347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

şimdi yaya yaya çeyiz yapmamda tamamen kendim yapayım derdinde olmamdan belli başlı markalarımı hiç maddi açıdan sıkıntıya girmeden laylaylom bir tavırla halletmek :)cidden aldığımız bişide hiç bu pahalı bırak bunu diyemiyoruz önümüzde yol var ama son dakka olsaydı ben panikler ve gerilirdim

phılıps siyah seriyide ben beğendim triplim aşkımda diyor kadın milleti hemen tav olun seide yok yok diyor tamamen estetik diyip duruyor o böle bıdı bıdı yapıyor ben son dakkaya bırakmam kimseyide karuşturmam huh diyorum :)demi yani ne malum sinbo almıcakları benim suratım düşer hemen belli ederim bunu aşkım saniyede anlar mesela

senin çeyiz bitmiş canım yakında tam anlamıyla durursun :))

Aman Allah korusun canım... Biz karşılıklı düşünüyoruz canım bu konuyu.. canım da demiyor pat çocuğumuz olsun diye çok şükür sonuçta biz ne kadar onlara alışacaksak onlar da bizimle aynı evde yaşamaya alışacaklar

canım bencede şimdi rahatsın ondan öyle diyosun benim evlenen tüm arkadaşlarım ilk 6 aylarını annemi özledimmmm diye ağlayarak geçirdiler bende kesin öyle olcam o yüzden bide bebek düşünemiyorum ben o arada.

Benim almayı düşündüğüm ekmek kızartma makinesi şu ama bir türlü fiyatı düşemedi.

Philips - Pure Essentials Collection Ekmek kızartma makinesi 2 yuvalı 3 fonksiyonlu Siyah - HD2686/90 - Ekmek kızartma makinesi - Yemek pişirme - Ev ürünleri

2011 yılbaşında şirketimizin hediye ettiği çay tiryaki setimde bu. Su ısıtıcısı olarakta kullanılabiliyor.

ARELK K 3282 C CAM DEMLKL TRYAK AY MAKNASI | arcelikten.com | ONLINE ARELK BAYNZ - Arelik Beyaz Eya

Bunu da beğeniyorum ama sadece beğeniyorum ihtiyacım yok. Alacaklar takım yapabilirler ekmek kızartma makinesiyle.

http://www.philips.com.tr/c/su-isiticilari/21649/cat/#filterState0=KETTLES_SU_TR_CONSUMER=true

Son düzenleme:

çok pahalıymış kızartma makinesi ya ben hiç almadım onu kızarmış ekmek de sevmem ki zaten ben
bizim evde de hiç kullanılmıyo alsammı ki acaba

ilk çıkarken tripli gibi 3 4 yıl diyordum benimki demekki beynime işledi gıcık yaaa ben onun yüzünden böyle oldum bu hisden kurtulup tatil planları yapmalıyım yoksa bütün hayalimde gideceğim yerler minik bebişin gelmseyle son bulcak daha ben büyümemişken bide bebiş masraflarına madi manevi her şekidle göçücez oturmayan bişide bir şey daha eklemiş olcaz

şu anda kodlama yapıyorum ilk 2 yıl bebek düşünmeeee gizzzzzz neco seni kandırmaya çalışırsa kanma tabiii o ayaklarını uzatmış tv izlerken bir yandan sen saçına saç maskeni yapacaksın neden çünkü kaıdn bakımlı olcak, bir yandan ev temizliği bir yandan ütü, bir yandan yemek bulaşık allah ne verdiyse veee o keyfine keyif katarken hee sen bide çocuk beslicen

yoooooooooooooooo yoooo ben buna hazır değilim ayrıca çok sayın neco sen öyle tv karşısında otururken ben temizlikti yemektide yapmam hayalin böyleyse silinizzz :)

tripliii işte bu seriye benimki çok uyuz oldu hattaha siyah fritozde var dalgasını geçti kardeş gibi olurlar tezgahına koyarsın çok uyumluyum diye bağırırlar dedi gıcık çocuk

hayır yani bu dizaynı yapmak için millet gece gündüz tasarım yapar benimki sinir olur kandırlarsa kandırsınlar ben memnunum kandırılmaktan demi ama

Siyah seri yıkılıyor Giz ya annemin kızmıcağını bilsem ve fiyatları az biraz daha düşse ilk işim o siyah seriyi almak olacak. Bu arada benim de surat düşer işte ondan ben alayım diyorum.

