347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

işte evdede biraz kısıtlı oluyor yaa.siz neler yapıyorsunuz azıcık kopya cekeyim

canım ben genel olarak pilates yapıyorum. internette ve hatta forumda bol miktarda videolar var. topum lastiğim falanda var onlarla pilates yapıyorum. bazen yrüyüş yapıyorum. bide 1 hafta önce stepper aldım hergün 15 dk da onu yapıyorum.

benmde büyük topum ve lastiğim vardı ama küçük topum yoktu. cuma sipariş vermiştim bugün geldi 20 cm eve gidip şişiriip yaoıcam hemen özellikle bacakların arasına koyup sıkıp bırakmak iç bacağı çok çalıştırıyomuş

,

evet hemde nasıl... bende lastik büyük ve küçük var... çember almadım çoğu hareketi yapmıyor onunla küçük ve lastik her derde deva valla

selam kızlar 349ların topiğini gördüm bi mutlu oldum valla ders çalışıyorum bu aralar giremiyorum diyet spor muhabbeti almış gitmiş bende evime geçince düzenli spor yapacağım inşallah fazla kilom yok ama bölgesel çalışmam gerek göbek yapmaya müsait yapım var malesef 50 kilo civarındayım hamile falan kalmadan 45 olmam lazım

Kızlar ben düdüklü tenceremi fissler almaya karar verdim sabahtan beri okuyorum fisslerden herkes daha memnun. Clipsodan daha hızlı pişiriyormuş. Ben o yüzden fissler alayım en iyisi dedim. Bernardo satıyor bildiğim kadarıyla şöyle bir netten de bakayım belki netten alırım.

Ben dün aldım işte fissler Bernardo da 100 tl indirim vardı 6 lt premium 'u 489dan 389 a aldım canım.. Benim yeni evlenen arkadaşlarım hepsi bundan aldılar çok memnunlar dayımlarda da var yengem işten gelince 10 dk da yemek hazır diyor

Canım bende alacağım ama 6 lt büyük geliyor bana 4.5 yeter. Bakayım bende bu ay. Sen yazmasan hiç aklımda yoktu yani bir ara bakıyordum ama aklımdan tamamiyle çıkmış bende alacağım fissler. Güle güle kullan bu arada canım.

Sağol canım daha güzeli senin olsun... bende 4.5 alacaktım annem yok dedi olmaz misafir gelirse o yetmez.. azı da pişer içinde nasıl olsa bende tamam peki dedim öyle diyorsan ondan alırım.. evlenince baktım çok büyük geliyor bunu anneme veririm kendime küçük alırım bizde düdüklü çok kullanılır

Ay çok yoruldum gezdim geldim uzun zamandır beyaz sıcak çikolata içmiyordum pek bi canım çekti içtik arkadaşla ohh be

Bizimde en güzel zamanlarımız nişanlılık zamanlarımızdı aşkın doruk zamanlarıydı, her buluşmaya bir kırmızı gülle gelirdi. Birbirimizi daha fazla görmek için servis yerine trenle dönerdik işten. Deli gibi aşıktık işte. Beni üzdüğü için 2 kere ağlamıştı benimkine ağlamak çok yakıyor Ayda 10.000 mesaj bitirirdik. 7 ay nişanlı kaldık bizde işte.

kızlar selamlar herkese tripli canım nişan yıldönümün kutlu olsun

aldebaran telefon ile ilgili soru sormuşsun ben taze iphonu kullanıcısıyım ve daha önce alsaymışım diyorum çok memnunum diğer telefonlarda güzeldir ama bu benim elime tam duruyor elim çok minik ve samsungun modellerini taşıyamıyorum ben iphonu cebimede sokuyorum ama diğer galaxsleri yapamazdım o yüzden minik ve işlevli bir iphone candır :))))))))tavsiye ederim kullanımıda kolay canım
ben öyle facedir twitterdır takip etmiyorum ama yinede internet onlar demek değil telefonun hızı felan herşeyi iyi 4s tavsiyemdir

bugün tartıya çıkmayı ciddi ciddi düşündüğüm gündür kalan 1,5 ayda yapacaklarım nelerdir diyorum kendimi tam anlamıyla 16 aralığa odakladım ondan sonra yılbaşı ondan sonrada aşkımın gelişi en büyük arzum onun gelişi ama bölünce daha iyi oluyor

