- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
Haklısın canm banada geliyolar işte ama arada herkesle konuşmak onunla konuşmak gibi olmuyorkii ama çok çok haklısıın sabııırr sonra başının etini yiceğim nasılsaaaaaaCanım mutlaka arayamamasının bir sebebi vardır. Öyle havaya falan kaldırma hiç bir şeyi sen çünkü havalar soğudu artık kulübeler dışarda, herkesin askerlik yaptığı yer ve şartlar farklı. Bizde cep telefonu var görüşüyoruz ama anladığım kadarıyla seninkinde yok bizdede olmasaydı bizimkide sık arayamazdı eminim. O istemiyormudur sesini duymak istiyordur ama dediğim gibi imkan bulamıyordur. Sen ararsa güzel güzel konuş. Zaten geliyorlar artık, üzmeyin birbirinizi yavru kuşum. Az daha sabır...
evet canım kesinlikle zor biriii tartıştğmzda hiçbişey yokmş gibi aramştı gene 2gün sonraa,ertesi gün aynı konuyu açmıştı ama tartıştk gene akşamına aradı falan şaştm inan askerde daha değişik olduu anlayamıyorum napıcanı ama dediğiniz gibi sabıırr, triplere giricek aramıyorsun dediğimde keyfimdenmi falan dyee. ben sadece yoğunmu geçiyo canm gibisinden sorucm o anlayp söylr ztn genede konusunu açmazsm olmzCanım benim belli bir yaştan sonra kimseyi değiştiremezsin.Ve bu rahatlık sevgilinin huyu senin.Kalmış şurda 40 gün bişey.Bak tartıştıgınızda aramıyor diyordun inat ediyor diyordun.O halini düşün.Ne kadar kendini harap ettiğini.Şimdi bunu dersen belki yine tartısacaksınız.3,5 aydır dayanmıssın bu duruma sık dişini 1,5 ay daha.Geldiğinde dilediğin gibi zaten ulaşacaksın.
Biz bu sıra sürekli kavga ediyoruz.Pazar günü gecenin 12 sinde 1 e kadar avaz avaz tartıstık.Canım sıkılıyo ama yapacak bişey yok.Bende değiştiremiyorum onu.Değiştirmekte olmuyor zaten.Belli bir yaşa gelmiş.28 Yasındakı adamı nasıl değiştiririm ki zor bir insan.Kabullenmek gerek.Senin sevdiğinde zor biri belli.Seviyorsan oldugu gibi kabullenmek gerekli diye dusunuyorum artık.Kendimi telkin yoluna veriyorum iyice ben.Sende öyle yap.
ege ismini çok seviyorum söylemeden geçemicemHepinize günaydın canlar okudum da geldim.
Oooh çocuklara isimler bile düşünülmüş.
Benim ismim Ece bu arada. Nişanlımında Egemen. Çoğu zaman kalbimin egemeni derim ben ona. O ince ayrıntıyı anlıyor.Bazende egemenlik kurdun kalbime derim.
Oğlumuz olursa Ege koyacağız ismini, kız olursa Ela ve Ceyla düşündüğümüz isimler.
Şafakta olmuş 41.
evet canım kesinlikle zor biriii tartıştğmzda hiçbişey yokmş gibi aramştı gene 2gün sonraa,ertesi gün aynı konuyu açmıştı ama tartıştk gene akşamına aradı falan şaştm inan askerde daha değişik olduu anlayamıyorum napıcanı ama dediğiniz gibi sabıırr, triplere giricek aramıyorsun dediğimde keyfimdenmi falan dyee. ben sadece yoğunmu geçiyo canm gibisinden sorucm o anlayp söylr ztn genede konusunu açmazsm olmz:44: değişmicekleri konusunda haklısınn seviyoruuzz alışıcaazz
evet ya neyimi merak ediyosun diyo hemen sizde de aynı muhabbetler varmış içime su serptin biraz, türünün tek örneği değil demekkiHaha aynı bizimki işte.Tartıstıgında gözü bişey görmez ama yarım saat sonra o adam o kavga eden adam değil.
Tartısınca da askerde bana bunu yapıyosun ya helal olsuna dönüyor olay hemen.Burda dört duvar arasında bunalıyorum bide sen üstüme geliyosun oluyor.
Resmen askerlik psıkolojisi üzerinde tez yazılası bir konu.
