bende kendimi bildim bileli annem hiç düdüklü kullanmadı ama ben aldım bitane kendime adet yerini bulsun diye
güle güle kullan canımmm güzel günlerde inşallah
oooo benim annem çok kullanır... Bizim evde Tefal in var taa kaç sene önce almıştı annem şimdi fissler daha moda
( selam ...
üzüldüm... belki bir anlık sinir harbi ya da moral bozukluğu filandır?
aranız kötü müydü son zamanlarda?
üzülmemeye çalış. vardır her işte bir hayır...
Sadece facebookta koyduğum bi fotoğrafa söylenmişti, o da öyle büyütülecek bir şey değildi.. 2 haftadır, her gün "günde en az 1 kere" arayan adam aramaz oldu.. Koca 2 hafta boyunca belki toplam 3 kez aramıştır.. Bugün de bunu öğrendim işte : (
Böyle küçük bir olay söz atma sebebi olamaz herhalde.. : ( Kendimi böyle düşünerek avutuyorum.. Umarım yarın arar ve çözeriz bu konuyu..
Çok özledim ama ben.. Sarılamayacak mıyım gelince ??????????????????????????????????? : (
Düdüklü tencereyi ben çok kullanırım, evde bir küçük boy bir büyük boy var. Et yemeklerini onda yaparım, mercimek çorbasını onda yaparım, mısırı onda haşlarım. Düdüklü tencere olmadan bakliyatları nasıl haşlıyorsunuz ki?
benimki de fissler cnmNeden?? Bu fissler 10 dk da yapıyor valla dayımlarda falan var çok memnunlar
iyi akşamlar fıstıklarr
hümeyra düdüklünü güle güle kullan canım
annem çok kullanır ben korkarım hiç kullanmayı denemedim ama çeyizimde var anneme göre çok işe yarar bişeymiş
Düdüklü tencere biraz cesaret işi, bizim bi komşunun düdüklü tenceresi bir kere patlamıştı.
iyi akşamlar kızlarrrr nikita 349 ların topikinde okudum siz 15 yıl flörtten sonrmaı evlendiniz maşallah diyeyim vallla
2007hu canım güle güle kullan benim annem barbunya zeytinyağlılar herşeyi düdüklüde yapıyor hatta tefalin şu yeni çıkanlarından alıcam balığı bile yapsın die bu konuda annem düdüklünün kitabını yazmıştır vallla eli kolu ayağı onun çalışırken yardımcısıydı emekliliğindede rahat yaşama sebebi oldu resmen :))
bende tefal alırım diyordum ama fissler alacağım
bugün aşkımla msn de görüştük çok güzel şeler söledi benimde suratım asıktı sanki ama gülmeye çalıştım yinede üzülüyorum gülemiyorum biticek bugünler dedi sağolsun çok romantik şeler söledi ben o kadar odundum ki sanırım haketmedim sölediklerini üzüldüm ben neden öle şeleri dillendiremiyorum dedim kendi kendime
ne garip iki kişide aynı olamıyor farklılıklar bütünlüyor sevgileri belkide bende onun gibi olsam belki beni çekemez benle yarışırdı arada ilk ben sölesem o güzel sözleri ondan önce davransam hep o önce yapıyor ben neden beceremiyorum bu işi yapmayıııı gelsin ağzını bantlıycam beni dinllicek
iyi akşamlar fıstıklarr
hümeyra düdüklünü güle güle kullan canım
annem çok kullanır ben korkarım hiç kullanmayı denemedim ama çeyizimde var anneme göre çok işe yarar bişeymiş
evet o yüzden iyi birsey almak lazım
Düdüklü tencere biraz cesaret işi, bizim bi komşunun düdüklü tenceresi bir kere patlamıştı.
4 yil lise+ 4 yil uni+ 7 yilda uni sonrasi valla 15 olmus ben bile frketmedim :)
13.5 yildan sonra evlendik :)
4 yil lise+ 4 yil uni+ 7 yilda uni sonrasi valla 15 olmus ben bile frketmedim :)
13.5 yildan sonra evlendik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?