teşekkürler canım yarın başlıyorum spor ve diyete
ilk başta bizede sadece usta birliğine gelicekler demişti eskiden hep öleymiş oraya sadece usta birliğine geliyolarmış. Sonra dün değişti sistem acemilikle ustalık hep aynı yer olucakmış o yüzden yarın geliyolar dedi. Bende anlamadım ama iyi oldu güzel oldu
ya bnmkıde ogrenmiş o kelimeyi her dakka aşkım şafak sıkıştırıo dio :)) ya ne uyuz oldum o lafada dedim bidaha duymıcam başka bsy üret dedim:))) benı valla hiç bşy sıkıştırmıo artı bide heyecanım 5*1000 modundayım suan şafak beni değil bu enerjiyle ben şafağı sıkıştırırım heeeee
ooo ne guzel olur ben aldım bissürü dolapta sahibini bekliyorrrr allah sanada güzel mi güzel bir iş nasip etsin...
Diyet demişken yazayım dedim. hafta sonundan bu yana 400 gr gitmiş benden. cumartesi günü tartılmıştım bi de bugün tartıldım 400 gr eksilmiş.
özel yaptığım bişi de yok sadece ekmeği azalttım. bi de gideceğim yerlere yürüyorum ben. bugün de tahıllı gevrek aldım çok severim o da tok tutuyor.
valla bende 16 aralıktan sonra rahatlıcam şirketin sınavı var biraz endişeliyim :)o aralar geçsin benimde heyecandan başım döncek
hümeyra canım hayırlı olsun canım inşallah başlarsın işe sen ne mezunuydun
Tabi o zamana kadar belli olacak da maaş verecekler de
valla bende 16 aralıktan sonra rahatlıcam şirketin sınavı var biraz endişeliyim :)o aralar geçsin benimde heyecandan başım döncek
benimkinin orayada acemiler ustalğna 1 hafta kala gelirler öyle diyor :)onlar gelince bişi değişmicek son güne kadar çalışcak artık şu denetim bitsinde yeterrr
kızlar bugün aşkıma komik bişicik dedim aşkım seni kıskancağım günler kapıda sen uyurken ben işe gidicem dedim benimkide yani giz kızlardan kıskanırım demiyorsunda uykumu kıskanıyorsun pes dedi :)
bitti bitiyor kuşum az daha sabır bana sabretmeyı nısanlım ogretti ama şimdi o sabırsızlanıo gelmek ıcın nasıl iş anlamadım :))) sen uykuyu kıskan aferın sana bnmkıde artık öğlene kadar yatar uykucu tombak :)))
benimkinin orayada acemiler ustalğna 1 hafta kala gelirler öyle diyor :)onlar gelince bişi değişmicek son güne kadar çalışcak artık şu denetim bitsinde yeterrr
kızlar bugün aşkıma komik bişicik dedim aşkım seni kıskancağım günler kapıda sen uyurken ben işe gidicem dedim benimkide yani giz kızlardan kıskanırım demiyorsunda uykumu kıskanıyorsun pes dedi :)
aman ya sende ozamana kadar işi bulursun belki geldgnde degılde 14 subatta alırsın hedıyenı almasanda canın sagolsun o senı görsün bi ton hedıyeye bedel olur emin ol benmkı bana dun dioki dunyada sahıp olabılecegım en kıymetlı hazınesın bnm ıcın dıo bende aynı seyı ona soyluorum bırbırınıze deger verdıkten sonra hıc bsy almazsan ne olcak yada deger verılmeden onune dunyaları serse veya aynısını sen yapsan neye yarar her seyı bıraz daha pozıtf dusunelım bosversene bende ordan burdan kısıp ona bsyler aldım almayada bılrdm ama çok şükür çalışıorum aldm o d abana kızdı hıc bsye ıhtıyacm yok neden paranı harcıosun evlenıcez ısıne yarayan seyler alsaydın dıo herkeın kendınce haklı gerekcesı var koyver gıtsın yaaa alınmıs alınmıstır... şimdi hem yılbası 6 ocaktada dogum gunu bsyler alsammı dıe dusundum millete fikir danıstım bissürü sey aldn ya dıoar belkıde baska bsy alamam :))
valla canım uykuyu kıskandım cidden ama okurkende öyleydi ben işe gidiyordum şimdide o beni kıskanyor özellikle haftasonalrı ben uyurken ama askere gittiğidnen beri bende onla ebraber 7 de kalkıyorum :)))))
yaaa cnaım ben çok sabırlıyım şükür bunu herkes bilir ama artık tak ettti canıma benm aşkımda 0 sabır o öğrendi hatta bana aşkım az kaldı az kaldı dayan diyor ben ona destek olacağma o destek oluyor
bugünde sadece birgün deliksiz uyucam izin varmı dedi bir yatcakmış ayular gibi kış uykusu misaliymiş bende sende ayuları kıskan aşkım dedim :)
tabi ki de canımmmm..... Biz de 29 ocak ta 6 yaşında oluyoruzbana çok güzel süprizler yapacakmış ağzım açık kalacakmış merakla bekliyorummmm
ya benmkı uykuyu cok sevıyor bende tam tersi hiç sevmem o askere gtmeden hep şey derdim askerde uyuturlar seni alış erken kalkmaya derdim mebste erken kalkıodu da mardinde keyfler tıkırında 10 dan önce kalkmıo ordada şansı yaver gitti bebeğimin şimdide diorumki ee askerde bıle uyuduguna göre artık sabah 6 da tepene çökücem beni işe götürücen diorum sen yeterki iste prensesim dıo az erken kalksn askerlik ona torpil gectı ama ben gecmem :))) sabah bırakacak aksam alacak bu işler böyle ayy yerım cok özledm kokusunu...bizimki muazzam sabırlı bende hıc degılımdır ama 4.5 yıldır beraberız sabretmeyı öğrendim şimdi askerde ya kurtlanıo geçmıo dıyıp duruo şimdide ben ona sabret dıorum :))bu işler böyle gizcim yaaaaaaaa
bizde 6 yaşımıza giriyoruz çok özledim o beni her akşam alıyor bütün trafiği çileyi çekiyor bide bırakıyor canım iskeleye gecenin bir körüdne eve gidiyor ama ben sevmiyorum her akşam şirketin önüne geliyor çok üzülüyorum yaaa gelmesin oda biraz evinde dursun ailesiyle rahat etsin benim hayatım koşturma bide o yorulmasın istiyorum işe girdiğidnede her akşam gelir deli deliii hiç kendini düşünmüyor bu çocuk :)
bizde 6 yaşımıza giriyoruz çok özledim o beni her akşam alıyor bütün trafiği çileyi çekiyor bide bırakıyor canım iskeleye gecenin bir körüdne eve gidiyor ama ben sevmiyorum her akşam şirketin önüne geliyor çok üzülüyorum yaaa gelmesin oda biraz evinde dursun ailesiyle rahat etsin benim hayatım koşturma bide o yorulmasın istiyorum işe girdiğidnede her akşam gelir deli deliii hiç kendini düşünmüyor bu çocuk :)
ayhh sürprizmi bayılırım yaaa ne güzel bnmki bana sürpriz yapıcam demedi demekki yapmıcak ehehehe sen şanslısın ozaman aferin kız size dur sorım bakım bana sürpriz yokmu kıskandım mı ne şimdi yaaa:)))
Ece canım nasıl gitti gelinlik provası??????? alcanar nasıl oldu üstüne
Canım 16:00'da benim randevum. 15:00'de çıkacağız evden. Çok heyecanlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?