evet malesef bende öyleyim :) bu kötü özelliğim işte benim ben günlerce duruyorum böyle çok kötü bişi hani minik minik herşeyden ve birden hastahanelik olunabilir benm arkadaşlarm ise bişiye üzülsün cipsler çekirdekelr colalar havalarda uçuşur miller efkalıyken rakı sofrası kurar yaa hiç anlamamamışmdr nasıl efkar bu yediriyor içiriyor die beni aç bırakıyor
aaaaa yağmurrr biliyorum o benden büyük :)))))) beni bilmeyebilir kardeşiyle aynı sınıftaydım tanıyorum güzel esmer bir kız
Teşekkür ediyorum bana zamanında çok söyledilerde babam çok engel oldu. Önceden bir göbek vardı dümdüzdü şimdi hafif bir şey çıkıyor ben böyle söyleyince herkes kızıyorda benden iyi kim bilebilir ki var işte ufakta olsa beni rahatsız ediyor. Yaş ilerledikçe daha çabuk kilo alınıyor.
Bu arada ben nişanımdan önce çok kilo aldım. Şimdi kaç kilo diyeceksiniz 58-59'u gördüm. Geçen seneye kadar hayatımda hiç 52'nin üstünü görmemiş biri olarak bu çok şaşırtıcı oldu.
Aslında nişanım yazın olacaktı, yazın olacağı için de nişanlığımı almıştık ve üzerimde muhteşem durmuştu. Hatta mağazadaki müşteriler kabinden çıkmamı bekliyordu deneyeceklerimin her birini üzerimde görmek için. Sonra erteledik nişanım Aralık ayına kaldı o süre zarfında ben 6-7 kilo aldım. Sürekli bizimkiyle mcdonald's, burger yiyince kalınlaşmaya başladım. Normalde tadını bilmezdim mc chicken olsun falan. Bir alıştım ki 2 gün yemesem deliriyordum. Bence onlarda alışkanlık yapıcı bir şeyler var. Neyse ben nişanımdan 2 ay öncesinde nişanlığımı giydim, fermuar kapanmıyor, ağlıyorum ben çok severek aldım çünkü ne yapıcam edicem diye düşünüyorum kara kara. Oturdum bir şeylerden kısmalıyım dedim. Nestle Nesfit'le tanıştım. Kırmızı meyvelisini ve üzümlü falan olan çeşitlerinden aldım. Sabahları iş yerinde 1 kase nestle nesfit, öğlen evden getirdiğim içinde domates, salatalık, marul, zeytin, peynir, konserve mısır olan evde annemin yaptığı salatayı işe götürüp, öğlenleri salata yedim. Akşamda 1 dilim ekmekle birlikte normal yemek yedim ama 2 ay boyunca ne çayıma şeker attım, ne kek-börek yedim, ne bayramda bir tatlı, ne tuz, ne yağ. Sadece pazar günü normal kahvaltı yaptım. Ve ben 2 ayda 8 kilo verdim. Tavsiye de ederim bu uyguladığım diyeti.
evet malesef bende öyleyim :) bu kötü özelliğim işte benim ben günlerce duruyorum böyle çok kötü bişi hani minik minik herşeyden ve birden hastahanelik olunabilir benm arkadaşlarm ise bişiye üzülsün cipsler çekirdekelr colalar havalarda uçuşur miller efkalıyken rakı sofrası kurar yaa hiç anlamamamışmdr nasıl efkar bu yediriyor içiriyor die beni aç bırakıyor
aaaaa yağmurrr biliyorum o benden büyük :)))))) beni bilmeyebilir kardeşiyle aynı sınıftaydım tanıyorum güzel esmer bir kız
erkek kardeşi var canım.. onla aynı sınıftasındır.. ewt canım esmerr
hattaha erkek kardeşi yazınmı ne evlendi yağmuruda birkaç kere motorda gördüm genelde nöbetçi felan oluymuş benim arkadaşlarmn yanına geliyor belki isim olarak bilmez ama sima olarak bilir:) çok kibar birisidir
duygucum tam üstüne bastın bende bel kısmı vee alt kısmını beğenmedim paylaştığın modeli bende beğeniyorum ama triplinn paylaştığı ayrıca favorimdir ve triplicim sen cidden balıktan vazgeçtin o zaman yahu balı giysende emin ol güzel olucaktı kaldırcaktı gelin gibide gelin olucaktın ama zaten bu modelide beğenmişssin ki bu modelde çok yakışıcaktır ben şaşırdım bir yandanda sevindim ki seni farklı bişekildede görecez maşallah sana :)
