Dün o stresle geldim kendimi yemeğe verdim
canım vallla mebs iyidi hee benmki bana askerlikle ilgili bişi anlatmıyor gelincede anlatmıcakmış o drece unutmak ve silmek istiyormuş adam Ankarayı haritadan silcek gibi nasıl bir baskı varsa usta birliğinde :)diytorum milletin askerlik anısı olur anlatır yok ben anlatmıcam kalsın diyip duruyor üzülüyorum biraz sıkı 3. denetim olucak hani şükrediyorum can sağlığı var die ama işte sıkıntıya gelemeyen bir insan kendisi ama bunaldı artık
mebsiii görünce temiz harika bir yer demiştim gittiğimzde askerlerin yardım etmesi herşey güzeldi kocaman kampüs gibi alan şimdi onun yukarısında eşref akıncı kışlasında
canım çok geçmiş olsun iş görüşmende hakkında hayırlıysa inşallah olumlu olur. Haberlerini bekliyoruzz :)
Humeyra
geçmiş olsun canım.Allah beterinden korusun.
İş görüşmen içinde bol bol bol şanslarrrr.
Benim kuzunun canı 2 gündür sıkkın.
Can sıkıntısından mıllet bırbırıne sarıyor kavga cıkıyor komutanda herkese kalayı basıyor.
Şükürler olsunki 1 ay zamanı kaldı orda şükürler olsun kiiiii.
Hümeyra çok geçmiş olsun hakikaten ucuz atlatmışsın verilmiş sadakan varmış denir ya aynen öyle olmuş
çok teşekkür ederim canlarımşimdilik çağırmadılar ama bakalım heran bekliyorum tetikteyim umarım dinlenebilirim
canım boğazlarımdaki enfeksiyon kulağıma yayıldı iltihap oluşmuş kulağımda az duyabiliyorumsağol canım..
aa hay allah tekrar çok geçmiş olsun agrıda yapar bende olmuştu doktor bogaz ıcın antıbıyotık kulak ıcın damla vermıstı ama adlarnı suan anımsayamıyorum çok dikkat et ceryanda kalma olurmu
Bubble sana da geçmiş oldun canım kulak iltihabı beter bişi bende de küçükken sık sık oluyordu
kurşun döktürelim topic ahalisi olarak
nişanlımla konustum giderken götürdüğü küçük tekerlikli valizi vardı acemiden döndüğünde askerde verilen koskoca valiz daha vardı bugun diyorki artık esyalarmı düzenlyorum valiz teke inicek dio 349larda gelsin işeleri devereder toz olurum buralardan diyor ne heyecanlı ya...he bide ben atatürk havaalanına gidicem karsılamaya 1 demet cicek pelitte begendm kırmızı kalplı kutuda specıal çikolata bide pankart acıcam hosgeldın askım diye tamamdır artık benı haberlerde seyredersiniz bu deli kız bizim nena diyeeee :))))
ya gizcim orası okul oldugu için büyük başlar çok seninkine arızalar denk gelmiştir benim ki şimdi mardinde ya mebsi arıyor orda rahattım duşumu alıodum her gün diyor mardinde öyle bir lüxü yok ve banyo bnmkı ıcın önemli bsy mebsi öve öve bitiremiodu tek sıkıntı heryere kalabalık gidioduk dıo tuvalete gönderıolar dıo 100 kişi ne komık yaaa sadece kendi bölüğünd ebi cocukla takışmıştı tek derdi oydu yani..he bide tlfn sıkıntısı var mebs te günde 2 defa faalan arayabılıodu ... bnmkıde hıc sıkıya gelemez bunalmaları cok normal allah yardımcıları olsun bitti yani sıksınlar az daha dişlerini :))) bnm keyfım suan yernde son 36 ne kaldı ki
Kızlar günaydın hümeyra canım geçmiş olsun buble canım sanada geçmiş olsun dinlenip atlat canım chelzyy ohhh dolmaları ye afietle zeytinyağlı olunca kilo yapmaz zaten canım bide bana özel mesajla hareketleri çalıştığınız videoyu atarmısınız benimde ihtiyacım var
Şafak 36 dedim az kalllldı kiii
Günaydınnnnlar
Şafak:39 Kırklareli
Chelzynin paylaştığı 2 tane spor linkini arıyorum ama bulamadım benden önce bulan olursa buraya biyere kopyalayabilirmi
Maşallah canım ben ne yapsam acabaa yaaaa bende mi çikolata alsam aşkıma
bugün benimki çok neşeli yarın poşetler geliyo diyip duruyokurtuluyo artık devriye atmaktan sırayı 349lara devrediyoruz :)
ya valla ne alsam die hiç ddüşünmemiştim sabah pelite girdim simit almaya çok güzel kutu vardı ıcındede speıal var dedıler hosuma gitti sonra kendı kendıme neden olmasın dıe dusundum tatlı yer tatlı koklasırız fenamı) çok özledim yakışıklımı yaaaaa
yok canım şükür mebsten iyi bahsediyor zaten orasının ortamı iyidede mekanize tugay biraz daha kötü ama yine karakteri aynı kaldı sadece şafak bizi sıkıştırmaya başladı bu bendede ondada belli ki benim sabrım kalmadı isyan ediyorum biraz kötü kız oldum :) ama dayanıcam napayım
bende havaalnına gidicem büyük ihtimal karşılamaya canım
ya bnmkıde ogrenmiş o kelimeyi her dakka aşkım şafak sıkıştırıo dio :)) ya ne uyuz oldum o lafada dedim bidaha duymıcam başka bsy üret dedim:))) benı valla hiç bşy sıkıştırmıo artı bide heyecanım 5*1000 modundayım suan şafak beni değil bu enerjiyle ben şafağı sıkıştırırım heeeee
teşekkürler canım yarın başlıyorum spor ve diyeteBootcamp Calorie Burn - Workout Video - ExerciseTV - YouTube
Kızlar bu biraz daha makul yapılabileni.Şimdilik bununla başlayabilirsiniz
ilk başta bizede sadece usta birliğine gelicekler demişti eskiden hep öleymiş oraya sadece usta birliğine geliyolarmış. Sonra dün değişti sistem acemilikle ustalık hep aynı yer olucakmış o yüzden yarın geliyolar dedi. Bende anlamadım ama iyi oldu güzel olduBenimkinin oraya daha gelmez 349lar acemilik için çok küçük bi yer orası... Karakol olunca büyük birlikte olanlar şanslı tabi keyfini çıkarttacaklar onlar
Aynennnnn bi de işe girersem eğer canıma ilk maaşımla süper bi hediye alırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?