347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar benimki aradı, Adana'da şiddetli yağmur yağıyormuş. Ben yavaştsan uyuyayım. Yatsak kalsak, yatsak kalksak sevdiklerimize kavuşsak

bende hergece uyumadan yazıp öyle yatıyorum canım 5dk ayırıyorum.şimdiye kadar mecbur kalmadıkca aksatmadım artık hosuma gidiyor yazmak cünkü
ne kadar güzel canımm
Estağfurullah canım... içinden ne geçiyorsa onu yaz ilkinde 5 kelime olur sonra 10 olur sonra 100 e çıkar

yeniden yazmaya başlayım barii. yazdıkça açılırım heraldeee

Kızlar ben kaçıyorum canımın gece nöbeti var belki arkadaşından falan arar sağolsunlar hepsi birbirine destek oluyor orda.. Hepinize ii geceler öpüldünüz :101::130:

Günaydınnn kızlarrrr. Berbat bi hava var yaa gecede çok kötüydü şimdide çok soğuk sanırım kar yağıcakmış istanbulun yüksek yerlerine :44:
ŞAFAK:46 Kahramanmaraş
Sizin şafaklar 41 olmuş ben daha 45 i göremedim

herkes uyuyomuu hala yaaa uyanınnn artık :))
hümeyra bu sabah kahvaltıda sadece 1 yarım kepekli kaşarlı tost yedm ama tabiki doymadım :)

Günaydın kızlar geçmişe bakmadan önce size birşey danışmalıym hemen çok aklıma takıldı sizinde 2 gün aramadığı oluyomu 1hafta hergün arıyo snra 2gün aramyo mesela canının istediğine göre yoruluyorum gidip yatıyorum diyo sorunca ama haliyle alınıyorum ben onada bişey diyemiyorum sizce tepkim ne olmalı ben olsam her halukarda arardm ama üşengeçlik yapıyo gerek duymuyoo çok üzgünm bugüün çookk napıcm

2 gün aramadığı hiç olmadı. ama bazen şöyle oluyo günde 2 kere arıyo bi sabah bi akşam bazen akşamları aramadığı olabiliyo görevi oluyo yada maç izliyo yada çok sıra oluyo ertesi gün arayınca açıklıyo durumu.
Ama yaptığı iyi bişey değil sonuçta sen bekliyosun merak ediyosun 2 gün uzun bi süre. Bence sakince konuş merak ediyorum üzülüyorum böyle yapma en azndan ara haber ver uzun uzun konuşmasakta vs de

günaydın kızlar bursadayım bende burdada hava felaket gece zor uyudum bende çok korkarım bu havadan eşim olsa iyiydi bizim şafak bugün 45

bizimkininde iki gün aramadığı olmuyo o aramazsa ortalığı havaya kaldırıyorum ben arıyorum sürekli ulaşıyorum çoğu zaman ama onu merak ettiğini böyle yapmaması gerektiğini güzel bir dille anlat 2 dakika bile olsa sesini duyayım de

tekrar konuşayım en iyisi merak ediyorum demiştim bikere ne olabilir ki falan yapmıştıı bende aman tamam naparsan yap dedim aynı devam ediyo o da tabii aslında merak ettiğimi beklediğimi herşeyi biliyoda sıkıya gelemez o askerdeym ben keyf mi yapıyorum diye işin içinden çıkıcaktr

bu arada eşimde bende günlük yazıyoruz gerçi benimki haftalık aylık falan oldu ama sen yazmazsan bende yazmam diyince günlüğe döndü yazıyoruz hergün ilerde çocuklarımıza kalır okurlar güzel olur hem rahatlatıyoda

bugün arar anlatıcam iyi yada kötü artk askerlik beni daha çok yıprattı resmen :44:

ben kaçıyorum kızlar kalkar kalkmaz ilk buraya geldim daha yüzümü yıkamadan ders çalışmam gerek arada bi bakınırım

Hepinize günaydın canlar okudum da geldim.

Oooh çocuklara isimler bile düşünülmüş.

Benim ismim Ece bu arada. Nişanlımında Egemen. Çoğu zaman kalbimin egemeni derim ben ona. O ince ayrıntıyı anlıyor. Bazende egemenlik kurdun kalbime derim.

Oğlumuz olursa Ege koyacağız ismini, kız olursa Ela ve Ceyla düşündüğümüz isimler.

Şafakta olmuş 41.

ya bazen diyorum bırak nolursa olsun ararsa konuş aramazsa takma ama gönül razı olmuyokiii

Canım mutlaka arayamamasının bir sebebi vardır. Öyle havaya falan kaldırma hiç bir şeyi sen çünkü havalar soğudu artık kulübeler dışarda, herkesin askerlik yaptığı yer ve şartlar farklı. Bizde cep telefonu var görüşüyoruz ama anladığım kadarıyla seninkinde yok bizdede olmasaydı bizimkide sık arayamazdı eminim. O istemiyormudur sesini duymak istiyordur ama dediğim gibi imkan bulamıyordur. Sen ararsa güzel güzel konuş. Zaten geliyorlar artık, üzmeyin birbirinizi yavru kuşum. Az daha sabır...

Canım benim belli bir yaştan sonra kimseyi değiştiremezsin.Ve bu rahatlık sevgilinin huyu senin.Kalmış şurda 40 gün bişey.Bak tartıştıgınızda aramıyor diyordun inat ediyor diyordun.O halini düşün.Ne kadar kendini harap ettiğini.Şimdi bunu dersen belki yine tartısacaksınız.3,5 aydır dayanmıssın bu duruma sık dişini 1,5 ay daha.Geldiğinde dilediğin gibi zaten ulaşacaksın.
Biz bu sıra sürekli kavga ediyoruz.Pazar günü gecenin 12 sinde 1 e kadar avaz avaz tartıstık.Canım sıkılıyo ama yapacak bişey yok.Bende değiştiremiyorum onu.Değiştirmekte olmuyor zaten.Belli bir yaşa gelmiş.28 Yasındakı adamı nasıl değiştiririm ki zor bir insan.Kabullenmek gerek.Senin sevdiğinde zor biri belli.Seviyorsan oldugu gibi kabullenmek gerekli diye dusunuyorum artık.Kendimi telkin yoluna veriyorum iyice ben.Sende öyle yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…