347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Evet renk şeyi var bunda yeşil yanınca altını kıs falan demek yoksa yapamam ben eski düdüklüuü

canım sen fissler aldın dimi model ismini kaç litre aldığını ve fiyat konusunda bilgilendirmisin bernardodanmı aldın canım

bende yakın zamanda bornoz takımı ve düdüklü alacağım iki birbirinden alakasız şey artık küçük ufak tefek şelerle uğraşmak istemiyorum büyük parçalara gireyim

4 yil lise+ 4 yil uni+ 7 yilda uni sonrasi valla 15 olmus ben bile frketmedim :)
13.5 yildan sonra evlendik :)

nikita canım maşallah yaaa nazr değmesin
nice 15 yıllara olsun inşallah
valla iyi sabır varmış 13.5 yıl. ben bu ara çok sabırsızlanıyorum özlemden olsa gerek yoksa gayet iyi idare ediyodum

Bernardo dan aldım evet...

Model premium 6 litre fiyat 489dan 389 a düşmüştü

nikita canım maşallah yaaa nazr değmesin
nice 15 yıllara olsun inşallah
valla iyi sabır varmış 13.5 yıl. ben bu ara çok sabırsızlanıyorum özlemden olsa gerek yoksa gayet iyi idare ediyodum

nasıl dayandınız o kadar bızımde 5 yıl bıtıoo ama artık sevgılı olmaktan sıkıldık:)bı nısan bı evlılık sart oldu hele kı su zamanlar geldıkten sonra nasıl aksamları ayrı eve gıdıp ayrı kalıp dayanıcm onu dusuuyorum o derecede bıııde 15 yıl ımkansız bana:)

Günaydınn kızlarr herkese mutlu haftalarr bu haftada çabucak geçip bitsin inşallah
ŞAFAK:47 Mardin
Bu haftayıda saymazsak son 5 hafta

Kızlar bende düdüklü alacağım, birde bir kaşık yağla tefalin actifry firütözünden alcam inşallah. Ben büyük parça bütün eşyalarımı aldım. Çamaşır, bulaşık, elektirik süpürgesi, ütü, saç kurutma... Elektronik ürünlerimin hemen hepsini tamamladım ay düşünüyorumda benim çeyizim hemen hemen bitti sayılır.

Bu alacağım düdüklü.

http://www.tefal.com.tr/All+Products/Cookware/Pressure+cookers/Products/NutriCook/NutriCook.htm

Bu da fritözüm.

http://www.tefal.com.tr/All+Products/Cooking+Appliances/Fryers/Products/Actifry/Actifry.htm

Son düzenleme:
ohhh konya'yı boyadım rahatladımmm.... actifry için patatesi falan çok kurutuyo diyolar ama hiç denemedim ben

rejim yapmaktan nefret ediyorum
ama 1.5 ayda 4 kilo verip 52yi görmem lazım artık. Zamanım daralıyo gittikçe :)
sevgilimi şaşırtmak istiyorum döndüğünde :))

Günaydın kızlar
Sevgilimi birazdan göreceğim çarşısı olduğu için mutluyum

ohhh konya'yı boyadım rahatladımmm.... actifry için patatesi falan çok kurutuyo diyolar ama hiç denemedim ben

Bilemiyorum ki canım bende kullanmadım ama kullananlar çok memnun. İçinde patates dışında herşeyi yapıyorlarmış balık kızartmaya kadar ve parçalarıda bulaşık makinasında yıkanıyormuş. Ben almayı düşünüyorum açıkçası mutfağım bir belli olsunda yerime göre alıp almayacağıma karar vereceğim. Çok uzun sürede pişiriyormuş sanırım ve çok elektrik harcıyormuş birde ama bol yağda yemektense tercih ederim.

sagol tatlim
ya beraberlik ayri evlilik ayri
evlilik daha guzzelll:) azcik daha tadini cikaralim da bebe sonra
belki yol sonu hamile kalsam 2014 bebek yili olabilir :) insallahh

sen al kullanda tavsiye edersen bende alırım ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…