Hoşgeldin
Canım sana arçelik i kim tavsiye etti??? Ben kime sorsam ya bosch yada siemens al diyorlar.... bulaşığı zaten bosch düşünüyorum ama diğerlerinde kararsızım
Çeyiz konsuunda hep senle ben açıyoruz herhaldedüğün yakın olunca
Bir kocaeli mezunu olarak Kocaeli'yi boyadım önümüzdeki hedefim istanbulll
Kocaeli küçüçük canım ya benim hedefimde Erzurum falan küçük boyayınca moralim bozuluyor.
Aslında kimse tavsiye etmedi canım 2 yıl önce anneannem Arçelikten çamaşır makinemi aldı onunla başladı herşey. Nişanlımın halası da bana bir gün sordu siz beyaz eşyaları hangi marka almayı düşünüyorsunuz bizde ona göre bakalım farklı farklı olmasın dedi. Bende anneannem arçelik almıştı, hepsi arçelik olsun o zaman dedim. Şimdi bulaşık makinamı da ankastre arçelik aldık.
Ben beyaz eşyayı şans işi olarak görüyorum birazda. Arkadaşım buzdolabını bosch aldı hiç memnun değil, çamaşır makinasını siemens aldı çok memnun. Farklı bir arkadaşım bosch bulaşık makinasından hiç memnun değilken başka bir arkadaşım aynı marka aynı model bulaşık makinasından çok memnun.
Çamaşır makinam daha önce alındığı için bulamadım resmini ama bulaşık makinam bu.
Çok yeni daha 1 ay olmadı alalı.
9485 FI Bulaşık Makinası - Tezgah Altı Komple Inox
erzuruma daha baya var ama daha yakın hedefler koyuyorum önüme istanbuldan sonra erzurum
Evet canım önden sen arkandan ben geliyorum.
cok sıkkınım ..
ne guzel cep telefonu vardi konusuyorduk surekli msjlasiyorduk
simdi bi bilgi gelmis. cep telefonu yakalanmasina ceza vermis.
sanirim artik telefonsuzuz. ilk gunler ankesorluler geri geldi
yakalatmasin ceza almasin da .. ben raziyimalissam da surekli konusmaya zor gelse de konusamamak raziyim
selam kızlar ben geldim birşey soracağım benim eşim 3 ağustosta teslim oldu sağlıkçıları samsunda toplayıp orda sınav yapıyorlar ve ordan dağıtım oluyo yani 9 gün önce gelmesi gerekiyo ama samsunda geçirdiği günleri askerlikten saymıyolar niye
canım benim nişanlımda 1 ağustosta teslim oldu onlarıda gemlikte topladılar 10 gün bizimkide sayılmıyo malesef
ama nedenini bende bilmiyorum
kızlarr nabersinizz çeyizler almış başını gitmişşş ne güzel
bende daha elektroniklerimi almadım sizin sayenizde fikir edinmiş oluyorum sağolun valla
birde ben arçelik lal serisinden bikaç parça düşünüyorum kırmızı kırmızı çok hoşuma gidiyo iyidir heralde
saçmalık ama değilmi madem erken alıyosunuz erken bırakın bi gün bi gün sonuçta en başından beri anlam veremedim
hımm güle güle kullan canım.. 2 sene önce kuzenim evlendi hepsi vestel çok memnunum diyor bi kek kabartıyor mükemmel... Sizde sen fırın çamaşır bulaşık onlar buzdolabı mı???? Bizde böyle olurmuş
aynen canım saçmalık
bizimkiler orda baya bi meslek dersi falan gördüler onun için mi öyle erken aldılar bilmiyorum. nişanlıma sordum oda bilmiyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?