347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gizem'im çok teşekkür ederim.

Aldebaran senin de özelden atmış olduğun mesajı şimdi okudum, 10 dakikada bir cevap verildiği için cevap yazamadım bekleyemedim de.

Hepinizden allah razı olsun siz ne kadar güzel insanlarsınız. Düşünmeniz yeterdi ama siz ötesine geçmişsiniz. Hepiniz arkadaşı dostluğu geçtim, kardeşimsiniz. O kadar duygulandırdınız ki çok teşekkür ederim. İnanın bana yardımların en büyüğünü yaptınız siz, gönlünüzü açtınız. Allahım hepinize daha çok versin. Hepinizi çok seviyorum.

canım gecmişi yeni okuyorum bende.eğer istersen 155 tl cok rahat temin edebilirim.eniştemde garantide calısıyor onunlada konusabilirim.özelden yazamadım 10.dk engeline takıldım

canım inan daha önce görseydim dedim şimdi çünkü bu durum eskiden bendede oluyordu ilk 3 yıl annecimden isteyemmiştim arkadşmdan borç alıyordum çalştğm halde hep ona öderdim 1 yıldır sıkşnca annemden istiyorum normalde vızırdar napıyorsun giz der ederdi artık demiyor

o yüzden bu sıkıntı meblağ küçükte olsa biliyorum sorumluluk olayını anneler söylüyor yoksa hepimizin durumu çok şükür ki iyi canım

canım bizde seni çok seviyoruz ben burayı gerçekten çok seviyorum çok iyi insnalarla tanıştım çok şanslı hissediyorum siz olmasanız ben bu şafağı yiyemez kafayı yerdim

Canım beniimm senin güzel yüreğin olduğu için böyle tepkii verdik sen bize böyle olmasan böyle konuşamazdık aahh anlatamadım bile samimiyetimize güvenerek böyle konuşabiliyoruzz gerçekten burdaki arkadaşlık bambaşka olduu her sıkıntımızı paylaşıcazz tbiki eminim sende bize aynısını derdin yardımcı olrduunn

kızlar hastaneden yeni geliyorum kulak iltihabı olmuşum yarınada rapor verdi oleey :)) gerçi kesin acil bişey olur çağırır yine lanetler!

Canım ne demek ya.Öyle üzüldüm kıyamam hiç vallahi.Aylardır birbirimize hergün destek oluyoruz en kotu gunumuzde.Bu gunde yardımcı olmayacagız ne zaman olacagız.

canım gecmişi yeni okuyorum bende.eğer istersen 155 tl cok rahat temin edebilirim.eniştemde garantide calısıyor onunlada konusabilirim.özelden yazamadım 10.dk engeline takıldım

Birtanem çok teşekkür ederim.

Annem ödemiş ama ödemeseydi de ben bu parayı kabul edemezdim öyle bir yapım var. Sadece dertleşmek istemiştim sizlerle ama sizin yüreğiniz benim derdimden büyük çıktı. O kadar duygulandım ki allah hepinizin yüreğine göre versin ama yapmayın artık gerçekten çok duygulandım.

kızlar benimkide 17 ocak terhisti 3 günlük izinle 20 ocağa kaydı işte. Giz bizimki aynı sanırım senden sonra 3 gün daha beklicem :) gerçi izin kullanmayan herkesten 3 gün fazla beklicem aslında. 155 günü devirrim 3 gün geçmez artık şimdiden stresine girdim vallahi.kızlar ya bu izin almayanlar arasındaki bir kaç günlük fark neden kaynaklanıyor acaba yol izninden falanmı ki doğudaki askelere 3 güne kadar yol izni veriyorlar sanırım.

Triplii 35 gün şafağınız, ilk sen kavuşcaksın sanırım ne güzell. insan bi kaç günü bile kıskanıyor yahu ne hale getirdi bu askerlik bizi:)

Son düzenleme:

Canım ne demek ya.Öyle üzüldüm kıyamam hiç vallahi.Aylardır birbirimize hergün destek oluyoruz en kotu gunumuzde.Bu gunde yardımcı olmayacagız ne zaman olacagız.

