Arkadaşın hayatında eline hiç philips ütü almamış o zaman tatlım. Tefal'de kırışıklığın üzerinden 5 kere geçerken Philips'te bir kere geçiyorsun bende hiç sevmem ama yıllardır Philips azur kullanıyoruz, insana ütü yapmayı sevdirir o kadar diyorum.
Aaaa ama Ege ismi fazlalaştı topikte. Giz'in, benim ve senin de oğlun olursa topikte üç tane Ege annesi olacak. Çocuklar karışmazsa iyidir.
sağolun kızlarr.. bende onu alırım.. zaten bi kaç ay sonra alıcam belki daha üst özellikli modeller çıkar
canım enişte seni ikna eder 2014 gibi beklemezsiniz :)
bizim evde tv phılıps ama sony samsung phılıps arasında gitti geldiler phılıpste şanslarına takip ettikleri modele 3000 den inmişti o yüzden hemen onu aldılar çokta iyi aslında
ben tv de sony tercih etme nedenm sony genel olarak tv yapıyordu yani ilk üretimi tv idi o yüzden o işte pforfesyonel die biraz uçuk fiyat ama biz takip edicez sony olmazsa samsung phılıps lg die gider aynı özellikte daha makul şeyler bulurum mp3 te benimde sony
foto makinasında ben canoncuyum ihanet edemem :))))
Çıktı bilem daha yeniler ama tipini sevmedim ben hoş sevsem ne olur almışım ütümü.
birimizinki izmir ege'si,birimizin ki ada ege'si ,birimizin ki de istanbul ege'si olcak karışmazlar
benm ne ütüm var ne küçük ev aletlerim.. beyaz eşyalarla topluca alırız diye düşünmüştüm.. ama ütü alayım diyorum .. benim için çok önemli o..
benm ne ütüm var ne küçük ev aletlerim.. beyaz eşyalarla topluca alırız diye düşünmüştüm.. ama ütü alayım diyorum .. benim için çok önemli o..
Bence de ilk 1 yıl eve ve eşine alışma süreci... Ne kadar çıkarsın çık aynı evde yaşamak başka birşeymiş... bende sana katılıyorum canım
Küçük ev aletlerini çokta almamak lazım zaten canım benim hediyede geliyor çok onlar ama ben dayanamayıp alıyorum zaten benim çeyiz bitti sayılır artık evleneyim ben.
aslında ben hemen istiyorum sevgilicikte hemen istiyo ama ev işi bilmem bişi bilmem neye güvenipta ilk günden hamiş olayım diede bazen düşüncelerdeyim temizlik herşeyi iyi hoş yaparım tatlı pastada yaparım ama yemek mantığı kolay olabilir ama ben az buçuk tembelim rahata düşkünüm bide hemen çocuk istemem tezat
ama belki bende 1 yıl bekler öyle yapadabilirim eve alışma sürecide önem arzediyorrr
Küçük ev aletlerini çokta almamak lazım zaten canım benim hediyede geliyor çok onlar ama ben dayanamayıp alıyorum zaten benim çeyiz bitti sayılır artık evleneyim ben.
bu listeye bitek tost makinem uymuyo benimki üçgen tostttt diye tutturunca onu bitek kenwood da bulabildiğimiz için onu aldıkcanım yanı isimleri düşünüyoruz dün bunun yorumlaı çok döndü ben istediğim isimleri saydım ege ve efe kızdada derinde aralarında vardı nehir derin heee bide nikitam ismini söledi nergiz o favorim gizemle necatinin birleşimi kızımız olursa o ismi koyabilirim dünden berii mutlandım:))))))))
tripli egeleri üçledik canım ben hemen oğluş isterim en minik benim egem olabilir ben sizde 1 yıl sonra evlencem minik egeee :)
kesinlikle ütüde azur serisi bundan asla vazgeçmeyin kızlar bana aşkım hediye aluyodu dedim azur yeni modeşi çıkarır bekleyelim valla buharlı philip istiyodum fiyatıda 600 tl idi ama vazgeçtim benim beğendiğim 350 tl ama olsun çok kaliteli ve ödülllü ütü tavsiye ediyorum
süpürgdede phılıps candır
blendırda braun güzel
saç kurutmada phılıps ve regmınton arasındayım
tosta tefal düşünyorum
kızlar ben çok araştırdım küçük ev aletleri nelerde hangisi iyi diye arşivimde var hepsi model model
tv dede sony diyorum başka bişi demiyorum adamlar yapıyorrrrr
Hası bende olcak. Has topraklardan çıkcak sizi çakmalar.
