347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Oooo desene o zaman herkesin göz bebeği olur tabi
Bizim sülale de erkeğe hasret herkes mi kız olur

Bu arada belki seneye tekrar İzmir e yerleşebiliriz Çok seviyorum ve özledim İzmir i

Tripliiii dün yazdı. Bende ege ve efe isimlerini çok seviyorum benim iki ismim var hiç sevmiyorum o yüzden çift isim olmucsk ve kısa olucak bende oğluşun olursa ege ismi dişünüyorum

Kızlar herkesler iyidir inşallah

çok değerli olur ozaman kız torun bnm nişanlmn ailesnde de sülalede de az kız hepsi erkek nişanlmda 3 erkek kardeş kız yok denecek kdr az sülalede hyrlısı olsn saglıklı olsnda

Bu arada belki seneye tekrar İzmir e yerleşebiliriz Çok seviyorum ve özledim İzmir i

İzmir gibisi var mı canım ya gerçekten ben burda doğduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Tekrar dünyaya gelecek olsam ve bu Türkiye'de bir şehir olsa yine İzmir derim. Gerçekten İzmir'li olmak büyük bir ayrıcalık. Hayata 1-0 önde başlamak bence. Ben burdan başka bir yerde yaşayamam sanırım. Bırakıp gidemem bu şehri.

erkek isimleri hepsi kız ismi hiç düşünmredim ; poyraz,rüzgar,kuzey,okyanus sert isimleri seviyorum bunlardan biri olacak ama hangisi....

Canım sert bir isim düşünüyorsan benden de bir tane geliyor Sarp. Bu arada Kuzey ismini bende çok seviyorum.

sarp ı da düşünmüştümde sülalede sarp bebek cok :)) bn vazgectm o yuzden

Hoşbuldum canım
Keyifler nasıl
Artık günler azaldıkça şafak sıkıştırması denen olayı yaşamaya başlıyoruz biz

Şafak sıkıştırması varmış vallahi.Bizi de bu sıra yokluyor şafak.Allah hayra çıkarsın :))

var bu gün sende bişeler farkettimde aynı örneğe sahip olduğun yaşadğın için herhal beni de rahatlattn bayaa yaa şuan arasa gülerek konuşcam yani o dereceee

Aynen canım var bende anlamadım noluyor bugün.Ama memnunum halimden şu anda.Depresif halimin yanına çıkolatalı pasta versen yemezsin

Siz her iki taraftanda istiyorsunuz dogru.İsimlerinize çok uyumlu.İzmirli olmak yeter ayrıca.Abim bir ara delirip smyrna koyucaktı.Vazgeçirdik zar zor biz.

erkek isimleri hepsi kız ismi hiç düşünmredim ; poyraz,rüzgar,kuzey,okyanus sert isimleri seviyorum bunlardan biri olacak ama hangisi....

Nena seçilebilecek ve karakteri etkıleyecek en zor isimleri seçmişsiniz.Poyraz, rüzgar,kuzey,efe,tufan bu isimleri olan istisnalar dışında yaramaz ve asi olurlarmış.Bununla ilgili bir araştırma okumuştum.İsimlerin karakter üzerinde etkilerine dair.Ve cidden de ne zaman denk gelsem isim-karakter uyumu birebir uyuyor.Özellikle poyraz -tufan ve efe de tutuyor hep.

Bende çift isim düşünmüyorum canım, hiç sevmem.

çok değerli olur ozaman kız torun bnm nişanlmn ailesnde de sülalede de az kız hepsi erkek nişanlmda 3 erkek kardeş kız yok denecek kdr az sülalede hyrlısı olsn saglıklı olsnda

Canım nişanlımın halasının ikizleri olmuş onlar kız bir tek, hatta o ikizlerden birinin de oğlu oldu ve ismini Ege koyacaklardı vazgeçtiler Sarp koydular. Bir de bizimkinin teyzesinin kızı olmuş tek çocuk o da zaten. Başka da yok onlarda bizde kız-erkek karışık ama çoğunluk kız.

