347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ütü alacaksanız philips azur serisi derim başkada bir şey demem. Benim ütü, elektrik süpürgesi ve saç kurutma makinem philips.

Bu arada soru sordum görmediniz beni hey millet.

Ütü alacaksanız philips azur serisi derim başkada bir şey demem. Benim ütü, elektrik süpürgesi ve saç kurutma makinem philips.

Ben o markayı hiç duymadım canım... shaffer dan aldım ben seramiklerimi... Ütüm philips ama azur değil buharlı

tripli şimdi gördüm sorunu canım o markayı duydum hep evimnette felan kampanyası oluyor sanırsam türk malıdır ki öyleyse kalitelidir zaten, ben seramik korkmazdan aldım canım 3 adet tava bide ceramicakadan yada monetadan alıcam seramiklerimi

senin o makadan başka altrenatifin varmıdır

ben geldim kızlarrr
Ve bugün süpürgemi de aldımmmmm

ayy benim supurgemdennnn güzel günlerde kullan canımmm..
bende fikrimi söyliyim hemenn oğlum olursa adını ege yada doruk koycaz, kız olursa da masal,duru ,derin yada ada düşünüyoruz
nişanlım deli gibi kız çocuk istiyo o yüzden hiç ilgilenmedi erkek isimleriyle
hayatımın rolündeki ecenaz gibi bi kız çocuğu istiyo :124:

Ben o markayı hiç duymadım canım... shaffer dan aldım ben seramiklerimi... Ütüm philips ama azur değil buharlı

Ben duydum ama kullanmadım açıkçası benimde seramik tencerelerim Emsandan ama bir tane daha alacağım.

Canım en iyisi azur bende düz beyazı vardı geçen sene çok pahalıydı o zaman çıkar çıkmaz almıştım. Annemde aynısından kullanıyor çok memnun o da.

Benimki de bu canım geçen sene Boyner'den almıştım ben herşeyimi.

Philips - Azur Buharlı ütü GC4412/02 - Buharlı Ütü - Ütüleme - Ev ürünleri

Canım aslında biliyorsun bana hediye Emsandan geldi ama annem yetmez bir takım daha al dedi. Ben aslında Falezden beğenmiştim. Sitesinde de var kırmızı ya da pembe seramik setlerinden alacaktım ama annem bugün iş yerime telefon açtı Ece benim Vipdükkan'dan alacağım kaldı Vipdükkan'a bak dedi. Orda da Efem vardı, Kristal by Taç falan vardı ama Taç'ta bir şey beğenemedim Efem'den mi alsam dedim. Pembe seramik tencere, tava takım yapsam dedim.

Son düzenleme:

ay bende tam ütü bakıyordum netten.. pekde anlamam baktım sen yazmışsın.. tefal bakıyordum bende :=)

Aaaa ama Ege ismi fazlalaştı topikte. Giz'in, benim ve senin de oğlun olursa topikte üç tane Ege annesi olacak. Çocuklar karışmazsa iyidir.

Biz onu hiç düşünmedik kız mı erkek falan ama benim ne ablam ne abim var en büyük benim abla değil abim olmaması içimde kalmıştır... bi kızım bi oğlum olsun büyük oğlan olsun

ay bende tam ütü bakıyordum netten.. pekde anlamam baktım sen yazmışsın.. tefal bakıyordum bende :=)

No! Sakın Tefal alma Duygu'cum sakın şiddetle hayır diyorum. Annem ilk Tefal aldı, aldığı gibi kenara koydu. Gıcır gıcır duruyor. Ütü alacaksan Philips ve özellikle azur serisi başkada üstüne tanımam.

Son düzenleme:

canım yanı isimleri düşünüyoruz dün bunun yorumlaı çok döndü ben istediğim isimleri saydım ege ve efe kızdada derinde aralarında vardı nehir derin heee bide nikitam ismini söledi nergiz o favorim gizemle necatinin birleşimi kızımız olursa o ismi koyabilirim dünden berii mutlandım:))))))))

tripli egeleri üçledik canım ben hemen oğluş isterim en minik benim egem olabilir ben sizde 1 yıl sonra evlencem minik egeee :)

kesinlikle ütüde azur serisi bundan asla vazgeçmeyin kızlar bana aşkım hediye aluyodu dedim azur yeni modeşi çıkarır bekleyelim valla buharlı philip istiyodum fiyatıda 600 tl idi ama vazgeçtim benim beğendiğim 350 tl ama olsun çok kaliteli ve ödülllü ütü tavsiye ediyorum

süpürgdede phılıps candır

blendırda braun güzel

saç kurutmada phılıps ve regmınton arasındayım

tosta tefal düşünyorum

kızlar ben çok araştırdım küçük ev aletleri nelerde hangisi iyi diye arşivimde var hepsi model model

tv dede sony diyorum başka bişi demiyorum adamlar yapıyorrrrr

bizdede philips var annem çok memnun ondan..

O zaman niye Tefal bakıyorsun??

Şahsen ütümü ütü alacaklara tavsiye ediyorum, gözü kapalı alabilirsiniz.

Philips - Azur Buharlı ütü GC4412/02 - Buharlı Ütü - Ütüleme - Ev ürünleri

Kayınvalideme de anneler gününde aldım ütüsü bozulmuştu, sevinçten ağlayacaktı nerdeyse.

Paylaştığım linktekinin biraz daha ucuzunu çıkarmışlar bir de herhalde bir kaç özelliği yok ama o da azur alırken ona dikkat edin. Fiyat eğer 240'tan düşükse o diğer modeli ama renk aynı bilginize...

bi arkadaşım tefal çok iyi dedi bende baktım.. benim tefal dedi ütü de tefalden başka tanımam dedi:) pek anlamam ben nefret ederim ütüden alacağım ütü çok iyi bişe olmalı jilet gibi yapmalı beceriksizimdir ben..

Giz biz 2015'te bebek sahibi olmak istiyoruz daha doğrusu bizimkine kalsa hemen istiyorda ben bekleme taraftarıyım. O yüzden bekleyeceğiz.

Ütü de philips azur, elektrik süpürgesinde philips, saç kurutma philips, epilatör vs kişisel bakım braun üstüne tanımam. Küçük ev aletlerim yine braun ya da türk kahvesi, ekmek kızartma vs onlar tefal. Tv'da tercihim Samsung olacak zannediyorum. Sony led tv babamlarda var çok memnunlar ama ben sony en çok dijital fotoğraf makinası ve kamerada seviyorum. Bir de mp3'te.

Arkadaşın hayatında eline hiç philips ütü almamış o zaman tatlım. Tefal'de kırışıklığın üzerinden 5 kere geçerken Philips'te bir kere geçiyorsun bende hiç sevmem ama yıllardır Philips azur kullanıyoruz, insana ütü yapmayı sevdirir o kadar diyorum.

canım enişte seni ikna eder 2014 gibi beklemezsiniz :)

bizim evde tv phılıps ama sony samsung phılıps arasında gitti geldiler phılıpste şanslarına takip ettikleri modele 3000 den inmişti o yüzden hemen onu aldılar çokta iyi aslında

ben tv de sony tercih etme nedenm sony genel olarak tv yapıyordu yani ilk üretimi tv idi o yüzden o işte pforfesyonel die biraz uçuk fiyat ama biz takip edicez sony olmazsa samsung phılıps lg die gider aynı özellikte daha makul şeyler bulurum mp3 te benimde sony

foto makinasında ben canoncuyum ihanet edemem :))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…