Allah korusun tabi canım yapmaz benim goncam öyle şeyler. Sadece bizimkini biliyorum başımın etini yicek yapalım da yapalım diye bende önüne un, süt, şeker koycam hadi aşkım bana bir kek yapıver sen dicem. Çalışan bir bayan olarak önce evliliğe adapte olmalıyım. Çocuk sonra.

offfffffff bende acayıp tembelim.. odam çok dağınıktı.. anneciğim toplar hep.. 7 KAPILI DOLABIM VAR AMA HALA DAĞINNNIĞIM NE OLCAK BÖYLE BİLMİYORUM

yok artık duyguu kÇ Kpılı kac kapılıı:) deli kıs yaaaa dagınıklık iidir tüm zeki ve basrılı insanlar dagınık olurmuss:) benim sevgilimde öle dagınıktır ama calıskan ve zekidir sende ölesin demekki:)

Valla canım bence de

aslında sevgilicik kızıyo ama yinede alalım der ama geldiğinde ne halde olur bilmiyorum kaç aydır kendime bişiler alıyorum ona göre geldiğinde bir cezayı hakedebilirim normalde engel oluyordu böyle açılmalarıma çeyizden kesitrmez herhalde :)

ama ama çok güzeller demi ammmaaa benim arkadaşım bu seriyi aldı simenesten siyah cam seri beyaz eşyalarını aldı kapkara yaptı mutfağını :) ben o kadar istemiyorum bu phılıpss minik yardımcıları olsun yeter yahuuu çok cicişler

çok pahalıymış kızartma makinesi ya ben hiç almadım onu kızarmış ekmek de sevmem ki zaten ben
bizim evde de hiç kullanılmıyo alsammı ki acaba

Sevmiyorsan alma canım benim ama bu seri çok güzel işte al beni al beni diyor.

Ya bu seriye ancak bayılınır ama işte erkek ne anlar onlar ancak uyuz olsunlar sanki onlara al diyoruz kendimiz çalışıp alıyoruz. Bu arada fritözünü de gördüm.

Benim elektrik süpürgem bu arada bu kızlar ama babam almış kendisine çok memnun değil. Bir kaç almada hemen hazneyi boşaltmak gerekiyor ben evlendikten sonra değiştirebilirim görünüş olarak çok şirin sadece bir de gerçekten iyi alıyor sadece biraz fazla sıcak hava üflüyor.

Philips - EasyLife Torbasız elektrikli süpürge 1400W - FC8144/01 - Torbasız elektrikli süpürge - Elektrikli Süpürgeler - Ev ürünleri

Son düzenleme:

Ben beyaz eşyalarımı gri inox aldım canım hepsi Arçelik'ten o yüzden kapkara olmaz benim mutfağım. Belki fitözüyle, ekmek kızartmasını alırım ben. Su ısıtıcım var boşuna olmasın.

Son düzenleme:
Ben beyaz eşyalarımı gri inox aldım canım hepsi Arçelik'ten o yüzden kapkara olmaz benim mutfağım. Belki fitözüyle, ekmek kızartmasını alırım ben. Su ısıtıcım var boşuna olmasın.

Canım sana arçelik i kim tavsiye etti??? Ben kime sorsam ya bosch yada siemens al diyorlar.... bulaşığı zaten bosch düşünüyorum ama diğerlerinde kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…