kilo vermem gerekiyor benim kesinlikle bugün bir pantalonuma girmekte zorlandım nasıl oldu bilmiyorum ama platese bıraktığım yerden başlamam ve ekmeği acilen bırakmam lazım napcamı bilemiyorum vee tartılmam lazım oysaki günelrdir balık yiyorum öğle yemeklerim ise düzenli akşamları salata ve ekmek, çay içmiyorum ama günde 1 adet oda kahvaltıda 1 şeker, kahve alışlkanlığım yok ama nasıl kilo alıyorum bilmiyorum

normalde şirkette 10 kat yürüyorum asansör kullanmıyorum sadece eve yürüme yolum azaldı babam her akşam akülüyle alıyor sanırsam hata yapıyorum nefesim tıkanmaya başladı bile benim acil spor yapmam lazım kızlar

krizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bu arada kızlarrr biz aralık ortasından itibaren şu hallerde olucaz

ayyy aralık ortası geldii ayyy yılbaşı cicileri derken
aşkıma bunu almalıyım
aaa bunuda almalıyım
evet evet bu parfümü sevecektir derken

ohoooo ocak geldiii saç baş dağınık hemen boyatayımda 1 haftada kendine gelir saçlarım o geldiğinde tam rengi olur
ayy bide ucundan kestirsemmi
ehhhh bide cilt bakımı
kaş bıyıkkkk ve türevleriiiii

saç baş tamamda giyeceğim ne varki
hemen bir mont bir kot bir ayakakkbı vee bir bluzzzz eh bide çanta( ki ben benimkiyle anlaştım normalde yasaktı almam izin verdi)

ayyyyyyyy aşkım diyor sen alışverş yapmadan durmazsın ben aralığın tam ortasından itibaren bu telaşlarda olucammm heee bide sigorta poliçem yenilemedende diş temizliği yaptıracağım malum koca yıl kullanmadım kötüyüm son dakkka golüüüüüü atıcam şirketcağzıma

bende şirkette 4. yaşıma girdim hoş bir mail atmışlar cumartesi günü görünce sevindim inşalllah bir ömür bu şirketin çatısı altında kalırım :))))))

dediklerine katılıyorum canım güzel bir yorum olmuş bende böyle düşündüğüm için pek sık görüşemiyorum yemin törenine ailesiyle gittim gitmeden öncede tanışmıştım söz nişan olmadan sık görüşmeyi uygun bulmadım :)

Ne guzel ya yanı ben sanslı kısılerdenım aslında sevgılım cok romantık ben odunumdur sureklı suprız yapar ben 0nun yarısı kadar kapmamısımdır amma nısanlılık konsunda hep dıodum uzun surmesın 6 ay yeter dıye ama tabı evlılıgın maddı tarafı var beklemenın bızım ısteklerımızı gerceklestırmek ıcın daha ıyı olucagınıı soyluo hep haklıda ama bımıyorum kararsızım ama sızın boyle guzel nısanlılık anılarınızdan sonra her anlamda ıyıı olduguna karar verdım :)bızım en guzel zamanlarmız unıdeyken dı sorumluluk yok calısmak yok ayrı sehırlerde okusakta gıdıp gelırdık sureklı gelıcegı gunler uyuyamazdım heyecandan sanırım 42 gun sonrada oyle olucak:)

merhabalar yarenler

triplicim yıldönümüz kutlu olsun inşallah bir dahaki yıllarda heeeep birlikte olursunuz...

nikita Allah ömür boyu aşkınızı sevginizi bitirmesin canım.bizimde martta 7. yılımız doluyor tanışalı ise 8.5 yıl oldu..ama senin hesapta bir yanlışlık var gibi geldi bana 26 yaşında evlendim 15 senelik ilişkimiz vardı dedin yanlış mı anladım,liseye 11 yaşında başlamış olman gerekiyor ozaman üniversiteyi 19 yaşında bitirmen gerekiyor,üniden sonra 7 yıl bekledik dedin..kafam karıştı valla

Bizim de ocakta 6 yıl bitiyor. tanımalı da 8.5 yıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…