347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ay valla bunlar bi işe yaramayacak bizim burda hayli elit bi kuaför var gideceğim oraya soracağım ne yapıyorlarmış

Hepsi bir arada olan bişey masallah çok fonksiyonlu ve upucuz.En fazla 3,4 gun kullandım.Acaba benim mi yanlıs kullanımımdan kaynaklı demiştim ama sizlerde de aynı problem olmuş.
Yüz temizleme şeklinde mi istiyorsun maske mi ?
Yüz temizleme ve nemlendirici için Babe ürünlerini kullanıyorum ben.Çoook memnunum.Belirli eczanelerde satılıyor.Kokusu,yapısı çok guzel.

Bu arada 379 ları okuyunca eskilere gittim sizler gibi.
Biz açıklanacagı gün aramız liplimoniydi.Öyle böyle değil.O 3-4 gün özellikle.
Uyumustum hatta ben.Ertesi gün açıklanacak zannedıyoduk çünkü.
Gece 03:15 te mesaj gelmişti.Acemi birlik Kastamonu Usta bırlıgı Bingöl diye.
Sabahın 6 bucugunda okumustum.Ayaklarım felç geçirecek gibi olmuştu.
Geçen zamana bakın şimdii.Peh peh peh peh pehh

379 ne yaaa ellerim birbirine karıştııı

Çok fazla ince iş yaptım tualimde ondan sanırım

pürüzsüz bebek gibi olsun yüzüm istiyorum :) canım gelince beni çok beğensin neyse durun ben bi araştıracağımmm... benimkdi duysa aman der ne uğraşıyorsun bunlarla gerek yok temiz ol yeter der.. duyuyorum valla adam kıza zorla boyan süslen modlarında olanları

Temizleme jeli + nemlendirici kafi bence.
Benim cildim çok hassas mesela.Ne tonik sürebiliyorum ne maske uygulayabiliyorum.Hemen parça parça kıpkızarık oluyor.
Doğru düşünüyor sevdiğin.Çok makyaj hiç hoşuma gitmiyor.
O yuzden bosver boyan süslen olayını.
Benim için makyaj demek rimel ve allık demek.Onun dışında pek bişey kullanmam.
Güzel bir temizleme jeli bul kendine cilt tpine uygun bi de nemlendirici teemaammmm

çok şükür canım yapmacıklıktan hiç hoşlanmaz :) bu konuda ikimiz çok uyumluyuz :))))

tamam canım şu babe i bi sorayım ben

kızlar iyi akşamlar bende 3 ü bir aradayı kullanıyorum ama ama bende sivilce yapmadı her duşa girmeden önce yüzüme sürüyorum hemen duşa giriyorum :)

Bu arada şu çok güzel. Bunu da kullanıyorum hiç bir şey yapmıyor cildimde aksine çok iyi geliyor.

Eki Görüntüle 572422

şu sıra özellikle makyajımı temizlerken felan bunu kullanıyorum resmen arındırıyor hafif kımıl kımıl oluyor cildim

sizin kullandığınız tekli tonikmi kızlar ben garnıerden çok memnunm

benim cildim sivilcesiz çok şükür ama bende aşkım gelmeden önce komple saç baş yüz göz olarak bakıma gireceğim o gelmeden saçımı kırıklarından arındırıp boyatıcam :)))) sonra yeni ciciler alıyorum kendime yenilenmiş çıkıcam onun karşısına :)))))))

bizimde bugün çarşımız vardı çok özlemişim onu ama dayanıcaz az kaldı kavuşmaya :) benimkinin çıkış tarihi henüz belli değil kağıtlar gelmemiş ama 18 ocak olucak gibi

gizzzzzzzz geyikli kırmızı battaniyemi aldım bugün english home dan tv battaniyesi olandan, diğerinden maalesef bulamadım. kayınvalideme de aldım bitane, yanına da yine kırmızı geyikli bi yüz havlusu aldım kutuda. doğum günü hediyesi olarak vercem ohh kavuştum battaniyeme

canım bende sana sorcaktım geyikli battaniyeyi aldınmı die ben netten aldım yarın elimde olur bugünde aşkıma gösterdim çok beğendi çok şeker ama yaaaaaa dayanamayıp kullanmam inşallah valla kayınvalidende çok beğenecek canım çok minnoş ama yaaa güle güle aşkla kullanalım

çok cici ama biraz ufak haberin olsun, bide yanlarında püskülleri olsa daha cici olcakmış ya paketi de çok güzel görünce çok beğeniceksin kırmızı kurdelayla sarmışlar

Benim kullandığımın aynısı işte canım bu. Ambalajları mı farklı 2007hu'nun paylaştığıyla acaba?

sanırım ambalaj farkı canım bende kullanmadım attım zaten

canım gül suyu ilede silebilirsin cok iyi geliyor ama iyi bi gülsuyu alman lazım.ben kendim yapıyorum gülsuyumu bahcedeki gülleri toplayıp.hem daha doğal oluyor.ama öyle 1sansın yoksa iyi bir gülsuyuda almanı tavsiye ederim

kızlar ben sevgilime atkı örüyorum pek beceremesemde yapıcam :=) 1.5 aya anca yetişir :=)

yetişir canım 1bucuk ay cok uzun bir süre ben 4günde atkı sapka örmüştüm.zaten baslayınca inssan hevesle örüyor farkında olmadan.

yetişir canım 1bucuk ay cok uzun bir süre ben 4günde atkı sapka örmüştüm.zaten baslayınca inssan hevesle örüyor farkında olmadan.

ama ben çok çok beceriksizim ve yanlış yapıyorum ve sökmek zorunda kalıyoruz yanlış yerinde şimdi yine bir yeri yanlış yaptım bıraktım elimden..

ama ben çok çok beceriksizim ve yanlış yapıyorum ve sökmek zorunda kalıyoruz yanlış yerinde şimdi yine bir yeri yanlış yaptım bıraktım elimden..

biraz örsen ve elin alışsa birde azıcık büyüdüğünü görsen daha keyifli geliyor canım. ama sevdiceğin gelene kadar bitirirsin eminim cok sever.ahhh nasıl sevmesin sevdiceği ona özene bezene örüyor bende gecen sene siyah bi takım örmüştüm.

bende siyah yapıyorum.. atkıyı yapayımda şapkası kalsın :=)

ayyy kıskandımmm bende mi başlasam acaba ama zamanım yokki hiç yaa

bende siyah yapıyorum.. atkıyı yapayımda şapkası kalsın :=)

aslında sapka daha kolay canım atkıdan.erken bitirirsen denersin yapabilmek için

ayyy kıskandımmm bende mi başlasam acaba ama zamanım yokki hiç yaa

zamanın varsa yap emin ol parayla alınmıs 1hediyeden daha cok kıymetli oluyor (denenmiştir ) ama zamanım yokki demişşin işte

annem biliyor cnm hatta şimdi annem bana atkı örüyor.. şapka yaparsam annem gösterir de bende sabır yok bunu yapmaya

Şu anda yaşadığım duygular dejavu gibi. Sanki yerleri tekrar belli olacakmış da yeni gideceklermiş gibi sıkıntı yaptım kendime.

Bu arada dün doğalgaz peteğiyle uğraştım beceremedim, annemlere geldim. Burda bir odada soba yanıyor diğer odalarda doğalgaz. Anneme diyorum Uğur gelincede burdayız martı çıkartırız burda diyorum, kocanı ikna et gel diyo dedim o benden önce koşar gelir

Benim mevsimim ilkbahar ya ne sıcak olacak ne soğuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…