347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sağolun kızlarr.. bende onu alırım.. zaten bi kaç ay sonra alıcam belki daha üst özellikli modeller çıkar

Bence de ilk 1 yıl eve ve eşine alışma süreci... Ne kadar çıkarsın çık aynı evde yaşamak başka birşeymiş... bende sana katılıyorum canım

benm ne ütüm var ne küçük ev aletlerim.. beyaz eşyalarla topluca alırız diye düşünmüştüm.. ama ütü alayım diyorum .. benim için çok önemli o..

Küçük ev aletlerini çokta almamak lazım zaten canım benim hediyede geliyor çok onlar ama ben dayanamayıp alıyorum zaten benim çeyiz bitti sayılır artık evleneyim ben.

Bence de ilk 1 yıl eve ve eşine alışma süreci... Ne kadar çıkarsın çık aynı evde yaşamak başka birşeymiş... bende sana katılıyorum canım

aslında ben hemen istiyorum sevgilicikte hemen istiyo ama ev işi bilmem bişi bilmem neye güvenipta ilk günden hamiş olayım diede bazen düşüncelerdeyim temizlik herşeyi iyi hoş yaparım tatlı pastada yaparım ama yemek mantığı kolay olabilir ama ben az buçuk tembelim rahata düşkünüm bide hemen çocuk istemem tezat

ama belki bende 1 yıl bekler öyle yapadabilirim eve alışma sürecide önem arzediyorrr

Küçük ev aletlerini çokta almamak lazım zaten canım benim hediyede geliyor çok onlar ama ben dayanamayıp alıyorum zaten benim çeyiz bitti sayılır artık evleneyim ben.

ya aslında hediye gelen şeyler olucak biliyorum ama bende dayanamıyorum.. işime yarayanı alırım diyorum yaramayanı anneme bırakırım hediyeler arasında diyorum :=) aldığım şeylerden gelirse napayım aynılarını evde koleksiyon olur :=)

offfffffff bende acayıp tembelim.. odam çok dağınıktı.. anneciğim toplar hep.. 7 KAPILI DOLABIM VAR AMA HALA DAĞINNNIĞIM NE OLCAK BÖYLE BİLMİYORUM

aynı annem gibi mantık yürttün ama :))) en son giz kızım elektiriklileri hediye alırlar sana merak etme dedi ben bir pörtlettim gözümü bak annneciğim ben şu markafonın şu serisinin a modelini istiyorum eğer b gelirse suratım asılır çünkü ben a diyorum yani bana hediye gelirsede ben sana ve kayananya yollarım istemezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kendim alacağım yoksa bayılajammmm dedim

tripliii haziranı bekelmeden evlensen evlnirsin aslında ama düğünün istediğin gibi olsun canım

bananee yaaaa topraklara bakmaa benimkide ege olicek ağlarım haaaa

bu listeye bitek tost makinem uymuyo benimki üçgen tostttt diye tutturunca onu bitek kenwood da bulabildiğimiz için onu aldık bide ben 3d LG düşünüyorum tv de biz biraz büyük bi tv istiyoruz sony nin 3d gözlükleri hiç iyi değil çok yoruyo gözü o yüzden lg 3d alcaz salona

Hası bende olcak. Has topraklardan çıkcak sizi çakmalar.

haklısın canım ozaman biz napalım marmara mı yapalım

Evet canım hemde büyük bi önem arzediyor evli kuzenlerim arkadaşlarım hepsi aynı şeyi söyluyor evinin düzenini eşinin yaşayışını kendine uydurmadan çocuk düşünme... Ama Allah verirse de onu bilemem çünkü korunup da çocuğu olan olabiliyormuş.. Allah ım hakkımızda hayırlısı versin

Hahahah ilahi Giz kuş ya öldüm gülmekten. Benimde annem öyle söyleye söyleye işledi bana ne yapayım bende senle aynı mantıktayım ama çok beğendiklerimi alıyorum. Şimdi bunu alamazlar bana pahalı gelir benim belli başlı markalarım var onun haricindeki markaları kullanmam ben diyorum. Ne malum sinbo almayacakları ya da küçük ev aletlerinden alacakları. Ben arkadaşıma Tefal'in ekmek kızartma makinesini almıştım iki kullanımda bozulmuş ben philips'in kırmızı olanını beğendim ama çok pahalı düşüncelerdeyim şuan karar veemedim alıp almamakta. Çok zormuş şu çeyiz işi. Pazar günü kayınvalidemlerdeydim ayyy Ece kızın ıncığı cıncığı bitmiyor hiç dedi.

Tamam tamam yapın sizde bir Ege aman illa koyacağınız çocuğumun isminden.

Şaka bir yana canım Lg için çok iyi diyorlar ya tv konusunda. Bizde 3d alcaz.

espirisine 3d istiyorum dedimde sülalem gözlüklü zaten zor olur bende kocaman tv alıcam ama işte oda boyutuna bağlı bunlar aşkımın ailesi lg kullanıyo ve çok büyük çokta memnunlar

tost makinem bu olucak wafflede yapıyor büyükte değil dikte durabiliyor:)

kenwoodda çok güzel su ısıtıcımı ondan alıcam

o gün nasıl düşünürüm bilmiyorum ama ben hap kullanmıyım direk minik bebişimiz olsun istiyorum bunu benden çok sevgilicikte istiyor çocukları çok seviyor bir yandan ben çok ilgilenince kıskanıyorda ama yinede yüzünü çoğu zaman bir bebeğin ona bakışları çok mutlu ediyor

evlilik stresine girince kesin 1 sene sonra felan isterim şimdi bana rahat yerden uzaktan davulun sesi hoş geliyor gibi

Valla canım bizde bekleyeceğiz lamı cimi yok gerekirse gizli gizli yutarım doğum kontrol haplarını. O hemen istiyor olabilir ama ben daha anneliğe hazır hissetmiyorum kendimi. Biraz evimin, eşimin tadını çıkarayım demi ama sonra zaten elbet allah izin verirse olacak. Çok seviyorum zaten çocukları, ikimizde hastasıyız ama onlar yapıyor biz bakıyoruz. Ben biraz evliliğimin oturmasını beklemek istiyorum. Zaten 2013'te evleneceğim en azından 1 sene bekleyelim. Bana kalsa 3 sene beklerim de gerçi belli de olmaz sözümü geçirirsem ben beklerim gene 3'te beklerim 5'te beklerim. Bizim ki gider başkasından yapar artık.

Tamam tamam yapın sizde bir Ege aman illa koyacağınız çocuğumun isminden.

Şaka bir yana canım Lg için çok iyi diyorlar ya tv konusunda. Bizde 3d alcaz.

geçen gün bi yerde reklamını gördüm lg nin son teknoloji 3d hemde dev gibi bişeydi fiyatına baktım 3.900 aa iyimiş bu kadar büyük tvye bu fiyat dedim anneme gösterdim annem diyoki kızımmmm orda 3900 yazmıyo 39.900 yazıyo iyi oku

Hap zaten kullanma çok zararlı haplar.. bayanların vücudunu mahvediyormuş... yavaş yavaş bunları da araştırıyorum da ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…