kız bu unutulurmuuuuuuuuuuuuuuuuuuufotoğraf cekebilirsen buraya koy bizde bakalım gerci izin vermiyorlar ama sansını dene bakalım.
Valla bugün çok sıktım kendimi unuttum tamamiyle. Halbuki dün sire gitmiştim kardeşimle. Bugün oldu kafam durdu kalkıp birazcık bakım yapayım kendime. Fotoğrafa izin verirlerse çektireceğim canım.
kızlar benim nişanlımın bir arkadaşı bugün resmen terhis olmuş kıl dönmesi ameliyatından dolayı 45 gün rapor verilmiş zaten 41 günü kalmış onunda direk terhis yani.
çünkü askerlikten sayılıyormuş raporlu olduğu günler.
terhis olması iyide o kıldönmesi olayı cok kötü 1sey yaaaa.iyi mi olmus kötümü olmus bilemedim:44:
ben ilk başta ay ne güzel diye bir tepki verdim nedense ama benimki zılgıtı çekti erkekler de büyük bir sorun ve cok acı verici bir durummuş benimki kıl dönmesi olacağına bu askerliği iki kere yaparım diyor okadar yani:)
kızlar benim nişanlımın bir arkadaşı bugün resmen terhis olmuş kıl dönmesi ameliyatından dolayı 45 gün rapor verilmiş zaten 41 günü kalmış onunda direk terhis yani.
çünkü askerlikten sayılıyormuş raporlu olduğu günler.
canım inan büyük bir sorun geçenlerde bende aşkıma kıl dönmesi sorununa baktırsana aşkım belki erken terhis olursun dedim paparayı yedim :)bide bu adam amelyat oldu 2012 şubatındada tam sınav zamanı tekrar problem yaşadı o zaman paniklemiştik hayatı söz konusuydu sınav amelyat herşey mahfediyordu
şimdi askerdeyken baktır dedim ama demez olaydım yanii askerliği biticek gitmedi doktora uyuz aşkım
kızlar battaniyem geldi çok minnoş çok sevddim geyikli battaniyemiiii :)))
kızlar usta birliğini cumhurbaşkanlığı muhafız alayında yapmış olan asker yakınınız var mı?
Selam kızlar
kim yazmış hafızamda tutamadım geçmişi okurken mesajlar yarım saati doldurdu mu değişime uğramaz. yarım saat içinde değişebilir sadece.
Kızlar bu arada benim yarın Vakko Wedding'te provam var ben tamimiyle unutmuşum bugün.
Akşama detayları anlatacağım sizlere. Saat 16:00'te randevum.
canım inan büyük bir sorun geçenlerde bende aşkıma kıl dönmesi sorununa baktırsana aşkım belki erken terhis olursun dedim paparayı yedim :)bide bu adam amelyat oldu 2012 şubatındada tam sınav zamanı tekrar problem yaşadı o zaman paniklemiştik hayatı söz konusuydu sınav amelyat herşey mahfediyordu
şimdi askerdeyken baktır dedim ama demez olaydım yanii askerliği biticek gitmedi doktora uyuz aşkım
Benim taebo yalan oldu bugun
Velilerimden biri bennim için sarma sarmış bir tencere.Aksam onu verdi bana yeni ocaktan cıkmıs.
Yidim:26:Taebo da yapamadım.
Yarından ıtıbaren başlayacagım.
Kızmayın emi.:18:
afiyet bal şeker olsun hayatımm geri çevirmek olmazdı tabii
yarın telafi edersinn
heyooo ben o yağ yakıcı egzersizin ilk 15 dk sını yapıyım dedim dilim dışarı çıktı amma tırtmışım yaaaaaaBenim taebo yalan oldu bugun
Velilerimden biri bennim için sarma sarmış bir tencere.Aksam onu verdi bana yeni ocaktan cıkmıs.
Yidim:26:Taebo da yapamadım.
Yarından ıtıbaren başlayacagım.
Kızmayın emi.:18:
giz aynı işte bende yedim paparayı ben ilk kez duydum böle terhis olayını falan ama benimkide kıl dönmesi olcağını iki kere askerlik yaparım dediğine göre bayağı ağır bi durum demekki.
canım bu geyikli battaniye english home dan mı ya bende alcaktım ama internetten sipariş etmek istmedim gidip elimle alayım diye ama gidemedimde bir türlü çok küçük bişe değil dimi ya tv battaniyesi diyince bilemedim yani.
heyooo ben o yağ yakıcı egzersizin ilk 15 dk sını yapıyım dedim dilim dışarı çıktı amma tırtmışım yaaaaaaşimdilik 15 dk yeter diye düşünüyorum yani çok acayip berbat yorulduğumdan değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?