347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Spora gittim geldim :122::122::124::124:

Sabah beyaz peynir 1 dilim ekmek çay (1 küp şekerli şekersiz içemiyorum) salatalık domates ve yumurta yedim ara öğün de 1 mandalina öğlen de ıspanak 1 dilim ekmek yoğurt ve bulgur pilavı yedim

Harikasınnn :)) bende eve gidip spor yapmak istiyorum.
bende sabah 1 kepekli ekmeğe kaşarlı tost yedim. Öğlen 1 kase çorba salata ve 1 kaşık kısır yedim. şuanda çok açım akşama yemeklere saldırmam inş

HAYIRRR canlarımız geldiğinde bize sarılınca sonra da bakınca canımmmm sen güzel olmuşsun böyle diyecekkkk.... Ve bize hayran kalacaklar 45 gün tatlı pasta çikolata yemek yok yasak koyuyorummmmmm... Ödül ne biliyor musun??? Canımız geldiğinde onunla birlikte yemek Ama tabi yine spor devam edecek kilo almamak için

ah canm ya en güzel hediye o zatenn. o gelince diyet falan yapamam sürekli dışarda yiyoruzz anca spor yapar öyle yakarım :)
1 elma yedimde açlığım geçti biraz yoksa gözüm dönmüştü açlıktan :)))

ah canm ya en güzel hediye o zatenn. o gelince diyet falan yapamam sürekli dışarda yiyoruzz anca spor yapar öyle yakarım :)
1 elma yedimde açlığım geçti biraz yoksa gözüm dönmüştü açlıktan :)))

Çok iyi yaptın harikasın maşallah Bizde hep yer içeriz... fiks mekanlarımız var diyor ki gelelim bi gün şuraya bi gün buraya gidelim

Çok iyi yaptın harikasın maşallah Bizde hep yer içeriz... fiks mekanlarımız var diyor ki gelelim bi gün şuraya bi gün buraya gidelim

bizimde öyle yaa bide künefe ve waffle geleneksel tatlımız ikimizde baylıyorz ve baya sık yiyoruz. Bi waffleda 1300 küsür kalori 3 gün koşsam yakamam o kaloriyi onunla yiyip içmeyi bile çok özledim ya

bizimde öyle yaa bide künefe ve waffle geleneksel tatlımız ikimizde baylıyorz ve baya sık yiyoruz. Bi waffleda 1300 küsür kalori 3 gün koşsam yakamam o kaloriyi onunla yiyip içmeyi bile çok özledim ya

Hele ben hele ben... gitsek bi iskenderciye bi iskender yanında turşu salata sonra da bi künefe ohhhhhh

Benimde benimde.

Siz kilo vercem derken aldırtırsınız adama valla.
künefenin hayaliyle doymaya çalışıyoruz amaa :))
Canımı bekliyorummmmmm künefe yemek için
bende söz verdim onsuz künefe yemiceğime dair. en son izine geldiğinde birlikte yedik :))
selam ben geldim noluyor zayıflama programına mı giriyoruz ohhhhhh :122::122:

ee bende dahil olayım o zaman :) azıcık ordan burdan gitse kardır

kilebekkk gel sende programımıza hoşgeldinnnn :)) askerlerimizi süper fitliğimizle şoka uğratalım

salonda yapamam maalesef işten gec cıkıp geliyorum ancak eve .ama evde yaparım bende.bide hafta sonları artık.birazda az yedikmii tamamdır :)

Evde yaparsın canım hiç sorun değil ben geçen gün gece 12de yaptım valla çok da güzel oluyor insan bi rahat uyuyor ki Babam geldi kızım ne yapıyorsun gece yarısı dedi koptummmm

Evde yaparsın canım hiç sorun değil ben geçen gün gece 12de yaptım valla çok da güzel oluyor insan bi rahat uyuyor ki Babam geldi kızım ne yapıyorsun gece yarısı dedi koptummmm

işte evdede biraz kısıtlı oluyor yaa.siz neler yapıyorsunuz azıcık kopya cekeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…