stanki kardeşini ısırabilirmiyim amanının o ne bilmiş çeyizmi istiyorrr :)
hümeyra bende tatlıyı pek sevemem :) ama acı ekşi favorimdir napalım ekmeği azaltıcaz böyle şeylerde abartmıcam bide koşuya başlıyorum yakında her akşam babam akülü arabayla eve çıkarıp sabahta iskeleye bırakıyor offf hantal oldum :) o yüzden ekmeğe veda ama karnımda gurlduyor kendimi aç bıraktım sanırsam bişi yemeliyim
hattaha erkek kardeşi yazınmı ne evlendi yağmuruda birkaç kere motorda gördüm genelde nöbetçi felan oluymuş benim arkadaşlarmn yanına geliyor belki isim olarak bilmez ama sima olarak bilir:) çok kibar birisidir
Giz dur daha tam kararımı vermedim salı günü vereceğim ama sanırım ikiside yakışacak ve ben kararsız kalacağım ne alacağım konusunda resim ekleme şansım olursa ekleyeceğim burdan oylamaya sunarım. Ah kayınvalidem ah üzerinde hiç taş tuş yok bunun çok sade dedi, rahat oynayamazsın bununla dedi aklıma soktu işte. Halbuki benim favorim Urban'dı ama Alcanar daha uygun olabilir diye düşünüp telefon açtım bir de onun fiyatını alayım hani Urban'ı alamazsak, en azından Alcanar'da güzel Alcanar'ı alırım diyordum ki Alcanar azcık daha pahalı çıktı. Bende hep gözünü çıkarırım zaten. Bu gidişle havamı alıcam.
Naber kızlar
Gelinlik mevzuları almış başını yürümüş yine
Bende ocak ayından sonra bakmaya başlayacağım
bana kalırsa canım balık model değil.... diğer modeli tercih et canım..
Yivrum sen ne zaman evleniyorsun bakayım.
kızlar yetiştim sonunda tüm yazıları okuyup bende istanbul geliniyim hattaha izmire geldimmi gelirim evinize ona göre :))))))
stanki ben senin kardeşini yerim yaa çok tatlııı yaaaa kardeş istiyor resmen şimdi okulda herkes kardeşini anlatınca onun yok tabi sana sarıcak yerim ama yaaaa yapın uğur abiyede danışmak şartıylaaa
merci ben aldım bu battaniyeyi bugün gördüm veee anında aşık oldum netten aldım çok mutluyummm çok tatlıymış sen geyikli derken bunu kastetmiştin o zaman :)
gizem ve hakn çiftini çok seviyorum ikiside adalı olduklarından ötürü belkide o yüzden bu gelinliğede aşık olmuştum tripli canım ama vakko çok pahalı dövesim geldi onları diğer paylaştığın kızın gelinliğide çok güzel zaten senin tarzın belli eminim ki kumaşları kalitelidir olmasa bile sen yönlendrlbrsn zaten canım
tripli bu balık değil ben senin gelinliğin balık olucak sanıyordum bu modeli çok seviyorum gidicek olsam denerdim sade ve zarif
kızlar ekmeği kestim yaa şimdi hayat çok zor 22. gün ve çok zor hala daha bişi yemedim gurur gurur karnım veee ben ekmeksiz yapamıyorummm ekmeeeeekkk geriiiii dön diyorum kendi kendime ama yok bu ekmeği bırakırsam totom gidicek, asında bölede mutluyum ama ben hantaldeğil fit ve kaslı bir gizken hantal giz olmuştum çikolota tatlı sevmiyorum ama çaydaki şeker gücmü tutarken son 2 gündür şekersiz içiyorum bide günde 1 çay içerm çayı sevmem aceba şekere geri dönsemmi
Benim daha zaman var tatlım ya
Büyük ihtimal sonbahar gelini olurumama tabi belli olmaz da yıldırım nikahına bakar iş
evet evet geyikli dediğim o işte bende hemen gidip alcam bu haftasonuuuu
Eneeeeemmm topic 2013 gelin topiğini aratmıyor.Hepimiz askerliği mi beklemişiz yav. Hayırlısı olsun balım.:13:
Eneeeeemmm topic 2013 gelin topiğini aratmıyor.Hepimiz askerliği mi beklemişiz yav. Hayırlısı olsun balım.:13:
Bence de kabarık kabarık:13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?