aslında ben hemen istiyorum sevgilicikte hemen istiyo ama ev işi bilmem bişi bilmem neye güvenipta ilk günden hamiş olayım diede bazen düşüncelerdeyim temizlik herşeyi iyi hoş yaparım tatlı pastada yaparım ama yemek mantığı kolay olabilir ama ben az buçuk tembelim rahata düşkünüm bide hemen çocuk istemem tezat
ama belki bende 1 yıl bekler öyle yapadabilirim eve alışma sürecide önem arzediyorrr
aynı annem gibi mantık yürttün ama :))) en son giz kızım elektiriklileri hediye alırlar sana merak etme dedi ben bir pörtlettim gözümübak annneciğim ben şu markafonın şu serisinin a modelini istiyorum eğer b gelirse suratım asılır çünkü ben a diyorum yani bana hediye gelirsede ben sana ve kayananya yollarım istemezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kendim alacağım yoksa bayılajammmm dedim
tripliii haziranı bekelmeden evlensen evlnirsin aslında ama düğünün istediğin gibi olsun canım
bananee yaaaa topraklara bakmaa benimkide ege olicek ağlarım haaaa
bu listeye bitek tost makinem uymuyo benimki üçgen tostttt diye tutturunca onu bitek kenwood da bulabildiğimiz için onu aldıkbide ben 3d LG düşünüyorum tv de biz biraz büyük bi tv istiyoruz sony nin 3d gözlükleri hiç iyi değil çok yoruyo gözü o yüzden lg 3d alcaz salona
haklısın canım ozaman biz napalım marmara mı yapalım
bu listeye bitek tost makinem uymuyo benimki üçgen tostttt diye tutturunca onu bitek kenwood da bulabildiğimiz için onu aldıkbide ben 3d LG düşünüyorum tv de biz biraz büyük bi tv istiyoruz sony nin 3d gözlükleri hiç iyi değil çok yoruyo gözü o yüzden lg 3d alcaz salona
haklısın canım ozaman biz napalım marmara mı yapalım
Evet canım hemde büyük bi önem arzediyor evli kuzenlerim arkadaşlarım hepsi aynı şeyi söyluyor evinin düzenini eşinin yaşayışını kendine uydurmadan çocuk düşünme... Ama Allah verirse de onu bilemem çünkü korunup da çocuğu olan olabiliyormuş.. Allah ım hakkımızda hayırlısı versin
Evet canım hemde büyük bi önem arzediyor evli kuzenlerim arkadaşlarım hepsi aynı şeyi söyluyor evinin düzenini eşinin yaşayışını kendine uydurmadan çocuk düşünme... Ama Allah verirse de onu bilemem çünkü korunup da çocuğu olan olabiliyormuş.. Allah ım hakkımızda hayırlısı versin
Tamam tamam yapın sizde bir Ege aman illa koyacağınız çocuğumun isminden.
Şaka bir yana canım Lg için çok iyi diyorlar ya tv konusunda. Bizde 3d alcaz.
o gün nasıl düşünürüm bilmiyorum ama ben hap kullanmıyım direk minik bebişimiz olsun istiyorum bunu benden çok sevgilicikte istiyor çocukları çok seviyor bir yandan ben çok ilgilenince kıskanıyorda ama yinede yüzünü çoğu zaman bir bebeğin ona bakışları çok mutlu ediyor
evlilik stresine girince kesin 1 sene sonra felan isterim şimdi bana rahat yerden uzaktan davulun sesi hoş geliyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?