347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

erkek kardeşi var canım.. onla aynı sınıftasındır.. ewt canım esmerr

Son düzenleme:

Bende senle aynı stratejiyi uyguluyorum yemek yiyorum ama tatlı pasta yemiyorum şu an canım gelene kadar 3-4 kilo vermeyı hedefliyorum... sonra da düğüne kadar 3 daha.. bana yeter... ben çok zayıf olmayı sevmem

Evet canım bende aynı senin arkadaşların gibiyim yerim habire hıncımı ordan çıkartıp kilo alıp dururum valla

erkek kardeşi var canım.. onla aynı sınıftasındır.. ewt canım esmerr

hattaha erkek kardeşi yazınmı ne evlendi yağmuruda birkaç kere motorda gördüm genelde nöbetçi felan oluymuş benim arkadaşlarmn yanına geliyor belki isim olarak bilmez ama sima olarak bilir:) çok kibar birisidir

hattaha erkek kardeşi yazınmı ne evlendi yağmuruda birkaç kere motorda gördüm genelde nöbetçi felan oluymuş benim arkadaşlarmn yanına geliyor belki isim olarak bilmez ama sima olarak bilir:) çok kibar birisidir

ewt cnm erkek kardeşii yazın evlendi.. kendide yeni nişanlandı sayılır

Giz dur daha tam kararımı vermedim salı günü vereceğim ama sanırım ikiside yakışacak ve ben kararsız kalacağım ne alacağım konusunda resim ekleme şansım olursa ekleyeceğim burdan oylamaya sunarım. Ah kayınvalidem ah üzerinde hiç taş tuş yok bunun çok sade dedi, rahat oynayamazsın bununla dedi aklıma soktu işte. Halbuki benim favorim Urban'dı ama Alcanar daha uygun olabilir diye düşünüp telefon açtım bir de onun fiyatını alayım hani Urban'ı alamazsak, en azından Alcanar'da güzel Alcanar'ı alırım diyordum ki Alcanar azcık daha pahalı çıktı. Bende hep gözünü çıkarırım zaten. Bu gidişle havamı alıcam.

ewet canım erkek kardeşi yazın evlendi

Naber kızlar
Gelinlik mevzuları almış başını yürümüş yine
Bende ocak ayından sonra bakmaya başlayacağım

bana kalırsa canım balık model değil.... diğer modeli tercih et canım..

evet evet geyikli dediğim o işte bende hemen gidip alcam bu haftasonuuuu

Eneeeeemmm topic 2013 gelin topiğini aratmıyor. Hepimiz askerliği mi beklemişiz yav. Hayırlısı olsun balım.:13:

Aynen öyle canım buraya evli mutlu çocuklu olarak geri döneriz hepimiz inşallah
Askerlik önemli maalesef e o da bitiyor artık vur patlasın çal oynasın

duygucum valla duymaıdm bile nişanı adada yazın ve şu sıra bir furya başladı herkes söz nişan ve düğün yaptı adada kız kalmadı yahuu :) herkes gidiyor hayırlı olsun vallla :)

kaynanana katılıyorum canım bu modelle hopla zıplaaa yihuuu :))))))9 bu modelde daha çok kumaş vee altında hayal tüller kullanılmış o yüzden daha pahalı olma olaslığı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…