acaba onun başka manası var mı benimki de kullanıyor o lafı[/QUO
benımde anladıgım kadarıyla gunler azaldıkca daha cok strese gırmelerı ama bencede oyle bısey var cunku banada oluo aslında gunler azaldıgı halde gecmıcekmıs bıtmıyormus gıbı gelıo ınsana bence bıtsın artık yeter dıye bagırasım gelıo o derecede bı sıkıstırma kı onları dusunemıyorum bız yıne tw,internet ,arkadaslar vs seylerle vakı gecırmeye calısıyoruz ama onlar cok cok daha zor
meraba arkadaşlar :)
herkese hayırlı tezkereler diliyorum.
sevdigim 12 aralıkta askere gidiyor ve size sormak istedigim bir şey var.
ona gitmeden önce ne almamı tavsiye edersiniz?
siz almış mıydınız askerinize hediye? orada kullanması için bir seyler veya askerde hoşuna gidicek, işe yarıycak ne alınabilinir?
Öneriniz var mı?
acaba onun başka manası var mı benimki de kullanıyor o lafı[/QUO
benımde anladıgım kadarıyla gunler azaldıkca daha cok strese gırmelerı ama bencede oyle bısey var cunku banada oluo aslında gunler azaldıgı halde gecmıcekmıs bıtmıyormus gıbı gelıo ınsana bence bıtsın artık yeter dıye bagırasım gelıo o derecede bı sıkıstırma kı onları dusunemıyorum bız yıne tw,internet ,arkadaslar vs seylerle vakı gecırmeye calısıyoruz ama onlar cok cok daha zor
evet çok kötü
Yaaaa off neden kavga ediyoruz ki bizde ettik geçen haftalarda msn e girmiş kurtlar vadisi izliyor bana 10 dk da bir yazıyor bende kızdım
acaba onun başka manası var mı benimki de kullanıyor o lafı
gerçekten günler azaldıkça sanki hiç bitmicekmiş gibi gelmeye başlıyo zaman gittikçe daha yavaşlıyo son 1.5 ay dayanalım
Asker Yolu Beklemek Budur - Tatlı Aşkım Kızlar bu yazıyı mutlaka okuyuun ıste ben dıyıceksınız cogunuzun dıcegınden emınım cok cok guzel anlatmıs bızı beklıyen sevgılıyı
Hangi dönem kaçıncı dönem bilmiyorum ama, benim sözlüm de ağustos 2012de gitti... Ve bir daha gelmeyecek.. En azından 'bana' gelmeyecek... : (
Ayrılmak istiyormuş.. Gelince ailelerimize de söyleyecekmiş.. : (
Ne yapacağımı bilmiyorum şu an.. Şaka gibi geliyor...
Canlarrrrr ben geldimmmmm bugün düdüklümü falan aldım bakın
güle güle kullannn
bende de var aama 1 kereck bile kullanmadım 2 yıldır :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?