347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ya gizcim orası okul oldugu için büyük başlar çok seninkine arızalar denk gelmiştir benim ki şimdi mardinde ya mebsi arıyor orda rahattım duşumu alıodum her gün diyor mardinde öyle bir lüxü yok ve banyo bnmkı ıcın önemli bsy mebsi öve öve bitiremiodu tek sıkıntı heryere kalabalık gidioduk dıo tuvalete gönderıolar dıo 100 kişi ne komık yaaa sadece kendi bölüğünd ebi cocukla takışmıştı tek derdi oydu yani..he bide tlfn sıkıntısı var mebs te günde 2 defa faalan arayabılıodu ... bnmkıde hıc sıkıya gelemez bunalmaları cok normal allah yardımcıları olsun bitti yani sıksınlar az daha dişlerini :))) bnm keyfım suan yernde son 36 ne kaldı ki

canım çok geçmiş olsun iş görüşmende hakkında hayırlıysa inşallah olumlu olur. Haberlerini bekliyoruzz :)

Sağol tatlım sende bi an önce iyileşirsin inşallah

Amannnn bıktık valla hepimiz sonlara doğru hiç çekilmiyor bu askerlik.... çok sağol canım Allah razı olsun

Bubble sana da geçmiş oldun canım kulak iltihabı beter bişi bende de küçükken sık sık oluyordu

kurşun döktürelim topic ahalisi olarak

aa hay allah tekrar çok geçmiş olsun agrıda yapar bende olmuştu doktor bogaz ıcın antıbıyotık kulak ıcın damla vermıstı ama adlarnı suan anımsayamıyorum çok dikkat et ceryanda kalma olurmu

aa hay allah tekrar çok geçmiş olsun agrıda yapar bende olmuştu doktor bogaz ıcın antıbıyotık kulak ıcın damla vermıstı ama adlarnı suan anımsayamıyorum çok dikkat et ceryanda kalma olurmu

Bubble sana da geçmiş oldun canım kulak iltihabı beter bişi bende de küçükken sık sık oluyordu

kurşun döktürelim topic ahalisi olarak

teşekkür ederim canlarım ya valla ağrıda yapıyor bide kulaklarım acayip çınlıyo :)
Bencede tüm topik ahalisine komple bi kurşun döktürelimm sonlara yaklaştıkça teker teker hastalanmaya başladık

nişanlımla konustum giderken götürdüğü küçük tekerlikli valizi vardı acemiden döndüğünde askerde verilen koskoca valiz daha vardı bugun diyorki artık esyalarmı düzenlyorum valiz teke inicek dio 349larda gelsin işeleri devereder toz olurum buralardan diyor ne heyecanlı ya...he bide ben atatürk havaalanına gidicem karsılamaya 1 demet cicek pelitte begendm kırmızı kalplı kutuda specıal çikolata bide pankart acıcam hosgeldın askım diye tamamdır artık benı haberlerde seyredersiniz bu deli kız bizim nena diyeeee :))))

Maşallah canım ben ne yapsam acabaa yaaaa bende mi çikolata alsam aşkıma

bugün benimki çok neşeli yarın poşetler geliyo diyip duruyo kurtuluyo artık devriye atmaktan sırayı 349lara devrediyoruz :)

yok canım şükür mebsten iyi bahsediyor zaten orasının ortamı iyidede mekanize tugay biraz daha kötü ama yine karakteri aynı kaldı sadece şafak bizi sıkıştırmaya başladı bu bendede ondada belli ki benim sabrım kalmadı isyan ediyorum biraz kötü kız oldum :) ama dayanıcam napayım

bende havaalnına gidicem büyük ihtimal karşılamaya canım

Günaydınnnnlar
Şafak:39 Kırklareli

Chelzynin paylaştığı 2 tane spor linkini arıyorum ama bulamadım benden önce bulan olursa buraya biyere kopyalayabilirmi

Kızlar burdan mı atayım özel mesajla mı gondereyim ?

Maşallah canım ben ne yapsam acabaa yaaaa bende mi çikolata alsam aşkıma

ya valla ne alsam die hiç ddüşünmemiştim sabah pelite girdim simit almaya çok güzel kutu vardı ıcındede speıal var dedıler hosuma gitti sonra kendı kendıme neden olmasın dıe dusundum tatlı yer tatlı koklasırız fenamı ) çok özledim yakışıklımı yaaaaa

Ohh ohh maşallahhh

ya bnmkıde ogrenmiş o kelimeyi her dakka aşkım şafak sıkıştırıo dio :)) ya ne uyuz oldum o lafada dedim bidaha duymıcam başka bsy üret dedim:))) benı valla hiç bşy sıkıştırmıo artı bide heyecanım 5*1000 modundayım suan şafak beni değil bu enerjiyle ben şafağı sıkıştırırım heeeee

Aynennnnn bi de işe girersem eğer canıma ilk maaşımla süper bi hediye alırım artık

Bootcamp Calorie Burn - Workout Video - ExerciseTV - YouTube

Kızlar bu biraz daha makul yapılabileni.Şimdilik bununla başlayabilirsiniz
teşekkürler canım yarın başlıyorum spor ve diyete
Benimkinin oraya daha gelmez 349lar acemilik için çok küçük bi yer orası... Karakol olunca büyük birlikte olanlar şanslı tabi keyfini çıkarttacaklar onlar
ilk başta bizede sadece usta birliğine gelicekler demişti eskiden hep öleymiş oraya sadece usta birliğine geliyolarmış. Sonra dün değişti sistem acemilikle ustalık hep aynı yer olucakmış o yüzden yarın geliyolar dedi. Bende anlamadım ama iyi oldu güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…