Düşünmeniz benim için yetti de arttı. Sizlere ne desem az inanın ki annem parayı yatırdı neyse ki... Bu ay ameliyatım artı üstüne 10 günlük rapor yüzünden maaşımdan kesmeleriyle elime bir şey kalmadı ilk defa böyle oluyorum ben. Sgk bakalım ne zaman ödeme yapacak...

İyi ki çalışıyoruz kızlar, bir de iyi ki varsınız... Hiç eksik olmayın başımdan. Seviyorum hepinizi.

Son düzenleme:

Yok canım mercinin de şafağı 35 ama belki de en son ben kavuşurum çünkü askerim doğuda. Hava muhalefetine göre çıkışları yapılacak. Yani bizimkiler eksiye geçebilir. İnşallah öyle olmazda ben buna da hazırladım kendimi. Buralara kadar gelmemiz bile çok büyük bir şey ve hepsi sizlerin sayesinde. Bu dönemi kolay atlattık.

Ay bebeğim tamamiyle gözden kaçırmışım yazdığını lütfen kusura bakma. İnanamıyorum artık size kardeşten öte şu yaptığınız. Düşünmeniz yeter. Beni çok mahcup ettiniz. Allah hepinizin tuttuğunu altın etsin.

canım kötü düşünme öyle hava muhalefeti hepimize denk gelebilir asıl devlet güvenliklerini sağlasın yeter terhislerinde. yazınki olayları yaşamayalım benimki de doğuda sayılır sağ salim gelsinler de bekleriz ne yapalım.Ağustosta günleri nasıl geçircez derken askerliğide yedik sayılır çok şükür çoğu bitti azı kaldı.

Son düzenleme:
merhaba kızlar. nişanlım 349. dönem acemilik hatay/serinyol jandarma, usta hatay il jandarma komutanlığında. aranızda buradan asker bekleyen, bana bilgi verebilecek biri mı?? (

lafımı olur canım benim kıyamam sana durumuna hakikaten üzüldüm ki nese çözülmüş durum az önce maaşımı aldım lazımsa anında eft yapılır.... :))))

Evet ama hava kötü olursa güvenliği sağlamak zorlaşır canım o yüzden önce hava güzel olsun sonra güvenliklerini sağlayıp sevdiceklerimizi bize sağsalim ulaştırsınlar inş. Bir gün çok bir gün az farketmez bu kadar bekledik en son kavuşsam da olur. Ki ben genelde böyle konularda şansızımdır bana bir sürpriz olmaz yani.

merhaba kızlar. nişanlım 349. dönem acemilik hatay/serinyol jandarma, usta hatay il jandarma komutanlığında. aranızda buradan asker bekleyen, bana bilgi verebilecek biri mı?? (

Canım ilk sayfada herkesin nerelerde askerlik yaptığı yazıyor. İl jandarma yazıldığı zaman bil ki kura çekilecek ve dağıtım olacak ordan da tabi yine Hatay içine. Genel olarak Hatay'la ilgili değil de bu il jandarma yazmasıyla ilgili fikir yürütebiliyorum. Hayırlısı olsun.

lafımı olur canım benim kıyamam sana durumuna hakikaten üzüldüm ki nese çözülmüş durum az önce maaşımı aldım lazımsa anında eft yapılır.... :))))

Neyse ki çözüldü bebişim aman bir daha allah hastalık vermesin, çok gerek kalmadıkça tövbeliyim rapor falan almayacağım.

Kızlar bu arada benim yarın Vakko Wedding'te provam var ben tamimiyle unutmuşum bugün.

Akşama detayları anlatacağım sizlere. Saat 16:00'te randevum.

canım burda artık o kadar cok sey paylaştı ki sevincimizi üzüntümüzü.eğer elimizden birsey gelecekse eminim burdaki herkes seve seve yardım eder.

Kızlar bu arada benim yarın Vakko Wedding'te provam var ben tamimiyle unutmuşum bugün.

Akşama detayları anlatacağım sizlere. Saat 16:00'te randevum.

kız bu unutulurmuuuuuuuuuuuuuuuuuuufotoğraf cekebilirsen buraya koy bizde bakalım gerci izin vermiyorlar ama sansını dene bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…