Hahahah ilahi Giz kuş ya öldüm gülmekten. Benimde annem öyle söyleye söyleye işledi bana ne yapayım bende senle aynı mantıktayım ama çok beğendiklerimi alıyorum. Şimdi bunu alamazlar bana pahalı gelir benim belli başlı markalarım var onun haricindeki markaları kullanmam ben diyorum. Ne malum sinbo almayacakları ya da küçük ev aletlerinden alacakları. Ben arkadaşıma Tefal'in ekmek kızartma makinesini almıştım iki kullanımda bozulmuş ben philips'in kırmızı olanını beğendim ama çok pahalı düşüncelerdeyim şuan karar veemedim alıp almamakta. Çok zormuş şu çeyiz işi. Pazar günü kayınvalidemlerdeydim ayyy Ece kızın ıncığı cıncığı bitmiyor hiç dedi.
Tamam tamam yapın sizde bir Ege aman illa koyacağınız çocuğumun isminden.
Şaka bir yana canım Lg için çok iyi diyorlar ya tv konusunda. Bizde 3d alcaz.
Valla canım bizde bekleyeceğiz lamı cimi yok gerekirse gizli gizli yutarım doğum kontrol haplarını. O hemen istiyor olabilir ama ben daha anneliğe hazır hissetmiyorum kendimi. Biraz evimin, eşimin tadını çıkarayım demi ama sonra zaten elbet allah izin verirse olacak. Çok seviyorum zaten çocukları, ikimizde hastasıyız ama onlar yapıyor biz bakıyoruz. Ben biraz evliliğimin oturmasını beklemek istiyorum. Zaten 2013'te evleneceğim en azından 1 sene bekleyelim. Bana kalsa 3 sene beklerim de gerçi belli de olmaz sözümü geçirirsem ben beklerim gene 3'te beklerim 5'te beklerim. Bizim ki gider başkasından yapar artık.
canım bencede şimdi rahatsın ondan öyle diyosun benim evlenen tüm arkadaşlarım ilk 6 aylarını annemi özledimmmmespirisine 3d istiyorum dedimde sülalem gözlüklü zaten zor olur bende kocaman tv alıcam ama işte oda boyutuna bağlı bunlar aşkımın ailesi lg kullanıyo ve çok büyük çokta memnunlar
o gün nasıl düşünürüm bilmiyorum ama ben hap kullanmıyım direk minik bebişimiz olsun istiyorum bunu benden çok sevgilicikte istiyor çocukları çok seviyor bir yandan ben çok ilgilenince kıskanıyorda ama yinede yüzünü çoğu zaman bir bebeğin ona bakışları çok mutlu ediyor
evlilik stresine girince kesin 1 sene sonra felan isterim şimdi bana rahat yerden uzaktan davulun sesi hoş geliyor gibi
Benim almayı düşündüğüm ekmek kızartma makinesi şu ama bir türlü fiyatı düşemedi.
Philips - Pure Essentials Collection Ekmek kızartma makinesi 2 yuvalı 3 fonksiyonlu Siyah - HD2686/90 - Ekmek kızartma makinesi - Yemek pişirme - Ev ürünleri
2011 yılbaşında şirketimizin hediye ettiği çay tiryaki setimde bu. Su ısıtıcısı olarakta kullanılabiliyor.
ARELK K 3282 C CAM DEMLKL TRYAK AY MAKNASI | arcelikten.com | ONLINE ARELK BAYNZ - Arelik Beyaz Eya
canım bencede şimdi rahatsın ondan öyle diyosun benim evlenen tüm arkadaşlarım ilk 6 aylarını annemi özledimmmmdiye ağlayarak geçirdiler bende kesin öyle olcam o yüzden bide bebek düşünemiyorum ben o arada.
Benim almayı düşündüğüm ekmek kızartma makinesi şu ama bir türlü fiyatı düşemedi.
Philips - Pure Essentials Collection Ekmek kızartma makinesi 2 yuvalı 3 fonksiyonlu Siyah - HD2686/90 - Ekmek kızartma makinesi - Yemek pişirme - Ev ürünleri
2011 yılbaşında şirketimizin hediye ettiği çay tiryaki setimde bu. Su ısıtıcısı olarakta kullanılabiliyor.
ARELK K 3282 C CAM DEMLKL TRYAK AY MAKNASI | arcelikten.com | ONLINE ARELK BAYNZ - Arelik Beyaz Eya
Bunu da beğeniyorum ama sadece beğeniyorum ihtiyacım yok. Alacaklar takım yapabilirler ekmek kızartma makinesiyle.
