Evt kısa ve öz canım benim ismim gibi ben kısa isimleri daha çok seviyorum zaten. Su gibi. Su ismini de çok severim.
Biz tabi ki önce sağlık ama sonra kız istiyoruz, gönlümüzden geçen o. Ben kız bebekleri küçüklüğümden beri daha çok sevmişimdir. Kayınvalidemlerde kıza hasret bizimkiler iki erkek kardeş olunca. Nişanlımın tarafta 3 tane kız var sadece geri kalan tüm kuzenler erkek o yüzden sülale kıza hasret. Olursa herhalde gözbebeği olacak herkesin.
Canım gelirsem neden olmasın. Sizin de İzmir'e yolunuz düşerse burda bir tripliii vardı dersiniz, facebbokumdan bir msj. Alırım sizi ben.
günaydınlarrr nasılsınız kızlar... bi kaç gündür giremedim fırsat bulup bebeklere isim mi buluyorsunuz bakalım bende bi kaç seçenek arasında kaldım heralde en son kura çekicem:)))
Neymiş onlar söylede biz de bilelim. Belki karar vermende yardımcı olabiliriz.
Evet kısa ve öz canım benim ismim gibi ben kısa isimleri daha çok seviyorum zaten. Su gibi. Su ismini de çok severim.
Biz tabi ki önce sağlık ama sonra kız istiyoruz, gönlümüzden geçen o. Ben kız bebekleri küçüklüğümden beri daha çok sevmişimdir. Kayınvalidemlerde kıza hasret bizimkiler iki erkek kardeş olunca. Nişanlımın tarafta 3 tane kız var sadece geri kalan tüm kuzenler erkek o yüzden sülale kıza hasret. Olursa herhalde gözbebeği olacak herkesin.
Canım gelirsem neden olmasın. Sizin de İzmir'e yolunuz düşerse burda bir tripliii vardı dersiniz, facebooktan bir mesaj, alırım sizi ben.
Bu arada belki seneye tekrar İzmir e yerleşebilirizÇok seviyorum ve özledim İzmir i
erkek isimleri hepsi kız ismi hiç düşünmredim ; poyraz,rüzgar,kuzey,okyanus sert isimleri seviyorum bunlardan biri olacak ama hangisi....
İzmir gibisi var mı canım ya gerçekten ben burda doğduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Tekrar dünyaya gelecek olsam ve bu Türkiye'de bir şehir olsa yine İzmir derim. Gerçekten İzmir'li olmak büyük bir ayrıcalık. Hayata 1-0 önde başlamak bence. Ben burdan başka bir yerde yaşayamam sanırım. Bırakıp gidemem bu şehri.
Canım sert bir isim düşünüyorsan benden de bir tane geliyor Sarp. Bu arada Kuzey ismini bende çok seviyorum.
Hoşbuldum canım
Keyifler nasıl
Artık günler azaldıkça şafak sıkıştırması denen olayı yaşamaya başlıyoruz biz
var bu gün sende bişeler farkettimde aynı örneğe sahip olduğun yaşadğın için herhal beni de rahatlattn bayaa yaa şuan arasa gülerek konuşcam yani o dereceee
Evet benimde ismim Ece ya da Ege olucakmış ama Ece'yi seçmişler. Annemlerin bir aile dostu var kızları var hemen hemen benim yaşımda. İzmir'in ilk tüp bebeği kendisi adı Ege. İkizlerine de Ada ve Ege isimleri koyan çok var burda. İzmir'liyiz ne de olsa ama ben İzmir'li olmamızdan ziyada nişanlımın ismi Egemen onun bir küçüğü de erkek olursa Ege olsun dedik. Ece ve Egemen'e en çok uyan isim.
erkek isimleri hepsi kız ismi hiç düşünmredim ; poyraz,rüzgar,kuzey,okyanus sert isimleri seviyorum bunlardan biri olacak ama hangisi....
