- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Sağol canım... ben normal almadım zaten korkuyorum clipso aldım
4 yil lise+ 4 yil uni+ 7 yilda uni sonrasi valla 15 olmus ben bile frketmedim :)
13.5 yildan sonra evlendik :)
Evet renk şeyi var bunda yeşil yanınca altını kıs falan demek yoksa yapamam ben eski düdüklüuü
4 yil lise+ 4 yil uni+ 7 yilda uni sonrasi valla 15 olmus ben bile frketmedim :)
13.5 yildan sonra evlendik :)
canım sen fissler aldın dimi model ismini kaç litre aldığını ve fiyat konusunda bilgilendirmisin bernardodanmı aldın canım
bende yakın zamanda bornoz takımı ve düdüklü alacağım iki birbirinden alakasız şey artık küçük ufak tefek şelerle uğraşmak istemiyorum büyük parçalara gireyim
nikita canım maşallah yaaa nazr değmesin
nice 15 yıllara olsun inşallah
valla iyi sabır varmış 13.5 yıl. ben bu ara çok sabırsızlanıyorum özlemden olsa gerek yoksa gayet iyi idare ediyodum
canım belki orda cok bunaldığı için stresini senden atıyordur.
Günaydın kızlar
Sevgilimi birazdan göreceğim çarşısı olduğu için mutluyum
ohhh konya'yı boyadım rahatladımmm....actifry için patatesi falan çok kurutuyo diyolar ama hiç denemedim ben
13,5 yıl sonunda evlilik aynı şey benim arkadaşım yaşadı 9.yıldalar şu anda gerçi bende 5 yıl bitiyor ama ben bile herhalde daha fazla bekleyemicem diyorum sana takdim ediyorum canım
ayyyy maşalllah maşalllah nikitam siz bu aşkı bir bebişle taçlandırmak zorundasınız
Bilemiyorum ki canım bende kullanmadım ama kullananlar çok memnun. İçinde patates dışında herşeyi yapıyorlarmış balık kızartmaya kadar ve parçalarıda bulaşık makinasında yıkanıyormuş. Ben almayı düşünüyorum açıkçası mutfağım bir belli olsunda yerime göre alıp almayacağıma karar vereceğim. Çok uzun sürede pişiriyormuş sanırım ve çok elektrik harcıyormuş birde ama bol yağda yemektense tercih ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?