347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Valla canım bizim şansımıza ne Kastamonu rahattı, ne Bingöl. Askerlikte rahatı unutucaksınız. Kastamonu'da su sıkıntısı vardı her yeri kabuk kabuktu, dudaklar falan kuruluktan çatlamış kanamıştı ben onu acemilikte gördüğümde ağlamıştım inanamamıştım o perişan haline nasıl bakıyorlar size burda diye çok ağlamıştım. Arkadaşları da çok duygulanmıştı ben boynuna sarılıp ağlayınca. Bingöl'ü hiç anlatmayım zaten Elazığ'dan giderken konvoya olan saldırıyla bittik. Şimdi her gün akşamüzeri 18:00'dan sabah 06:00'ya kadar nöbet tutuyor buz gibi soğuk havada. Tek şansımız İl Jandarma'da kalması diyorduk ama burda da nöbet buldu bizi. Buna da şükür ama çok büyük beklentiler içine girmeyin haritada yerini bile bilmediğiniz bir nokta çıkabilir. Bizim aklımızdan doğu hiç geçmiyordu hep Kütahya falan filan diye atıp tutuyorduk ama böyle oldu şansımıza.

Bu arada güzel dileğin için çok teşekkür ediyorum son zamanlar artık bitsin kavuşalım, sonrada sıra size gelsin.

Çok üzüldüm canım bende dayanamazdım dayanamam inşallah hayırlısıyla daha fazla sıkıntı çekmeden döner askerin gerçekten çok zor askerlik hayırlı olması önemli olan Allahım askerlerimizi korusun onları bizlere bağışlasın

Kızlar annemin Vipdükkandan alacağı 120 tl gibi bir tutar var onunla alışveriş yapacağım. Bana tencere takımı gelmişti ya o yetmez dedi annem sende al yine bir set daha bugünde vipdükkana efem markası girmiş böyle pembiş içi seramik tencere tavalar var sizce efem markası nasıl alsam mı tavsiyelerinizi bekliyorum.

cok sıkkınım ..
ne guzel cep telefonu vardi konusuyorduk surekli msjlasiyorduk
simdi bi bilgi gelmis. cep telefonu yakalanmasina ceza vermis.
sanirim artik telefonsuzuz. ilk gunler ankesorluler geri geldi
yakalatmasin ceza almasin da .. ben raziyim alissam da surekli konusmaya zor gelse de konusamamak raziyim

öfff istanbulda hava bugun cok kötüydü şimdi haberlerde gördüm botlar batmıs.insan üzülüyor böyle seyleri duydukca.

Son düzenleme:

zor olacak ama ceza almasın da canım

Kızlar ankara fena kara teslim olmuş artık havada şafakta sıkıştırır bizi akşam sesine hasret olurum akşamları son 43 bitsede gelsler günler hızlıca geçsin bitsin günler

Daha bu ne ki kız herhalde geçen sene geleydi aşkın buraya ne yapardı bilmem... üniversite 5 gün tatil oldu falan finaller aksadı kaldık yollarda kızılaydan 15 dk da gelinen evime 3 saatte geldim

Daha bu ne ki kız herhalde geçen sene geleydi aşkın buraya ne yapardı bilmem... üniversite 5 gün tatil oldu falan finaller aksadı kaldık yollarda kızılaydan 15 dk da gelinen evime 3 saatte geldim

canım benimki karı ve soğuğu çok sever yağmuru değilde karı tercih etmiştir ama o bile giz ankara için bu daha başlangıç dedi:)))) yani fena olucak çok fenaaaaaa ama kıyamamm yaa üzülüyorumm bugün kendime mont bakarken zaramende onada baktım benmkinden alacağum onada kıyamam üşümesin :))))))))

sen ankaradamı yaşıyordun canım eğer öyleyse allah yardımcın olsun vallla ben bir gittim hasta oldum yazın düşün sonraki gitmemde yüzüm gözüm kurudu vee dudağımda yara çıkıyodu en son gitmemde sis vardı havaya akıl sır ermiyor ve fenada soğuktu ellerim yüzüm gözüm dudağım full çatladı

yani ordakiler kremdi şuydu buydu sürekli taşıcaklar yanında valla çok zor çok yani orada yaşasam kar botları alır kayak kıyafetleriyle gezerdim dicem ama abartmış olucam yinede kayak pantolonu ve montunu alırdım yani maksat üşümemekse herşey mübahtır

Doğma büyüme ankarada yaşıyorum canım ben... İnsan neyse ona alışıyor bende mesela yazın istanbula gelince bayılacak derece de oluyorum çünkü nemli havadan nefret ediyorum... Güneşe alerjim var sarışınım ben... Antalyaya tatile gittik düştüm bayıldım o yüzden Ankara benim için çok ideal evet kışın biraz sert geçer ama güzeldir özellikle sonbaharı ve ilkbaharı ne çok sıcak ne de çok serindir...

Selam kızlar,
Sınavlarımın yoğunluğundan uzun süredir giremiyorum, ama çok özlemişim sizi yazışmaları okuyunca bazen güldüm bazen de aynı şeyleri yaşadığımızı düşündüm :)
Kızlar erkek arkadaşım askerden gelince birlikte tatile gitmeyi planlıyoruz ama nereye gidelim napalım karar veremedik, o çukurca'dan bu işlerle uğraşamayacağı için bütün kararlar bana kaldı sizce nereye gidelim napalım, fikirleriniz benim için çok önemli canlarım :)

hümeyra canım öncelikle elektirik süpürgeni maratonunu güle güle kullan aynı modelden bende alıcam kesinlikle en iyisini almışsın canım ütüdede tercihim phılıps olucak

aslında doğru diyosun nereye alışırsa öyle oluyo ben denizsiz memelektte yapamam adada yaşıyorum ben anca deniz ekıyısı olan ve camından deniz gözüken yerde yaşaybilirim zonguldak öyleydi okurken zorlanmadım , bünyeden bünyeye değişiyor orda doğup büyüseydim senin gibi düşünürdüm bırrr içim dondu haaa :)))

aşkkuşu canım hoşgeldin bende tatil araştırması yapıyorum istanbulda yaşadığım için kısa kaçaamklar yapıcaz

uludağ,kartepe,kartalkaya,şile,iğneada... buraları kısa kısa gitmeye uygun gördüm araştırma yapıyorum hemen geldiği gibi gidemicez o geldimi biraz daha bakarız bide ayvalık cunda adası felan biz orda çok huzur bulmuştuk oraya gidebilirz ben kuzey egeyi gezmeye doyamıyorum bayılıyorum oralara hani yaz olsa sana kesinlikle ayvalık taraflarını tavsiye ederim ama kış olduğu için kar tatili yapınızzz

ahh Ahh canım acemilikte gömeçteydi oralarda hep gezdik birlikte :))) büyükada da mısın yoksa kız???? Tabi orda yaşayan Denizsiz ne yapsın

Valla tefal eskisi gibi değil küçük ev aletlerim hepsi philips benim

Karı sevıyosanız eger uludağ olabilir bence hos ben hıc gıtmedım oraya ama bozdağa gıtmıstık gunubrlık olsada cok eglendık bızde ıstanbula gıdıcez tatile hatta ben orda karsılıcam sevgılımı 1 hafta tatil yapıp oyle donucez evlerımıze:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…