teşekkürler canmm kendince sebeplere sahip garip düşünceleriylee
düşüncesi biraz değişik olsada sebebini öğrendimyaa tamamdr sağol canm benmm bitseydii şu askerlik ben bitmedeen yaaa desteksiniz resmen banaa samimiyetle söylüyoruumm burası iyi ki vaarr tripliii bu konuyu iyi ki açmışsıınn mutlu olalm heepp inşallahh hepimiizz herkes çok temiz kalpli topicmzde maşallaahh yaa ne güzeel insanlar toplandııkk duygusala bağladım kızlaaarr bırakın ağlıcaaam
Bak gördün mü fıstık öyle ya da böyle seni düşünmüş ama kendince bir nedeni olduğu için aramamış. Gözünaydın.
Canım benim nişanlımın kuzeninin bebeğinin ismi de Çağan gerçi geçen ay 2 yaşını doldurdu bebek sayılmaz artık. Dünyalar güzeli bir erkek çocuğu ve dediğin gibi çok mutlu tabi ona kamyon aldığımız sürece. Kamyon hastası sevmediklerini bile seviyor kamyon aldıklarında.
Gerçekten çok güzel bir ortamınız var imreniyorum şuan birbirinize olan destege bizim 348,henüz böyle bir hareket yok pek kimseciklerde yok dertleşicek yada ben erkenden başladım dertleşmeye
Gerçekten çok güzel bir ortamınız var imreniyorum şuan birbirinize olan destege bizim 348,henüz böyle bir hareket yok pek kimseciklerde yok dertleşicek yada ben erkenden başladım dertleşmeye
ayy çok iyi hatırlıyorum hemdeee birbirimizi haberdar ediyoduk bugün şunları yapmışlar falan diyee hele aramadı diye birbirimizi teselli edişimiiizzİlk zamanlarımızı düşünüyorum bende bizde çok kişi vardı yine 349'a göre ama şöyle de bir şey var ki 349. dönemde gidecek asker sayısı bizimkilerin 3'te biri kadarmış. Acemilik zamanlarımızda her gün aradı, aramadı muhabbeti yapardık hatırlıyor musunuz?
bende var canım atabiliriimmKızlar sizde bir 158 rakamı vardı bendede vardı ama üzerine çay döktüm ofiste. Yanlış hatırlamıyorsam bubble mail atmıştı bana 158 rakamını ama bulamıyorum maillerimi temizlemişim biri bana 158 rakamını atabilir mi tekrar 1 rakamının içini boyamanın zevkine varayım.
bende var canım atabiliriimm
Hele bir askerlerinizin yerleri belli olsun ve askeriyeye adımını atsın herkes pıtır pıtır dökülür topiğeSonra desteğiniz çığ gibi büyür bizimki gibi.Acemilikte çok ihtiyaç duyuyor insan çünkü.
Gerçekten ben şimdiden ihtiyaç duymaya başladım gerginim ya herkese sarıcağım tuttubirşey sorucam askerlikte kütük neresiyse tam tersine gönderiliyor diye duymuştum kısa dönemdede öylemi kütük istanbul
Gerçekten ben şimdiden ihtiyaç duymaya başladım gerginim ya herkese sarıcağım tuttubirşey sorucam askerlikte kütük neresiyse tam tersine gönderiliyor diye duymuştum kısa dönemdede öylemi kütük istanbul
Yok öyle tersi bir durum. Şansına bilgisayar belirliyor zaten ihtiyaca göre. Bizim de kütük İstanbul/Beyoğlu'ydu acemilik Kastamonu, ustalık Bingöl çıktı.
Öyle bi durum yok canım sevgilimin kütük İzmir fakat İstanbul da askerlik yapıyor
Çok güzelmiş canım sevindim senin adına izmir inan içimden hep izmir geçiyor keşke çıksa orasıda çok güzel sıcakda daha kolay olur diye bakalım hayırlısı inşallah
Burası gerçekten çok iyi geliyor.
İlk zamanlar kimse yoktu herkesin eşi sevgilisi gidince birden sayfalar dolduki en mantıklısı da o zaten bolca zaman geçirmek çok önemliydi onlarla...
Buraya yazmaya başladığımız zaman arıyorlardı uğurlu bi topic bence
Neyse ki o zamanlar geride kaldı şükür artık 1.5 ay sonra gelecekler diyebiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?