347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende hiç korkmam canım ya.evde tek kalmaya bayılırım bende.
ne güzelll. ben herşeyden korkarım diğer odalara falan giderken bütün ışıkları yakarım dönüştede koşarak kapta kapata gelirim
Keşke fırtına başlamadan önce uyusaydım. Şimdi çok kötü fırtına sesleri geliyor.

aynen dün gecede ben fırtına sesinden korkup dönüp durdum valla

kızlar sevdiceğime günlükkk notumu yazmaya gidiyorum.yazınca rahatlıyorumm.saka bi yana ilk günden beri yazıyorum ilk basta aldığım defteri nasıl dolduracağım diyordum şimdi yazmadığımda eksiklik hissediyorum.hem ilerde o defter bi hatıra olarak kalır bizee.

Bende günlük yazarım ilkokulda başladı bu alışkanlığım tabi o zaman eve geldim sütümü içtim yattım modumdaydım şu an 4 .günlüğümdeyim yazmak beni çok rahatlatır ağlar ağlar yazarım.. mektup yazmayı da çok severim

Eşim nöbetten sonra arıycam dedi ondan bekledim. Arasada uyusam. Soğukta sabahları uyanmak çok zor oluyor. Perşembe İstanbul'a kar geliyormuş. Farklı şehirlerdeyiz ama fırtından korkuyoruz ne güzel

bende bi ara heves ettim yazmaya başladımm ama yazmayı bi türlü beceremiyorum
duygularımı kelimelere dökemiyorum. ilkokul çocuğunun günlüğü gibi yazmışım resmen bıraktım bende yazmayı ilham gelmesini bekliyorum

ben normalde günlük tutmazdım.şimdi askıma yönelik yazıyorum özlemimi sevgimi ağladığımı güldüğümü...

Eşim nöbetten sonra arıycam dedi ondan bekledim. Arasada uyusam. Soğukta sabahları uyanmak çok zor oluyor. Perşembe İstanbul'a kar geliyormuş. Farklı şehirlerdeyiz ama fırtından korkuyoruz ne güzel

bende korkarım :18::18::18: Hatta dün dedim ki canıma çok fena fırtına var korkuyorum... ama bi kaç ay sonra inşllahh senin yanında olacağım hiç korkum kalmayacak

bende ilk yapamam falan diye düşündüm ama baktımki yazdıkca insan devam ediyor.aman canım sanki edebi eser yazmıyoruz ya yazıyorum öyle.ilerde okur okur güleriz.hee bu arada sevdiceğimde bana yazıyor.belkide bu 5.5ayda bize kalan en güzel sey bu defterlerimiz olacak.

Uğur eniştemiz babasına çekmiş mi

İyi yönlerinden bazıları çekmiş. Mesala eşimin babası mutfağı ve yemek yapmayı çok sever. Eşimde mutfağı sever ve mutfakta bana hep yardımcıdır. Ev işlerinde de yarım eder. Tek bilmediği ütü yapmak. Oda işine gelmiyor büyük ihtimalle. Eşimin babası daha eğlenceyi sever. Eşim tanımadıklarının düğününde oynamaz biz babasıyla oynarız Eşimde babası gibi duygasaldır. Eşimin babası annesine mektup yazarmış. Bizimkide bana şiir yazar amatörcede olsa yazar. En sonunu acemi birliğinde yazmıştı Ankara'da

valla ben öyle böyle değil herşeyden korkarım nişanlımda çok güler halime
heleki gece gökgürültüsü ve fırtına olursa benm için dahada korkunç. şuanda dışarı felakett

Yaniiii mesela;

Canım bugün de geçti ..Sensiz zaman nasıl gidiyor ne oluyor bilmiyorum.. gece 12 olsun da şafağımız azalsın haritamızdan bir şehri daha boyayım diye geceyi iple çekiyorum.......................................... diye başlar sonu gelmez

bende başlarsa gerisi gelir diye düşündüm ama bayadır yazmıyorum
nişanlımla konşmuştk sen de orda yaz diye tamam dedi ama fırsat bulupta yazıyormudur bilmem.

Oy oy maşallah.. benimki de istediği zaman çok duygusal olur.. Öğrenci evinde kalırken arkadaşlarına çok ziyafet vermiş... yıllığın yarısında uğurun arkadaşlarına yemek yapıp yedirdği için teşekkür var ama tabi daha evlenmedik bilemem yardım edecek mi etmeyecek mi

süpersin yaa 40 saat düşünsem şu cümleyi kurupta yazamazdım odunmuyum ne kuzum çok güzel yazar ama

bende başlarsa gerisi gelir diye düşündüm ama bayadır yazmıyorum
nişanlımla konşmuştk sen de orda yaz diye tamam dedi ama fırsat bulupta yazıyormudur bilmem.

bende hergece uyumadan yazıp öyle yatıyorum canım 5dk ayırıyorum.şimdiye kadar mecbur kalmadıkca aksatmadım artık hosuma gidiyor yazmak cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…