347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aslinda sartlar oyle gerektirdi diyelim:)
lise ve uni de evlilik zaten imkansiz :))
sonra uni bitti is bulduk,para mi biriktirsek dedik, e sonra bi de evlilige hazir hissetme olayi var:)
26 yasinda evlendim ben cok da hazir hissettigim istedigim bi donemdi :)
biz snrm hersyi uzun uzun yapiyoruz :) 1 yil nisanli kalmistik
ama o nisanlilik hayatimizin en guzel zamaniydi snrm:))

canim bana bu da hediye geldi, ya ben farkettim de herseyim hediye snrm :)) hatta bundan 2 tane geldi birini gorumceme verdim:)
tefal actfry harrikkaaa bisey ben inanilmaz memnunummmm
hayat kurtarici inanilmaz saglikli lezzetlii
hele benim gibi yag kokusuna ve yemeklerdeki yogun yaga katlanamayan bir insan icin
mukemmel icat:)

Canım öncelikle bizimde nişanlanalı bugün tam 1 yıl oldu. Geçen sene 3 Aralık'ta nişanlanmıştık bizde.

Bu arada actifry kesinlikle alacağım, bende yağa çok dikkat ederim. Burnum son derece hassastır. Yağda çok zararlı bir şey zaten bu 1 kaşık yağ olayı beni cezbediyor bunda.

bende nisanligin nedense zor geciodr diye dsnuorm babam cok cikmayin der mi aileler tanisms olucak esya alma konularinda gergnlik yasanirmi die hepnisanlilik donemini uzatmk istemiodm 6ay olsn.diolardi en.fazla ama sen byle dynce dsuneyim.bidaha:)

bende nisanligin nedense zor geciodr diye dsnuorm babam cok cikmayin der mi aileler tanisms olucak esya alma konularinda gergnlik yasanirmi die hepnisanlilik donemini uzatmk istemiodm 6ay olsn.diolardi en.fazla ama sen byle dynce dsuneyim.bidaha:)

ya bilmiyorum biz oyle ailesel sorunlar hic yasamadik oyle seyler oluyor diye duydum bende ama ,
cidden benim iliskimin en tad aldigim donemi nisanlilikti:)
hatta evlendigimden ilk gunlerden bile daha iyi bile diyebilriim:)
cok tatli zamanlar
bencee:)

Canım bence nişanlılık en güzel süreç tabi ki çok uzun tutmamak gerekiyor ama ben evlendiğimde 1.5 yılımı doldurmuş olacağım nişanlılıkta. Bilmiyorum bizim çok güzel gidiyor herşey, nişanlandıktan sonra çok daha güzel gitmeye başladı. Ailelerimiz açısından zaten çok şanslıyız her ikimizde çünkü ailelerimiz çok modern kayınvalidelik, kayınpederlik yapan yok bizde. Hiç bir konuda anlaşmazlık yaşamadık şimdiye kadar.

canikomm yil donumunuz kutlu olsun :)
yag olagi gicik evet bence de :)
tavsiye ediyoumm.. ilk yaptigimda basaramadigimdan hic hoslanmamistim
ama meger kullanma taktikleri varmis simdi inanilmaz memnunim
sdce patates kizartmasi degil herseyi onda yapiyorum
mutfagin baskosesinde:)

merhaba kızlaar şafağın hızlı hızlı atması dileğimlee buhaftaaa :)
aahh nikitaa öyle en güzel dönemdi felan deyince nişanlanasıım geldiiiiiii ki buaralarr hiç istemedğim bişey eviliktr ciddiyettr felaaannn :18: nikita ayrıca yolundan gitmekteym ilişkinizdeki evreler ve sene olaraktan güzel sonuçlanan bi yolculuk olmş tebrik ediyorum 13.5 yılınaa tripliii yıldönümünz kutlu olsun canmmm
tripliii buarada teknolojide iyi olduğunu bilerekten başta sana olmak üzere size telefon danışmak istiyorum samsung galaxy note 2 mi iphone 4s mi ama artık bi kere alayım tam alayım

Nişan yıldönümüz kutlu olsun Bizim de 10 Mart da 1 yıl olacak

Canım öncelikle bizimde nişanlanalı bugün tam 1 yıl oldu. Geçen sene 3 Aralık'ta nişanlanmıştık bizde..

