347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ailecek canım gitmeden 1 ay önce onlara gitmiştik... eşofman takımı havlu gömlek çorap falan aldık... Eşofman takımı çok işe yarıyormuş... pijamadan çok onu kullanıyormuş.. ben yemin törenine giderken kurabiye yaptırdım ona özel tabi bu kullanılan bişey değil am çok mutlu oldu jandarma şeklinde falan ayak kremi, pudra, el kremi, güneş kremi falan çok kullanılıyor.. benimki hemen mantar oldu ayağında sprey falan lazım onlar için...

Yaaaa off neden kavga ediyoruz ki bizde ettik geçen haftalarda msn e girmiş kurtlar vadisi izliyor bana 10 dk da bir yazıyor bende kızdım

acaba onun başka manası var mı benimki de kullanıyor o lafı

gerçekten günler azaldıkça sanki hiç bitmicekmiş gibi gelmeye başlıyo zaman gittikçe daha yavaşlıyo son 1.5 ay dayanalım

Selam kızlar
Dün gece 4 saat sohbet ettik nöbet boyunca canı sıkılmadı ama çok bunalmış her lafından eve gelmek istiyorum cümlesi geçiyor.
Uzun dönem vardı yanında bi kaç tane onları göndermişler. Yarın da çarşısı var yüzünü görebileceğim.

Dünki yağmurlu havaya inat bugün hava çok güzeldi gittim yürüyüş yaptım geldim.

bende yürüyüş yaptım bugün sahilde oturup büyük adayı seyrettim iyi geldi biraz. 3 saat falan dolaşıp geri döndüm

Hangi dönem kaçıncı dönem bilmiyorum ama, benim sözlüm de ağustos 2012de gitti... Ve bir daha gelmeyecek.. En azından 'bana' gelmeyecek... : (

Ayrılmak istiyormuş.. Gelince ailelerimize de söyleyecekmiş.. : (

Ne yapacağımı bilmiyorum şu an.. Şaka gibi geliyor...

selam kızlarrrr ben geldimmmm.cok yoruldum bugun dısarıda dısarıda arabadayken yanımızdan askeri arac konvoyu tam 26 arac gecti ve ben hepsine tek tek baktım o an gözlerim doldu kendi sevgilim geldi aklıma kendimi ağlamamak için zor tuttum onları öyle görünce arkadaslarımın yanında zor dayandım

( selam ...
üzüldüm... belki bir anlık sinir harbi ya da moral bozukluğu filandır?
aranız kötü müydü son zamanlarda?
üzülmemeye çalış. vardır her işte bir hayır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…