Sakın deme niye aramıyorsun falan diye.Bende merak ettiğimde nöbet falan da tutmuyor dişarıda ne olabilir ki binanın içinde dedıgı oluyor:)
Takılma çok.Çoğu bitti azı kaldı.Döndüğünde saatler günler sizin.
ege ismini çok seviyorum söylemeden geçemicemtripliii dün yazamadm seni rüyamda görmüştüm bizdeydin kıızz
evet ya neyimi merak ediyosun diyo hemen sizde de aynı muhabbetler varmış içime su serptin biraz, türünün tek örneği değil demekki
bişiler yiyip içiyoduk balkondaydık hatta buraya bişey için gelmişsin de bizde kalıcaktın falan yatakları yapmışz gece muhabbeti yapıyoduk sizin düğünden bahsediyoduk burdan etkilendm büyük ihtimalAy canım bizde çok severiz hatta Egemen'in kuzeni geçtiğimiz şubat ayında doğum yaptı Ege koyacaklardı oğullarının ismini ama oğulları olursa Ece'yle Egemen koymak isterler belki biz koymayalım demişler. İyi de ettiler çünkü oğlumuz olursa hiç düşünmeden koyacağımız tek isim Ege bizim.
Demek rüyanda gördün beni hatırlıyorsan hemen anlatıyorsun. Çabuk.
yok beni çok merak ettirmezse takılmam belkide ordan geliyo bu rahatlığııı neysee hayırlısıı yaa :26:Yok yok merak etme tek değil.Bir tanede bende var.He bizde farklı ne var benim pimpirikliğimin boyutlarını biliyor ve 30 yasıma yaklastım ergenler gibi her an elimde sürekli telefonla dolaştırıyosun beni diyor.Yapacak bişey yok.Bu huyumdan kurtulmaya çalışıyorum bende kendim için ama
bişiler yiyip içiyoduk balkondaydık hatta buraya bişey için gelmişsin de bizde kalıcaktın falan yatakları yapmışz gece muhabbeti yapıyoduk sizin düğünden bahsediyoduk burdan etkilendm büyük ihtimal
Selam kızlar
yok beni çok merak ettirmezse takılmam belkide ordan geliyo bu rahatlığııı neysee hayırlısıı yaa :26:
aahh Allahm bize ne güzel yar'lar vermişsin huylarından dolayı sabrınıda ver amiiinnn diyelm chelzy
evine toplaşırıızz muhteşeem bi tabloo yaaa :) buraya gelirsen kesin bize geliyosun ama bak rüyamda gördüüm tripliii ona göreee bu rüya çıkacaaakkAh canım benim burda olsan gelirdim tabi. Ohhh ne güzel olurdu balkonda keyif çayı ve sohbeti. İnşallah yaparız bir gün. Evleneyim de yeni gelin evime buyur edeyim sizi. Evleneyim artık ben ya.
Hoşgeldin Seduluu
Takma kafana takmaaaa boşverrrrr.
Ne içtiysem ben bugünŞu raahatlıgıma bak.Nerden geldi ben bile anlamadım
Sabrı öğrendim 2 senede ben kendisinden zatii.Teşekkür ederim diyorum arada sabretmeyi öğrettiğin için :))
Ege ismi çok güzel çok anlamlı İzmirliler için ama İzmirde çok fazla Ege bebek var.Abimlerde hatta ikinciyi Ege düşünüyorlarmış.
Benim tek düşündüğüm isim Can(dı).Çok seviyorum Can ismini.Sadece Can ama Alican Ahmetcan falan değil.Ama Bizimkinin soyadı Can'la başlıyor.Hiç melodik olmuyor söylerken.
Can Cansın meselaFacia gibi. Can sevdasından vazgeçmem lazım ama zor.
var bu gün sende bişeler farkettimde aynı örneğe sahip olduğun yaşadğın için herhal beni de rahatlattn bayaa yaa şuan arasa gülerek konuşcam yani o dereceeeTakma kafana takmaaaa boşverrrrr.
Ne içtiysem ben bugünŞu raahatlıgıma bak.Nerden geldi ben bile anlamadım
Sabrı öğrendim 2 senede ben kendisinden zatii.Teşekkür ederim diyorum arada sabretmeyi öğrettiğin için :))
Baya isim muhabbeti dönmüş.
Ege ismi egeliler de çok var ama anlamlı da bir isim. Kısa öz karışık değil.
Bizim de birşeyler var aklımızda erkek olursa Yekta düşünüyoruz. Ama soy isimle birleştirince zor mu olur diyoruz. O yüzden kararsızız
evine toplaşırıızz muhteşeem bi tabloo yaaa :) buraya gelirsen kesin bize geliyosun ama bak rüyamda gördüüm tripliii ona göreee bu rüya çıkacaaakkevlen evleeen artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?