geçmiş olsun canım
Giz08 senin için üye oldum bu siteye:) mesaj atamıyorum çnkü hakkım yok henüz.benimde erkek arkadaşıma ankara/mamak/mebs çıktı..nasıl bi yer beni arayabilirmi ulaşımı istbldan sorun olurmu rahat bi yer mi bana bilgi verirsenn çoook mutlu olruum.yazılarını okudum ancak hepsine yetişemedim .en son erkek arkadaşının kuzeninin kayınperderine gitmiştiniz yemin töreninden sonra orda bıraktım okumayı üye olıyım dedim:)
Kızlar günaydın hümeyra canım geçmiş olsun buble canım sanada geçmiş olsun dinlenip atlat canım chelzyy ohhh dolmaları ye afietle zeytinyağlı olunca kilo yapmaz zaten canım bide bana özel mesajla hareketleri çalıştığınız videoyu atarmısınız benimde ihtiyacım var
Şafak 36 dedim az kalllldı kiii
selam kızlar her şey yolundamı keyfiniz yerinde mi şafaklarınız atıyomu yoksa sıkıştırıyor mu ne almedesiniz ben bugun 36 yım :))
Dün o stresle geldim kendimi yemeğe verdim
Sağol Canım evet çok fena hele ankara istanbulu da geçti valla... Melih gökçek diyordu 10 sene de ankaradaki araç sayısı 30 katına çıkmış...
hümeyracım gecmiş olsun olur öle küçük vakalr benimde başıma ona benzer 1-2 şey geldi sen ne kadar dikkat edersen et karşındaki etmiyorsa olur allah korumuş canımcım
Canım benim çok geçmiş olsun sizede.
Giz08 senin için üye oldum bu siteye:) mesaj atamıyorum çnkü hakkım yok henüz.benimde erkek arkadaşıma ankara/mamak/mebs çıktı..nasıl bi yer beni arayabilirmi ulaşımı istbldan sorun olurmu rahat bi yer mi bana bilgi verirsenn çoook mutlu olruum.yazılarını okudum ancak hepsine yetişemedim .en son erkek arkadaşının kuzeninin kayınperderine gitmiştiniz yemin töreninden sonra orda bıraktım okumayı üye olıyım dedim:)
hg sen giz için üye olmuşsun ama bende mebsci olarak cvp vereyim dedim ... mebs okulu mükemmel rahat bir yer sabah erken içtima var öğlen 2 ye kadar bi yogun oluolar sonra aksama kadar bomboş takılıolar heleki mebs okulunu görsen bu kadar mı harika bir yer olur ferah bir yer bildiğin okul 1 ay boyunca ogrenecegı tek sey yürüyüş yapmak her yere 100 erli mi 200 erlimi ne gidiolar nişanlım öyle anlatıodu için rahat olsun şanslısınız:)))
geçmiş olsun canım
çok teşekkür ederim canlarımCanım çok geçmiş olsun insşallah hemencecik sağlığına kavuşursun ve işyerindekilerde biraz vicdanlı olup inşallah çağırmazlar seni
BUBBLEcım neyin var herkes bi geçmiş olsun dedide forumda bi türlü bulamadm yazdgnı bendende kocaman geçmiş olsun
nasıl geçti bugün konuştunuz mu bol bol ? benim seminerim vardı bugun o yüzden biz dogru duzgun mesajlasamadık bile, o yüzden isyan ettim bidaha hafta içi alma izin diye
Çok sağolun kızlarrrrr....
Bu arada bugün benim iş görüşmem var dua edin hakkımda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?