- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Canımm sağolasın geri çevirmek ayıp olurdu kadıncagız ugrasmıs sarmış yimiyim miiii şimdii ben
Acaba 2 günlük detoks mu yapsam.Onu h.sonu yapayım en iyisi.Elden ayaktan kesiliyo insan detoksta.
Bu arada bi salagın yüzünden laf yemiş sevgilim.Aptal herif benimkinin nöbet tuttugu odaya sıgarayla girmiş.O kargasada gormemıs benimkide içtiğini.
Komutan gelmiş saydırmıs bı ton laf benimkinin bi sucu yokken.
Barut gibi şimdi.Sakinleştirmeye çalışıyorum yarım saattir bana mısın demiyor.:44:
15 dk mı dayanabıldınnEee yine iyi dayanmıssın canım.1hafta 15 dk yaparsın sonra arttırarak gider.Öndeki sarısın abla nasıl hırsla yapıyor.Onun gibi olucam bende
Selam kızlar
kim yazmış hafızamda tutamadım geçmişi okurken mesajlar yarım saati doldurdu mu değişime uğramaz. yarım saat içinde değişebilir sadece.
Kızlar bugün başıma neler geldi bilseniz
Annemle markete falan gittik ordan dönerken kardeşim pasta istemişti dedim caddeden dönmem zor olur akşama doğru trafik hızlanmıştı ara sokağa girdim park yerine ordan geri döndüm karşıdan taksi hızlı geliyordu kurtarayım derken sağımdan gelen kadın küçücük yere girdi ve ön sol kapısına benim sağ kafam girdiAnnem çok telaş yaptı bayana bişey oldu diye ama çok şükür olmadı ben normaldim annem panik oldu o an... çok şükür kimseye bişey olmadı zaten hız yoktu dönme sırasında 10 falandı hızım... babamı aradım telefonu namaz kılarken sessize almış mı 3 kez aradım sesini açmayı unutmuş hemen kuzenimin aradım atladı geldi tutanaktı fotoydu hallettik... hasar yok çok aslında bayanın kapısı biraz çizildi bizimde sağ far azıcık çatladı o kadar.. iki erkeğe olsa basar giderdi belki de ama iyi bi korku atlattık... ve ilk kaza deneyimimi de geçirmiş oldum böylelikle
Annemle markete falan gittik ordan dönerken kardeşim pasta istemişti dedim caddeden dönmem zor olur akşama doğru trafik hızlanmıştı ara sokağa girdim park yerine ordan geri döndüm karşıdan taksi hızlı geliyordu kurtarayım derken sağımdan gelen kadın küçücük yere girdi ve ön sol kapısına benim sağ kafam girdiAnnem çok telaş yaptı bayana bişey oldu diye ama çok şükür olmadı ben normaldim annem panik oldu o an... çok şükür kimseye bişey olmadı zaten hız yoktu dönme sırasında 10 falandı hızım... babamı aradım telefonu namaz kılarken sessize almış mı 3 kez aradım sesini açmayı unutmuş hemen kuzenimin aradım atladı geldi tutanaktı fotoydu hallettik... hasar yok çok aslında bayanın kapısı biraz çizildi bizimde sağ far azıcık çatladı o kadar.. iki erkeğe olsa basar giderdi belki de ama iyi bi korku atlattık... ve ilk kaza deneyimimi de geçirmiş oldum böylelikle
Benim taebo yalan oldu bugun
Velilerimden biri bennim için sarma sarmış bir tencere.Aksam onu verdi bana yeni ocaktan cıkmıs.
Yidim:26:Taebo da yapamadım.
Yarından ıtıbaren başlayacagım.
Kızmayın emi.:18:
geçmiş olsun canım
gecmiş olsun canım önemli birsey yok dimi.Allah korumus.
kızlar hastaneden yeni geliyorum kulak iltihabı olmuşumyarınada rapor verdi oleey :)) gerçi kesin acil bişey olur çağırır yine lanetler!
ayy canım çok geçmiş olsunn. allah korumuşş. neyseki hızında düşükmüş
üff bende şehir içi trafikten çok korkuyorumm mesai saatleri bitiminde falan çıkmıyorum geneldee.
Sağol Canım evet çok fena hele ankara istanbulu da geçti valla... Melih gökçek diyordu 10 sene de ankaradaki araç sayısı 30 katına çıkmış...
doğrudur canımm araba sürmek çok dikkat ve pratiklik istiyoo valla
ben hala park ederken sıkıntı yaşıyorum o yüzden park yeri sıkıntı olan yerlere dolmuşla falan gidiyorum
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş çok şükür hafif atlatmışsınız.Allah daha büyük kazalardan korusun...
Çok sağolun kızlarr... Sizinle paylaşmak istedim bu olayı yatmadan.. ben arabada yolcu iken fark etmiyordum ama o kadar kötü kullanan önüne kıran mı ararsın deli fişek gibiler yaaaa ben ehliyeti aldım 18 e girince ama daha 4 aylık şoförüm ben diyebiliriz yani aktif kullanma açısından babam araba aldı da rahat ettik... Canım da diyor 20 yıllık şoförler yapıyor böyle hatalar size bişey olmadı ya sıkma canını dedi... aradı hemen beni rahatlattı sağolsun... Benim rahatlatma meleğim oBurda olsaydı anında gelirdi onun yokluğu böyle zamanlarda iyice oturuyor insanın içine
Bayağı stresli bi gün atlattım kızlar yatayım da atayım üstümden.. Herkese ii geceler şafak mafak hepsini unutmuşum 37 deyiz bugün Kastamonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?