diyorum ne yapayım diyor.. sanki bişey yap diye söledim paylaşmak için söledim
böyle zamanlarda bi format atmak gerekiyor desene :)
Canımla tam 2 saat kamerada konuştuk çok mutluyum
yaaa kızlar çıkış tarihi 16 ocak değil mi?? neden birinizin 46, birinizin 47 benimse 45 Manisa??
canm benim sevgilim izine geldiği için ben geriden geliyorum. geri kalanlarsa 1 gün önce 1 gün sonra çıkma durumları olabiliyo yol izinine göre değişiyor. Doğuda olanlar sanırım daha erken çıkıyolar
yaaa kızlar çıkış tarihi 16 ocak değil mi?? neden birinizin 46, birinizin 47 benimse 45 Manisa??
canm benim sevgilim izine geldiği için ben geriden geliyorum. geri kalanlarsa 1 gün önce 1 gün sonra çıkma durumları olabiliyo yol izinine göre değişiyor. Doğuda olanlar sanırım daha erken çıkıyolar
oh oh süüperr. biz bu hafta kamerada görüşemedik çnküü msne girdiğim gibi kavga ettik bende sinirlenip çıktımm özlesin biraz hıhh
hmmm tamam ozaman! gerçi benimki doğuda değil ve 16 ocak gece serbest olucaz dedi.. bu durumda aslında bende 17si diye saymalıyım ama 16 sı dediğimde bugun itibariyle 1,5 ay kaldı diyebiliyorum
Yaaaa off neden kavga ediyoruz ki bizde ettik geçen haftalarda msn e girmiş kurtlar vadisi izliyor bana 10 dk da bir yazıyor bende kızdım
bence iyice psikolojileri bozulmaya başladı sevgilim diyo zaten beni şafak sıkıştırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?