Ütü alacaksanız philips azur serisi derim başkada bir şey demem. Benim ütü, elektrik süpürgesi ve saç kurutma makinem philips.
Bu arada soru sordum görmediniz beni hey millet.
Ve bugün süpürgemi de aldımmmmm
Ben o markayı hiç duymadım canım... shaffer dan aldım ben seramiklerimi... Ütüm philips ama azur değil buharlı
tripli canım zaten azur alıcam alttaki modelden hatta yazın evlenen arkadaşıma aldırttım gidip gelip sölüyor giz iyikide zorla aldırdın bana çok memnunum die
bide ne sorusu sordun canım göremedm ben
Philips Azur GC4870/02 Steamglide 2600 Watt Buharlı Ütü (200g / dk) (Otomatik Kapanma Özelliği!!!) - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com
hümeyra canım doğru adayı tahmin ettin ben bir ada kızıyım doğma büyümee hatta annemde adada doğmuş benim :)
tripli şimdi gördüm sorunu canım o markayı duydum hep evimnette felan kampanyası oluyor sanırsam türk malıdır ki öyleyse kalitelidir zaten, ben seramik korkmazdan aldım canım 3 adet tava bide ceramicakadan yada monetadan alıcam seramiklerimi
senin o makadan başka altrenatifin varmıdır
Ütü alacaksanız philips azur serisi derim başkada bir şey demem. Benim ütü, elektrik süpürgesi ve saç kurutma makinem philips.
Bu arada soru sordum görmediniz beni hey millet.
ben geldim kızlarrr
ayy benim supurgemdennnn güzel günlerde kullan canımmm..
bende fikrimi söyliyim hemenn oğlum olursa adını ege yada doruk koycaz, kız olursa da masal,duru ,derin yada ada düşünüyoruz
nişanlım deli gibi kız çocuk istiyo o yüzden hiç ilgilenmedi erkek isimleriyle
hayatımın rolündeki ecenaz gibi bi kız çocuğu istiyo :124:
ben geldim kızlarrr
bende fikrimi söyliyim hemenn oğlum olursa adını ege yada doruk koycaz, kız olursa da masal,duru ,derin yada ada düşünüyoruz
ay bende tam ütü bakıyordum netten.. pekde anlamam baktım sen yazmışsın.. tefal bakıyordum bende :=)
ay bende tam ütü bakıyordum netten.. pekde anlamam baktım sen yazmışsın.. tefal bakıyordum bende :=)
Tefal alma sakın canım... bizim evde tefal buharlı var kaç kez tamire gitti
bizdede philips var annem çok memnun ondan..
ben geldim kızlarrr
bizdede philips var annem çok memnun ondan..
O zaman niye Tefal bakıyorsun??
Şahsen ütümü ütü alacaklara tavsiye ediyorum, gözü kapalı alabilirsiniz.
Philips - Azur Buharlı ütü GC4412/02 - Buharlı Ütü - Ütüleme - Ev ürünleri
Kayınvalideme de anneler gününde aldım ütüsü bozulmuştu, sevinçten ağlayacaktı nerdeyse.
Paylaştığım linktekinin biraz daha ucuzunu çıkarmışlar bir de herhalde bir kaç özelliği yok ama o da azur alırken ona dikkat edin. Fiyat eğer 240'tan düşükse o diğer modeli ama renk aynı bilginize...
canım yanı isimleri düşünüyoruz dün bunun yorumlaı çok döndü ben istediğim isimleri saydım ege ve efe kızdada derinde aralarında vardı nehir derin heee bide nikitam ismini söledi nergiz o favorim gizemle necatinin birleşimi kızımız olursa o ismi koyabilirim dünden berii mutlandım:))))))))
tripli egeleri üçledik canım ben hemen oğluş isterim en minik benim egem olabilir ben sizde 1 yıl sonra evlencem minik egeee :)
kesinlikle ütüde azur serisi bundan asla vazgeçmeyin kızlar bana aşkım hediye aluyodu dedim azur yeni modeşi çıkarır bekleyelim valla buharlı philip istiyodum fiyatıda 600 tl idi ama vazgeçtim benim beğendiğim 350 tl ama olsun çok kaliteli ve ödülllü ütü tavsiye ediyorum
süpürgdede phılıps candır
blendırda braun güzel
saç kurutmada phılıps ve regmınton arasındayım
tosta tefal düşünyorum
kızlar ben çok araştırdım küçük ev aletleri nelerde hangisi iyi diye arşivimde var hepsi model model
tv dede sony diyorum başka bişi demiyorum adamlar yapıyorrrrr
bi arkadaşım tefal çok iyi dedi bende baktım.. benim tefal dedi ütü de tefalden başka tanımam dedi:) pek anlamam ben nefret ederim ütüden alacağım ütü çok iyi bişe olmalı jilet gibi yapmalı beceriksizimdir ben..
Giz biz 2015'te bebek sahibi olmak istiyoruz daha doğrusu bizimkine kalsa hemen istiyorda ben bekleme taraftarıyım. O yüzden bekleyeceğiz.
Ütü de philips azur, elektrik süpürgesinde philips, saç kurutma philips, epilatör vs kişisel bakım braun üstüne tanımam. Küçük ev aletlerim yine braun ya da türk kahvesi, ekmek kızartma vs onlar tefal. Tv'da tercihim Samsung olacak zannediyorum. Sony led tv babamlarda var çok memnunlar ama ben sony en çok dijital fotoğraf makinası ve kamerada seviyorum. Bir de mp3'te.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?