ne kadar güzel canımmbende hergece uyumadan yazıp öyle yatıyorum canım 5dk ayırıyorum.şimdiye kadar mecbur kalmadıkca aksatmadım artık hosuma gidiyor yazmak cünkü
Estağfurullah canım... içinden ne geçiyorsa onu yaz ilkinde 5 kelime olur sonra 10 olur sonra 100 e çıkar
Günaydın kızlar geçmişe bakmadan önce size birşey danışmalıym hemen çok aklıma takıldı sizinde 2 gün aramadığı oluyomu 1hafta hergün arıyo snra 2gün aramyo mesela canının istediğine göre yoruluyorum gidip yatıyorum diyo sorunca ama haliyle alınıyorum ben onada bişey diyemiyorum sizce tepkim ne olmalı ben olsam her halukarda arardm ama üşengeçlik yapıyo gerek duymuyoo çok üzgünm bugüün çookk napıcm
Günaydın kızlar geçmişe bakmadan önce size birşey danışmalıym hemen çok aklıma takıldı sizinde 2 gün aramadığı oluyomu 1hafta hergün arıyo snra 2gün aramyo mesela canının istediğine göre yoruluyorum gidip yatıyorum diyo sorunca ama haliyle alınıyorum ben onada bişey diyemiyorum sizce tepkim ne olmalı ben olsam her halukarda arardm ama üşengeçlik yapıyo gerek duymuyoo çok üzgünm bugüün çookk napıcm
tekrar konuşayım en iyisi merak ediyorum demiştim bikere ne olabilir ki falan yapmıştıı bende aman tamam naparsan yap dedim aynı devam ediyo o da tabii aslında merak ettiğimi beklediğimi herşeyi biliyoda sıkıya gelemez o askerdeym ben keyf mi yapıyorum diye işin içinden çıkıcaktr2 gün aramadığı hiç olmadı. ama bazen şöyle oluyo günde 2 kere arıyo bi sabah bi akşam bazen akşamları aramadığı olabiliyo görevi oluyo yada maç izliyo yada çok sıra oluyo ertesi gün arayınca açıklıyo durumu.
Ama yaptığı iyi bişey değil sonuçta sen bekliyosun merak ediyosun 2 gün uzun bi süre. Bence sakince konuş merak ediyorum üzülüyorum böyle yapma en azndan ara haber ver uzun uzun konuşmasakta vs de
bugün arar anlatıcam iyi yada kötü artk askerlik beni daha çok yıprattı resmen :44:bizimkininde iki gün aramadığı olmuyo o aramazsa ortalığı havaya kaldırıyorum ben arıyorum sürekli ulaşıyorum çoğu zaman ama onu merak ettiğini böyle yapmaması gerektiğini güzel bir dille anlat 2 dakika bile olsa sesini duyayım de
bugün arar anlatıcam iyi yada kötü artk askerlik beni daha çok yıprattı resmen :44:
ya bazen diyorum bırak nolursa olsun ararsa konuş aramazsa takma ama gönül razı olmuyokiiianlat canım sonuçta sende zor zamanlardan geçiyorsun ama hepsi geçecek inşallah çok yıpratma kendini
ya bazen diyorum bırak nolursa olsun ararsa konuş aramazsa takma ama gönül razı olmuyokiii
tekrar konuşayım en iyisi merak ediyorum demiştim bikere ne olabilir ki falan yapmıştıı bende aman tamam naparsan yap dedim aynı devam ediyo o da tabii aslında merak ettiğimi beklediğimi herşeyi biliyoda sıkıya gelemez o askerdeym ben keyf mi yapıyorum diye işin içinden çıkıcaktr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?