347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım iyikide üye olmana sebep olmuşum çünkü burda çok güzel zaman geçiyor öncelikle okumuşsun yemin töreni detaylarımı yazıldığı gibi canım ben mebsi sevmiştim çok rahattık sonra eşref akıncı var mamakta mebsin üstünde oraya geçti eşref akıncıda 2 farlı yer var ikiside sıkı ama biri olaylı bir yer aşkım oraya geçince psikolojim çökcek diye diye şafağı yedi ki o kötü bölüğe gödnericeklerdi onu psikopatların için çok şükür atlattık

bide mebsin yapılanma sürecine giriceği ve şırnağa yada başka bir doğu bölgesine gödnerim yapılacağı konuşlyor aşkım şefhir efsanesi diyor ama bu çoğu kişi tarafından biliniyormuş inan çok korktum bir ara söylentiler inşaaat çalışmları felan

ama mebs iyidir türkiyedeki en güvenli yere gidiyor bence şükredin kızlar paniklemeyin orda onlar iyi olucak

Son düzenleme:
Günaydınnnnlar
Şafak:39 Kırklareli

Chelzynin paylaştığı 2 tane spor linkini arıyorum ama bulamadım benden önce bulan olursa buraya biyere kopyalayabilirmi

Teşekkür ederim canım

selam kızlar her şey yolundamı keyfiniz yerinde mi şafaklarınız atıyomu yoksa sıkıştırıyor mu ne almedesiniz ben bugun 36 yım :))

Sağol Canım evet çok fena hele ankara istanbulu da geçti valla... Melih gökçek diyordu 10 sene de ankaradaki araç sayısı 30 katına çıkmış...

hümeyracım gecmiş olsun olur öle küçük vakalr benimde başıma ona benzer 1-2 şey geldi sen ne kadar dikkat edersen et karşındaki etmiyorsa olur allah korumuş canımcım

hümeyracım gecmiş olsun olur öle küçük vakalr benimde başıma ona benzer 1-2 şey geldi sen ne kadar dikkat edersen et karşındaki etmiyorsa olur allah korumuş canımcım

Canım benim çok geçmiş olsun sizede.

Çok sağolun kızlarrrrr....

Bu arada bugün benim iş görüşmem var dua edin hakkımda hayırlısı olsun

hg sen giz için üye olmuşsun ama bende mebsci olarak cvp vereyim dedim ... mebs okulu mükemmel rahat bir yer sabah erken içtima var öğlen 2 ye kadar bi yogun oluolar sonra aksama kadar bomboş takılıolar heleki mebs okulunu görsen bu kadar mı harika bir yer olur ferah bir yer bildiğin okul 1 ay boyunca ogrenecegı tek sey yürüyüş yapmak her yere 100 erli mi 200 erlimi ne gidiolar nişanlım öyle anlatıodu için rahat olsun şanslısınız:)))

BUBBLEcım neyin var herkes bi geçmiş olsun dedide forumda bi türlü bulamadm yazdgnı bendende kocaman geçmiş olsun

canım vallla mebs iyidi hee benmki bana askerlikle ilgili bişi anlatmıyor gelincede anlatmıcakmış o drece unutmak ve silmek istiyormuş adam Ankarayı haritadan silcek gibi nasıl bir baskı varsa usta birliğinde :)diytorum milletin askerlik anısı olur anlatır yok ben anlatmıcam kalsın diyip duruyor üzülüyorum biraz sıkı 3. denetim olucak hani şükrediyorum can sağlığı var die ama işte sıkıntıya gelemeyen bir insan kendisi ama bunaldı artık

mebsiii görünce temiz harika bir yer demiştim gittiğimzde askerlerin yardım etmesi herşey güzeldi kocaman kampüs gibi alan şimdi onun yukarısında eşref akıncı kışlasında

kızlarrr aşklarımız gelene kadar bu sayfa 2000 olurmu geçermi alayım yorumları :))) kendı kafamdaki istatistiğe göre 2500 olacak gibi görünüyorrr

Humeyra
geçmiş olsun canım.Allah beterinden korusun.
İş görüşmen içinde bol bol bol şanslarrrr.

Benim kuzunun canı 2 gündür sıkkın.
Can sıkıntısından mıllet bırbırıne sarıyor kavga cıkıyor komutanda herkese kalayı basıyor.
Şükürler olsunki 1 ay zamanı kaldı orda şükürler olsun kiiiii.

geçmiş olsun canım

Canım çok geçmiş olsun insşallah hemencecik sağlığına kavuşursun ve işyerindekilerde biraz vicdanlı olup inşallah çağırmazlar seni
çok teşekkür ederim canlarım şimdilik çağırmadılar ama bakalım heran bekliyorum tetikteyim umarım dinlenebilirim
BUBBLEcım neyin var herkes bi geçmiş olsun dedide forumda bi türlü bulamadm yazdgnı bendende kocaman geçmiş olsun

canım boğazlarımdaki enfeksiyon kulağıma yayıldı iltihap oluşmuş kulağımda az duyabiliyorum sağol canım..

nasıl geçti bugün konuştunuz mu bol bol ? benim seminerim vardı bugun o yüzden biz dogru duzgun mesajlasamadık bile, o yüzden isyan ettim bidaha hafta içi alma izin diye

konuşmaz mıyız hiç hem de nasıl sabah 10 da bi oturdum pc başına öğlen 14.30 da kalktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…