Benim herşeyim tek tarihte oldu çıkma 29 söz 21 nişan 10 oldu onu da ben 17 istedim millet 10 dediben 25 kına 26 düğün istedim annemler 18-19 a daha sıcak baktılar canım da ikisi de uygun dedi yakın zamanda ikisinden birine karar verilecek... 18-19da tam sıcaklar gelmemiş oluyor o da mı iyi olur ne ikili rakam olmasını istiyorum hiç tek le ilgili şeyim yok
tamam sen urban ı al bende alcanar ı
senin canın sağolsumn canım... aramızda bir fon olusturalım ece ye 2. gelinlik diye :=)
Biz 15 Mayıs'ta çıkmaya başladık bana kalsa o gün de evlenmeliyiz ama bizimki haziran olsun diyor. Yazın evlenmek istiyor ona neyse makyaj bende, saç bende, gelinlik bende, topuklu bende. Ben bir mesaj atıp sorayım bu adamın derdi ne de 15 mayıs olmuyormuş ya.
Bende valla 29 ocak ta çıkmaya başladık geldikten 10 gün sonra şipşak evlensek ne olur
Bende valla 29 ocak ta çıkmaya başladık geldikten 10 gün sonra şipşak evlensek ne olur
Duygucum model bu.
Pronovias Alcanar Gelinliği sunar. Glamour 2013. | Pronovias
Bunu daha çok beğendi millet.
bizde 18 haziran 2009 da çıkmaya başlamıştık...
Valla bizimkinin kuzeni küçükken bir çocuğu beğeniyormuş, çocukta bizimkinin kuzeni ama ikisininde farklı hayatları olmuş. Şimdi çocuk 37 yaşına gelmiş, kuzen 25'i doldurdu. Bunlar faceten birbirilerini ekliyorlar ekim ayında 2. buluşmada evlilik teklifi, 2 haftada isteme nişan bir arada oldu. 21 aralık'ta da evleniyorlar. Sonra maldivlerde balayı. İşte o aldı pembe kurdeleli gelinliği.
bende 15 haziranda evlenmek istiyorum ya ama yetişemeyiz biz ozamana
vuuuu maşallah
Valla bizimkinin kuzeni küçükken bir çocuğu beğeniyormuş, kız bizimkinin kuzeni ama ikisininde farklı hayatları olmuş. Şimdi çocuk 37 yaşına gelmiş, kuzen 25'i doldurdu. Bunlar faceten birbirilerini ekliyorlar ekim ayında 2. buluşmada evlilik teklifi, 2 haftada isteme nişan bir arada oldu. 21 aralık'ta da evleniyorlar. Sonra maldivlerde balayı. İşte o aldı pembe kurdeleli gelinliği.
bende 15 haziranda evlenmek istiyorum ya ama yetişemeyiz biz ozamana
Biz 2007 ciyizanam bu da tek.... falan benim tek tarihte evlenmem şart oldu
Biz daha tazeyiz 3. yılımıza giricez
Ama çok eski arkadaşız 8 senelik dostluğumuz var
Maşallahta çocuk İzmir'deki büyük kulüplerden birinin basın medya danışmanı, aileden de durumları iyi. Para çok olunca evlilikte hızlı oluyor birde çocuğun yaşı var tabi. Bir an önce evlilik, çocuk istiyor haliyle.
Neden yetişemeeycekmişsiniz millet 2 ayda nişan düğün evleniyor yeter ki işsteyin siz
ewr bu yıl da evlenirsek tek rakamda evlenmiş olucaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?