Vay maşallah bizde onlar gibi oluruz inşallah ilerde de :13::13:
ne güzelll. ben herşeyden korkarım diğer odalara falan giderken bütün ışıkları yakarım dönüştede koşarak kapta kapata gelirimbende hiç korkmam canım ya.evde tek kalmaya bayılırım bende.
Keşke fırtına başlamadan önce uyusaydım. Şimdi çok kötü fırtına sesleri geliyor.
ne güzelll. ben herşeyden korkarım diğer odalara falan giderken bütün ışıkları yakarım dönüştede koşarak kapta kapata gelirim
kızlar sevdiceğime günlükkk notumu yazmaya gidiyorum.yazınca rahatlıyorumm.saka bi yana ilk günden beri yazıyorum ilk basta aldığım defteri nasıl dolduracağım diyordum şimdi yazmadığımda eksiklik hissediyorum.hem ilerde o defter bi hatıra olarak kalır bizee.
ne güzelll. ben herşeyden korkarım diğer odalara falan giderken bütün ışıkları yakarım dönüştede koşarak kapta kapata gelirim
aynen dün gecede ben fırtına sesinden korkup dönüp durdum valla
kızlar sevdiceğime günlükkk notumu yazmaya gidiyorum.yazınca rahatlıyorumm.saka bi yana ilk günden beri yazıyorum ilk basta aldığım defteri nasıl dolduracağım diyordum şimdi yazmadığımda eksiklik hissediyorum.hem ilerde o defter bi hatıra olarak kalır bizee.
Bende günlük yazarım ilkokulda başladı bu alışkanlığım tabi o zaman eve geldim sütümü içtim yattım modumdaydım şu an 4 .günlüğümdeyim yazmak beni çok rahatlatır ağlar ağlar yazarım.. mektup yazmayı da çok severim
Eşim nöbetten sonra arıycam dedi ondan bekledim. Arasada uyusam. Soğukta sabahları uyanmak çok zor oluyor. Perşembe İstanbul'a kar geliyormuş. Farklı şehirlerdeyiz ama fırtından korkuyoruz ne güzel
bende bi ara heves ettim yazmaya başladımm ama yazmayı bi türlü beceremiyorum
duygularımı kelimelere dökemiyorum. ilkokul çocuğunun günlüğü gibi yazmışım resmen bıraktım bende yazmayı ilham gelmesini bekliyorum
Uğur eniştemiz babasına çekmiş mi
Eşim nöbetten sonra arıycam dedi ondan bekledim. Arasada uyusam. Soğukta sabahları uyanmak çok zor oluyor. Perşembe İstanbul'a kar geliyormuş. Farklı şehirlerdeyiz ama fırtından korkuyoruz ne güzel
bende ilk yapamam falan diye düşündüm ama baktımki yazdıkca insan devam ediyor.aman canım sanki edebi eser yazmıyoruz ya yazıyorum öyle.ilerde okur okur güleriz.hee bu arada sevdiceğimde bana yazıyor.belkide bu 5.5ayda bize kalan en güzel sey bu defterlerimiz olacak.
bende bi ara heves ettim yazmaya başladımm ama yazmayı bi türlü beceremiyorum
duygularımı kelimelere dökemiyorum. ilkokul çocuğunun günlüğü gibi yazmışım resmen bıraktım bende yazmayı ilham gelmesini bekliyorum
bende ilk yapamam falan diye düşündüm ama baktımki yazdıkca insan devam ediyor.aman canım sanki edebi eser yazmıyoruz ya yazıyorum öyle.ilerde okur okur güleriz.hee bu arada sevdiceğimde bana yazıyor.belkide bu 5.5ayda bize kalan en güzel sey bu defterlerimiz olacak.
İyi yönlerinden bazıları çekmiş. Mesala eşimin babası mutfağı ve yemek yapmayı çok sever. Eşimde mutfağı sever ve mutfakta bana hep yardımcıdır. Ev işlerinde de yarım eder. Tek bilmediği ütü yapmak. Oda işine gelmiyor büyük ihtimalle. Eşimin babası daha eğlenceyi sever. Eşim tanımadıklarının düğününde oynamaz biz babasıyla oynarızEşimde babası gibi duygasaldır. Eşimin babası annesine mektup yazarmış. Bizimkide bana şiir yazar amatörcede olsa yazar. En sonunu acemi birliğinde yazmıştı Ankara'da
Yaniiii mesela;
Canım bugün de geçti ..Sensiz zaman nasıl gidiyor ne oluyor bilmiyorum.. gece 12 olsun da şafağımız azalsın haritamızdan bir şehri daha boyayım diye geceyi iple çekiyorum.......................................... diye başlar sonu gelmez
bende başlarsa gerisi gelir diye düşündüm ama bayadır yazmıyorum
nişanlımla konşmuştk sen de orda yaz diye tamam dedi ama fırsat bulupta yazıyormudur bilmem.
süpersin yaa 40 saat düşünsem şu cümleyi kurupta yazamazdım odunmuyum nekuzum çok güzel yazar ama
Estağfurullah canım... içinden ne geçiyorsa onu yaz ilkinde 5 kelime olur sonra 10 olur sonra 100 e çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?