haklı olablirsn isimlern çocuklar üzernde etksi büyük ama bunlrn dışında da hiç düşünmedim her türlü öneriye açığım modern olması yeterli bnm için

Kızlar ankara fena kara teslim olmuş artık havada şafakta sıkıştırır bizi akşam sesine hasret olurum akşamları son 43 bitsede gelsler günler hızlıca geçsin bitsin günler

Chelzycim evet uyum konusunda maşallahımız var bizim. İsimlerimiz, boyumuz, huyumuz, suyumuz hemen hemen her şeyimiz aynı bizim o yüzden pek uyumlu bir çiftiz. Çocuğumuzda uyumlu olsun dedik.

Kızlar ankara fena kara teslim olmuş artık havada şafakta sıkıştırır bizi akşam sesine hasret olurum akşamları son 43 bitsede gelsler günler hızlıca geçsin bitsin günler

gizcim az kaldı sabredelim az daha bak benm ki mardinde hava iice sogudu onlarda hatlar gidio bazen ulaşamıyorum bile bosver şafak sıkıştırı versin sağlıkları yernde olsun da napalım

gizcim az kaldı sabredelim az daha bak benm ki mardinde hava iice sogudu onlarda hatlar gidio bazen ulaşamıyorum bile bosver şafak sıkıştırı versin sağlıkları yernde olsun da napalım

Canım ben donuyorum ankara nasıldır aceba offf bitse son 50 zorluyooo bitse keşke
Sağlıcakla gelsinler hemen

aahh arıyo konuşuncada bi içim kıpır kıpır oluyoo bu nedir yaaaaa kızgın olupta böyle olmaaaakkk
aradı şekerler dedim yoğunmusun falan diye anladı zaten arıcaktm dün baktm geç olmş aramadm dedi kaçta dedim 8 diyo ya 8 geçmiş dalgamı geçiosn dedim bize göre öyle diyo tamam dedim ne diyebilirm

haklı olablirsn isimlern çocuklar üzernde etksi büyük ama bunlrn dışında da hiç düşünmedim her türlü öneriye açığım modern olması yeterli bnm için

Etkisine yeğenim olduktan sonra daha çok inandım.Bizim bebeciğimizin adı Çağan.Nette isimleri sıralarken yengem teker teker,Çağan dedi ve dur dedim.Tamam budur.Çokta anlamlı.Bayram demek.O yüzden yüzünden gülücük eksik olmaz kıymetlimizin çok mutlu bir bebektir Nazarlardan korusun Allah halasının bitaneciğini

Hadi gözünaydın canım.8 de baya geçmiş cannıımmmm Duydun sesini eridin tabim.Boşver gerisini

Bak gördün mü fıstık öyle ya da böyle seni düşünmüş ama kendince bir nedeni olduğu için aramamış. Gözünaydın.

Canım benim nişanlımın kuzeninin bebeğinin ismi de Çağan gerçi geçen ay 2 yaşını doldurdu bebek sayılmaz artık. Dünyalar güzeli bir erkek çocuğu ve dediğin gibi çok mutlu tabi ona kamyon aldığımız sürece. Kamyon hastası sevmediklerini bile seviyor kamyon aldıklarında.

Hadi gözünaydın canım.8 de baya geçmiş cannıımmmm Duydun sesini eridin tabim.Boşver gerisini

teşekkürler canmm kendince sebeplere sahip garip düşünceleriylee

Bak gördün mü fıstık öyle ya da böyle seni düşünmüş ama kendince bir nedeni olduğu için aramamış. Gözünaydın.
düşüncesi biraz değişik olsada sebebini öğrendimyaa tamamdr sağol canm benmm bitseydii şu askerlik ben bitmedeen yaaa desteksiniz resmen banaa samimiyetle söylüyoruumm burası iyi ki vaarr tripliii bu konuyu iyi ki açmışsıınn mutlu olalm heepp inşallahh hepimiizz herkes çok temiz kalpli topicmzde maşallaahh yaa ne güzeel insanlar toplandııkk duygusala bağladım kızlaaarr bırakın ağlıcaaam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…