347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kız bu unutulurmuuuuuuuuuuuuuuuuuuufotoğraf cekebilirsen buraya koy bizde bakalım gerci izin vermiyorlar ama sansını dene bakalım.

Valla bugün çok sıktım kendimi unuttum tamamiyle. Halbuki dün sire gitmiştim kardeşimle. Bugün oldu kafam durdu kalkıp birazcık bakım yapayım kendime. Fotoğrafa izin verirlerse çektireceğim canım.

kızlar benim nişanlımın bir arkadaşı bugün resmen terhis olmuş kıl dönmesi ameliyatından dolayı 45 gün rapor verilmiş zaten 41 günü kalmış onunda direk terhis yani.
çünkü askerlikten sayılıyormuş raporlu olduğu günler.

terhis olması iyide o kıldönmesi olayı cok kötü 1sey yaaaa.iyi mi olmus kötümü olmus bilemedim:44:

terhis olması iyide o kıldönmesi olayı cok kötü 1sey yaaaa.iyi mi olmus kötümü olmus bilemedim:44:

ben ilk başta ay ne güzel diye bir tepki verdim nedense ama benimki zılgıtı çekti erkekler de büyük bir sorun ve cok acı verici bir durummuş benimki kıl dönmesi olacağına bu askerliği iki kere yaparım diyor okadar yani:)

bencede doğru söylemiş canım sevdiceğin.bir arkadasımın abisinde olmustu kac kez ameliyet oldu 1seneden fazla bu derdi cekti ya

canım inan büyük bir sorun geçenlerde bende aşkıma kıl dönmesi sorununa baktırsana aşkım belki erken terhis olursun dedim paparayı yedim :)bide bu adam amelyat oldu 2012 şubatındada tam sınav zamanı tekrar problem yaşadı o zaman paniklemiştik hayatı söz konusuydu sınav amelyat herşey mahfediyordu

şimdi askerdeyken baktır dedim ama demez olaydım yanii askerliği biticek gitmedi doktora uyuz aşkım

kızlar battaniyem geldi çok minnoş çok sevddim geyikli battaniyemiiii :)))

güle güle kullanalım ozamannnn

Selam kızlar
kim yazmış hafızamda tutamadım geçmişi okurken mesajlar yarım saati doldurdu mu değişime uğramaz. yarım saat içinde değişebilir sadece.

Selam kızlar
kim yazmış hafızamda tutamadım geçmişi okurken mesajlar yarım saati doldurdu mu değişime uğramaz. yarım saat içinde değişebilir sadece.

nasıl geçti bugün konuştunuz mu bol bol ? benim seminerim vardı bugun o yüzden biz dogru duzgun mesajlasamadık bile, o yüzden isyan ettim bidaha hafta içi alma izin diye

Kızlar bu arada benim yarın Vakko Wedding'te provam var ben tamimiyle unutmuşum bugün.

Akşama detayları anlatacağım sizlere. Saat 16:00'te randevum.

Garanti olayını halletmene çok sevindim canım,rahatlamışsındır..
yarın izin vermeselerde çaktırmadan biri çekmeye çalışsın telefondan bak çok merak ederiz biz,o güzelliği görmemiz lazım

hayırlı olsun canım güle güle kullan,soğuk akşamlarda altına girip tv izlersiniz:)

Benim taebo yalan oldu bugun
Velilerimden biri bennim için sarma sarmış bir tencere.Aksam onu verdi bana yeni ocaktan cıkmıs.
Yidim:26:Taebo da yapamadım.
Yarından ıtıbaren başlayacagım.
Kızmayın emi.:18:

giz aynı işte bende yedim paparayı ben ilk kez duydum böle terhis olayını falan ama benimkide kıl dönmesi olcağını iki kere askerlik yaparım dediğine göre bayağı ağır bi durum demekki.

canım bu geyikli battaniye english home dan mı ya bende alcaktım ama internetten sipariş etmek istmedim gidip elimle alayım diye ama gidemedimde bir türlü çok küçük bişe değil dimi ya tv battaniyesi diyince bilemedim yani.

Son düzenleme:
Velilerimden biri bennim için sarma sarmış bir tencere.Aksam onu verdi bana yeni ocaktan cıkmıs.

afiyet bal şeker olsun hayatımm geri çevirmek olmazdı tabii
yarın telafi edersinn

afiyet bal şeker olsun hayatımm geri çevirmek olmazdı tabii
yarın telafi edersinn

Canımm sağolasın geri çevirmek ayıp olurdu kadıncagız ugrasmıs sarmış yimiyim miiii şimdii ben
Acaba 2 günlük detoks mu yapsam.Onu h.sonu yapayım en iyisi.Elden ayaktan kesiliyo insan detoksta.

Bu arada bi salagın yüzünden laf yemiş sevgilim.Aptal herif benimkinin nöbet tuttugu odaya sıgarayla girmiş.O kargasada gormemıs benimkide içtiğini.
Komutan gelmiş saydırmıs bı ton laf benimkinin bi sucu yokken.
Barut gibi şimdi.Sakinleştirmeye çalışıyorum yarım saattir bana mısın demiyor.:44:

heyooo ben o yağ yakıcı egzersizin ilk 15 dk sını yapıyım dedim dilim dışarı çıktı amma tırtmışım yaaaaaa şimdilik 15 dk yeter diye düşünüyorum yani çok acayip berbat yorulduğumdan değil

canım çok büyük diye düşünme hayal kırıklığına uğrarsın tv karşısına geçip dizlere falan sermelik battaniye ama çok şirin

15 dk mı dayanabıldınn Eee yine iyi dayanmıssın canım.1hafta 15 dk yaparsın sonra arttırarak gider.Öndeki sarısın abla nasıl hırsla yapıyor.Onun gibi olucam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…