işte evdede biraz kısıtlı oluyor yaa.siz neler yapıyorsunuz azıcık kopya cekeyim
işte evdede biraz kısıtlı oluyor yaa.siz neler yapıyorsunuz azıcık kopya cekeyim
Canım gidiyorsun bi pilates lastiği ve küçük topunu alıyorsun... Ve açıyorsun ebruyu ohh misss bende tüm dvdleri var isteyene we transfer programıyla gönderirimmm
hımm önce topumu Alayım :)
madem onlar zayıfladı sıra bizde.
Büyük topa çok gerek olmuyor ama küçük top ve lastik en çok kullanılan
,benmde büyük topum ve lastiğim vardı ama küçük topum yoktu. cuma sipariş vermiştim bugün geldi 20 cm eve gidip şişiriip yaoıcam hemenözellikle bacakların arasına koyup sıkıp bırakmak iç bacağı çok çalıştırıyomuş
Kızlar ben düdüklü tenceremi fissler almaya karar verdim sabahtan beri okuyorum fisslerden herkes daha memnun. Clipsodan daha hızlı pişiriyormuş. Ben o yüzden fissler alayım en iyisi dedim. Bernardo satıyor bildiğim kadarıyla şöyle bir netten de bakayım belki netten alırım.
Ben dün aldım işte fissler Bernardo da 100 tl indirim vardı 6 lt premium 'u 489dan 389 a aldım canım.. Benim yeni evlenen arkadaşlarım hepsi bundan aldılar çok memnunlar dayımlarda da var yengem işten gelince 10 dk da yemek hazır diyor
Canım bende alacağım ama 6 lt büyük geliyor bana 4.5 yeter. Bakayım bende bu ay. Sen yazmasan hiç aklımda yoktu yani bir ara bakıyordum ama aklımdan tamamiyle çıkmış bende alacağım fissler. Güle güle kullan bu arada canım.
ya bilmiyorum biz oyle ailesel sorunlar hic yasamadik oyle seyler oluyor diye duydum bende ama ,
cidden benim iliskimin en tad aldigim donemi nisanlilikti:)
hatta evlendigimden ilk gunlerden bile daha iyi bile diyebilriim:)
cok tatli zamanlar
bencee:)
Ben aileme canım ı ilk söylediğim zamanlarda annem biraz tedirgindi tabi tanımadıkları için... ama tanışmaya geldiler söz nişan derken ondan sonra mesela nişanlım beni akşam dışarı çıkarınca hiçbişey demediler... artık onlara da güven geliyor çünkü :) ben inşallah evlendiğimde 1 yıl 2 ay nişanlı kalmış olacağım zaten 6 ayı askerlikle geçti ama kalan zamanlar çok güzeldi.. çünkü ailemin içine girdi o da yavaş yavaş... herşey olması gerektiği gibi oldu... ve size şunu tavsiye ederim ki resmi işler olmadan önce ailesnin evine gidip gelen çok samimi olan arkadaşlarım yakınlarım sonradan çok sıkıntı çektiler... ben mesela şimdi kayınvalidemlere gidince bi hürmet bi özenti görüyorum ama bunu görmeyenler var zaten gitmiş temizlik yapmış etmiş evlerinde evin içinden biri gibi zaten evlendikten sonra öyle olacak bari şimdi biraz el üstünde olalım demi...Bana katılmayanlar varsa da bu benim şahsi düşüncem
Bizimde en güzel zamanlarımız nişanlılık zamanlarımızdı aşkın doruk zamanlarıydı, her buluşmaya bir kırmızı gülle gelirdi. Birbirimizi daha fazla görmek için servis yerine trenle dönerdik işten. Deli gibi aşıktık işte. Beni üzdüğü için 2 kere ağlamıştı benimkine ağlamak çok yakıyorAyda 10.000 mesaj bitirirdik. 7 ay nişanlı kaldık bizde işte.
merhabalar yarenler
triplicim yıldönümüz kutlu olsun inşallah bir dahaki yıllarda heeeep birlikte olursunuz...
nikita Allah ömür boyu aşkınızı sevginizi bitirmesin canım.bizimde martta 7. yılımız doluyor tanışalı ise 8.5 yıl oldu..ama senin hesapta bir yanlışlık var gibi geldi bana 26 yaşında evlendim 15 senelik ilişkimiz vardı dedin yanlış mı anladım,liseye 11 yaşında başlamış olman gerekiyor ozaman üniversiteyi 19 yaşında bitirmen gerekiyor,üniden sonra 7 yıl bekledik dedin..kafam karıştı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?