347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hangi model ya merak ettim

Yahu benim dediğim geyikliye bakın o daha güzel. Çift kişilik, gri fiyatı 59 tl olan. Bir bakın daha çok beğeneceksiniz onu tabi kaldıysa İzmir'e 2 tane gelmişti birini ev hediyesi ben aldım.

canım ben ıkısıne de bakıcam pahalı olanını kayınvalıdeme alırım koltuk şalı gibi olanı kendime alırım diye düşündüm ama geçen hafta bulamadım istanbulda bakalım bu hafta bulabilcemmi

Aminnnnn Valla gelin topiğine esktra olarak bi de şafağımız var bizim... canım senin 23 haziran mıydı???

Yok bebişim gün almadık daha biz. Beyefendi bir teşrif etsin, şubatta bir iş başı yapsın hemen başvuru yapacağız. Aklımdaki tarihler 1 haziran, 15 haziran ve belki 30 haziran olabilir ama ben o kadar bekleyemem herhalde. Bana kalsa 15 mayısta biterdi bu iş.

Son düzenleme:

bizim de ya 19 mayıs yada 26 mayıs ama 19 u olacak gibi... canım diyor ohh ohh o olsun daha iyi 1 hafta erken olmuş olur.. salonda ıkı tarih te rezerve edildi

bizim de ya 19 mayıs yada 26 mayıs ama 19 u olacak gibi... canım diyor ohh ohh o olsun daha iyi 1 hafta erken olmuş olur.. salonda ıkı tarih te rezerve edildi

Canım benim tarih takıntım var 5 10 15 20 25 30 şeklinde gidebilirim ama öyle 19, 21, 26 olmaz. Deli miyim manyak mıyım ne? İsteme 20 kasım olmuştu, nişan 10 aralık olcaktı başka bir nişan olduğu için o tarihte maalesef 3 aralıkta oldu. Bana düz rakamlar daha akılda kalıcı geliyor ama büyük konuşmuyorum işte yine bir şey olur almak zorunda kalırım istemediğim bir tarihi.

ayyy bidaha baktım bi daha bayıldımm eminim çok yakışıcak sanaaa

Hepiniz Alcanar'cı kesildiniz başıma. Urban'ım ne olacak ona yazık değil mi? 347. dönem yarenleri olarak Alcanar'ı da siz hediye edin bana 2 tane gelinlik giyeyim düğünümde. Nikah kıyılma sırasında Urban, dans etme faslında Alcanar hahahah. O zaman hepimizin gönlü olur.

mufffininm nerelerdesin sen tabikide sende görüceksin o günleri askerin gelsin bak şafak yiyoruz artık gel ama söz vermiştin plaklarda hep gelicem diye

Benim herşeyim tek tarihte oldu çıkma 29 söz 21 nişan 10 oldu onu da ben 17 istedim millet 10 dedi ben 25 kına 26 düğün istedim annemler 18-19 a daha sıcak baktılar canım da ikisi de uygun dedi yakın zamanda ikisinden birine karar verilecek... 18-19da tam sıcaklar gelmemiş oluyor o da mı iyi olur ne ikili rakam olmasını istiyorum hiç tek le ilgili şeyim yok

tamam sen urban ı al bende alcanar ı

Bugün değişiklik yapıp belgesel izlemeye karar verdim

senin canın sağolsumn canım... aramızda bir fon olusturalım ece ye 2. gelinlik diye :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…