- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
duygucum valla duymaıdm bile nişanı adada yazın ve şu sıra bir furya başladı herkes söz nişan ve düğün yaptı adada kız kalmadı yahuu :) herkes gidiyor hayırlı olsun vallla :)
kaynanana katılıyorum canım bu modelle hopla zıplaaa yihuuu :))))))9 bu modelde daha çok kumaş vee altında hayal tüller kullanılmış o yüzden daha pahalı olma olaslığı var
Yahu benim dediğim geyikliye bakın o daha güzel. Çift kişilik, gri fiyatı 59 tl olan. Bir bakın daha çok beğeneceksiniz onu tabi kaldıysa İzmir'e 2 tane gelmişti birini ev hediyesi ben aldım.
Fotoğrafa izin verirse Vakkocuğum çekileceğim sayın gelin adayları o zaman daha iyi fikir sahibi oluruz.
AminnnnnValla gelin topiğine esktra olarak bi de şafağımız var bizim... canım senin 23 haziran mıydı???
hangi model ya merak ettim
Yok bebişim gün almadık daha biz. Beyefendi bir teşrif etsin, şubatta bir iş başı yapsın hemen başvuru yapacağız. Aklımdaki tarihler 1 haziran, 15 haziran ve belki 30 haziran olabilir ama ben o kadar bekleyemem herhalde.Bana kalsa 15 mayısta biterdi bu iş.
iyi geceler fıstıklarrr
Duygucum model bu.
Pronovias Alcanar Gelinliği sunar. Glamour 2013. | Pronovias
Bunu daha çok beğendi millet.
oooooww gelinlik modelleri seçimlerine başlanmış.. ben ne zaman göreceğim o günleri acaba aaah ahhh
Canımcım hoşgeldin sanada iyi geceler.
bizim de ya 19 mayıs yada 26 mayıs ama 19 u olacak gibi... canım diyor ohh ohh o olsun daha iyi 1 hafta erken olmuş olur.. salonda ıkı tarih te rezerve edildi
ayyy bidaha baktım bi daha bayıldımm eminim çok yakışıcak sanaaa
Canım benim tarih takıntım var 5 10 15 20 25 30 şeklinde gidebilirim ama öyle 19, 21, 26 olmaz. Deli miyim manyak mıyım ne?İsteme 20 kasım olmuştu, nişan 10 aralık olcaktı başka bir nişan olduğu için o tarihte maalesef 3 aralıkta oldu. Bana düz rakamlar daha akılda kalıcı geliyor ama büyük konuşmuyorum işte yine bir şey olur almak zorunda kalırım istemediğim bir tarihi.
Hepiniz Alcanar'cı kesildiniz başıma. Urban'ım ne olacak ona yazık değil mi?347. dönem yarenleri olarak Alcanar'ı da siz hediye edin bana 2 tane gelinlik giyeyim düğünümde. Nikah kıyılma sırasında Urban, dans etme faslında Alcanar hahahah. O zaman hepimizin gönlü olur.
Hepiniz Alcanar'cı kesildiniz başıma. Urban'ım ne olacak ona yazık değil mi?347. dönem yarenleri olarak Alcanar'ı da siz hediye edin bana 2 tane gelinlik giyeyim düğünümde. Nikah kıyılma sırasında Urban, dans etme faslında Alcanar hahahah. O zaman hepimizin gönlü olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?