yıldönüümün kutlu olsun canım.

rejim yapmaktan nefret ediyorum
ama 1.5 ayda 4 kilo verip 52yi görmem lazım artık. Zamanım daralıyo gittikçe :)
sevgilimi şaşırtmak istiyorum döndüğünde :))

aynen canım bundan sonra bende az dikkat etsem iyi olacak.40küsür gün kaldı zaman daralıyor :18:

Ben aileme canım ı ilk söylediğim zamanlarda annem biraz tedirgindi tabi tanımadıkları için... ama tanışmaya geldiler söz nişan derken ondan sonra mesela nişanlım beni akşam dışarı çıkarınca hiçbişey demediler... artık onlara da güven geliyor çünkü :) ben inşallah evlendiğimde 1 yıl 2 ay nişanlı kalmış olacağım zaten 6 ayı askerlikle geçti ama kalan zamanlar çok güzeldi.. çünkü ailemin içine girdi o da yavaş yavaş... herşey olması gerektiği gibi oldu... ve size şunu tavsiye ederim ki resmi işler olmadan önce ailesnin evine gidip gelen çok samimi olan arkadaşlarım yakınlarım sonradan çok sıkıntı çektiler... ben mesela şimdi kayınvalidemlere gidince bi hürmet bi özenti görüyorum ama bunu görmeyenler var zaten gitmiş temizlik yapmış etmiş evlerinde evin içinden biri gibi zaten evlendikten sonra öyle olacak bari şimdi biraz el üstünde olalım demi... Bana katılmayanlar varsa da bu benim şahsi düşüncem

Aynen bende yaaaa şu an tam 45 günüm var ve bugün diyete başladım.... zaten spora gidiyorum 1 aydır

aynen canım bundan sonra bende az dikkat etsem iyi olacak.40küsür gün kaldı zaman daralıyor :18:

Evetttt başlıyoruz kız bugün!!!! gün gün söyleyelim ne yaptığımızı
evett kızlar hadii bgnden itibaren 45 günlük kampa alalımm kendimizii :)) hergün ne yediğimizi ne spor yaptığımızı yazalım.
Ben belli bi diyet listesine uymicam. Kalori sayımı yöntemi yapıyorum. günlük 1100 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum. Bide spor yaptımmı tamamdır.
sizin kilolarınız kaç, kaç kilo vermeniz gerek? :))

Ben 65 kiloyum senin kadar zayıf hiç olmadım zaten Maşallah... benim boyuma göre ideal kilom 59muş yani düğüne kadar 6 kilo vermeyi planlıyorum... ama canım gelene kadar 3 kilo versem iyi olur... haftada en az 3 kez de spora gidiyorum

Ama benim boyum kısa canım :) senin ideal kilon 59 olduğuna göre benden epey uzun olmalısın :)
bugünden itibaren başlıyoruz ozaman ben sabahtan beri yediklerimin kalorilerini sayıyorm :) akşamda pilates yapıcam.
zaten senin vermek istediğin 3 benmde 4 kilo pek bi farkımız yok :)

Canım galaxy note 2 iphone'a göre daha geniş bir ekrana sahip. Android işletim sistemi var, tek artıları bunlar olarak görüyorum. Ben iphone'dan çok memnunum alacak olsam yine iphone alırdım çünkü birbirimizin dilinden anlıyoruz. Diğer telefonlar gün geçtikçe değerini yitirirken iphone'da böyle bir kayıp olmuyor yinede tercih senin tabi ki önemli olan senin bir telefondan neler beklediğin. Ben maillerimi alıyorum sürekli sosyalim vs. Hiç elimden düşmüyor ama sen bir konuşur bir mesaj atarım, bir facebooka girerim diyorsan daha az kapsamlı başka bir modelde bakabilirsin dediğim gibi önemli olan beklentilerin.

Nişan yıldönümüz kutlu olsun Bizim de 10 Mart da 1 yıl olacak

Hepinize çok teşekkür ediyorum.

teşekkürler canım bilgisayar alıcaktım onun işlerinin çoğunuda yapabilen bir cihaz alayım dedim ikisini birden halledeym :) gönlüm de iphone'dan yana bakayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…