347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Güzel haberlerini bekliyorum canımmmmm mesela bu hafta 1.2 kilo verdim gibi falannnnn benim bu hafta hedefim 1 kilo ama bakalım bugün spora gidebilecek miyimmmmm

Bubble kardeşim senin ismin ne sakıncası yoksa :)

Diyet demişken yazayım dedim. hafta sonundan bu yana 400 gr gitmiş benden. cumartesi günü tartılmıştım bi de bugün tartıldım 400 gr eksilmiş.
özel yaptığım bişi de yok sadece ekmeği azalttım. bi de gideceğim yerlere yürüyorum ben. bugün de tahıllı gevrek aldım çok severim o da tok tutuyor.

valla bende 16 aralıktan sonra rahatlıcam şirketin sınavı var biraz endişeliyim :)o aralar geçsin benimde heyecandan başım döncek

hümeyra canım hayırlı olsun canım inşallah başlarsın işe sen ne mezunuydun

benimkinin orayada acemiler ustalğna 1 hafta kala gelirler öyle diyor :)onlar gelince bişi değişmicek son güne kadar çalışcak artık şu denetim bitsinde yeterrr

kızlar bugün aşkıma komik bişicik dedim aşkım seni kıskancağım günler kapıda sen uyurken ben işe gidicem dedim benimkide yani giz kızlardan kıskanırım demiyorsunda uykumu kıskanıyorsun pes dedi :)

Son düzenleme:
nişanlımla konuştum şimdi istediğim zaman ulaşabiliyorum onların tlfn ankesörlü ama sıkıntı oılmuo işi olmadığı zaman saatlerce konuşabiliyorum neyse... komutanla sohbet edıomus tamda ne konustunuz dedim komutan duygulanmıs :)) bizi bırakıp gidiosun die alla alla ya ne enteresan ne cok sevdırmıs bızımkı kendını şimdi ben bile kötü oldum....

VEEE Sedulu ya kocaman alkışşşşş

İşsiz bir bölüm 1. işletme mezunu hahahahha

Tabi o zamana kadar belli olacak da maaş verecekler de

aman ya sende ozamana kadar işi bulursun belki geldgnde degılde 14 subatta alırsın hedıyenı almasanda canın sagolsun o senı görsün bi ton hedıyeye bedel olur emin ol benmkı bana dun dioki dunyada sahıp olabılecegım en kıymetlı hazınesın bnm ıcın dıo bende aynı seyı ona soyluorum bırbırınıze deger verdıkten sonra hıc bsy almazsan ne olcak yada deger verılmeden onune dunyaları serse veya aynısını sen yapsan neye yarar her seyı bıraz daha pozıtf dusunelım bosversene bende ordan burdan kısıp ona bsyler aldım almayada bılrdm ama çok şükür çalışıorum aldm o d abana kızdı hıc bsye ıhtıyacm yok neden paranı harcıosun evlenıcez ısıne yarayan seyler alsaydın dıo herkeın kendınce haklı gerekcesı var koyver gıtsın yaaa alınmıs alınmıstır... şimdi hem yılbası 6 ocaktada dogum gunu bsyler alsammı dıe dusundum millete fikir danıstım bissürü sey aldn ya dıoar belkıde baska bsy alamam :))

bitti bitiyor kuşum az daha sabır bana sabretmeyı nısanlım ogretti ama şimdi o sabırsızlanıo gelmek ıcın nasıl iş anlamadım :))) sen uykuyu kıskan aferın sana bnmkıde artık öğlene kadar yatar uykucu tombak :)))

valla canım uykuyu kıskandım cidden ama okurkende öyleydi ben işe gidiyordum şimdide o beni kıskanyor özellikle haftasonalrı ben uyurken ama askere gittiğidnen beri bende onla ebraber 7 de kalkıyorum :)))))

yaaa cnaım ben çok sabırlıyım şükür bunu herkes bilir ama artık tak ettti canıma benm aşkımda 0 sabır o öğrendi hatta bana aşkım az kaldı az kaldı dayan diyor ben ona destek olacağma o destek oluyor

bugünde sadece birgün deliksiz uyucam izin varmı dedi bir yatcakmış ayular gibi kış uykusu misaliymiş bende sende ayuları kıskan aşkım dedim :)

Bende kıskanabilirim her an herşeyden

tabi ki de canımmmm..... Biz de 29 ocak ta 6 yaşında oluyoruz bana çok güzel süprizler yapacakmış ağzım açık kalacakmış merakla bekliyorummmm

ya benmkı uykuyu cok sevıyor bende tam tersi hiç sevmem o askere gtmeden hep şey derdim askerde uyuturlar seni alış erken kalkmaya derdim mebste erken kalkıodu da mardinde keyfler tıkırında 10 dan önce kalkmıo ordada şansı yaver gitti bebeğimin şimdide diorumki ee askerde bıle uyuduguna göre artık sabah 6 da tepene çökücem beni işe götürücen diorum sen yeterki iste prensesim dıo az erken kalksn askerlik ona torpil gectı ama ben gecmem :))) sabah bırakacak aksam alacak bu işler böyle ayy yerım cok özledm kokusunu...bizimki muazzam sabırlı bende hıc degılımdır ama 4.5 yıldır beraberız sabretmeyı öğrendim şimdi askerde ya kurtlanıo geçmıo dıyıp duruo şimdide ben ona sabret dıorum :))bu işler böyle gizcim yaaaaaaaa

tabi ki de canımmmm..... Biz de 29 ocak ta 6 yaşında oluyoruz bana çok güzel süprizler yapacakmış ağzım açık kalacakmış merakla bekliyorummmm

ayhh sürprizmi bayılırım yaaa ne güzel bnmki bana sürpriz yapıcam demedi demekki yapmıcak ehehehe sen şanslısın ozaman aferin kız size dur sorım bakım bana sürpriz yokmu kıskandım mı ne şimdi yaaa:)))

bizde 6 yaşımıza giriyoruz çok özledim o beni her akşam alıyor bütün trafiği çileyi çekiyor bide bırakıyor canım iskeleye gecenin bir körüdne eve gidiyor ama ben sevmiyorum her akşam şirketin önüne geliyor çok üzülüyorum yaaa gelmesin oda biraz evinde dursun ailesiyle rahat etsin benim hayatım koşturma bide o yorulmasın istiyorum işe girdiğidnede her akşam gelir deli deliii hiç kendini düşünmüyor bu çocuk :)

benı almaya gelsın valla en azından bır sure az özlem gidereym butun gun calısıorum göremicem barı sabah aksam göreyim o da dıo zaten benm hıc ısım yoktu senı hergun cocuk gıbı bırakırım aksamda alamaya gelırım dıo ama o bana kıyamaz gelir ben demesemde gelir her sefernde bu ayrılıgın cok uzun geldnı ve artık ozlemin acı verdgnden bahsedıo hele dun bı sekıld etlfn bulmus arkdsından msj atıo aynen aktarıyorumher gün masmavi gökyüzüne bakıyorum bembeyaz bulutların arasından belki senin yüzünü görebilirim die heyecanlanıyorum dio kıyamam yaaaaa çok kötü oldum öyle dediğinde ya

Bende çok severim gelip beni almasını falan tabi beni hiç işten gelip alamadı hahahha okuldan alırdı

yapar canım yapar... Benimki romantikleşti askere gidince

Kızlar görüşmeye giderken lacivert kumaş etek üstüne de su yeşili yine klasik bi gömlek giyeceğim nasıl olur??? hafif topuklu bi de lacivert ayakkabı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…