347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayy kıyamam yaaa
bizimkide numuneleri gönderemediği için laf yemişti geçen komutandandan. hem dışarı çıkması yasak hem araç yok numuneleri nie yollamıyosun die baya saymışş. çok tuhaflar gerçektenn

15 dk mı dayanabıldınn Eee yine iyi dayanmıssın canım.1hafta 15 dk yaparsın sonra arttırarak gider.Öndeki sarısın abla nasıl hırsla yapıyor.Onun gibi olucam bende

canım valla 15 dk sonra yok dedim ben bırakıyorum bide yanda geri sayım yapıo sinir bozucu oluyo birazcık 15dk da nasıl bu hale geldim diyosun neyse durmak yok yola devamm

iyi geceler kızlarrr son bir saat kala şafağımı attırıp gidiyorumm...
ŞAFAK :34 İİİİSSSSTTTAAAANNNNBBBUUULLLLL
[video=youtube;OlQNOOp8HGE]http://www.youtube.com/watch?v=OlQNOOp8HGE[/video]

Giz08 senin için üye oldum bu siteye:) mesaj atamıyorum çnkü hakkım yok henüz.benimde erkek arkadaşıma ankara/mamak/mebs çıktı..nasıl bi yer beni arayabilirmi ulaşımı istbldan sorun olurmu rahat bi yer mi bana bilgi verirsenn çoook mutlu olruum.yazılarını okudum ancak hepsine yetişemedim .en son erkek arkadaşının kuzeninin kayınperderine gitmiştiniz yemin töreninden sonra orda bıraktım okumayı üye olıyım dedim:)

kızlar spor falan yalan oldu bugun benim yaaa.misafir var bugun yapamayacacm 1seyler

Selam kızlar
kim yazmış hafızamda tutamadım geçmişi okurken mesajlar yarım saati doldurdu mu değişime uğramaz. yarım saat içinde değişebilir sadece.

canım ben sormustum o soruyu sağol bilgilendirdiğin içim

Son düzenleme:
Kızlar bugün başıma neler geldi bilseniz

Annemle markete falan gittik ordan dönerken kardeşim pasta istemişti dedim caddeden dönmem zor olur akşama doğru trafik hızlanmıştı ara sokağa girdim park yerine ordan geri döndüm karşıdan taksi hızlı geliyordu kurtarayım derken sağımdan gelen kadın küçücük yere girdi ve ön sol kapısına benim sağ kafam girdi Annem çok telaş yaptı bayana bişey oldu diye ama çok şükür olmadı ben normaldim annem panik oldu o an... çok şükür kimseye bişey olmadı zaten hız yoktu dönme sırasında 10 falandı hızım... babamı aradım telefonu namaz kılarken sessize almış mı 3 kez aradım sesini açmayı unutmuş hemen kuzenimin aradım atladı geldi tutanaktı fotoydu hallettik... hasar yok çok aslında bayanın kapısı biraz çizildi bizimde sağ far azıcık çatladı o kadar.. iki erkeğe olsa basar giderdi belki de ama iyi bi korku atlattık... ve ilk kaza deneyimimi de geçirmiş oldum böylelikle

gecmiş olsun canım önemli birsey yok dimi.Allah korumus.

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım

gecmiş olsun canım önemli birsey yok dimi.Allah korumus.

Verilmiş sadakamız varmış çok şükür... Çok sağolun kızlar... Annem kötü olunca sinirden ağladım valla.. Yoldan geçenlere de malzeme olduk haaa.... sinir oldum gel sende gel panayır var sanki diyecektim bi de bir yağmur başladı anlatamam kazayı yapana kadar yoktu yağmur falan 5 dk içinde sağnak indirdi

ayy canım çok geçmiş olsunn. allah korumuşş. neyseki hızında düşükmüş
üff bende şehir içi trafikten çok korkuyorumm mesai saatleri bitiminde falan çıkmıyorum geneldee.

ayy canım çok geçmiş olsunn. allah korumuşş. neyseki hızında düşükmüş
üff bende şehir içi trafikten çok korkuyorumm mesai saatleri bitiminde falan çıkmıyorum geneldee.

Sağol Canım evet çok fena hele ankara istanbulu da geçti valla... Melih gökçek diyordu 10 sene de ankaradaki araç sayısı 30 katına çıkmış...

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş çok şükür hafif atlatmışsınız.Allah daha büyük kazalardan korusun...

Sağol Canım evet çok fena hele ankara istanbulu da geçti valla... Melih gökçek diyordu 10 sene de ankaradaki araç sayısı 30 katına çıkmış...

doğrudur canımm araba sürmek çok dikkat ve pratiklik istiyoo valla
ben hala park ederken sıkıntı yaşıyorum o yüzden park yeri sıkıntı olan yerlere dolmuşla falan gidiyorum

doğrudur canımm araba sürmek çok dikkat ve pratiklik istiyoo valla
ben hala park ederken sıkıntı yaşıyorum o yüzden park yeri sıkıntı olan yerlere dolmuşla falan gidiyorum

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş çok şükür hafif atlatmışsınız.Allah daha büyük kazalardan korusun...

Çok sağolun kızlarr... Sizinle paylaşmak istedim bu olayı yatmadan.. ben arabada yolcu iken fark etmiyordum ama o kadar kötü kullanan önüne kıran mı ararsın deli fişek gibiler yaaaa ben ehliyeti aldım 18 e girince ama daha 4 aylık şoförüm ben diyebiliriz yani aktif kullanma açısından babam araba aldı da rahat ettik... Canım da diyor 20 yıllık şoförler yapıyor böyle hatalar size bişey olmadı ya sıkma canını dedi... aradı hemen beni rahatlattı sağolsun... Benim rahatlatma meleğim o Burda olsaydı anında gelirdi onun yokluğu böyle zamanlarda iyice oturuyor insanın içine

aynen canımm üzülme Allah daha büyüğünden korusun. insanların karşıdakileri düşündükleri yok. kendi kafalarına göre kullanıyo çoğu
daha yeni yeni anca alışırsın. benm ehliyetim 4.5 yıllık ama 1 senedir hala kullanmaya çalışıyorum düşünn. annem çok pimpiriklidir sağolsun benide strese sokuyo bende 15 günde bi çıkıyorum ancaa.

Bayağı stresli bi gün atlattım kızlar yatayım da atayım üstümden.. Herkese ii geceler şafak mafak hepsini unutmuşum 37 deyiz bugün Kastamonu

Kızlar günaydın hümeyra canım geçmiş olsun buble canım sanada geçmiş olsun dinlenip atlat canım chelzyy ohhh dolmaları ye afietle zeytinyağlı olunca kilo yapmaz zaten canım bide bana özel mesajla hareketleri çalıştığınız videoyu atarmısınız benimde ihtiyacım var

Şafak 36 dedim az kalllldı kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…