Philips Su ısıtıcı. Su Isıtıcılar ve Çay Makineleri
şimdi yaya yaya çeyiz yapmamda tamamen kendim yapayım derdinde olmamdan belli başlı markalarımı hiç maddi açıdan sıkıntıya girmeden laylaylom bir tavırla halletmek :)cidden aldığımız bişide hiç bu pahalı bırak bunu diyemiyoruz önümüzde yol var ama son dakka olsaydı ben panikler ve gerilirdim
phılıps siyah seriyide ben beğendim triplim aşkımda diyor kadın milleti hemen tav olun seide yok yok diyor tamamen estetik diyip duruyor o böle bıdı bıdı yapıyor ben son dakkaya bırakmam kimseyide karuşturmam huh diyorum :)demi yani ne malum sinbo almıcakları benim suratım düşer hemen belli ederim bunu aşkım saniyede anlar mesela
senin çeyiz bitmiş canım yakında tam anlamıyla durursun :))
Aman Allah korusun canım... Biz karşılıklı düşünüyoruz canım bu konuyu.. canım da demiyor pat çocuğumuz olsun diye çok şükür sonuçta biz ne kadar onlara alışacaksak onlar da bizimle aynı evde yaşamaya alışacaklar
offfffffff bende acayıp tembelim.. odam çok dağınıktı.. anneciğim toplar hep.. 7 KAPILI DOLABIM VAR AMA HALA DAĞINNNIĞIM NE OLCAK BÖYLE BİLMİYORUM
Siyah seri yıkılıyor Giz ya annemin kızmıcağını bilsem ve fiyatları az biraz daha düşse ilk işim o siyah seriyi almak olacak. Bu arada benim de surat düşer işte ondan ben alayım diyorum.
Allah korusun tabi canım yapmaz benim goncam öyle şeyler. Sadece bizimkini biliyorum başımın etini yicek yapalım da yapalım diye bende önüne un, süt, şeker koycam hadi aşkım bana bir kek yapıver sen dicem.Çalışan bir bayan olarak önce evliliğe adapte olmalıyım. Çocuk sonra.
Siyah seri yıkılıyor Giz ya annemin kızmıcağını bilsem ve fiyatları az biraz daha düşse ilk işim o siyah seriyi almak olacak. Bu arada benim de surat düşer işte ondan ben alayım diyorum.
Allah korusun tabi canım yapmaz benim goncam öyle şeyler. Sadece bizimkini biliyorum başımın etini yicek yapalım da yapalım diye bende önüne un, süt, şeker koycam hadi aşkım bana bir kek yapıver sen dicem.Çalışan bir bayan olarak önce evliliğe adapte olmalıyım. Çocuk sonra.
çok pahalıymış kızartma makinesi ya ben hiç almadım onu kızarmış ekmek de sevmem ki zaten ben
bizim evde de hiç kullanılmıyo alsammı ki acaba
tripliii işte bu seriye benimki çok uyuz olduhattaha siyah fritozde var dalgasını geçti kardeş gibi olurlar tezgahına koyarsın çok uyumluyum diye bağırırlar dedi gıcık çocuk
hayır yani bu dizaynı yapmak için millet gece gündüz tasarım yapar benimki sinir olur kandırlarsa kandırsınlar ben memnunum kandırılmaktan demi ama
aslında sevgilicik kızıyo ama yinede alalım der ama geldiğinde ne halde olur bilmiyorum kaç aydır kendime bişiler alıyorum ona göre geldiğinde bir cezayı hakedebilirim normalde engel oluyordu böyle açılmalarıma çeyizden kesitrmez herhalde :)
ama ama çok güzeller demi ammmaaa benim arkadaşım bu seriyi aldı simenesten siyah cam seri beyaz eşyalarını aldı kapkara yaptı mutfağını :) ben o kadar istemiyorum bu phılıpss minik yardımcıları olsun yeter yahuuu çok cicişler
Hooopppp kızlar
Ben beyaz eşyalarımı gri inox aldım canım hepsi Arçelik'ten o yüzden kapkara olmaz benim mutfağım. Belki fitözüyle, ekmek kızartmasını alırım ben. Su ısıtıcım var boşuna olmasın.
Sedulu gel sende katıl canikom sohbete konu yine çeyiz.
Sedulu gel sende katıl canikom sohbete konu yine çeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?