Tripliiii dün yazdı. Bende ege ve efe isimlerini çok seviyorum benim iki ismim var hiç sevmiyorum o yüzden çift isim olmucsk ve kısa olucak bende oğluşun olursa ege ismi dişünüyorum
Kızlar herkesler iyidir inşallah
çok değerli olur ozaman kız torun bnm nişanlmn ailesnde de sülalede de az kız hepsi erkek nişanlmda 3 erkek kardeş kız yok denecek kdr az sülalede hyrlısı olsn saglıklı olsnda
Şafak sıkıştırması varmış vallahi.Bizi de bu sıra yokluyor şafak.Allah hayra çıkarsın :))
Aynen canım var bende anlamadım noluyor bugün.Ama memnunum halimden şu anda.Depresif halimin yanına çıkolatalı pasta versen yemezsin
Siz her iki taraftanda istiyorsunuz dogru.İsimlerinize çok uyumlu.İzmirli olmak yeter ayrıca.Abim bir ara delirip smyrna koyucaktı.Vazgeçirdik zar zor biz.
Nena seçilebilecek ve karakteri etkıleyecek en zor isimleri seçmişsiniz.Poyraz, rüzgar,kuzey,efe,tufan bu isimleri olan istisnalar dışında yaramaz ve asi olurlarmış.Bununla ilgili bir araştırma okumuştum.İsimlerin karakter üzerinde etkilerine dair.Ve cidden de ne zaman denk gelsem isim-karakter uyumu birebir uyuyor.Özellikle poyraz -tufan ve efe de tutuyor hep.
Kızlar ankara fena kara teslim olmuş artık havada şafakta sıkıştırır bizi akşam sesine hasret olurum akşamları son 43 bitsede gelsler günler hızlıca geçsin bitsin günler
gizcim az kaldı sabredelim az daha bak benm ki mardinde hava iice sogudu onlarda hatlar gidio bazen ulaşamıyorum bilebosver şafak sıkıştırı versin sağlıkları yernde olsun da napalım
haklı olablirsn isimlern çocuklar üzernde etksi büyük ama bunlrn dışında da hiç düşünmedim her türlü öneriye açığım modern olması yeterli bnm için
aahh arıyo konuşuncada bi içim kıpır kıpır oluyoo bu nedir yaaaaa kızgın olupta böyle olmaaaakkk
aradı şekerler dedim yoğunmusun falan diye anladı zaten arıcaktm dün baktm geç olmş aramadm dedi kaçta dedim 8 diyo ya 8 geçmiş dalgamı geçiosn dedim bize göre öyle diyo tamam dedim ne diyebilirm
aahh arıyo konuşuncada bi içim kıpır kıpır oluyoo bu nedir yaaaaa kızgın olupta böyle olmaaaakkk
aradı şekerler dedim yoğunmusun falan diye anladı zaten arıcaktm dün baktm geç olmş aramadm dedi kaçta dedim 8 diyo ya 8 geçmiş dalgamı geçiosn dedim bize göre öyle diyo tamam dedim ne diyebilirm
Etkisine yeğenim olduktan sonra daha çok inandım.Bizim bebeciğimizin adı Çağan.Nette isimleri sıralarken yengem teker teker,Çağan dedi ve dur dedim.Tamam budur.Çokta anlamlı.Bayram demek.O yüzden yüzünden gülücük eksik olmaz kıymetlimizin çok mutlu bir bebektirNazarlardan korusun Allah halasının bitaneciğini
Hadi gözünaydın canım.8 de baya geçmiş cannıımmmmDuydun sesini eridin tabim.Boşver gerisini
Hadi gözünaydın canım.8 de baya geçmiş cannıımmmmDuydun sesini eridin tabim.Boşver gerisini
düşüncesi biraz değişik olsada sebebini öğrendimyaa tamamdr sağol canm benmm bitseydii şu askerlik ben bitmedeen yaaa desteksiniz resmen banaa samimiyetle söylüyoruumm burası iyi ki vaarr tripliii bu konuyu iyi ki açmışsıınn mutlu olalm heepp inşallahh hepimiizz herkes çok temiz kalpli topicmzde maşallaahh yaa ne güzeel insanlar toplandııkk duygusala bağladım kızlaaarr bırakın ağlıcaaamBak gördün mü fıstık öyle ya da böyle seni düşünmüş ama kendince bir nedeni olduğu için aramamış. Gözünaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?