Ay valla bunlar bi işe yaramayacak bizim burda hayli elit bi kuaför var gideceğim oraya soracağım ne yapıyorlarmış
Hepsi bir arada olan bişey masallah çok fonksiyonlu ve upucuz.En fazla 3,4 gun kullandım.Acaba benim mi yanlıs kullanımımdan kaynaklı demiştim ama sizlerde de aynı problem olmuş.
Yüz temizleme şeklinde mi istiyorsun maske mi ?
Yüz temizleme ve nemlendirici için Babe ürünlerini kullanıyorum ben.Çoook memnunum.Belirli eczanelerde satılıyor.Kokusu,yapısı çok guzel.
Bu arada 379 ları okuyunca eskilere gittim sizler gibi.
Biz açıklanacagı gün aramız liplimoniydi.Öyle böyle değil.O 3-4 gün özellikle.
Uyumustum hatta ben.Ertesi gün açıklanacak zannedıyoduk çünkü.
Gece 03:15 te mesaj gelmişti.Acemi birlik Kastamonu Usta bırlıgı Bingöl diye.
Sabahın 6 bucugunda okumustum.Ayaklarım felç geçirecek gibi olmuştu.
Geçen zamana bakın şimdii.Peh peh peh peh pehh
pürüzsüz bebek gibi olsun yüzüm istiyorum :) canım gelince beni çok beğensinneyse durun ben bi araştıracağımmm... benimkdi duysa aman der ne uğraşıyorsun bunlarla gerek yok temiz ol yeter der.. duyuyorum valla adam kıza zorla boyan süslen modlarında olanları
Temizleme jeli + nemlendirici kafi bence.
Benim cildim çok hassas mesela.Ne tonik sürebiliyorum ne maske uygulayabiliyorum.Hemen parça parça kıpkızarık oluyor.
Doğru düşünüyor sevdiğin.Çok makyaj hiç hoşuma gitmiyor.
O yuzden bosver boyan süslen olayını.
Benim için makyaj demek rimel ve allık demek.Onun dışında pek bişey kullanmam.
Güzel bir temizleme jeli bul kendine cilt tpine uygun bi de nemlendirici teemaammmm
Bu arada şu çok güzel. Bunu da kullanıyorum hiç bir şey yapmıyor cildimde aksine çok iyi geliyor.
Eki Görüntüle 572422
kızlar iyi akşamlar bende 3 ü bir aradayı kullanıyorum ama ama bende sivilce yapmadı her duşa girmeden önce yüzüme sürüyorum hemen duşa giriyorum :)
şu sıra özellikle makyajımı temizlerken felan bunu kullanıyorum resmen arındırıyor hafif kımıl kımıl oluyor cildim
sizin kullandığınız tekli tonikmi kızlar ben garnıerden çok memnunm
benim cildim sivilcesiz çok şükür ama bende aşkım gelmeden önce komple saç baş yüz göz olarak bakıma gireceğim o gelmeden saçımı kırıklarından arındırıp boyatıcam :)))) sonra yeni ciciler alıyorum kendime yenilenmiş çıkıcam onun karşısına :)))))))
bizimde bugün çarşımız vardı çok özlemişim onu ama dayanıcaz az kaldı kavuşmaya :) benimkinin çıkış tarihi henüz belli değil kağıtlar gelmemiş ama 18 ocak olucak gibi
gizzzzzzzz geyikli kırmızı battaniyemi aldım bugün english home dan tv battaniyesi olandan, diğerinden maalesef bulamadım. kayınvalideme de aldım bitane, yanına da yine kırmızı geyikli bi yüz havlusu aldım kutuda. doğum günü hediyesi olarak vercem ohh kavuştum battaniyeme
canım bende sana sorcaktım geyikli battaniyeyi aldınmı die ben netten aldım yarın elimde olur bugünde aşkıma gösterdim çok beğendi çok şeker ama yaaaaaa dayanamayıp kullanmam inşallah valla kayınvalidende çok beğenecek canım çok minnoş ama yaaa güle güle aşkla kullanalım
Benim kullandığımın aynısı işte canım bu. Ambalajları mı farklı 2007hu'nun paylaştığıyla acaba?
pürüzsüz bebek gibi olsun yüzüm istiyorum :) canım gelince beni çok beğensinneyse durun ben bi araştıracağımmm... benimkdi duysa aman der ne uğraşıyorsun bunlarla gerek yok temiz ol yeter der.. duyuyorum valla adam kıza zorla boyan süslen modlarında olanları
kızlar ben sevgilime atkı örüyorum pek beceremesemde yapıcam :=) 1.5 aya anca yetişir :=)
yetişir canım 1bucuk ay cok uzun bir süre ben 4günde atkı sapka örmüştüm.zaten baslayınca inssan hevesle örüyor farkında olmadan.
ama ben çok çok beceriksizim ve yanlış yapıyorum ve sökmek zorunda kalıyoruz yanlış yerindeşimdi yine bir yeri yanlış yaptım bıraktım elimden..
biraz örsen ve elin alışsa birde azıcık büyüdüğünü görsen daha keyifli geliyor canım.ama sevdiceğin gelene kadar bitirirsin eminim cok sever.ahhh nasıl sevmesin sevdiceği ona özene bezene örüyor bende gecen sene siyah bi takım örmüştüm.
biraz örsen ve elin alışsa birde azıcık büyüdüğünü görsen daha keyifli geliyor canım.ama sevdiceğin gelene kadar bitirirsin eminim cok sever.ahhh nasıl sevmesin sevdiceği ona özene bezene örüyor bende gecen sene siyah bi takım örmüştüm.
bende siyah yapıyorum.. atkıyı yapayımda şapkası kalsın :=)
ayyy kıskandımmm bende mi başlasam acaba ama zamanım yokki hiç yaa
aslında sapka daha kolay canım atkıdan.erken bitirirsen denersin yapabilmek için
zamanın varsa yap emin ol parayla alınmıs 1hediyeden daha cok kıymetli oluyor (denenmiştir) ama zamanım yokki demişşin işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?