347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım valla çok güzel bir ortamımız var gerçekten. Şaşılacak bir durum ama burda değişik bir enerji var bende bugün bunu düşündüm biliyor musun burası olmasaydı belki de zaman geçircek, oyalancak bir şey bulamazdık. Ben buraya girince zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.

Aslında iş yerimde bu sayfada blokluydu bu seneye kadar ama sonra açtılar bende buraya bu konuyu açtım. Hayat işte bloklu olsa açamıcaktım. Herhalde en iyi yaptığım şeylerden biri bu sayfayı açmak ama siz olmasanız bu sayfanın bir anlamı olmazdı. Kısacası sayfamı güzelleştiren sizlersiniz. İyi ki varsınız hepiniz.:13:

Gerçekten çok güzel bir ortamınız var imreniyorum şuan birbirinize olan destege bizim 348,henüz böyle bir hareket yok pek kimseciklerde yok dertleşicek yada ben erkenden başladım dertleşmeye

İsim mi etkiliyor çocuğun güzelliği bu kadar anlamadım.Güzel bir isim çünkü.Tabi aile arasında bazen diyoruz bize sanırım çok tatlı geliyor bizim bebek diye.Normalde çocukları ayırt etmeden çok severim hepsi güzel gelir bana ama bizim minik doğdugundan beri gözüm başkasını görmuyor:)Çevremdeki herkes bide kendi çocugun olursa nasıl deliriceksin dıyorlar:) Haklılar.

Demek kamyon hastası tatlıcık.Sevmediğini de seviyor.Çocuklar insanı parmagında oynatıyor resmen.Çok büyük konuşmuşum.Doğmadan önce hep hayır şımartmayacagım kesinlikle diyordum.Bu kadar çok tüketim çılgını olmayacagım,sürekli bişeyler almayacağım diyordum Çağan için ama doğdugu andan itibaren fikirlerim tamamen değişti.Şimdiden noel baba kostümü bile ayarlandı 8 aylık koca oğlumuza yılbaşı için

Bu arada evet iyiki burası var.Sizde de alışkanlık yarattı mı bilmiyorum.Yazamasam bile okumadan duramıyorum.Bazen gece tam yatacakken.Telefondan giriyorum.Uyku gözümden akıyor ama yinede hadı son sayfaya kadar gelmem lazım,okumam lazım diyorum :)

kızlarrr öğlen alışveriş bombaardımanı yaptım zaraya montuma ve boyunluğuma kavuştum çok mutluyum veee aşkımada bir kaz tüyü mont beğendim oda kısa ama benimki sıcak sevmez yinede alacağım :)))))) ocak için azırlıklar tam gaz sürüyorrrr bende çok mutluyum giden keyfim geri geliyor alışveriş yapınca mutlu oluyor insan :)

tripli canım yine katılıyorum dediklerine burda bu ortam olmasaydı kendi adıma depresyona bile girebilirdim dizeler filmler yetmiyordu öyle birşeydiki zaman geçiremiyordum burda 1 gün senin nişan fotolarınla 1 gün başka bir muhabett ede ede yedik birbimizide tanıdık şahsen kendi adıma çok mutluyum bu durumdan hepinizde çok iyi insanlarsınız sağolun :)

Gerçekten çok güzel bir ortamınız var imreniyorum şuan birbirinize olan destege bizim 348,henüz böyle bir hareket yok pek kimseciklerde yok dertleşicek yada ben erkenden başladım dertleşmeye

Hele bir askerlerinizin yerleri belli olsun ve askeriyeye adımını atsın herkes pıtır pıtır dökülür topiğe Sonra desteğiniz çığ gibi büyür bizimki gibi.Acemilikte çok ihtiyaç duyuyor insan çünkü.

İlk zamanlarımızı düşünüyorum bende bizde çok kişi vardı yine 349'a göre ama şöyle de bir şey var ki 349. dönemde gidecek asker sayısı bizimkilerin 3'te biri kadarmış. Acemilik zamanlarımızda her gün aradı, aramadı muhabbeti yapardık hatırlıyor musunuz?

Kızlar sizde bir 158 rakamı vardı bendede vardı ama üzerine çay döktüm ofiste. Yanlış hatırlamıyorsam bubble mail atmıştı bana 158 rakamını ama bulamıyorum maillerimi temizlemişim biri bana 158 rakamını atabilir mi tekrar 1 rakamının içini boyamanın zevkine varayım.

ayy çok iyi hatırlıyorum hemdeee birbirimizi haberdar ediyoduk bugün şunları yapmışlar falan diyee hele aramadı diye birbirimizi teselli edişimiiizz

bende var canım atabiliriimm

Gerçekten ben şimdiden ihtiyaç duymaya başladım gerginim ya herkese sarıcağım tuttu birşey sorucam askerlikte kütük neresiyse tam tersine gönderiliyor diye duymuştum kısa dönemdede öylemi kütük istanbul

Yok öyle tersi bir durum. Şansına bilgisayar belirliyor zaten ihtiyaca göre. Bizim de kütük İstanbul/Beyoğlu'ydu acemilik Kastamonu, ustalık Bingöl çıktı.

Öyle bi durum yok canım sevgilimin kütük İzmir fakat İstanbul da askerlik yapıyor

Yok öyle tersi bir durum. Şansına bilgisayar belirliyor zaten ihtiyaca göre. Bizim de kütük İstanbul/Beyoğlu'ydu acemilik Kastamonu, ustalık Bingöl çıktı.

Bizimde İstanbul/Sarıyer canım bende öyle düşünüyorum biraz şansa birazda ihtiyaca göre doğru diyosun teşekkür ederim.Rahatmı peki askerin canım yer olarak oralarda olabilir çünkü Allahım kavuştursun en kısa zamanda senide

Burası gerçekten çok iyi geliyor.
İlk zamanlar kimse yoktu herkesin eşi sevgilisi gidince birden sayfalar doldu ki en mantıklısı da o zaten bolca zaman geçirmek çok önemliydi onlarla...
Buraya yazmaya başladığımız zaman arıyorlardı uğurlu bi topic bence
Neyse ki o zamanlar geride kaldı şükür artık 1.5 ay sonra gelecekler diyebiliyoruz

Öyle bi durum yok canım sevgilimin kütük İzmir fakat İstanbul da askerlik yapıyor

Çok güzelmiş canım sevindim senin adına izmir inan içimden hep izmir geçiyor keşke çıksa orasıda çok güzel sıcakda daha kolay olur diye bakalım hayırlısı inşallah

Allahım kavuştursun en kısa zamanda inşallah canım bizede uğurlu gelir inşallah.bende zaman geçiriyorum bol bol gittikçe zamanımız daralıyor zaten iş yerinde olduğum için kendimi buraya atıyorum mecburen hemen :109:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…