Ama benim boyum kısa canım :) senin ideal kilon 59 olduğuna göre benden epey uzun olmalısın :)
bugünden itibaren başlıyoruz ozaman ben sabahtan beri yediklerimin kalorilerini sayıyorm :) akşamda pilates yapıcam.
zaten senin vermek istediğin 3 benmde 4 kilo pek bi farkımız yok :)
Spora gittim geldim :122::122::124::124:
Sabah beyaz peynir 1 dilim ekmek çay (1 küp şekerlişekersiz içemiyorum) salatalık domates ve yumurta yedim ara öğün de 1 mandalina öğlen de ıspanak 1 dilim ekmek yoğurt ve bulgur pilavı yedim
Harikasınnn :)) bende eve gidip spor yapmak istiyorum.
bende sabah 1 kepekli ekmeğe kaşarlı tost yedim. Öğlen 1 kase çorba salata ve 1 kaşık kısır yedim. şuanda çok açım akşama yemeklere saldırmam inş
HAYIRRRcanlarımız geldiğinde bize sarılınca sonra da bakınca canımmmm sen güzel olmuşsun böyle diyecekkkk.... Ve bize hayran kalacaklar 45 gün tatlı pasta çikolata yemek yok yasak koyuyorummmmmm... Ödül ne biliyor musun??? Canımız geldiğinde onunla birlikte yemek Ama tabi yine spor devam edecek kilo almamak için
ah canm ya en güzel hediye o zatenn. o gelince diyet falan yapamam sürekli dışarda yiyoruzz anca spor yapar öyle yakarım :)
1 elma yedimde açlığım geçti biraz yoksa gözüm dönmüştü açlıktan :)))
Çok iyi yaptın harikasın maşallahBizde hep yer içeriz... fiks mekanlarımız var diyor ki gelelim bi gün şuraya bi gün buraya gidelim
bizimde öyle yaa bide künefe ve waffle geleneksel tatlımız ikimizde baylıyorz ve baya sık yiyoruz. Bi waffleda 1300 küsür kalori 3 gün koşsam yakamam o kaloriyionunla yiyip içmeyi bile çok özledim ya
Hele ben hele ben... gitsek bi iskenderciye bi iskender yanında turşu salata sonra da bi künefe ohhhhhh
Hele ben hele ben... gitsek bi iskenderciye bi iskender yanında turşu salata sonra da bi künefe ohhhhhh
canım künefeee çektiiiiii(((
canım künefeee çektiiiiii(((
Ay yapılır mı bu şimdi bana işteyim acıkmışım.
selam ben geldim noluyor zayıflama programına mı giriyoruz ohhhhhh:122::122:
Evettt Bugün zayıflama günü başlamıştır... Askeri gelince zayıflamış görmesini isteyenler içinnnn :124::124::124::124::124::121::121::121:
ee bende dahil olayım o zaman :) azıcık ordan burdan gitse kardır
Katıl canım katıl... Hergün spor yapacaksın ya evde ya salonda
künefenin hayaliyle doymaya çalışıyoruz amaa :))Benimde benimde.
Siz kilo vercem derken aldırtırsınız adama valla.
bende söz verdim onsuz künefe yemiceğime dair. en son izine geldiğinde birlikte yedik :))Canımı bekliyorummmmmm künefe yemek için
selam ben geldim noluyor zayıflama programına mı giriyoruz ohhhhhh:122::122:
ee bende dahil olayım o zaman :) azıcık ordan burdan gitse kardır
salonda yapamam maalesef işten gec cıkıp geliyorum ancak eve .ama evde yaparım bende.bide hafta sonları artık.birazda az yedikmii tamamdır :)
Evde yaparsın canım hiç sorun değil ben geçen gün gece 12de yaptım valla çok da güzel oluyor insan bi rahat uyuyor kiBabam geldi kızım ne yapıyorsun gece yarısı dedi koptummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?